|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
16.6.2009 19:17:30   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

pozdravljene.

Naša diagnoza: angina. Tko da naju v četrtek ne bo. 10 dni antibiotikov (ospen). Zdej razumem, zakja noče jest - verjetno ga grlo boli ... jedu bi sam jogurte pa kašice, ostalo je komaj spravljal po grlu dol ... jst sm ga pa prepričevala, naj je ... sam res nisem vedla ...  sem vprašala zdravnico, če je lahko to od morja, pa je rekla da ne, da ga je pač nekje nekdo okužil ... sva pa bli v soboto v eni družbi, kjer je blo 10 otok, tko da ... lahko je tam kaj staknu ... Upam, da vsaj vročina kmalu pade ... sva pa tokrat čakala manj kot 1 uro! user posted image

No, grem se ukvarjat z bolnikom, sam tok da veste, da smo bogi ...

Ojej bošček Rok. user posted image  Angina? Ja, baje zopet razsaja virusna. user posted image  NAs po vsej verjetnosti tudi ne bo v četrtek. user posted image  Lovro je imel zdajle spet 39 vročine. user posted image  Jutri greva tudi midva k zdravniku, ker tole zihr niso zobki. Danes je še nekaj kašljat začel user posted image  Sam apetit ima pa normalen user posted image  Pa fuuuuuuuuul pije.

Bomo videli torej, kaj bo jutri.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.6.2009 19:53:51   
tejkaz
Bogeca Lovro in Rok.

A se ne dobi AB če je okužba bakterijska user posted image Bakterijske angine se pa ne da nalezt user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.6.2009 23:31:59   
Vilika
Čeer babike!

Sem si prav vzela malo časa da pokukam malo na forum.

Prebrala sem 2 strani za nazaj, ostalo bo ostalo skrito ...user posted image

Vidim da nekatere matrajo zobki, druge virusi, tretje alergije - z vsemi sočustvujem in upam da se stvari rešijo na najboljši možen način user posted image

Tudi nove nosečke so na pohodu - lepo, lepo - vsem žeim neproblematično in mirno nosečnost in na koncu dobite v objem zdrave otročke user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bolj ali manj vse po strarem - Vid živahen kot vedno, vsak dan bolj tudi čeblja (zdaj je nova beseda bljau bljau bljau user posted image ), zna povedat kako dela kuža in avto in pokazat kako je velik (vse to nam uspe izvleči iz njega samo 3x na dan, ker on ne bo to skoz ponavljal, lenobica mala).
Še vedno skoz prosi za prste, da lahko hodimo po stanovanju gor dol - shodil očitno ne bo še lep cajt,  leprav trenira že 2 meseca user posted image (vzrok - malo je preobilen pomoje, absolutno prehiter in neverjetno ga je strah se spustiti opore).

Od prvega maja dalje smo skoraj vsak vikend na morju - smo čist usekani na to morje pr naši hiši, z Vidom na čelu user posted image .

Zdaj z lubijem delava gugalnico za tamalega - jo bova postavila na vrtu pred hišo. Sva danes stružila lubje smrekic, jutri pobrusiva in pobarvava, potem pa postaviva user posted image .

Meni so že pred 12timi dnevi izpulili zob, s katerim se ubadam že ene 15 let... in še vedno mi ne da miru - hodim že cel teden na menjavanje traku vsako dopoldne, ker se je rana vnela... madoniš user posted image

Aha, pa prehlajeni smo vsi trije že kakšen teden, ampak nič hujšega zaenkraat...

No, tole je trenutno vse kar sem se spomnila za povedat

Lepe sanje vsem!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.6.2009 0:22:32   
Vilika
Evo, še nekaj utinkov v sliki in besedi..

aha - odkar se nisem javila nam je zrasel že sedmi zobek in bili smo tudi pri frizerju - so Vidu laski šli že skoraj v okice..

Takole veliko stajo mi je oči naredil za na morje in ne zdržim dolgo notri
user posted image

Hmmmm...
user posted image

Mami, če me ne daš ven jo bom kar pregriznil user posted image
user posted image

Na ležalniku (s štumfi user posted image )
user posted image

Sam čofam naokrog in sem strašno pogumen kljub mrzli vodici
user posted image

Domov pridem z zagorelimi lički...
user posted image

Pri frizerju
user posted image

Pa bo lažja bučka user posted image
user posted image

Slikice z novo frizuro pa še nimamo... (saj ni hude razlike)

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.6.2009 1:22:58   
Anonimen
Pozdravček user posted image !
Me nekaj časa ni bilo na spregled, ker me je dobesedno pogoltnil časovni vrtinecuser posted image , s kobacanjem ven pa nisem najbolj spretna. Bolje, da si niti ne poskušate  predstavljati user posted image ..... Morda bi bil celo bolj ustrezen tale smaili user posted image .

Najprej seveda lep pozdrav trenutno najbolj zanimivi in novi osebi na teh čvekarijah. ZojaMišek user posted image Res je simpatično tvoje pisanje. Sprva sem pomislila, da se je Zoja Miša malo pohecala, ko se je na otoku v kakšnem cyber-cafeju hladila in relaksirala, Kaja Lina pa si je privoščila lepotni spanec. Pa vse kaže da ni tako user posted image . Če na hitro pomislim, bi se samo dva kolega znala tako dobro vživeti in komunicirati v "damščini". Vsi ostali bi bili zame veliko presenečenje. Tako da user posted image zate!

Lepo, da skrbiš za obojestransko informiranje - pošiljam veliiiiike pozdrave tvojima obema frajlicamauser posted image in še posebej bravo user posted image in čestiiiiiitke prvima pogumnima avgustovskima puncama Kaji Lini in Zoji user posted image za prve korake!!!! Hvala Zoja Miša za zs in se opravičujem, ker še nisem nanj odgovorila. Tudi slike bom poslala na željeni e-mail, samo ne vem kdaj. Tam do sredine julija bom že user posted image .......obljubim! Se je tvoj super vživel v dogajanje, vendar se te vseeno pogreša tukaj user posted image ......

tejkaz - danes sem se kar nekaj časa ukvarjala s tem, da bi ti poslala zs, pa nikakor ni šlo. Mi je skozi javljalo, da gre za neko napako user posted image . Zato sem se poslužila kar e-mail variante. Upam, da si dobila?! Se pa res lepo in iskreno opravičujem, ker nisem prejšnjič uspela potem še enkrat napisati zs, tako kot sem obljubila.......

nell in gajka - hvala!!! in me res veseli, da sta me uvrstili  med "prijatelje" (morda že dolgo časa nazaj, vendar jaz sem šele včeraj opazila user posted image , sorry). In sledi neumno vprašanje, ker se nisem poglabljala v to - kaj pa lahko s to funkcijo "prijatelji" počneš? Gre zgolj za seznamček ali kaj več....

krysia - dobrodošli doma! Super, da ste lepo preživeli dopust, boščku Roku pa kopico user posted image , da se čim prej pozdravi!!! Pa hvala, da si me pozvala k temu, da se naj bolj redno javljam in da naj ne mrknem tako kot se to ponavadi zgodi. Sem si vzela na znanje, vendar se je ravno to zgodilo.......

bella02 - saj ni treba odgovoriti, če ne želiš. Tako si pridna z učenjem, pogosto omenjaš izpite, pa me zanima kaj študiraš? Če se ne motim, si omenila, da si v osnovi slaščičarka (ali sem čisto mimo udarila?!). Kakšno študijsko pot pa si izbrala naprej? Verjetno kaj zanimivega, če že ne sladkega....

Preberem jutri naprej. Drugače pa, saj vem, da ne bo nobeni zanimivo, vendar v nedeljo dopoldan bom najverjetneje v Supernovi v Lj - ima katera slučajno kakšen nujen nedeljski nakup in je za en kafe....?

Vsi bolančki user posted image pozdravite se!!!

Pa seveda čestiiiitke vsem ponovnim user posted image !!!! Vsem tistim, ki ste že znane in tiste ki se boste še pridružile!!! Lepih, zdravih, nepozabnih, prijetnih...user posted image želim!

Nočko user posted image

< Sporočilo je popravil PABLO -- 17.6.2009 1:32:27 >

(odgovor članu Vilika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.6.2009 8:14:49   
sayuri
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še kar kuhamo. Že zjutraj je imel Lovro 38.5 vročine. Ob pol desetih greva k zdravniku. Zdaj zagotovo lahko potrdim, da me jutri ne bo. user posted image  Škoda. Pa tko sem se veselila, da spoznam nove obraze in počvekam že z znanimi. JAh nč....tko je...ponavadi nas glih kakšna bolezen preseneti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.6.2009 8:15:46   
sayuri
Vilika ma kakšen cukr je Vid. JOj, frajer mali. PA kako možarsko sedi pri frizerju user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.6.2009 8:31:17   
nell
Dobro jutro!

Berem, da jih je kar nekaj zbolelo - a punce, srečanje prestavimo za kak teden, da se pozdravimo?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.6.2009 8:49:17   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Dobro jutro!

Berem, da jih je kar nekaj zbolelo - a punce, srečanje prestavimo za kak teden, da se pozdravimo?

Sm tudi jaz to mislila vprašat. Jaz sem za, da prestavimo, da nas bo čim več.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.6.2009 8:54:34   
majči22
Dobro jutro!
Spali celo noč (pri nama na sredini)user posted image

vilika lepo te je spet slišati. Vid je pa pravi dečko.user posted image Pa sploh ni preobilen, ampak ve, da potem ne bo več mamice skoz z njimuser posted image in čaka še mal, da se sam spusti...

Vsem bolančkanim pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravijo.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.6.2009 9:26:17   
Ninaaa
Dober dan,

tudi mi imamo eno super noč za sabo, nasploh imam nek energičen teden, sem že vso stanovanje zglancala, zlikala perilo za tri mesce nazaj, pomila okna in oprala zavese in zribala pečico po sto letih... pa je šele sreda! Do nedelje bom naredila stanovanje novo! user posted image user posted image user posted image

Glede tega srečanja jutri - jaz sem tudi za to, da ga prestavimo, da se nam kdaj drugič še tile bolančki pridružijo, kakšen teden lahko počakamo...

Lep dan vam želim pa naj gredo čimprej vsi tile prehladi in angine stran in zobki že enkrat ven da bo mir user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.6.2009 11:21:38   
sandra123
Dan...se pridružujemo bolančkomuser posted image , obema teče z noska, malo kašljata, pa še zobki so na pohodu pri obehuser posted image ...Sploh Teja, ki je še vedno brezzoba, ima malo več težav, saj bo zgleda kar vse 4 enkice pokasirala v kratkem času....Ju je pa zgleda tole 3.cepljenje pripeljalo do tega prehlada....
Sayuri, dobro zrihtajtauser posted image , pa čuvaj Zaro, čeprav je verjetno tudi pri vas tako, da potem oba bolana ležita notri, kajne??? Pri nas se še ni zgodilo, da ne bi obe hkrati bili bolaniuser posted image .
Krysia in Rok, pa vsi ostali bolančki, čimprej se pozdraviteuser posted image
Buhtlčk, upam, da sta se z Gašperjem uspela pozdravitiuser posted image .

V soboto bi morali na malo daljši dopust, pa bom verjetno vse skupaj prestavila za nekaj dni, da vidim, kako se bo tole pri nas odvijalouser posted image user posted image ...Ja, ko imaš nekaj splanirano, potem se ziher nekaj zalomi user posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.6.2009 11:25:05 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.6.2009 11:36:07   
betty
Takole sem  konec maja cofotal po morju, predno sem zbolel.

user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.6.2009 11:40:28   
betty
Vidim, da je čedalje več bolančkov. Tole vreme je po moje kr velik krivec. sej sploh ne vem vec kako ga naj oblečem.

Krysia - pozdravi Roka od Roka in mu povej, da je tudi ta drugi Rok bolanckan in da mora hitro ozdraveti ,da se bosta lahko igrala.

Vilika - čudovite fokte!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.6.2009 11:52:58   
betty
Danes sem klicala šefico v sluzbo in mi je odobrila 2 tedna dopusta,user posted image tko da startam 10.8. tik po svojem 30. rojstnem dnevu:) tko da bomo se lahko sli kaj na morje, oz. bo šla z nama babica (tašča), ker bo mozek delal.

se ena fotka iz Barbarige, očka in Rok:
user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.6.2009 12:13:03   
sayuri
Ej, punce ma jaz bi bla prav vesela, če prestavimo srečanje na drug teden. user posted image  Na sredo? Ker je v četrtek praznik, zato mislim user posted image

Lovro ima virozo. To so videli na krvi. Kaj drugega nič ne kaže. Ima pa nizke levkocite in nizek hemoglobin. Tko da...vsak dan na jedilniku meso za nekaj časa. V ponedeljek imava kontrolo. ZAra je tud popolnoma smrkava...tko da je res tko, kot praviš sandra...ko zboli eden, kmalu pokasira še ta drugi user posted image

Nič...šibam...sta sitkota oba....

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.6.2009 12:24:29   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Dobro jutro!

Sm tudi jaz to mislila vprašat. Jaz sem za, da prestavimo, da nas bo čim več.user posted image

Js sem za, kar prestavimo, da se bomo vse lahko videle...potem drugi teden v sredo ?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.6.2009 12:39:45   
andrejaboris
Oj!

Vidim , da so spet bolančki med nami. Cukerčki mali pozdravite se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Pujski prinašajo srečo!

Ne boste verjele, jaz imam mini muho, ki se kar lepi na mene.user posted image user posted image user posted image Zakaj le? user posted image user posted image ! 1. v življenju nisem imela srca da bi jo ubila. Če je tak lepa, pa kar po roki mi nonstop hodi in miga z nogami. user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da bo počasi udomačena.user posted image user posted image

Mi pa še vedno iščemo lokacijo za morje. Hotli smo it na Pašman in je padlo v vodo, zdaj pa veselo na delo , iskanje placa za naše počitnice.

Danes bomo imeli skutne palačinke za kosilo, mam dost mesa. Vrh glave. Bo pasalo malo vegetarijanc bit za 1 dan.user posted image

NIč grem dalje pospravlat na hitrco še na FB in se kaj oglasim. papa

Aja pa čvek v konjicah uspel JOj kak paše malo it na izi na en kofe ina počvekat s puncami!user posted image

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 17.6.2009 12:40:31 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.6.2009 13:05:36   
Ryssa
Ojla!

Danes pa praznujemo user posted image
Se mi zdi da je tale mesec šel še hitreje okrog kot ostali.

Naš mulček je večinoma kar priden, aktiven, najbolj pa so mu interesantne stvari ki jih ne sme. Vstane ob vsaki zadevi na katero se lahko opre, za kakšno sekundo ali dve mu uspe tudi samostojno stati. Če ga držim za rokice veselo koraka, počneva pa to bolj poredko.
Je zdaj bolj enostavno vse skupaj, ko je malo bolj stabilen in je neroden le ko je zaspan. Prej sem mu pa mogla biti ves čas za ritjo, da ni kam tresknil.
Sem dolgo odlašala z raznimi varovali za predale, vtičnice, no zdaj je zadnji čas, sem jih že naročila. Zanimajo ga predvsem vtičnice, pečica je ekstra zanimiva, potem odpiranje predalov.... itak je pri večini tako. Vsako jutro pa se zelo potrudi, da razmeče ves časopis s police, katerega sem jaz še malo prej lepo zložila user posted image
Imamo tudi hojico že kak mesec, bolj tako za hec. Je notri maksimalno 10 minut na dan, pa še to ne vsak dan. Ravno toliko, da malce divja sem in tja potem se pa tako ali tako naveliča.
Med vikendi ponavadi gremo kam z nahrbtnikom če je vreme, je res zelo rad notri.

Spanje pa čedalje bolj prestavlja, tako da včasih ostaneva pri spanju samo 1x dnevno. Včasih je zaspal okrog pol enajstih in spal dve uri, zdaj pa zaspi ob dvanajstih in spi uro do uro in pol, pa potem včasih do večera sploh ne več. Včasih pa še potegne kakšne pol urce okrog petih popoldan. Spat gre pa različno, če popoldan spi, potem zvečer zaspi okrog devetih, če pa popoldan ne spi, pa zaspi praktično takoj ko ga dam v posteljico, to je nekje okrog pol devetih.

Hraniva se tudi zelo zanimivo, Lan je namreč mlekoljubec. Vsega skupaj poje dnevno okrog 900 ml mleka. Jé ga zvečer, ponoči 2x in še dopoldan. Tako ga ima rad, da si je ustvaril takšno rutino, da točno ve kdaj bo mleko. Ponoči je nemogoče, da mu ga ne bi dala. Očitno je lačen saj zvečer poje 260 ml, potem ponoči pa še vsega skupaj 360 ml. Od gh mi konkretno poje edino kosilo, to je od 300-400 g, zvečer pa še samo kak jogurtek, dopoldan pa itak mleko v kinderpetu, včasih mu vmes vsilim še kak frutek.
Verjetno ni nič narobe če poje toliko mleka user posted image

Danes sva se tudi tehtala in merila, 78 cm in 10880 g.

Tako, to je malo o nas.

Bolančki pozdravite se user posted image user posted image user posted image Imamo tako trapasto vreme, da nič čudnega da je toliko bolnih user posted image

Vedno najbolj rada pogledam slikce malih sončkov user posted image Luštni ste.

Čestitke tudi vsem nosečkam, upam da vam bo nosečnost potekala brezskrbno in brez težav.

neža7 moram pokomentirati glede uhanov. Itak je to tvoja odločitev, vse se mi še zdi lepo in prav, ampak a te ni nič strah da bi si jih Neža potem izpulila iz ušes? Ne vem, jaz imam tak strah pred tem, da še sama doma nimam uhanov v ušesih, ker me je strah da bi mi jih Lan potrgal iz ušes.
Drugače pa povprašaj pri Trglavčniku, v Celju je pri tržnici, pa v Planetu Tuš ima tudi trgovino. Ta dela kakovostno, dvomim pa res, da bo tako mali punčki naredil uhane. Povprašaj pa le, bolje da daš kakemu sposobnemu, da se ji ne bi potem kaj vnelo ali pa kaj....

Vilika ful mi je všeč ta stajica za zunaj. A je bilo veliko dela z njo?
Videk ima pa isto rutico kot mi user posted image Nisem pa vedla da obstajajo še hlače v istem vzorcu.
Luštn je, pa kok sedi pri frizerju user posted image ko velik user posted image

Tak to bo to, čas se mi je iztekel.

Uživajte!

user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.6.2009 13:06:06   
Ryssa
Čestitke Eneju za 10 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.6.2009 13:08:17   
Ryssa
Joj pa še nekaj....

Če se katera spozna na računalnike ali koga pozna... Kaj je ta hudičevi G in S v mojih sporočilih? Tudi ko hočem kaj kopirat se mi to pokaže, pa G je kao neki Google, S pa search. Ni mi pa jasno kje sem to dobila in zakaj se mi lepi v sporočila user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.6.2009 13:39:45   
bella02
Hej!
Teja je še vedno smrkava, jaz pa vedno bolj. Nič ne slišim, ker sem vsa zamašena. Ah ja, bo že. Vidim, da prestavlate srečanje. Drugo sredo jaz pišem test in bi šla rajši na kavo z vamiuser posted image .

Pablo, prav imaš, moja prva izobrazba je slaščičarka, druga pa bo prof. slovenščine, KO BO ... Zato lepo prosim, ne se obešat na moje napake, na forumu se mi pa res ne da gledat na vsako vejico in pravilne stavkeuser posted image (to ne velja zate, verjetno se bo pa našel kak padalec, ki mu ne bo šlo v kišto, da bodoča učiteljica slovenščine ne zna pravilno pisat, postavljat vejc, itd ...) Jest sem tle gor ena nosečka (no, že lep cajt srečna in zaljubljena mamicauser posted image user posted image , kot je ponavadi napisala žanneža (sorry, ker te kopiram, pa javi se kaj, te pogrešamo)) in ne to, kar študiram. Če pa koga moti, me naj pa ne bereuser posted image .

Spomin imaš pa dober, to te pa moram pohvalit. In žal me ne bo nič na Rudniku, se bom poskusla čimveč učit. Imam v sredo izpit in do zdaj ni bilo od moževega in taščinega varstva nič, je bilo pač delo zunaj bolj važnouser posted image

A imate kaj otročiče v stajicah? Mene je zadnjič skor kap, je Teja splezala po mreži čez polovico. Lahko bi šla naprej ven ne glavo ali pa nazaj na hrbet. Od takrat jo dam notri le, če jo imam skoz na očeh. Prej sem jo dala noter in šla npr. na wc, zdaj pa ne upam. Jo kar pripnem v stolček, vsaj vem, kje je. Mislim, halo! Morda ji je pomagalo to, da je bila bosa. Je tak živček mali, da ne moreš verjet. Tjaša ni bila tako živa. Je pa pri njeni starosti že hodila, to pa ja.

Vsem bolnim user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravijo/mouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.6.2009 13:39:52   
tejkaz
PABLo, dobila mail in odgovorila.

Za bolančkane user posted image user posted image user posted image

Srečanje - škoda ker odpade. Če bi katera kljub vsemu prišla - jaz imam namreč še druge opravke v Ljubljani - lahko še v City park pridem. Naslednjo sredo se pa vse dobimo.

Ryssa, bom vprašala mojega računalničarja, ko pride iz službe.

VIlika, Vid je fuuuuul luštkan. Pravi fant, že.

Betty, superca za dopust.

Ninaaa, saj še ne gnezdiš, ne? user posted image

Neža, moj je kot študent delal v Zlatarni Strle in ni smel luknjati ušesa otrokom mlajšim od treh let. V Velenju je pa sicer kar nekaj zlatarn. Tamše pri Kofetarici,... Ne vem poimensko, nekaj jih je že.

user posted image od Zoje Miše
, važi, en vikend ko boste vsi doma, pridemo mal vaša igrala sprobat. A se spet čudn sliš user posted image user posted image

Jaz sem bila dopoldan v Ljubljani v službi. Sestanek je trajal kar dve uri. Veliko govora in nič povedanega. Začnem 4.8. polni delovni čas, mogoče se bova za eno uro manj zmenila zaradi dojenja, moram se pozanimat kako je s tem. V glavnem, komaj čakajo da pridem nazaj, jaz pa malo manj glede na to koliko dela me čaka. Miza je zasuta s papirji, veliko se bom mogla novega naučit, več zadolžitev,...
Jaša je pazil moj brat. Po Jaševem zatrku sem odla, onadva sta se pa še malo notri igrala, vmes še enkrat previla ker se je fejst pokakal, šla na sprehod, jedla sadje in ga dal spat. Brez problemov. Upam da bo avgusta tudi tako.

A mi res nobena ne zna odgovoriti na moje prejšnje vprašanje. Kako to da dajo AB če je angina virusna? A se ne dobi AB če je bakterijska?

Zdaj pa šibamo ven.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.6.2009 13:45:42   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: betty

glede uhanov: od mojga sestrična dela v zlatarni in pravi, da do treh let ne delajo lukenj. tud ona ima hčerkico, ki bo avgusta stara tri leta, pa še nima uhanov.

Resno! Jaz se res ne bom nikoli navadila kako je v Sloveniji user posted image  
Vsaj polovico user posted image  do enega leta imajo uhanov v Australiji. Sedaj pa vem zakaj toliko malo vidim tega tukaj. Eno se opazila tu v Velenju kar ima dvojčiče in so malo čez 1 leto stare in jih imajo.
Bom videla kako bo user posted image

No vsaj punčke imajo bolj pogosto dolge lase v Sloveniji kot npr 15 let nazaj user posted image  Tudi to nisem razumela, ko sem bila na dopustu user posted image user posted image

No, mi2 sva danes dopoldne šli z mamo v Topolšico na kavico in torto, ker danes ima mama rojstni dan user posted image  Fuuuuuuuuuuuuuul dobro je bilo. Samo kar 2 uri tam bili. Sedaj je šla v službo. Moja miška spi in jaz grem se učit in kuhat vse v enem user posted image

Vidim, da imam spet malo bolnike user posted image  Čim prej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.6.2009 13:56:10   
andrejaboris
Tejkaz kolk jaz vem se z AB zdravi samo bakterijsko vnetje. Virisa ne pozdravi AB: Tak da se Rok od Kryse ni načezel od nobenga, je pač zbolel. Saj kako vreme pa imamo zauser posted image .

Ryssa Lan je tut mlekojedec. Mogoče so vsi Laniuser posted image user posted image user posted image .

Vilika in Betty lepe slikce. Cukra sta vajjina čmrleka.

Lan od Rysse pa vse naj naj za 10.

Naš mali dans tut praznuje. Še 2 meseca pa bo res tortica. KOmaj čakam, na torto mislimuser posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

nosek
Lelly28 RR

Kako majhnim otrokom čistite nos?

s baby vac-om (36%)

s pumpico (55%)

z robčki in fiziološko (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!