|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
15.6.2009 14:07:57   
andrejaboris
Sayuri sem dala glas, Nell ti pa si se uvrstila naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
15.6.2009 14:09:00   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Kuham, pospravlam, z otroci se igram... a nisem supermama?!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa malo mi čveka fali. KO pa dragi pride pa ne neham blablablablabla...user posted image user posted image user posted image

Aja grem še glasovat za naši dve pisateljici.

jaz te vzamem, za ženo, takojuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2502
15.6.2009 14:11:12   
anita goitan
v Vipavo pa grem ker bo bitka: http://www.rtvslo.si/play/rimske-bitke-pod-zemonom/ava2.36877552/

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.6.2009 14:30:45   
andrejaboris
Hvala Anita, ki pa kdaj se dobima?user posted image user posted image user posted image

Aja nisem vam povedala, da se Enej že nekaj časa sam vstane, zdaj se že plazi po štirih, in sam stoji. Brez opore. user posted image user posted image user posted image user posted image kak rastejo. KO gobice!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
15.6.2009 14:31:45   
sayuri

Hvala Anita, ki pa kdaj se dobima?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.6.2009 14:33:27   
sayuri
nell waw, uvrstila si  se naprej.user posted image Bravo, bravo. Daj, da boš povedala, kdaj bo treba spet glasovat user posted image

Aja, zame drugač ni treba glasovat...mislm, jaz nč ne tekmujem user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.6.2009 14:39:45   
Krysia
Ooo, buhtlčk je nazaj user posted image user posted image user posted image Super, da ste užival na morju / na bazenu user posted image . Pa bravo za vse nove stvari, ki jih Gašper obvlada. Tud jst upam, da bodo tile testi negativni in bo Gašper videl, kako so dobri jogurti in skutke.

Tejkaz in sayuri, hvala za nasvete ... trenutno mamo 37,5 vročine in velik spimo, nočmo jest, slinmo se in smo mal sitni. Mi pa nč ne zgleda, da bi ga kej bolel ... v zdravstvenem domu se pa seveda nihče ne javi ... grrrrrrr!

Sayuri, kje v Koloseju s dobimo v četrtek? Ja, sej vem, butasto vprašanje, ampak tam nisem glih domača (nazadnje sm bla tm pred kakšnimi 5 leti  ...) - a je to gor po štengah, tm kjer so kinodvorane al spodaj - tm kjer je Mc Donald's?

Andrejaboris, super za nove Enejeve podvige. user posted image Sam res hitr rastejo pa vsak dan znajo kej novega.

ROK (gajka) - čestitke za 11ko!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.6.2009 14:46:13   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.6.2009 14:50:25   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od naju!!!user posted image user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.6.2009 15:30:29   
sayuri

Sayuri, kje v Koloseju s dobimo v četrtek? Ja, sej vem, butasto vprašanje, ampak tam nisem glih domača (nazadnje sm bla tm pred kakšnimi 5 leti  ...) - a je to gor po štengah, tm kjer so kinodvorane al spodaj - tm kjer je Mc Donald's?

Krysia zgoraj desno je en bar (majo tud tortice) user posted image in v okviru tega bara je tud igralnica

buhtlčk dobrodošla nazaj doma. Super, da ste uživali. A tolk cajta boste v bolnici? Hja no....čimboljše opravite. user posted image

matejchi klaj pa kopalke? A boš nudist?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.6.2009 16:06:10   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

matejchi klaj pa kopalke? A boš nudist?

edino če jih dam delat po naročilu, ker mam tako "postavo"..

sayuri a če pa glasujemo za tebe, boš štartala z akcijo trojčki? Te bomo vzpodbujale, obljubimo...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.6.2009 16:23:51   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri a če pa glasujemo za tebe, boš štartala z akcijo trojčki? Te bomo vzpodbujale, obljubimo...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.6.2009 19:41:14   
nell

Nell in Katja vela za jutri. KOmaj čakam. Kje pa je ta konj??

Aja dober dan.user posted image user posted image user posted image

NIč morn it ker Lan hoče gledat Liliput put na računalniku. Se kasneje oglasim.

AB - konj je v trgu user posted image user posted image user posted image user posted image če ti je kaj znano kje je tržnica v Konjicah - tam je konj.

Ja smo se uvrstili naprej - babike vsem hvala ker ste klikaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva z maćkinom sva skos na terenu - zdejle je pa le babi okupiral in sta šla mal pa-pa. Zdej se zjutri zbudi in začne kr pa-pa kazat - se je zgleda navadu na akcijo

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.6.2009 19:42:56   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Halo, smo nazaj.

Obstala sem na 10.6., čveke moje, pa boljš, da se kar javim, ker mi ne bo uspelo do konca prebrat. Mogoče drug teden user posted image .

najprej morje - je bilo suupeeeeeeeeeeeer. Mali je noro užival v bazenu. Na plažo smo šli samo enkrat, ker je imel takoj mivko v ustih, ušesih, očeh, nosu, povsod. Pol pa splakovat ga nosit v morje. Saj ne, da se je pritoževal, samo po eni uri je bla mami koma user posted image . Tako da smo bli kar na bazenu, z našim bazenčkom in vsemi pripomočki, smo zasedli 4 ležalnike in je imel ful sence za okrog lezt. Brez alergije seveda ni šlo. najbrž je kaj cvetelo, ampak je prijazna farmacevtka zrihtala kapljice, ker nam je naših zmanjkalo. Brez recepta, ''tavelka'' flaška 6,5€. Ampak je morel še nekaj pojest predzadnji dan al pa je bil klor, al pa vročina...kdo ve, da je nekaj driskal. še na letalu se nama je 2x pokakal...to je blo pestro previjat v tistem mini wcju. Samo je bil dobre volje, tak kot ponavadi - neustavljiv, tako da kaj hujšega že ni bilo. Včeraj sva mu kuhala (no oči mu je user posted image ) riž v prežganki s kumino in korenčkom (presenetljivo dobro) pa je že veliko boljše. Ampak čisto ok pa še ni.

In k naslednji temi - jutri greva za 4 dni na Jesenice na provokacijo s kravjim mlekom, ker ima krvne teste negativne, na kožnih je bil pa mejen. Upam, da bo kakanje jutri čisto ok. Sem se pa spet razburjala, čakam, da linijo pri alergologu odprejo (se oglasijo samo med naročanjem, eno uro na dan). Nihče si mi namreč ne upa oz. ne zna povedat ali ja ta napotnica, ki jo imamo, tudi za sprejem. V tem našem zdravstvu  ni poenoteno nič. V sprejemni ne vedo, če napotnica velja?!?! Tvoj pediater ne ve, če napotnica velja?!?!?! Mi je pa celo uspelo dobit datum za cepljenje pri enem letu, čeprav ga Gašperjeva P ne da, če nimamo vrtca?!?!?! Ker mora bit otrok cepljen pred vrtcem in imajo tako gužvo, ker je zdravnica nonstop na dopustu?!?!? Če pa nimaš potrdila o cepljenju, pa v vrtec ne moreš.... Pa to sploh ni več res, organizacija na višku.

Konec koncev upam le to, da reakcije ne bo in da bo vse ok. O provokaciji po netu pa boljš da neham brat, ker me že čist skrbi.

V bolnici sicer imajo net, blazno počasen menda, tako da mi mogoče rata kaj prebrat, ampak dvomim. Maile bom s telefona brala, mogoče pa naštudiram še kako isto z RR naredim user posted image

Aja, evo, pri vsem tem pa pozabim - Gašper od malo pred morjem ploska, na morju je začel daja papa in oči ga je naučil gimme five (hahahahaha, smo imeli cel žur na letališču, ko je dal eni Kitajki, pol so pa kar vsi po vrsti hotli user posted image ). Zdaj bi bil nonstop v stoje, pa recimo v posteljici se s preprijemanjem premika naokrog. Hodit ob opori se mu pa ne da kaj preveč, je hitrejši na vseh štirih.

Da zaključim roman, itak se bo zbudil in greva ven - lepo se imejte, pa se potrudim, da kaj preberem čim prej.

js si tole štorijo z letalom sploh ne znam predstavljat, kako sta ga prepričala da je bil pri miru

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
15.6.2009 19:56:07   
buhtlčk
nell pač ni bil pri miru user posted image Pa saj gre, je bil poln avion otrok (za smešnice posnet, ko so marele dol nosil) in smo bili vsi do vseh razumevajoči user posted image

sayuri ja 4 dni je provokacija, dozo povečujejo vsak dan pa preverjajo kako je. Bo dolga...

krysia tud jaz to želim user posted image

grem pokat, cel dan po telefonih pa okrog

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.6.2009 19:59:24   
Zoja Miša
Ojla.....evo mene SPET nazaj.....user posted image ....bilo je super samo zelooooo kratko! Ste pa čveke......ne vem če mi bo ratal vse za nazaj prebrat.....je pa bilo nekaj zanimivih vikend tem, a ne matejchi? user posted image user posted image user posted image  he he he he

Skaratka ''ta velka'' VSE SKUPAJ ZELOOOOOOO POGREŠA IN ZELOOOOOOOOOOOOO LEPOOOOOOOOOOOO POZDRAVLJA.....sem ji nesel skopiran forum, tko da je na tekočem s stanjem....(ja ja paste kaj pišete user posted image )!

Danes se je menda dobila z Naty (ve že veste katera izmed vas je to).....

''Ta mali'' pa ni blo nč jasn user posted image , ko sem v četrtek prispel je itak da spala, potem pa smo imeli problemčke z zobeki in dve uri juhuhu....najprej se ji nisem pokazal da ne bi blo pol norenja...po uri joka in nespanja pa sem jo vzel k sebi....tako začudenih in velikih oči pa še ne......niti pod razno ji ni blo jasno od kje pa sem se jaz sredi noči znašel v prikoli.....je potem še na zobeke pozabla in zaspala.....no žal ta recept ni deloval iz sobote na nedeljo....torej vprašanje; KAJ POLEG Gengigela in colpol sirupa še lahko damo proti bolečinam? Sicer mi je jasno da je to del odraščanja sam se ti pa pikica smili ko joka v spanju, se zvija,.....

Kaja02 - jst ne vem kje si bla.....prijave sem sprejemal do 22:00, seveda bi se mi lahko pridružili user posted image .....drugič ne zamudi prijave....he he he he

tejkaz - pazi kako zadeve sprezentiraš na forumu, vidiš kaj punce vse vidijo v tvojem pisanju...user posted image ....vidim da ste bili že za vikend zdravi in polni energije.....FUL LEPO!!!! Kar se tiče obiska pa smo rekli da se vidimo in pridete na obisk vsi....tako da ste to še dolžni....z tvojim user posted image  bova spila kako piuser posted image jačo, vedve se boste načveketale, otroci pa naigrali....mamo ful novih igral pred blokom!

Sayuri - cccccccccccc...no povej kaj si ti prebrala v tistem stavku od tejkez....me res zanima...user posted image user posted image user posted image ....drugače pa če bi me povabile bi seveda vzel dopust za srečanje...user posted image

Matejchi - hvala da si opomnila sayuri, ampak se zdej ''mulim'' user posted image  ker nisem dobil direktnega povabila...he he he....to bi blo nekaj cel šopek mamic z otročki, pa en čudn tip vmes.....user posted image ....po moje bi me še kdo prjavu...he he he

Drugače pa je mala ratala pravi speedy gonzales na dveh nogah, sam vsake tolk časa se ji še mau zapletejo in če nisi pazljiv se zruši ko avion....pol pa jok, ampak bo že....

No torej se spet cel teden beremo....ta teden do petka, ker ne morem prej skliznit iz službe...groza!

ČAO!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
15.6.2009 20:14:45   
andrejaboris
OJ ZOjko MIšek lepo da sta tvoji deklici vredu.  NIsem natančno razumela kaj boli Kajo LIno? Če zobki pol bi mogo Calpol pomagat. Pa sami sta dol al mata kako družbo??

Nell in Katja kaj vela jutri okoli 11? Jaz prej ne morem, gre moj gobe nabirat in mam še Lana doma. Sicer je že bolši samo, sem ga še doma pustla za par dni. Bomo pa senčko iskale!user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
15.6.2009 20:58:45   
nell

OJ ZOjko MIšek lepo da sta tvoji deklici vredu.  NIsem natančno razumela kaj boli Kajo LIno? Če zobki pol bi mogo Calpol pomagat. Pa sami sta dol al mata kako družbo??

Nell in Katja kaj vela jutri okoli 11? Jaz prej ne morem, gre moj gobe nabirat in mam še Lana doma. Sicer je že bolši samo, sem ga še doma pustla za par dni. Bomo pa senčko iskale!user posted image

Kar se mene tiče velja...Katja kaj pa ti praviš???

Neposredna povezava do sporočila: 2518
15.6.2009 21:06:11   
Nejka23
Ojla babike!
Na hitro vas pozdravim,pa sibam spat,ker moramo biti jutri zjutraj ze ob 7h na nevro,ima Jaka snemanje eeg al kaj bojo naredli...Upam na najboljse... Pa saj si skozi govorim,da bo vse ok....MORA BITI!!!!

Vsem cestitke za obmesecnice,za vse napredke,upam da ste vso zdravi,,, Nas Jaka siba po vseh 4 sto na uro,pa da to ni dovolj,je zacel plezat se po stop[nicah,cisto sam prileze v zgornji stuk k dediju...No,to pomeni,da mu stojim za ritko,on pa pleza...Pa kar naprej je na nogah,nekaj se poskusa prestopat levo desno,vendar mu se ne uspe...Jaz pa se se samo krizam,kaj vse me se caka user posted image user posted image
Tolko casa ni nic naredil,sedaj pa bi vse naenkrat....Ti nasi lumpki...Pa zobki ga matrajo,sedaj je dobil se zgornjo dvojko na levi strani,tako da imamo ze 5 zobkov ...Ampak ve samo mene grizti z njimi,kar se hrane tice,se mu se tako zaletavajo koscki...Razen zemljice,mtisto pa tok lepo papa,da ga je veseljegledat...
Vsem lep pozdrav,lepe zgodbe na bibaleze.si - tudi moj prispevek je tam, video. Ampak se kar ne morem gledat user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte,vam sporocim,kako smo zrihtal...
NEza,se dobimo ta teden na enem cveku...
Mirno noc  vsem skupaj!!!!!!
Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
15.6.2009 21:27:59   
Zoja Miša
andrejaboris - ja sorry res mau čudno napisano, zobeki seveda, pa je tale sirup bolj tako tako sicer nekako pomaga sam še vedno stoka in ne spi....drugače pa sta dol z mojo mami tako da imata ful service kar se kuhanja in ostalih zadev tiče....pa zgleda da se še kar dober prenašata, nobena ne jamra da bi rada domovuser posted image ....sicer je pa tako da smo že kar nekaj časa v tem kampu, tko da se stalni kar poznamo med sabo....

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2520
15.6.2009 21:37:23   
andrejaboris
 Zojko MIšek aha super da nista sami.  Calgel še pomaga za zobke, pa daji malo dlesni zmasira. Drugač pa bo treba to skozi dat. Nas tut matrajo 100 na uro. Oziroma Eneja. Boščki so ti mali ja ,ko jih tak matra. Lepo ju pozdravi.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
15.6.2009 22:01:33   
Zoja Miša
andrejaboris - hvala za info - grem kupit še to...bi masirali dlesni pa kaj ko vragec mali ne pusti, če ne drugace te ugrizne z edino škrbino, ki je že uspela prlesti malo ven.....no bo že sosedje v kampu vsake toliko malo manj spijo, ampak kdo jim je kriv če so postavili zraven nas, a ne? He he he he user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem skupaj....

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2522
15.6.2009 22:29:12   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Kar se mene tiče velja...Katja kaj pa ti praviš???

Jaz sem za. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.6.2009 22:40:53   
K_a_t_j_a
Mi smo bili danes na alergoloških testih in sem kar user posted image .
Testi so pokazali, da je Jan še bolj alergičen naj jajca iz vrednosti rumenjak ++ na ++++, beljak pa iz +++ na ++++. KM naj nebi bil več, ampak smo šli dat kri, pokazalo je še pa malo na pšenico. Groza!!! So mu še za to kri vzeli, da vidimo na čem smo. user posted image Sestra na alergoloških je bila ful neprijazna in groba, Jan se je tako jokal, ko ga je tak grobo pikala s tisto tanko iglco, pol so mu pa še kri vzeli iz rokice. Ga je moj držal, jaz sem bla vzunaj in so mi user posted image tekle. Poleg tega je bil še utrujen, pa zobeki ga matrajo, pa še načakali smo se. Na vabilu piše bodite točni... pa ja!!user posted image user posted image

Če bodo krvi testi pokazali na KM negativno, grema za 3 dni v bolnico na provokacijo, 4. dan se pa izvaja to doma. Tam ga bojo pa "šopali" s KM user posted image   Mislim, kakšna kozlarija!! Prej mleka in mlečnih izdelkov ni smel poskusit ne, pol pa kr 4 dni samo mleko...user posted image Pa boma spet v bolnici user posted image .

Mah bom raje nehala, sem slabe volje, še učit se mi ne da danes.

ROK od Gajke user posted image user posted image user posted image user posted image za 11-tko!!
buhtlčk super, da ste tako uživali in user posted image user posted image user posted image za Gašperjeve nove iznajdbe!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 15.6.2009 22:46:57 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.6.2009 6:31:08   
Neža7
Dobro jutro user posted image

user posted image

Nejka..... Seveda lahko se dobiva. Moj je ta teden zjutraj v službi. Jutri ne bo šlo, ker mama ima rojstni dan in bi rada šla z njo na kavico in na tortico, ker mi odhaja v Avstralijo v soboto user posted image  Če boš imela čas lahko kar v četrtek (kar pokliči ali sms sem ven na liniji user posted image ) Danes moram nekaj kupiti mami in ne vem kaj user posted image user posted image  JOJ me dela čaka danes......

Katja........ Bogi Jan user posted image  V Sloveniji je res kriza pri točnost user posted image  Edino pri G grem takoj notri ali v slabih 5 min čakanje druge je pa res za user posted image
Tudi meni se ne da učit, ker bi rada bila čim več z mamo, ker mi gre s sestro v soboto in bom jih pogrešala. Izpit je tudi čez 1 teden...... Moram iti in ga poskusit, ker september je zadnji rok in moram vsaj 1x poskusit pred tem.... Mogoče ga bom kar naredila user posted image user posted image user posted image

Jaz sedaj šibam naprej..... Neža še spi user posted image  Jaz sem že jedla in grem sedaj lase umit user posted image

Lp user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Prvorojenec
F*R*U

Ste si za prvorojenca želeli simka ali hčerko?

sin (25%)

hči (29%)

vseeno mi je bilo (45%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!