Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 15:05:54
|
|
|
|
NoBady
|
Čao... mi smo doma, mali dobil pikico, zdej je omagal in spi... ko ga je sestra cepila, jo je mal grdo pogledu, ko mu je pa iglo ven uzela se je pa smejat začel - faca! Dolgi smo 65cm in težki 6300g ... potem smo se šli še slikat za osebno in mal po trgovinah, tak da sm tok zmatrana kot da bi mene kdo cepu ... se grem uležt, pridem kej zvečer pogledat...papa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 15:42:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 16:27:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY! vse najboljšeeee IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec S čim se še igrajo vaši pri tej starosti? Najraje ima rožice. Velike, male, pojoče, tihe, enobarvne, večbarvne... In najraje gleda čim bolj pisane predmete. Čim bolj da je barvno. se strinjam.. pa našo full neka pisana zebra nasmeji,ki ji visi iz vozička, da se je lahko dotika. NoBady.. super, da je dobro prenesel cepljenje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 17:06:42
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY! čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 17:50:20
|
|
|
|
jjasna85
|
Samo na hitro vas pozdravim... vidim, da ste ble neki glasne o tem, da me boste brisale iz seznama... pol kao da ne... zdej pa vidim, da sem res zbrisana.. ja no... whatever... sej sem prow komot zdržala brez vas do zdej in bom tudi naprej... tako da lepo se mejte tle na tem čvek forumu.. mene najbrž ne bo več nazaj ker mam dosti bolj pametne stvari za delat.. ciao
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 17:56:24
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
CIaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooo!!! evo mene po dooolgem času.. neki se za izpite pripravljam, pa rezultati niso nič kej preveč obetavni, ampak predala se pa ne bom v petek grem še na enega pa upamo na najboljše Najči neki vidim, da se tle dečva razburja, ker si jo brisala s seznama.. hvala ker sm js še gor mam pa eno vprašanje: kdaj se začne tisto obdobje, ko otročku ponoči ne dajaš več mleka ampak čaj oz. vodo? tudi če se buni... neki sm slišala, da ga moreš tega počasi začet odvajat...
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 16.6.2009 17:57:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 17:56:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mamina sončka . ta slikica mi je pa takooooo lepa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 17:56:51
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj... Super za kolke! Jaz sem pa danes vprašala P, če lahko dajem tiste italijanske, ki jih ima tudi yania. Zanimala me je predvsem količina in je rekla, da isto - 7 ali 8. Ma jaz bom kar dajala, saj krčev nima več, škodit pa vitamini tud ne morejo. Tudi jaz mu dajem 8 kapljic teh italjanskih...raztopim v caju..ker se drugace kremzi ma to dajaste naenkrat tolko kapljic al enkrat 4 in pol še 4 naprimer??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 17:59:46
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
ooo glej glej.. mam ŽE 2 zvezdici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 18:04:07
|
|
|
|
Anonimen
|
lp kako ste,vreme nam ni prizaneslo danes sem govorila s taščo peko tel in mi je rekla da naj ne grem s tako malim otrokom na morje ,ker lahko kako bolezen dobi,da ona nebi šla....mi gremo avgusta ko bo stara 5mescov..pa naj jo ne cepim proti rotavirusu ker lahko dobi vnetje možganskih ovojnic...v taki dilemi sem,da joj..tako da je mogoče proti rota ne bom cepila,ampak samo proti pnevmokokim okužbam...kako je pa če tako majhen faše rota*??nedaj bog,ampak vseeno vprašam..saj nismo v stiku s vrtecom ..ampak nikol ne veš kaj faše.na morju pa je itak ne bomo vlačili sem pa tja...nasvet??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 18:58:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Samo na hitro vas pozdravim... vidim, da ste ble neki glasne o tem, da me boste brisale iz seznama... pol kao da ne... zdej pa vidim, da sem res zbrisana.. ja no... whatever... sej sem prow komot zdržala brez vas do zdej in bom tudi naprej... tako da lepo se mejte tle na tem čvek forumu.. mene najbrž ne bo več nazaj ker mam dosti bolj pametne stvari za delat.. ciao Joj!!! Jaz (pa še nekatere) smo pač nesposobne mame, ko včasih na RR pokukamo in kako napišemo. Si pač znam bolje organizirat čas!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 19:00:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23 lp kako ste,vreme nam ni prizaneslo danes sem govorila s taščo peko tel in mi je rekla da naj ne grem s tako malim otrokom na morje ,ker lahko kako bolezen dobi,da ona nebi šla....mi gremo avgusta ko bo stara 5mescov..pa naj jo ne cepim proti rotavirusu ker lahko dobi vnetje možganskih ovojnic...v taki dilemi sem,da joj..tako da je mogoče proti rota ne bom cepila,ampak samo proti pnevmokokim okužbam...kako je pa če tako majhen faše rota*??nedaj bog,ampak vseeno vprašam..saj nismo v stiku s vrtecom ..ampak nikol ne veš kaj faše.na morju pa je itak ne bomo vlačili sem pa tja...nasvet?? Jaz mu ne bom dala za spit tekočine proti rotavirusu, pač zato, ker ga bo drugo leto pazila tašča in ne bo šel v vrtec. Za morje pa še ne vem, če bomo šli, to pa zato, ker mu ne pašejo sprememe okolice! Bolezen pa lahko doma in v bližnji okolici tudi faše!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 19:01:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ooo glej glej.. mam ŽE 2 zvezdici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 19:02:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* CIaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooo!!! evo mene po dooolgem času.. neki se za izpite pripravljam, pa rezultati niso nič kej preveč obetavni, ampak predala se pa ne bom v petek grem še na enega pa upamo na najboljše Najči neki vidim, da se tle dečva razburja, ker si jo brisala s seznama.. hvala ker sm js še gor mam pa eno vprašanje: kdaj se začne tisto obdobje, ko otročku ponoči ne dajaš več mleka ampak čaj oz. vodo? tudi če se buni... neki sm slišala, da ga moreš tega počasi začet odvajat... Le tako naprej. Pokonci glavo pa bo šlo! Spps- kako pa je tebi šlo????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 19:33:56
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:01:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učit Kaj bova rekli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:08:34
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učit Kaj bova rekli? hmmmm... povej mi kaj kej tvoja princeska dela moj tamali je pri moji mami že cel popoldan, da se mam js čas učit.. samo kaj ki ne greeeeeeeeeeeeeeeeeee
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 16.6.2009 20:10:28 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:10:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Piruri ma, te prosim, kakšne neumnosti so to?Prej bi dobila kvadratno glavo od gledanja tv ...svašta.... ma Piruri res mi je to rekla. Če sem jaz samo debelo gledala ko mi je to rekla. Saj so se mi vsi smejali ko sem jim to povedala. meni mami tud ni devala nobenih kaplic, niti bratu in sestri pa se mi zdi da nismo kvadratni Ma ko jo šora to dohtarco, itak jo bom menjala ko ji kaj rečem če mi lahko napiše na recept, ker vem da se da mi odgovori: veste, najboljše je od Bebi vala.. ddddd , logo je najboljše če pa je treba kupit in plačat a je že kdo tak? če nemislim,da se nimate česa bat,haha.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:10:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veš da samo mami.Držim pesti za danes. moj je tud zaspal nazzaj,jaz še pa moram neki zrihtat za šolo ma,ko sem nervozna danes Jaz tudi držim pesti. Pa javi kako je šlo. mislim,da je ratalo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:10:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* ooo glej glej.. mam ŽE 2 zvezdici congrats
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:11:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* CIaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooo!!! evo mene po dooolgem času.. neki se za izpite pripravljam, pa rezultati niso nič kej preveč obetavni, ampak predala se pa ne bom v petek grem še na enega pa upamo na najboljše Najči neki vidim, da se tle dečva razburja, ker si jo brisala s seznama.. hvala ker sm js še gor mam pa eno vprašanje: kdaj se začne tisto obdobje, ko otročku ponoči ne dajaš več mleka ampak čaj oz. vodo? tudi če se buni... neki sm slišala, da ga moreš tega počasi začet odvajat... Le tako naprej. Pokonci glavo pa bo šlo! Spps- kako pa je tebi šlo???? mislim,da je ratalo,kaj bodo pa profesorca rekli bomo še pa vidli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:13:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* mam pa eno vprašanje: kdaj se začne tisto obdobje, ko otročku ponoči ne dajaš več mleka ampak čaj oz. vodo? tudi če se buni... neki sm slišala, da ga moreš tega počasi začet odvajat... nimam pojma. Marcel dobi flašo ob 19.30 pa ponavad spi do 4ih zjutraj,pol se mal na izmolženo mlekarno priklopi,pa še spi kakšno uro pa pol al pa manj,druge tekočin eponavad še ne dobi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:14:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učit Kaj bova rekli? kje sta zdaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:14:51
|
|
|
|
spps
|
Skorajsoseda,ti tud lahk kaj napišeš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:16:10
|
|
|
|
spps
|
pa dolči ti tud
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?