Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:35:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, spi do 04h ali 05h zjutraj...pa mu dam zizo (tudi zelooo izropano mlekarno) ali pa kar flaško, če sem ful zaspana. Pa spi še do 08H. samo se mi zdi da prow vsem marčevkam zvončki oz. trobentice full spijo.. meni je Leon spal že tudi 9 ur skupaj, zdej se mi pa spet zbuja na 4 oz. 5 ur veš, da morajo, da lahko njihove mamice klepetajo na RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:36:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja, nekje je skrita... IZVIRNO SPOROČILO: spps uradno še nič ne vem-definitivno je pa boljš šlo kot zadnjič to mi delaj!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:37:27
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe samo tiho, ker si ti kriva da sm falila , ker sm prej tvoje poste brala in sm zato skozi na Lijo misnla... pol sm pa od kokice dečkota kr poženščla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:37:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, ja, nekje je skrita... IZVIRNO SPOROČILO: spps uradno še nič ne vem-definitivno je pa boljš šlo kot zadnjič to mi delaj!! še bom delala ja,sam,da dobim naslov projektne naloge
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:39:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe samo tiho, ker si ti kriva da sm falila , ker sm prej tvoje poste brala in sm zato skozi na Lijo misnla... pol sm pa od kokice dečkota kr poženščla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:39:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* samo se mi zdi da prow vsem marčevkam zvončki oz. trobentice full spijo.. meni je Leon spal že tudi 9 ur skupaj, zdej se mi pa spet zbuja na 4 oz. 5 ur aja? Uh, pr nam pa še 9-tka ni padla. Smo pa bili na dobri poti..v glavnem en šiht je že nardila s spanjem pa malo prek 8,5ure
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:40:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* samo tiho, ker si ti kriva da sm falila , ker sm prej tvoje poste brala in sm zato skozi na Lijo misnla... pol sm pa od kokice dečkota kr poženščla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:44:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.6.2009 20:45:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:46:57
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* samo se mi zdi da prow vsem marčevkam zvončki oz. trobentice full spijo.. meni je Leon spal že tudi 9 ur skupaj, zdej se mi pa spet zbuja na 4 oz. 5 ur aja? Uh, pr nam pa še 9-tka ni padla. Smo pa bili na dobri poti..v glavnem en šiht je že nardila s spanjem pa malo prek 8,5ure ma kaj mi pomaga če spi 9 ur, če gre spat ob 6h in se zbudi ob 4h ma sej tako je blo samo ene parkat... zdej se zbudi že samo zato ker mu pade duda.. in pol njuri tam še 2 urci.. js pa čisto fertik... ma dobro.. to pride v paketu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:46:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. sej sem ti že na FB napisala,da se boš jutr tam lahk odpočila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:47:51
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. nič novega... sej js sm to že ene 100krat rekla, pa sm zmeraj tle gor pristala.. mislim, da je počasi to že odvisnost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:49:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nič novega... sej js sm to že ene 100krat rekla, pa sm zmeraj tle gor pristala.. mislim, da je počasi to že odvisnost pol imam jaz kr več odvisnosti: rr, fb pa še kaj bi se našlo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:50:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz pa sedaj res grem....Lahko noč pupe!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:50:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. sej sem ti že na FB napisala,da se boš jutr tam lahk odpočila ja, ko bom čakala 2 urci da bom sploh na vrsto prišla. Pol pa bom mogla ziz ven vtrečt da lija nebo tečna oni starejši pa bodo tak v nezavest padali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:51:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. Aja, jaz pa sem mislila, da ta nosečniški diabetes kar sam od sebe po porodi zgine! Pa veliko sreče tam Tasa!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:51:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa sedaj res grem....Lahko noč pupe! nočko in lepo pančaj. Jaz pa grem takoj za tabo. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:52:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. sej sem ti že na FB napisala,da se boš jutr tam lahk odpočila ja, ko bom čakala 2 urci da bom sploh na vrsto prišla. Pol pa bom mogla ziz ven vtrečt da lija nebo tečna oni starejši pa bodo tak v nezavest padali , saj moški bodo zadovoljni, ker je že dolgo niso v živo videli...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:52:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. Aja, jaz pa sem mislila, da ta nosečniški diabetes kar sam od sebe po porodi zgine! Pa veliko sreče tam Tasa!!! izgine že, izgine, samo 6 tednov po porodu bi mi naj nardili test če mi je sladkorna ostala. Hvala, kokica..upam, da je odšla za vedno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:53:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri 3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. Aja, jaz pa sem mislila, da ta nosečniški diabetes kar sam od sebe po porodi zgine! Pa veliko sreče tam Tasa!!! izgine že, izgine, samo 6 tednov po porodu bi mi naj nardili test če mi je sladkorna ostala. Hvala, kokica..upam, da je odšla za vedno kar pa je sedaj že krepko čez, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:54:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič....papa..sedaj pa res grem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:57:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* nič novega... sej js sm to že ene 100krat rekla, pa sm zmeraj tle gor pristala.. mislim, da je počasi to že odvisnost pol imam jaz kr več odvisnosti: rr, fb pa še kaj bi se našlo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:57:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa sedaj res grem....Lahko noč pupe! nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 21:01:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Lolita23 - za pregled,samo ,da vam gre na bolje. malibu23 - vem kako je grozno ko otroci ne morejo dihat jaz se kar cmerim zraven spim ,pa itak nič ko jima skoz ven vlačim.Saj od začetka tudi protestirata pa jočeta pol ko jima po hudem boju uspem ven potegnit to nesnago pa dobim zadovoljni nasmešek.Jaz ma skoz tisto pred očmi kaj če bomo morali v bolnico od januarja naprej mi bolnice niso nič všeč. tasa - po kom se je le vrgla ko ma dovolj . lija, hi,hi,hi......Samo je pa res prava faca.Pri nas ko mamo dovolj ,pa začnemo tako žalosten mrdec delat ,da je joj. mariborčanke - dekline super zgledate.A ne bi bilo drugič fajn ,da gremo nekam na obrobje al v big center v senco ,samo predlog,ker če bi bili v popolni postavi ne vem kam bi s temi prikolicami.Mi smo registrirani kot štirikolesnik . glede srečanja lahko gremo komot kam drugam. v center lahko. če pa izberete obrobje pa predlagam kam v mojo smer - proti limbušu, ker nimam avta in sem malo manj mobilna.... recimo tuš ali qulandio...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 21:06:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa dolči ti tud One sam berejo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 21:06:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Samo na hitro vas pozdravim... vidim, da ste ble neki glasne o tem, da me boste brisale iz seznama... pol kao da ne... zdej pa vidim, da sem res zbrisana.. ja no... whatever... sej sem prow komot zdržala brez vas do zdej in bom tudi naprej... tako da lepo se mejte tle na tem čvek forumu.. mene najbrž ne bo več nazaj ker mam dosti bolj pametne stvari za delat.. ciao Oprosti, ampak nisi se nič več javljala. Te dam nazaj gor al si dala adakta na marčevke?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?