|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
16.6.2009 20:35:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne, spi do 04h ali 05h zjutraj...pa mu dam zizo (tudi zelooo izropano mlekarno) ali pa kar flaško, če sem ful zaspana. Pa spi še do 08H.

samo se mi zdi da prow vsem marčevkam zvončki oz. trobentice full spijo.. meni je Leon spal že tudi 9 ur skupaj, zdej se mi pa spet zbuja na 4 oz. 5 uruser posted image

veš, da morajo, da lahko njihove mamice klepetajo na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
16.6.2009 20:36:47   
tasa_m
Ja, ja, nekje je skrita...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spps
uradno še nič ne vem-definitivno je pa boljš šlo kot zadnjič
user posted image user posted image user posted image to mi delaj!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
16.6.2009 20:37:27   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

večer, večer

spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. user posted image user posted image

*MaJaLe* .. kako si??

kokica a ti imaš tud Lijo? heheuser posted image user posted image

samo tiho, ker si ti kriva da sm falilauser posted image , ker sm prej tvoje poste brala in sm zato skozi na Lijo misnla... pol sm pa od kokice dečkota kr poženščlauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
16.6.2009 20:37:35   
spps

Ja, ja, nekje je skrita...user posted image user posted image user posted image

uradno še nič ne vem-definitivno je pa boljš šlo kot zadnjič
user posted image user posted image user posted image to mi delaj!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še bom delala ja,sam,da dobim naslov projektne nalogeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
16.6.2009 20:39:49   
KOKICA32

večer, večer

spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. user posted image user posted image

*MaJaLe* .. kako si??

kokica a ti imaš tud Lijo? heheuser posted image user posted image

samo tiho, ker si ti kriva da sm falilauser posted image , ker sm prej tvoje poste brala in sm zato skozi na Lijo misnla... pol sm pa od kokice dečkota kr poženščlauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
16.6.2009 20:39:55   
tasa_m

samo se mi zdi da prow vsem marčevkam zvončki oz. trobentice full spijo.. meni je Leon spal že tudi 9 ur skupaj, zdej se mi pa spet zbuja na 4 oz. 5 uruser posted image
aja? Uh, pr nam pa še 9-tka ni padla. Smo pa bili na dobri poti..v glavnem en šiht je že nardila s spanjem pa malo prek 8,5ure user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
16.6.2009 20:40:43   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
16.6.2009 20:44:19   
tasa_m
Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri  3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.6.2009 20:45:12 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
16.6.2009 20:46:57   
*MaJaLe*

aja? Uh, pr nam pa še 9-tka ni padla. Smo pa bili na dobri poti..v glavnem en šiht je že nardila s spanjem pa malo prek 8,5ure user posted image user posted image

ma kaj mi pomaga če spi 9 ur, če gre spat ob 6h in se zbudi ob 4huser posted image user posted image ma sej tako je blo samo ene parkat...
zdej se zbudi že samo zato ker mu pade duda.. in pol njuri tam še 2 urci.. js pa čisto fertik...
ma dobro.. to pride v paketuuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
16.6.2009 20:46:58   
spps

Sem rekla, da grem sam vam lahko noč zaželet in grem pod tuš pa spat, ker imam jutri  3-urni test za glukozo. Zdaj pa tu na RR čubim.. hehe. user posted image user posted image
sej sem ti že na FB napisala,da se boš jutr tam lahk odpočilauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
16.6.2009 20:47:51   
*MaJaLe*

nič novega... sej js sm to že ene 100krat rekla, pa sm zmeraj tle gor pristala..
mislim, da je počasi to že odvisnostuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
16.6.2009 20:49:29   
tasa_m
nič novega... sej js sm to že ene 100krat rekla, pa sm zmeraj tle gor pristala..

pol imam jaz kr več odvisnosti: rr, fb pa še kaj bi se našlo user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
16.6.2009 20:50:01   
KOKICA32
Jaz pa sedaj res grem....Lahko noč pupe! user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
16.6.2009 20:50:39   
tasa_m

sej sem ti že na FB napisala,da se boš jutr tam lahk odpočilauser posted image user posted image
ja, ko bom čakala 2 urci da bom sploh na vrsto prišla. Pol pa bom mogla ziz ven vtrečt da lija nebo tečna user posted image user posted image oni starejši pa bodo tak v nezavest padaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
16.6.2009 20:51:10   
KOKICA32

Aja, jaz pa sem mislila, da ta nosečniški diabetes kar sam od sebe po porodi zgine! user posted image Pa veliko sreče tam Tasa!!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
16.6.2009 20:51:14   
tasa_m

nočko in lepo pančaj.

Jaz pa grem takoj za tabo. user posted image
Lahko noč!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
16.6.2009 20:52:07   
KOKICA32

ja, ko bom čakala 2 urci da bom sploh na vrsto prišla. Pol pa bom mogla ziz ven vtrečt da lija nebo tečna user posted image user posted image oni starejši pa bodo tak v nezavest padaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , saj moški bodo zadovoljni, ker je že dolgo niso v živo videli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
16.6.2009 20:52:26   
tasa_m

Aja, jaz pa sem mislila, da ta nosečniški diabetes kar sam od sebe po porodi zgine! user posted image Pa veliko sreče tam Tasa!!! user posted image

izgine že, izgine, samo 6 tednov po porodu bi mi naj nardili test če mi je sladkorna ostala. Hvala, kokica..upam, da je odšla za vedno user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
16.6.2009 20:53:26   
KOKICA32

izgine že, izgine, samo 6 tednov po porodu bi mi naj nardili test če mi je sladkorna ostala. Hvala, kokica..upam, da je odšla za vedno user posted image

kar pa je sedaj že krepko čez, ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
16.6.2009 20:54:19   
KOKICA32
Nič....papa..sedaj pa res grem...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
16.6.2009 20:57:13   
spps

pol imam jaz kr več odvisnosti: rr, fb pa še kaj bi se našlo user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
16.6.2009 20:57:15   
spps

user posted image  nočkouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
16.6.2009 21:01:09   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Lolita23 - user posted image user posted image user posted image  za pregled,samo ,da vam gre na bolje.

malibu23 - vem kako je grozno ko otroci ne morejo dihat jaz se kar cmerim zraven spim ,pa itak nič ko jima skoz ven vlačim.Saj od začetka tudi protestirata pa jočeta pol ko jima po hudem boju uspem ven potegnit to nesnago pa dobim zadovoljni nasmešek.Jaz ma skoz tisto pred očmi kaj če bomo morali v bolnico od januarja naprej mi bolnice niso nič všeč.

tasa - po kom se je le vrgla ko ma dovolj user posted image .user posted image  lija, hi,hi,hi......Samo je pa res prava faca.Pri nas ko mamo dovolj ,pa začnemo tako žalosten mrdec delat ,da je joj.

mariborčanke - dekline super zgledate.A ne bi bilo drugič fajn ,da gremo nekam na obrobje al v big center v senco ,samo predlog,ker če bi bili v popolni postavi ne vem kam bi s temi prikolicami.Mi smo registrirani kot štirikolesnikuser posted image .

glede srečanja lahko gremo komot kam drugam. v center lahko. če pa izberete obrobje pa predlagam kam v mojo smer - proti limbušu, ker nimam avta in sem malo manj mobilna.... recimo tuš ali qulandio...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
16.6.2009 21:06:03   
Najaa

pa dolči ti tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

One sam berejo... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
16.6.2009 21:06:14   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Samo na hitro vas pozdravim...
vidim, da ste ble neki glasne o tem, da me boste brisale iz seznama... pol kao da ne... zdej pa vidim, da sem res zbrisana.. ja no... whatever...
sej sem prow komot zdržala brez vas do zdej in bom tudi naprej...
tako da lepo se mejte tle na tem čvek forumu.. mene najbrž ne bo več nazaj ker mam dosti bolj pametne stvari za delat..

ciao

Oprosti, ampak nisi se nič več javljala. Te dam nazaj gor al si dala adakta na marčevke?user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?