Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 12:50:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Saj v mojem primeru zadošča tako osnovno čiščenje ali kako? mi enako čistimo nosek-2-krat dnevno z fiziološko. In je ok Piruri.. upam da se Neo nebo kregal tolk z rožico kot Lija persida.. kak sta frajerska Steffi.. Taj pa je pravi fajerček lejca..super za spanje IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj... za kolke. Men pa je za D3 kaplice rekla da ji moram nujno dodajat, ker drugaače lahko dobi "kvadratno" glavo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in čeprav sma dost zunaj to ne pomaga Mislim vsak po svojem govori ..tile dohtaro so tud razred zase ja adijo pamet in to je izjavil nek šolan človek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 12:53:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri ma, te prosim, kakšne neumnosti so to?Prej bi dobila kvadratno glavo od gledanja tv ...svašta.... ma Piruri res mi je to rekla. Če sem jaz samo debelo gledala ko mi je to rekla. Saj so se mi vsi smejali ko sem jim to povedala. meni mami tud ni devala nobenih kaplic, niti bratu in sestri pa se mi zdi da nismo kvadratni Ma ko jo šora to dohtarco, itak jo bom menjala ko ji kaj rečem če mi lahko napiše na recept, ker vem da se da mi odgovori: veste, najboljše je od Bebi vala.. ddddd , logo je najboljše če pa je treba kupit in plačat
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 16.6.2009 12:56:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:09:00
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj... za kolke
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:17:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Spet je vroče za znoret! Pa saj je prav tako. Tudi midva podobno kot Tasa z Lijo, "riševa" kroge po Bistrici že ob 08.30h. Pa sva ob 10.30h uri že nazaj, ko se začne tavečja vročina. Jaz pa dajem D3 kapljice, sem ravno danes šla po nov recept, ker sem staro stekleničko razbila. Pa mi je v lekarni rekla, da je lahko kao le 1 mesec odprta, da pa ne bo tudi nič narobe, če bo v hladilniku dlje časa. Čestitke vsem, ki praznujete! Pa za bolane bebike!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:18:52
|
|
|
|
Nina00
|
Danes je pa res vroče! Še dobro, da nama je uspelo iti bolj zgodaj na sprehod. Ampak še vedno ne tako zgodaj kot tasi , tako da je bil po uri sprehoda fant že zelooooo žejen in mi je to na ves glas dopovedoval. Četrt ure zatem, ko se je odžejal, je pa še lakota udarila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:19:33
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:19:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veš da samo mami.Držim pesti za danes. moj je tud zaspal nazzaj,jaz še pa moram neki zrihtat za šolo ma,ko sem nervozna danes Jaz tudi držim pesti. Pa javi kako je šlo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:19:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec S čim se še igrajo vaši pri tej starosti? Najraje ima rožice. Velike, male, pojoče, tihe, enobarvne, večbarvne... In najraje gleda čim bolj pisane predmete. Čim bolj da je barvno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:19:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj... Super za kolke! Jaz sem pa danes vprašala P, če lahko dajem tiste italijanske, ki jih ima tudi yania. Zanimala me je predvsem količina in je rekla, da isto - 7 ali 8. Ma jaz bom kar dajala, saj krčev nima več, škodit pa vitamini tud ne morejo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:19:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike moje vstat bo treba zdaj je še hlad . upam, da si šla vsaj na sprehod tak hitro, če je še hlad zunaj? Midve hodima na sprehode ob 7h že.. Ma, ve vstajate sredi noči? ...čez poletje mislim, da bomo samo popoldan zunaj...dopoldne nam ne uspe vstat pred 9 uro... Nam tudi ne. Tam okoli 8-9h enkrat. In potem se vseeno skipamo malo ven, ker smo itak v centru in gremo magari sam na kavico in rogljiček. Pa sedimo v senčki.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:20:40
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY! VSE NAJBOLJŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:22:45
|
|
|
|
Najaa
|
Pa še dober dan. Z Niko sva pravkar nazaj od P. Ful je začela grdo kašljat in sem jo peljala pokazat. Pa isto kot je imela Tija, ima očke mal vnete. Tak da je dobila kapljice za oči in za nos. Ni hujšega. Kašljanje se sliši grdo, je pa v bistvu fajn, da se izkašljuje. Zdej pa Nika spi, Tija gleda Piko, jaz pa se mal sproščam. Škoda, ker je Tija še mal prehlajena in ne mormo it na plažo. Včeraj smo šli sam na sprehod čez plažo in je bila čisto divja, da ona bi se kar kopala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:28:54
|
|
|
|
mediuhec
|
tasa: ful dobre slikce! persida: kje bi se dobile mb? v evroparku za drugič? štirikolesnik, praviš, he he? ma luštna sta tvojedva! tasa_m in kokica: midva sva danes podrla vse rekorde, ker sva bila zunaj že ob 7.30 (naš vstane že ob 6.00)! prav fajn zrak je zunaj tko zgodej...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:40:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:41:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec S čim se še igrajo vaši pri tej starosti? Najraje ima rožice. Velike, male, pojoče, tihe, enobarvne, večbarvne... In najraje gleda čim bolj pisane predmete. Čim bolj da je barvno. Naša ima pa levčka, ki ima več zanimivih stvari na sebi, pa pisano žogico, ki jo prijemlje, pa spušča, pa tako ladjico, ki ima zvoke živali.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:47:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: ful dobre slikce! persida: kje bi se dobile mb? v evroparku za drugič? štirikolesnik, praviš, he he? ma luštna sta tvojedva! tasa_m in kokica: midva sva danes podrla vse rekorde, ker sva bila zunaj že ob 7.30 (naš vstane že ob 6.00)! prav fajn zrak je zunaj tko zgodej... Bravo, bravo... Ja, Evropark bi bil zame okej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:48:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec S čim se še igrajo vaši pri tej starosti? Najraje ima rožice. Velike, male, pojoče, tihe, enobarvne, večbarvne... In najraje gleda čim bolj pisane predmete. Čim bolj da je barvno. Naša ima pa levčka, ki ima več zanimivih stvari na sebi, pa pisano žogico, ki jo prijemlje, pa spušča, pa tako ladjico, ki ima zvoke živali. Moj pa ima žebico, ki si jo tišči vsepovsod!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 13:48:32
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, Lucijo so obiskali kar trije fantki, tako da ni bilo nič časa potem več za RR. Felix ti zdaj pošljem sliko, ni bilo časa prej, naj se pa nič ne mudi tudi tebi... AD3, rahitis, "kvadratna glava" - ta dohtarca je pa res pretiravala, čeprav je en od simptomov zelo hudega rahitisa lahko tudi nekoliko slabše oblikovana glava (zadaj bolj poležna) in pa t.i. kurje prsi. Jaz ji zdaj kar dajem AD3, prej sem ji pa tiste z IT. Ampak je težko kaj narobe četudi ne daješ, primerov rahitisa je zelo malo... ker pa imam jaz "kurje prsi" in ker hitro raste se mi zdi smiselno da jemlje.
< Sporočilo je popravil Grahec -- 16.6.2009 14:05:21 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 14:17:11
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec AD3, rahitis, "kvadratna glava" - ta dohtarca je pa res pretiravala, čeprav je en od simptomov zelo hudega rahitisa lahko tudi nekoliko slabše oblikovana glava (zadaj bolj poležna) in pa t.i. kurje prsi. Jaz ji zdaj kar dajem AD3, prej sem ji pa tiste z IT. Ampak je težko kaj narobe četudi ne daješ, primerov rahitisa je zelo malo... ker pa imam jaz "kurje prsi" in ker hitro raste se mi zdi smiselno da jemlje. ???? kako pa to zgleda?...za kurje noge sem že slišala...ma tega pa ne?... Itak te AD3 kapljice dajejo večinoma samo še pri nas, ki jih drugje ukinjajo...mislim, da jih še Skandinavci nimajo, pa imajo manj sonca kot mi...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 14:17:31
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj... Super za kolke! Jaz sem pa danes vprašala P, če lahko dajem tiste italijanske, ki jih ima tudi yania. Zanimala me je predvsem količina in je rekla, da isto - 7 ali 8. Ma jaz bom kar dajala, saj krčev nima več, škodit pa vitamini tud ne morejo. Tudi jaz mu dajem 8 kapljic teh italjanskih...raztopim v caju..ker se drugace kremzi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 14:20:08
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Z Niko sva pravkar nazaj od P. Ful je začela grdo kašljat in sem jo peljala pokazat. Pa isto kot je imela Tija, ima očke mal vnete. Tak da je dobila kapljice za oči in za nos. Ni hujšega. Kašljanje se sliši grdo, je pa v bistvu fajn, da se izkašljuje. Zdej pa Nika spi, Tija gleda Piko, jaz pa se mal sproščam. Škoda, ker je Tija še mal prehlajena in ne mormo it na plažo. Včeraj smo šli sam na sprehod čez plažo in je bila čisto divja, da ona bi se kar kopala! za tvojo Niko....a si se ze ti kej namocla v morju?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 14:24:13
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec S čim se še igrajo vaši pri tej starosti? Najraje ima rožice. Velike, male, pojoče, tihe, enobarvne, večbarvne... In najraje gleda čim bolj pisane predmete. Čim bolj da je barvno. Se mi zdi,da je nas sele zdaj zacel bolj opazovat stvari, pa ima enega rumenega kuzija in ga kr naprej stiska...na zalost nimam vrtiljaka ki bi ga lahk obesla nad njim ..cakam da bo zacel bolj kravice past ker imava potem tolk velik igrac...glih vceri je mj spet od svojih sodelavcev dobil igrace ..ma so od 4 meseca naprej....kolk bo to enega veselja...no zdej sem pa jaz njegova igraca ...mu pojem,ga zgeckam in se zabavava tako....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 14:35:24
|
|
|
|
Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Grahec AD3, rahitis, "kvadratna glava" - ta dohtarca je pa res pretiravala, čeprav je en od simptomov zelo hudega rahitisa lahko tudi nekoliko slabše oblikovana glava (zadaj bolj poležna) in pa t.i. kurje prsi. Jaz ji zdaj kar dajem AD3, prej sem ji pa tiste z IT. Ampak je težko kaj narobe četudi ne daješ, primerov rahitisa je zelo malo... ker pa imam jaz "kurje prsi" in ker hitro raste se mi zdi smiselno da jemlje. ???? kako pa to zgleda?...za kurje noge sem že slišala...ma tega pa ne?... Itak te AD3 kapljice dajejo večinoma samo še pri nas, ki jih drugje ukinjajo...mislim, da jih še Skandinavci nimajo, pa imajo manj sonca kot mi... Bolj izbočena rebra so to - tako, da ven štrlijo nad trebuhom, če nimaš tako lepo obložena kot jaz. Ja s temi kapljicami si pa sploh niso enotni... baje da škodijo ne (razen če ima krče po njih)pomagajo pa itak samo v tistih izjemnih primerih, ki jih je samo kak promil, ko gre za pomankanje D vitamina, ali pa ko kdo le tega ni sposoben tvorit na svetlobi... takim pa ko to opazijo predpišejo jemanje večjih doz ne glede na to ali ga v tisti državi dajejo tudi preventivno ali ne.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 14:35:43
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Grahec S čim se še igrajo vaši pri tej starosti? Najraje ima rožice. Velike, male, pojoče, tihe, enobarvne, večbarvne... In najraje gleda čim bolj pisane predmete. Čim bolj da je barvno. Se mi zdi,da je nas sele zdaj zacel bolj opazovat stvari, pa ima enega rumenega kuzija in ga kr naprej stiska...na zalost nimam vrtiljaka ki bi ga lahk obesla nad njim ..cakam da bo zacel bolj kravice past ker imava potem tolk velik igrac...glih vceri je mj spet od svojih sodelavcev dobil igrace ..ma so od 4 meseca naprej....kolk bo to enega veselja...no zdej sem pa jaz njegova igraca ...mu pojem,ga zgeckam in se zabavava tako.... To je največ vredno in mu sigurno najbolj ustreza ...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 14:38:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še dober dan. Z Niko sva pravkar nazaj od P. Ful je začela grdo kašljat in sem jo peljala pokazat. Pa isto kot je imela Tija, ima očke mal vnete. Tak da je dobila kapljice za oči in za nos. Ni hujšega. Kašljanje se sliši grdo, je pa v bistvu fajn, da se izkašljuje. Zdej pa Nika spi, Tija gleda Piko, jaz pa se mal sproščam. Škoda, ker je Tija še mal prehlajena in ne mormo it na plažo. Včeraj smo šli sam na sprehod čez plažo in je bila čisto divja, da ona bi se kar kopala! za tvojo Niko....a si se ze ti kej namocla v morju? nisem. zame mora bit extra topla voda.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?