|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
16.6.2009 15:05:54   
NoBady
Čao... mi smo doma, mali dobil pikico, zdej je omagal in spi...
ko ga je sestra cepila, jo je mal grdo pogledu, ko mu je pa iglo ven uzela se je pa smejat začel - faca! Dolgi smo 65cm in težki 6300g ..

potem smo se šli še slikat za osebno in mal po trgovinah, tak da sm tok zmatrana kot da bi mene kdo cepuuser posted image ... se grem uležt, pridem kej zvečer pogledat...papauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
16.6.2009 15:42:34   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
16.6.2009 16:27:37   
tasa_m

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME MILCHY! user posted image  user posted image  user posted image
vse najboljšeeee user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

S čim se še igrajo vaši  pri tej starosti?

Najraje ima rožice. Velike, male, pojoče, tihe, enobarvne, večbarvne...  In najraje gleda čim bolj pisane predmete. Čim bolj da je barvno.
se strinjam..user posted image pa našo full neka pisana zebra nasmeji,ki ji visi iz vozička, da se je lahko dotika.

NoBady.. super, da je dobro prenesel cepljenje. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
16.6.2009 17:06:42   
Steffi

čestitke user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
16.6.2009 17:50:20   
jjasna85
Samo na hitro vas pozdravim...
vidim, da ste ble neki glasne o tem, da me boste brisale iz seznama... pol kao da ne... zdej pa vidim, da sem res zbrisana.. ja no... whatever...
sej sem prow komot zdržala brez vas do zdej in bom tudi naprej...
tako da lepo se mejte tle na tem čvek forumu.. mene najbrž ne bo več nazaj ker mam dosti bolj pametne stvari za delat..

ciao

21.2.2009 je svet polepšalo še eno bitjece - moj mali Leon

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
16.6.2009 17:56:24   
*MaJaLe*
CIaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooo!!!

evo mene po dooolgem času.. neki se za izpite pripravljam, pa rezultati niso nič kej preveč obetavni, ampak predala se pa ne bom v petek grem še na enega pa upamo na najboljšeuser posted image

Najči
neki vidim, da se tle dečva razburja, ker si jo brisala s seznama.. hvala ker sm js še goruser posted image

mam pa eno vprašanje: kdaj se začne tisto obdobje, ko otročku ponoči ne dajaš več mleka ampak čaj oz. vodo? tudi če se buni... neki sm slišala, da ga moreš tega počasi začet odvajat...user posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 16.6.2009 17:57:38 >

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
16.6.2009 17:56:44   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

Mamina sončka .

ta slikica mi je pa takooooo lepa

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
16.6.2009 17:56:51   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mi smo nazaj iz pregleda kolkov...vse ok...zdaj lahko še uradno odstranimo tetre ...sem pa dr. vprašala, če je nujno dodajat D3 kapljice...in je rekel da NE, le v izjemnih primerih in posebnih okoliščinah...da je fajn bit čimveč zunaj...

Super za kolke!
Jaz sem pa danes vprašala P, če lahko dajem tiste italijanske, ki jih ima tudi yania. Zanimala me je predvsem količina in je rekla, da isto - 7 ali 8. Ma jaz bom kar dajala, saj krčev nima več, škodit pa vitamini tud ne morejo.

Tudi jaz mu dajem 8 kapljic teh italjanskih...raztopim v caju..ker se drugace kremzi
ma to dajaste naenkrat tolko kapljic al enkrat 4 in pol še 4 naprimer??

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
16.6.2009 17:59:46   
*MaJaLe*
ooo glej glej.. mam ŽE 2 zvezdiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
16.6.2009 18:04:07   
Anonimen
lp kako ste,vreme nam ni prizaneslo danesuser posted image sem govorila s taščo peko tel in mi je rekla da naj ne grem s tako malim otrokom na morjeuser posted image ,ker lahko kako bolezen dobi,da ona nebi šla....mi gremo avgusta ko bo stara 5mescov..pa naj jo ne cepim proti rotavirusu ker lahko dobi vnetje možganskih ovojnic...v taki dilemi sem,da joj..tako da je mogoče proti rota ne bom cepila,ampak samo proti pnevmokokim okužbam...kako je pa če tako majhen faše rota*??nedaj bog,ampak vseeno vprašam..saj nismo v stiku s vrtecomuser posted image ..ampak nikol ne veš kaj faše.na morju pa je itak ne bomo vlačili sem pa tja...nasvet??

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4535
16.6.2009 18:58:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Samo na hitro vas pozdravim...
vidim, da ste ble neki glasne o tem, da me boste brisale iz seznama... pol kao da ne... zdej pa vidim, da sem res zbrisana.. ja no... whatever...
sej sem prow komot zdržala brez vas do zdej in bom tudi naprej...
tako da lepo se mejte tle na tem čvek forumu.. mene najbrž ne bo več nazaj ker mam dosti bolj pametne stvari za delat..

ciao

user posted image Joj!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz (pa še nekatere) smo pač nesposobne mame, ko včasih na RR pokukamo in kako napišemo. Si pač znam bolje organizirat čas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
16.6.2009 19:00:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23

lp kako ste,vreme nam ni prizaneslo danesuser posted image sem govorila s taščo peko tel in mi je rekla da naj ne grem s tako malim otrokom na morjeuser posted image ,ker lahko kako bolezen dobi,da ona nebi šla....mi gremo avgusta ko bo stara 5mescov..pa naj jo ne cepim proti rotavirusu ker lahko dobi vnetje možganskih ovojnic...v taki dilemi sem,da joj..tako da je mogoče proti rota ne bom cepila,ampak samo proti pnevmokokim okužbam...kako je pa če tako majhen faše rota*??nedaj bog,ampak vseeno vprašam..saj nismo v stiku s vrtecomuser posted image ..ampak nikol ne veš kaj faše.na morju pa je itak ne bomo vlačili sem pa tja...nasvet??

Jaz mu ne bom dala za spit tekočine proti rotavirusu, pač zato, ker ga bo drugo leto pazila tašča in ne bo šel v vrtec. Za morje pa še ne vem, če bomo šli, to pa zato, ker mu ne pašejo sprememe okolice! Bolezen pa lahko doma in v bližnji okolici tudi faše! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
16.6.2009 19:01:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

ooo glej glej.. mam ŽE 2 zvezdiciuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
16.6.2009 19:02:32   
KOKICA32

evo mene po dooolgem času.. neki se za izpite pripravljam, pa rezultati niso nič kej preveč obetavni, ampak predala se pa ne bom v petek grem še na enega pa upamo na najboljšeuser posted image

Najči
neki vidim, da se tle dečva razburja, ker si jo brisala s seznama.. hvala ker sm js še goruser posted image

mam pa eno vprašanje: kdaj se začne tisto obdobje, ko otročku ponoči ne dajaš več mleka ampak čaj oz. vodo? tudi če se buni... neki sm slišala, da ga moreš tega počasi začet odvajat...user posted image

Le tako naprej. Pokonci glavo pa bo šlo! user posted image user posted image user posted image

Spps- kako pa je tebi šlo????

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
16.6.2009 19:33:56   
*MaJaLe*
Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
16.6.2009 20:01:36   
KOKICA32

Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj bova rekli?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
16.6.2009 20:08:34   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

hmmmm... povej mi kaj kej tvoja princeska delauser posted image moj tamali je pri moji mami že cel popoldan, da se mam js čas učit.. samo kaj ki ne greeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 16.6.2009 20:10:28 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
16.6.2009 20:10:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image user posted image user posted image  ma, te prosim, kakšne neumnosti so to?Prej bi dobila kvadratno glavo od gledanja tv user posted image ...svašta....
ma Piruri res mi je to rekla. Če sem jaz samo debelo gledala ko mi je to rekla. Saj so se mi vsi smejali ko sem jim to povedala. user posted image user posted image

meni mami tud ni devala nobenih kaplic, niti bratu in sestri pa se mi zdi da nismo kvadratni user posted image user posted image user posted image
Ma ko jo šora to dohtarco, itak jo bom menjala ko ji kaj rečem če mi lahko napiše na recept, ker vem da se da mi odgovori: veste, najboljše je od Bebi vala..
ddddd user posted image , logo je najboljše če pa je treba kupit in plačat user posted image

a je že kdo tak?user posted image če nemislim,da se nimate česa bat,haha.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
16.6.2009 20:10:52   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Veš da samo mami.Držim pesti za danes.
user posted image user posted image user posted image moj je tud zaspal nazzaj,jaz še pa moram neki zrihtat za šolouser posted image user posted image ma,ko sem nervozna danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi držim pesti.
Pa javi kako je šlo. user posted image
mislim,da je ratalouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
16.6.2009 20:10:54   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image congratsuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
16.6.2009 20:11:00   
spps

Najči

Le tako naprej. Pokonci glavo pa bo šlo! user posted image user posted image user posted image

Spps- kako pa je tebi šlo????

mislim,da je ratalo,kaj bodo pa profesorca rekli bomo še pa vidliuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
16.6.2009 20:13:43   
spps
user posted image

nimam pojma.
Marcel dobi flašo ob 19.30 pa ponavad spi do 4ih zjutraj,pol se mal na izmolženo mlekarno priklopi,pa še spi kakšno uro pa pol al pa manj,druge tekočin eponavad še ne dobiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
16.6.2009 20:14:08   
spps

kje sta zdaj?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
16.6.2009 20:14:51   
spps
Skorajsoseda,ti tud lahk kaj napišešuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
16.6.2009 20:16:10   
spps
pa dolči ti tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?