|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
15.6.2009 19:18:02   
najčka
En lep pozdrav. jaz sem pa cel vikend preležala, sem od četrtka do nedelje bila zelouser posted image user posted image user posted image user posted image u glavnem kar sem pojedla je šlo vse ven. Mi je pa to zelo čudno, ker prej nisem nič bruhala, zdaj pa sem že skoraj v petem mesecu, mi je pa to mal sumljivo, ampak se tolažim da sem danes bolje, in jutri imam pregled, pa bomo videli kaj bodo povedali. MALA MRAVLJICA poglej na bolho, jaz sem kupila rabljeno maxi cosi lupinico za 50evr zelo lepo ohranjeno, pa sem ves blago oprala, in mislim da bo super. Drugače pa podstavka ne bom kupovala, se mi zdi da te lupinice tko hitro prerastejo, pa tudi pripenjanje lupine z pasom je čist komot.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
15.6.2009 19:37:23   
LINDI
Kako pa se priveže s pasom,jaz imam tudi lupinico recaro,ki sem jo dobila pa tudi ne gre isofix v avto tko da bi rabila inštrukcijeuser posted image  

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
15.6.2009 19:43:19   
najčka
LINDI, imš na lupinici tako oblikovano plastiko da komot zatakneš pas not. Drugače pa ti bi z veseljem poslala kako slikco, ampak mi ne gre, ker sem bolj začetnik na računalniku, in žal ne znam. Sem pa vesela da sem čist po nesreči našla tole stran, da lahko mal klepetam z vami, čeprav tipkam tko dvo prstnouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
15.6.2009 20:09:16   
Februarka08
Uf, midva sva diplomirala iz lupinic laniuser posted image skratka, dobila sva jo skupaj z vozkom, ampak ta ni imela tistega nastavka isofix, ki se samo dol vzame in se da simpl nazaj v avto - samo pritisneš in jeuser posted image zato sva se odločila, da bova za v avto kupila eno tako in sva na Bolhi najdla eno ful lepo ohranjeno 1 leto staro od Peg Perega. Tako da mava tisto od vozička še čisto novo. No, in ko je tamala zrasla sva izračunala kolikokrat sva jo dala sploh z lupinico ven iz avta... pomoje da 3xuser posted image user posted image ko je prišel po naju, potem pri 6. tednih na 1. pregledu, pol se pa že neha počasi... Tako da sva jo prodala in bova imela kar to, ki je za privezovat. Bo pač trajalo kakšno minutko dlje, ma ni panike. user posted image
Se vam pa res ful splača mal po netu pogledat za kakšno rabljeno, ker to se ne rabi prav dolgo (Sploh če je otrok malo večji) in so res ful lepo ohranjeneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
15.6.2009 20:17:50   
ninasiki
ojla

ste pa prave čvekice user posted image user posted image user posted image  sej je prou evo midva z dragim sva glih ustala ker sva bla fuuuuuull zmatrana je delu zjutri tko da je spau sam 3 ure jst sm pa spala na obroke najprej lulat pol mi je blo vroče pa odprem okn me psi zbudijo k so lajal pol avtomobili k so na šiht šli in še in še tko da je bla ta noč na obrokuh user posted image user posted image user posted image

aja pregled ja vse je cool mi je dons končno kri uzela user posted image  je blo vse dobr nč ne manka

naslednji pregled imam 13.7

se še javim grem mal želodčka napount papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
15.6.2009 20:56:02   
LINDI
NAJČKA vseen hvala te čisto razumem,jaz tud sam gledam,kako bušije gor dajejo,pa bi ga jaz tudi,ampak ne znamuser posted image sem mojga prosila,da mi pokaže,saj je oblubu,da bo,ampak po mojem bom prej rodilauser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
15.6.2009 21:08:22   
katrin***
crystall...hvala ker si povedala, da je akcija bodijev v Baby centru, ker sm kupla 3 luštn ebodije št.56 in 3 pisane bodije št.62. Hlačk pa nism vidla, ampak vidm da bom mogla it še to mal pogledat. Res so luštni in to je tut prva stvar k sva jo z user posted image  kupila za našga user posted image .user posted image user posted image user posted image

miska10...te smem vprašat kaj si si vzela v paketku, k si ga sama sestavila. K js mam tut tak namen pa ne vem če mi bo ratalo skupi skombiniratuser posted image user posted image

Drugače pa zdele še malo televizije pa pod tuš in kmalu spat.user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
15.6.2009 21:41:00   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image sem se zdele nasmejala Pušenjaku in njegovemu odgovoru... sem ga vprašala kaj si misli o tem mojem primeru in mi je dal jasno vedeti, da je tale moja G mal čudnauser posted image user posted image
Zdaj grem pa malo boljše volje spat, jutri pa novim zmagam naproti.
Nočko vsem!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
15.6.2009 21:41:53   
Februarka08
Ma morm še neki napisat, da bom mela lepo št. objavuser posted image 4444user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3759
15.6.2009 21:46:41   
stuhica
user posted image user posted image user posted image uh spet čevekate do onemoglosti...

jaz sem imela danes in včeri doma vrtec še nečakinje stare 7 in 8 let ... pa še naš mali lump in to je včasih da se ti zmeša pa stanovanje v razsulu ker mečemo ven staro pohištvo iz dnevne in komaj čakam da do konc meseca dobio novo... tazadan čas...

Lupinice ma ja te so še toliko ohranjene kljub temu da so stare kako leto, ker itak ga ne voziš vsak dan akm ko je majhen.... pa tud takrt še niti n e bruhajo niti ne umažejo te lupinice tako da,,, tudi privezovanje z pasom je čist enostavno. je pa res da jo imava midva od peg peregota z nastavkom in pa to novo od chiccota ki sva jo dobla za manj kot 50 eur čist novo nerabljeno... ta pa bo za prvezat s pasom.. tako da...  misim da ni take panike..

V glavnem utrujena sem kot pes. moje seminarske kar čakajo dons semklicala enga prfoksa mi je eno skor zavrnu brez da bi točn sploh vedu za katero se gre... mislim za popeniti... pol mu pa razlagam pa mi pravi aja sem vas zamešal pokličite me jutr... oh groza... zdej morm pa jutr klicat spet...  za popeniti..

grem si morm cukr zmerit upam d a bo v mejah normale..

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
15.6.2009 23:02:51   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Meliitak
Midva sva pa nedeljo preživela na Sečovljskih solinah in me je moj user posted image ujel s prfila, tko da se buši vid he, he...blo je zelo v redu, se celo malo barvice na dekolteju in rokah me je zvečer presenetilo...je bil vsaj mir glede na celotno obalo, kjer je blo kot v najhujši sezoni...

Evo mojga bušija po enem mescu spet slikan user posted image  

Ooo, Meliitak, ti si pa bila skoraj pri meni na obisku user posted image . Pa lušten buši. Moj tudi postaja takšen - odvisno sicer od trenutka, samo zdaj sem spet napihnjena (ker skoz jem sadje, pa nič ne gre ven na drugi strani user posted image )... Pa še sladoled se lepo kopiči v obliki maščobice user posted image user posted image

Lupinice... jaooo, a ena stvar ne more biti preprosta in enoznačna pri teh dojenčkih??? Podstavki, ISOFIX, nepodstavki??? Nekaj se mi sanja, da ima moj avto ISOFIX, pa dragi tudi zdej dobi novega

Mislim, otrok v lupincah sem že nešteto vidla, samo nikoli nisem opazila kake razlike... Na srečo vsaj eno dobim (če bo nečakinja pridno rasla in svojo prerasla že enkrat), ampak itak bo treba še eno kupit za ta drug avto...

Morfologija in mere - meni se včasih zdi moja G malo smotana... ampak za MF se je pa res potrudila in vse lepo razlagala... in je kar nekaj časa trajalo, da smo šli vse skozi... Pol smo pa še luštno pozo iskali za slikco itd... In je sproti rekla, da to je pa vse OK. Chance, saj zdaj si sama preverila, da je vse OK z merami tvojega user posted image , ampak bodi prepričana, da če bi bilo kaj narobe, bi ti G povedala. Sicer pa točno vem, da je tu bistven odnos G do user posted image ...

Spet sem pozna, zato samo še nočko

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
15.6.2009 23:17:54   
frrrr
vas samo pozdravljam, ker se mi ne da kaj pisat user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
16.6.2009 0:34:23   
stuhica
no vdim d aže pridno spite.. jaz sem šele zdaj obupala nad pisanjem semianrske me že vse boli morm nehat, ker enostavn ne zdržim prav čist nič več...

Oh pa še zob me je začel bolet.... nisem še šla k zobarju...

nočko...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
16.6.2009 8:51:01   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem na delovnem mestuuser posted image pojedla sem breskev, ker so jih ravno pripeljali iz primorskega konca in sem jo mogla probat, zdaj mi je pa spet slabouser posted image eh... grem nama skuhat kavico, potem pa ven, danes je v varstvu še ena punčka, stara 17 mes. in se bosta upam da lepo igrali. Sta se že probali, pa je tista mal bolj groba od našeuser posted image jo kar poriva, tako da bo treba mal gledat.

Vsem lep dan, upam da vam ga kdo ne zamori!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
16.6.2009 8:52:46   
Anonimen
DOBRO JUTRO, nosečkice lepe...
Joj si nas predstavljam nekje skupaj in to vseeee na kupu user posted image

Jst sm dons tak zaspanc, komi učke držim narazen..

Bomo mele pa en lep dan.... , jutri nič več.

Evo vam eno kavico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z rjavim cukrom...
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.6.2009 8:53:28 >

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
16.6.2009 9:07:56   
Anonimen
In še nekaj...
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..., mojga šefa butastga danes nii.... ooooo .... bo danes lep dan.... user posted image  Jutri mamo pa razgovore s tanovimi... Me šef hoče zraven...
Danes točno še 2 meseca pa grem na dooooolgi dopust... user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
16.6.2009 9:16:51   
najčka
Dobro jutro, no evo mislim da sem se dokončno zbudila. S tole kavo mislim. Sem si rekla da grem mal pogledat na forum predno spijem kavico, in predno grem potem na pregled k gin. no evo pa bo mal lepši dan, predvsem zarad tega rjavga sladkorja. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
16.6.2009 9:22:23   
Anonimen
najčka...
user posted image user posted image
Sam, da je cukr pomagal..user posted image
Vse dobro na pregledu....

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3768
16.6.2009 9:52:22   
malaMravljica
aha hvala miska za tisti link. Sam kaj pa sploh rabim za paket za novorojencka. Baje prinesem sam en dopis od g. da sem noseca, ker ko bom nesla vlogo itak ne bodo opazili trebuha user posted image  Kdaj se pa sploh da to vlogo za peket notri. ce katera ve iz glave, drugace bom sla pa na net brat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
16.6.2009 9:58:24   
majakla
DOBER DAN user posted image

Februarka08 imam eno vprašanje:
"UZ za mano, mi je ta prijazna G rekla,
da sicer ni ravno najbolj dolg MV, prav
kratek pa tudi ne user posted image tako da naj bom
optimistka, ..."
Tudi mene je G napotila na marjenje MV
in me zanima kako to poteka, da bom
bolj mirna, ker pred novimi, neznanimi
zadevami se mi kar pritisk dvigne. user posted image

Oooo, hvala za kavico, se priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
16.6.2009 9:59:20   
muca*maca
Živjo, punce!

Jaz sem danes kar malo potrta... iz več malih razlogov. Predvsem malo škripa z mojim, ker imava očitno različne predstave, kako naj bi izgledalo družinsko življenje. On ima pa še popadke glede "svobode" pred rojstvom. Ker se mu zdi, da bo pol očitno konec sveta user posted image user posted image user posted image  kr neki mu dogaja. In pol skoz leta s temi svojimi samskimi prijatelji okol in bi bil najraj eden izmed njih. Samski prijatelji pa tud niso glih ta pravi prjatli, ker se točno zavedajo, da je en pivski prjatelček na odhajanju... In se tooook bojijo, da bodo ostal sami. Skor jih sovražm, ker mi ga odtegujejo.
Včeri sva bla zmenjena, da greva na večerjo in pridem jaz tja, k je bil na pivu po tenisu in tist "prjatu", k je točno vedu, da grva skupi naprej na večerjo, ga na vso moč prepričuje naj ostane še na kakšnem pivu. Pa nista bla niti sama. Halo?! Prov vidl se je, da se frend nima kam dat in bi bil prpravlen tud nama večerjo uničt, sam da bi on še en pir spil. Razp user posted image   me je do konca.
Pha, pa taki prjatli!!! user posted image user posted image

No, zdej sem se pa precej več razpisala kot sem misnla, pomagal je pa mal user posted image

Mejte se.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
16.6.2009 10:11:45   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

DOBER DAN user posted image

Februarka08 imam eno vprašanje:
"UZ za mano, mi je ta prijazna G rekla,
da sicer ni ravno najbolj dolg MV, prav
kratek pa tudi ne user posted image tako da naj bom
optimistka, ..."
Tudi mene je G napotila na marjenje MV
in me zanima kako to poteka, da bom
bolj mirna, ker pred novimi, neznanimi
zadevami se mi kar pritisk dvigne. user posted image

Oooo, hvala za kavico, se priporočam.

to je vaginalni UZ... meni je kar nekaj časa not pa ven tisto palico dajalauser posted image user posted image ne, je hotela lepo izmeriti da bi blo vse ok. Potem te malo pretipa in je to to. Nič kaj posebnega. Povedala ti bo koliko je MV dolg, ali je lijakaste oblike in če je lepo zaprt. Mene je skrbelo samo zato, ker sem pričakovala še krajše meritve...

Zdaj grem pa malo ven pogledat kaj počne naš škratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
16.6.2009 10:19:50   
Anonimen
muca*maca
A veš, da ti ne znam dat pravega nasveta. user posted image Tko, ko te berem, tud mene zaskrbi na momente čeprav jaz včasih mal dramatiziram in pretravam... mam pa srečo kar se tega tiče. Sam sm vseeno preveč jezna in stroga... in lahko dosežem prav to s čimer se soočaš ti. Mene panika grabi, ko pomislim na "pol".. po porodu in to čakanje in cel dan bit doma in... skratka strah pred spremembami.
Jst res mislim, da mu moraš že sedaj dat marsikaj vedet, pač ne na grdo ampak zelo resno. Teženje jih itak samo bolj odriva v družbo v kateri se sproščajo. Moj nima full kolegov... ampak dost je že, da si želi bit stran od mene, da sm mu na momente preveč. To tok boli, da sm se mal zamislila.. in nehala najedat in.... vidim, da kr nima potrebe bit sam...
No pri tebi je mejčkan drugačna situacija ampak.. POVEDAT BO TREBA. Ne pizdit ampak povedat. Sej konec koncev... tudi me nosečke se bližamo dnevu, ko bomo na en način zgubile svojo "svobodo"... na dost hujši način kot naši moški ampak.... pač mu povej, da si z dnem, ko sta se odločila za bebiko... to sprejela, se boš soočla..... oz. si se, da tudi del tvoje svobode odhaja in to mora tud sam sprejet....
Sej je cool, če občasno gre na drink..., da pa zanemarja tebe... in beži in se lufta, sprošča živce drugje... to pa NE, je nedopustno... Joj, kr jezna ratujem.user posted image
Sej ne vem kaj naj ti rečem...., ne omejuj ga, pogovori se z njim a nevsiljivo... Veš kaj mislim?user posted image
Drugače te pa razumem in pošiljam objemčka.... Ne bodi žalostna.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 16.6.2009 10:23:53 >

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3773
16.6.2009 10:20:27   
lindi1
Ja pomaga mal če napišeš,jaz imam tudi zda 2 meseca celo štalo,ves čas se nekaj dogaja,najprej mi je teta umrla,ki me je ves čas med  mojo mladostjo vlačila sem in tja in to v parih mesecih,rak itak,kaj pa druzga,zdaj je pa še tamalga punca pustila,in je čist fertik in to v 1 mescu 2 k ne ve kaj bi rada....tko da sem čist fertik,pa še tamal je tok občutliv da si zna kaj nardit,ker ga je na isto foro kot prva punca, ne bom jamrala,ampak se tok bojim,da si kaj ne naredi...moj fotr je samomor naredu,zaradi tumorja v glavi,ki je bil neozdravljiv...tko da me je noro strah...pa danes imam morfologijo ob 12.45 in upam,da se pomirim do takrat,vem,da za mojegauser posted image ni dobro,ampak si ne morem pomagati,niti za moj pritisk....upam,da se skuliramuser posted image .........moj gre z mano na pregleduser posted image mu je šef dovolu,da gre prej iz službe,čeprav je neki kompliciru,kao da on ni bil na nobenmu pregledu zraven... 

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
16.6.2009 10:21:10   
majakla

Hvala za res hiter odgovor.

ivajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?