![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 13:54:19
|
|
|
|
mariee
|
Pilotina vsaj na operacijo ne bo treba. Če boš pa žalostna in slabe volje, pa pojdi na svoj lepi vrtek in boš takoj boljše volje!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 14:25:15
|
|
|
|
Nogavica
|
pilotina, kar ne vem, kaj bi ti rekla, da bi te vsaj malo potolažila. Mislim nate .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 14:40:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, jaz sem tudi s tabo. Drzi se.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 16:33:49
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, sem ti hotla ze napisat, da se tukaj tega vozka ne dobi, res ga nisem zasledila nikjer, pol sem pa to najdla. Kaksna je pa cena glede na Slo? In ves kaj, po moje bo ta vozicek najcenejsi, ce ga kupis direkt v Italiji. http://www.bimbomarket.it/de/product.asp?Id=4998
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 17:25:13
|
|
|
|
tassika
|
Evo mene iz nabave sem zapravla 113 eur za ene čapri hlače, eno oblekco in dve majčki, e sem faca a ne. Samo zdaj pa imam popolno opremo da grem v pon.v službo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 19:52:01
|
|
|
|
kejti
|
Pilotinca drži se!!! Mislimo na tebe! Maška držim pesti zate!
< Sporočilo je popravil kejti -- 15.6.2009 19:56:43 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 20:53:39
|
|
|
|
sonček85
|
biba.ja mogoče bojo pa trije mariee.u bogi nečak ,naj se či prej pozdravi mm.kako lep buši.rižkoo ima pa verjetno zato bolj izrazit buši ker je mickena in suhcena,zato se ji pa že pozna tko lepo bušči rižkoo.i kako lepo da so te dali in prava lepotička si prsti meni niso otekali sem pa dala prstane vseeno prej dol ,če bi mi slučajno.so mi pa noge zadnji mesec pilotina. mislim nate in upam jutri na vsaj malo poz.novičke mm .ja a to samo šp.del tolk stane al kaj. pri nas je 700e vse komplet-šp.del+za nogice pokrit,jajčka in košara s torbo http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/brevi/brevi-voziCek-ovo/7278011250727007
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 20:53:41
|
|
|
|
sonček85
|
No pa še moje poročilo od dr. šLa sem in mu povedala da že 11 dni ni kakal(saj jaz ne štejem dneve ,ki je kakal s pomočjo svečk ali česa drugega) in je vprašal če se dojiva in sem rekla da ja kar tudi se.In je rekel da je o 10 dni normalno .T koda ga je pogledal ,mu pretipal trebušček ,nato pa porinil prsteka v rotko(joj kako je zajokal aleks k je dal dr.mezinec ven)revček bogi še 10 minut se je jokal in tako je dr.predpisal svečke a jih naj uporabim res v nujenm primeru ,če bo zaprt več k 7 dni drugače pa ne.No in danes smo že 2x lepo kakal in na polno napolnili pleničko zakar je mami zeloooooooo vesela.Eno smo zjutraj in eno zdle pred spanjem Je pa rekel da je to zato ,ker ne sprosti mišice da bi kakal ,ker še ne zna in zato ne porine kakeca naprej ,da s časom se pa navadijo in bo kakal normalno Zdaj upam ,da bo normalno kakal vsaj 1x na dan ali pa vsaj vsak drug dan in bom vesela in brez skrbi. Se mi pa zdi da je dobil malo spuščajčkov od jagod k sem jih jedla a je dr.rekel da to ni da ima samo lojnice mogoče zamašene.Da bo zginilo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 20:55:10
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina no, zdej vem, da sem res noseča in da je verjetno ss krvavim precej, vsak dan bolj in zgleda, da se čistim jutri javim kaj bo rekla Žal mi je... tako sem začela jaz krvaveti in če ne bi prej delala testa zaradi jemanja antibiotika verjetno še vedela ne bi, da sem noseča. Se mi je mešalo v službi in so dnevi kar hiteli mimo mene, se sploh nisem zavedala, da je že čas za menstruacijo. Krvavitev se je pa tako začela enako kot menstruacija, se stopnjevala in se je vse samo sčistilo. Zdrži še to...naslednja nosečnost nam je usojena!!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:01:06
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Še en lepi buši... mi je tako fajn bušije gledat, zdaj se že na cesti za vsako obrnem, da ne govorim na delovnem mestu, ko nosečnice hodijo mimo porodniško urejat. RIŽKOO za na naslovnico si, ne samo na spletno stran. Ti se kar pohvali in poročaj, jaz bi se tudi .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:06:17
|
|
|
|
mariee
|
Sonček85 super da je vse vredu , sem držala pesti, da ne bo nič narobe. Jaz sem pa iz telovadbe in sem kar malo zmatrana. Bom šla kar kmalu spat. Nočko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:14:29
|
|
|
|
tassika
|
Evo punce, samo ej malo umazano
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:21:34
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Evo punce, samo ej malo umazano Zelo lepo, čist po mojem okusu :)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:24:13
|
|
|
|
sonček85
|
mariee:hvala Lepo se naspi in si spočij Mene pa tko grlo boli tassika.ej noro dobro ,jaz tudi tako imeti un dva traka z mix barvami sta mi dobra
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:29:23
|
|
|
|
tassika
|
sam da vam je všeč sem prec boljše volje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:31:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika sam da vam je všeč sem prec boljše volje A drgač si pa slabe al kaj ,a je kaj narobe
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.6.2009 21:33:53
|
|
|
|
tassika
|
ne ne nisem, sem šla pikij apogledat, on baje sam , imam novo garderobo in prazno denarnico, ampak to gre zraven k nosečnosti in pa pač po standardih me peče zgaga, hujšega mi pa ni razen tega, da me je vrglo vn iz facebokk-a. sonček tam imaš vveč slikc kopalnice če te zanima in eč imaš čas pogledat.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 8:07:44
|
|
|
|
mariee
|
Tassika lepo kopalnico imaš. Sam ti nisem nič fovš, da boš mogla vse pospravit. Sonček85 a si se prehladila?
< Sporočilo je popravil mariee -- 16.6.2009 8:08:30 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 8:10:07
|
|
|
|
tassika
|
jutro, nikjer nobene, jaz sem pa že kavico spila. Ok pa eno za vas, ki je še niste
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 8:15:38
|
|
|
|
mariee
|
Tassika kdaj greš spet v službo? lepo kavico si nam skuhala . Jaz pa že odkar sem noseča ne pijem več kave, samo še brezkofeinsko včasih. Sicer sem ob 11h čist konc, ampak zdržim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 8:29:16
|
|
|
|
tassika
|
V pon grem v službo, ne me zdaj sekirat sem na dopustu in uživam (k da je kaj drgač k prej) Jaz nisem pila kavice od 14t ko mi je bilo slabo, potem pa sem poskusila in je bila edina zadeva, ki je ostala v meni, sicer rahlo sladka z mlekom, prej sem pila črno brez ampak je šlo in zdaj spijem 2 na dan, toliko kot priporočajo, ker drgač v stoje spim.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 8:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
malaMravljica Sm našla tole spletno stran za mojga vozička... no še eno cenejšo varianto ampak sm misnla, da se pri vas še kaj ceneje dobi Je pa ta italianska spletna stran res dost poceni. http://www.ebaby.it/brevi/brevi-trio-ovo-colore-234.html?from=kelkoo. No jst bom vzela tega vozička ampak brez košare. Pa me pride še manj dinčkov. Je pa poštnina 44 EUR za v Slovenijo iz Rima. HVALA vseeno. Tukaj so zelo dragi te vozički. Sonček85 HVALA Joj men pa prsteki že kr otekajo..., je kr grozno. Zvečer je kr hudo. Za voziček je pa pa na tej italijanski strani vse komplet. Je kr precej cenej kot pri nas. Vsi vozički nasplošno... so cenejši. Daj Aleksu spet lubija enga... na ritko malo Nisi mi napisala kdaj se boš spet kej po Celju potikala.. Lahko Neo Angin piješ? a.biba Ti pa znaš pohvalt.... Ti kr vse pošljem... in ko bom najbolj u krizi, ti še pošljem in pošljem in..... ti pa piši tako lepo. Pridkana si. mariee Jst bi tud mogla včeri na telovadbo, pa sm bla zamudnik. Ob 16 končam v Lj, pol pa če nama rata do 17 pridt v Ce... se udeležim, če ne pa... sm žalostna. Moj se je zapičil, da hoče kolesarit... in iščeva kooolooo.... tok je obseden, da sam še o tem razmišlja. Sm ga včeraj podražla, če bo tok vztrajen tud pri previjalni mizici in pojstlci in... se je tko lepo nasmejal in rekel.. "pa sej ti veš kaj je najboljš pa kaj nanjin sinček rabi ... , jst bom sam dinčke dal in montiral"... Smešni so. Tassika hudo kopalnico maš.. res je lepa. Jst sm itak nora na kombinacijo rdeča-bela. Krasna je in ti tud nism nč fouš za pucanje... sam u easy, ne naprezaj se preveč. Moja denarnica je tud prazna...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 8:46:29
|
|
|
|
tassika
|
Ja denarnica prazna, ampak hlače so pa tako lepe, sem kupovala od lavie so tukaj v eni trgovini odprli oddelek in mi ni blo treba v lj sem bila tako zadovoljna, pa še dve stvari sta mi všeč ene bež hlače 3/4 pa ena kiklca sam bo mogl plačo počakat.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 8:52:39
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina nekaj zate, da te malo v dobr voljo spravim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 16.6.2009 9:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..., mojga šefa butastga danes nii.... ooooo .... bo danes lep dan.... Jutri mamo pa razgovore s tanovimi... Me šef hoče zraven... Danes točno še 2 meseca pa grem na dooooolgi dopust...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.