sandra123
|
Jutro in hvala za kavico, ker jo tudi jaz rabim...kakšen liter, da malo k sebi pridem ... Ja, zgleda, da nas zdaj vse presneti zobki dajejo ...Tudi mi imamo pestro, Tejo zobki matrajo, da je jojjjjjjjjjj, pa tako kot ti praviš, Sayuri, tudi meni se zdi, da jima nič ne pomaga, da bi jima malo ublažilo bolečine , ko je že res kriza, jima kar Calpol dam...Pa z noska nam tudi teče - no Teji, zdaj čakam, da se še pri Taji začne ....Pa ubožček Lovro ... Neža, , super novičke, pa super, da si lepo presenetila svojo mamo in sestro glede , z mamo se pa le malo načvekaj, pocrkljaj, ker ti potem uide za nekaj časa Katja , tole ti pa res ne privoščim, bošček mali Jan ...Kako so pa v Ce grobi, pa še predobro vem Buhtlčk, za lep dopust, ampak si pa res ne predstavljam, kako sta se previjala v tistem malem wc-ju na letalu Matejchi, , priden Žiga ZojinMišek...je bilo kratko, ampak sladko, kajne ...Si kar predstavljam, kako mala šiba sem in tja, ker na hitrosti res hitro pridobijo , pa super, da punci uživata, saj je prav tako ...No, pri nas bo tudi kmalu takšna akcija, Teja se že kar intenzivno spušča, pa lovi ravnotežje, naredi dva koraka, potem se pa lovi za vse, kar je okrog nje , Taji se pa zgleda še nekaj časa ne bo mudilo nikamor ... Nell, sem tudi jaz glasovala za tvojo zgodbo, pa za uvrstitev v naslednji krog . Anita, kako kaj nos. in Zoja ...jaz te kar malo pogrešam, ker se nič kaj ne javiš ... Upam, da nisem kaj pomembnega izpustila , mi nekako ne uspeva več pred rač. pridet ... Lep dan vsem, se še kaj pojavim, ko bom imela čas....
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.6.2009 8:24:25 >