BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: sindarin Živjo! Vidim, da se že ravno pogovarjate od igralnega centra... Tudi jaz sem mlada mamica in občasna obiskovalka foruma, ker ob dveh malih fantih sploh ne najdem prostega časa. Že nekaj časa se spravljam k pisanju diplomske naloge in sicer o trgu igrač. Vem da imate tudi ve malo časa, ampak bi vas vseeno prosila za nekaj vaših mnenj oziroma če bi lahko malo povedale o tem, kako poteka vaš nakup igrač. Nimam namena oblikovati ankete, mislim postaviti vprašanja bolj za razpravo, kjer vsaka lahko pove samo kar se ji zdi pomembno o temi, če vam je odveč, pa seveda nič hudega. Vsem se najlepše zahvaljujem za sodelovanje!!! Zanima me predvsem: Kje jih kupujete-male trgovinice, Babycenter, hipermarketi, ali kjerkoli pač nanese.... Kako se pripravite na nakup....spontano ali prej raziščete kaj je primerno za določeno starost, se poslužujete nasvetov, od koga, če vam kdo svetuje.....prijateljica, mami, prodajalka.... Kaj mislite o lesenih igračah....so predrage ali vam je skrb za okolje pomembnejša?Se vam sploh zdijo fajn? Vam je pomembna cena, bolj blagovna znamka(kot znak kakovosti), izgled? Se vam zdi da imate doma preveč igrač....kakšne morda nikoli ne uporabljate? Veste kaj je DOBRA IGRAČA in kdo podeljuje ta naziv? Poznate stran Zveze potrošnikov Slovenije, kjer so zaapisane stvari, ki so odpoklicane s trga, med drugim tudi igrače....kako pogosto si jo ogledate, če jo že poznate? http://www.zps.si/varnost/odpoklic-2009/index.php?Itemid=399 Se zanimate za varnost igrač ali zaupate prodajalcem? Izdelate kakšno igračo sami doma? Upam, da ni preveč napisanega, vsak odgovor in mnenje mi pomagata!!!Res najlepša hvala!! Za igrace Baby center in toys'r'us, amazon, pikapolonica. Nikakor ne male trgovinice, razen ce prodajajo znamke, ki jih poznam. Kupujemo predvsem firme, ki imajo tradicijo in igrace, ki so preizkusene od kolegic, imajo dobre ocene na forumih ali pa le sama presodim, da so dobre, ko jih zagledam. Za vecino igrac se pripravim prej, manjse igrace pa kupim tudi po navdihu. Imamo kar nekaj neuporabnih igrac, ki pa so vse dobljene kot darilo. Sama sem pristas le igrac, ki spodbujajo razvoj lesene igrace so super, tudi veliko se jih da dobiti. So le malce predrage in za moje pojme za malo starejse kot so 3 mesecniki. Mi je vsec montessori pristop do igrac. Doma sem ji prenovila lesenega starega konjicka za kasneje, ko bo ze sedela in vcasih uporabljava za igro prste. Drugace pa se nisem naredila nobene igrace doma - problem navdiha in neznanja o materialih.
|