|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
13.6.2009 18:40:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

ojla,
pr nas spet problemi z dojenjem user posted image . Prej mi je hotel pit vsako uro, zdej pa na 2 uri, pa še to tako malo (slabi 2 minuti), da mi v dojki ostane še ful mleka. Pa ga probam prisilt, se odriva stran z vsemi štirimi, včeraj mi je pogosto tudi bruhnil... Ponoči sem si morala mleko stiskat, ker sem imela en jošk že čisto trd. user posted image user posted image  Sem se spomnila na čas, ko sem prišla iz porodnišnice, ko sem imela probleme z mastitisom, dojenjem, pa še kej bi se najdlo...user posted image
Ja pa ko pri meni pije, se mu ful zaletava, mu teče mimo ust, mah ne vem no. Po steklenički pa ne zna več jest. Evo me že kliče

Držim pesti, da bodo težave z dojenjem hitro minile user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.6.2009 18:40:21   
Miška2006
Klavdyk, ma je šlo mimo. Tamali je kar dober sedaj. Ima pod grlom vstavljeno traheostomo zaradi tega, ker imam polip pod glasilkama. Ni panike, ker mu ga bodo odstranili, vendar mora še malo dorast.
Ker smo pač vedeli, da ni to genetsko ni bilo problema se odločit še za enega. Bilo pa je hudo s tega vidika, ker sem mogla bit zaradi druge nosečnosti mesec dni v bolnici in pol še 3 mesece ležanja doma in se z njim nisem kaj dosti mogla ukvarjati. Tisto kar sem se lahko, sem se pa 100% mu posvetila.user posted image .
Zdaj pa res uživamo še za tistih 9 mesecev, ki jih nismo mogliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jernejav, user posted image user posted image user posted image user posted image hudo. Upam, da bolečine čimprej minejo tvojemu dragemu.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.6.2009 18:40:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

malcekvita
user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image !

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.6.2009 18:52:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Punce, mojo punčko tako napenja...user posted image ful prdka, ampak sploh se ne more pokakat. Sicer se to dogaja vsak dan, ampak ponavadi se vsaj pokaka, danes pa revico že celo popoldne muči. Tako je utrujena od bolečin in joka.user posted image Je pa naša tudi ćisto rdeča obraz in komaj pride do sape, ko se joče.user posted image A so to kolike ali kaj? Sem prvorodka in ne vem, ali so to kolike oz. krči ali pač vetrovi al kaj je to.

Hvala.user posted image

Grem, ker spet tako joka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uboga revica user posted image . user posted image zanjo, da čim prej mine in da je kriv samo slab dan.

Pri nas je to vsak dan na urniku, ampak včeraj pacelo popoldne.user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.6.2009 18:56:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barboom

smo pa alergični na nekaj (izvidov še nimamo) tako da  sem na strogi dieti brez kravjega mleka in jajc... ima tudi katera od vas alergičnega otročka? no upam da ne... itak! Jaz imam laktozno intoleranco, tako da ima moja Ela zato preventivno AM Allernovo, ki je namenjena otročkom, ki imajo alergijo na kravje mleko. Z možem pa tako že nekaj let ne pijeva več kravjega mleka, temveč riževo in ovseno, tako da bo tudi Ela pila to dvoje.

(odgovor članu barboom)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.6.2009 18:59:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno?user posted image user posted image user posted image ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok)  in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe....

user posted image mam podobne težave,prav alergična sem,ko hočejo vsi naenkrat ga meti na rokah,mali pa joka... oooo,mi greji kar dlake pokonci... sploh starši od mojega in od njegovega brata punca in njuni tamali-to si nobeden ne zna rok umit preden ga vzame,tak da bi se včasih kar user posted image -če pa res ne vem,kaj so prej počeli user posted image
pri mojih HB ni tega problema,sem jim enkrat povedla,pa grejo zdaj najprej roke umit,pol pa k njemu,njegovi pa nevem ali nočejo ali se jim ne da,meni je pa tut že bedno,da bi jim to za vsako ponavljala... in postanem prav user posted image ,ko pridejo in mi ga "vlačijo" okoli (grdo rečeno...),pol se pa vprašam,če je z mano kaj narobe oz.da sem čudna?!? user posted image

No da še jaz pristavim svoj lonček. Sama sem ratala ko levinja, ki brani svojega maldička. Z mano se ni hecati. Otroček enostavno ni igračka in to dam jasno vsem vedeti - tudi moj je to občutil. Ker je pač hotel ugoditi svojim sorodnikom in bi ga on kar budil ko pridejo na obisk, pa ga kazal, pa ga pol ko je cel razjarjen, meni podturil v roke. O ne, tako pa že ne. Sicer pa naši sončki imajo nas mame zato, da jih zaščitimo, a ne?

Jaz se vedno zanašam na svoj občutek - naredim tako kot je prav meni in mojemu malemu. Pa zamera gor ali dol. Tako pač je.

Ko bo pa otroček večji, bo pa že sam znal povedat, kaj mu paše in kaj ne, do takrat pa sem jaz tista, ki bov v njegovem imenu.user posted image

Se podpišem! Grrr user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.6.2009 19:01:59   
Anonimen

Js sem pravkar pobrisala prah, očistila kopalnico. Zdej je treba še posesat in po tleh pomit. Ampak za to zdajle ne bo časa, ker mala že od 10.30 spi in se bo kmalu zbudila. Tačas ko še spančka pa si bom js mal oddahnila, ker me križ boli. Generalko bova pa potem z dragim dokončala.

Kaj pa ve kaj počnete?

Junonca spet si tako pridna user posted image . Toda ne pozabi na počitek in zabušavanje user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.6.2009 19:07:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Joj niti ne govori to o elastiki - nobene spodnjice mi niso ok, ker imam vse nizke in pride rob ravno na šiv, pa me strašansko moti. Tako da sedaj nosim tiste menstrualne do popka user posted image user posted image user posted image . Kar ne vem, kdaj bom lahko spet nosila vse svoje seksi gatke user posted image user posted image .

nenči kupi une brazilke bre robov...Intimisima jih ma, pa so superuser posted image ....no ponoči pa imam tudi jst menstrualne, tako da nisem prav nič seksi za mojega dragegauser posted image

Točno te imam user posted image user posted image user posted image . Sem jih kupila takoj po prihodu iz P in ker sem imela še velik in boleč trebušček, sem vzela kar L, zdaj pa mi niso več prav user posted image user posted image user posted image . So mi pa že ene troje tangice ok, tako da počasi se vračam med seksi bejbe user posted image user posted image user posted image . Je pa prav zanimivo, da se še sploh ne dojemam kot seksi in ko sem včeraj bila v mestu in si me je nek tip malo bolje ogledal, sem se skoraj ozrla, češ za kom pa gleda user posted image user posted image user posted image . Se namreč še vedno počutim razrezano, trebušasto, ritasto ... user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.6.2009 21:48:54   
Anonimen

danes smo imeli p...

obseg glavice - 41 cm
obseg prsnega koša 41,5 cm
višina - 61 cm
teža - 5760 g

drugače pa je vse ok...za dva tedna gremo na ponovno slikanje kolkov...sicer nam že zdaj ne bi blo treba uporabljat dodatne plenice...danes smo tako tečni...sam jamra pa joka pa ne more zaspat...vozičku mi zaspi par min in spet gleda pol joka itd...ne vem kaj ji je..je ful slabo, pije pa kar veliko....

Čestitke za pregled user posted image !

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.6.2009 21:51:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Pat, nisem  bila. danes sem doma izlezavala, fizicno in psihicno sesuta user posted image Ti lahko kako pomagamo? user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.6.2009 21:54:36   
malcekvita
Jernejav upam, da se bo tvoj dragi hitro pocajtal, naj vsaj bolečina zgine! user posted image

Nena lena jst se tudi ne počutim še nič kej preveč seksi, sploh pa zaradi zizik, ki so ratale prov čudne. Še sreča da dandanes tud joški niso več tako dragi in nedostopni, ko bom končala z obdobjem reprodukcije, bom najbrž šla na kakšno korekcijo user posted image . Pa sej bo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.6.2009 21:56:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Punce jaz vas občudujem! Kako vam uspe sploh kaj pospravit in postoriti po hišah, flatih? Jaz sem čisto bosa user posted image Ravno danes me je sestrična tolažila, da pač moj 'popolni svet' ne bo več obstajal in da naj se kar navadim, če kakšen teden doma ne bo sesanja, brisanja prahu, pomivanja itd. Pa da naj kar pozabim na kakšen 'urnik' in svoj 'popredalčkan svet' user posted image Verjetno bo resnično najbolje, da pozabim na 'popolnost, ki so jo želim' ter se raje posvetim svoji Lauri. Ko pa ne bo šlo več pa malo dam v varstvo babicam (te dve bi jo itak radi imeli non stop).

Kot bi poslušala sebe user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz imam rada vse pod kontrolo in v matematičnem redu user posted image user posted image user posted image . Toda me je že rizična nosečnost spravila na realna tla user posted image user posted image user posted image . Kar seveda ne pomeni, da nekje v meni še vedno ne živi en user posted image , ki ima nek načrt, kako bo vseeno poskušal ustvariti popoln sistem, toda vsak dan pride nek nov izziv, tako da sem ponosna nase že, če mi poleg Ele uspe pospraviti "ta glavno" v stanovanju, se stuširati in pojesti zajtrk. Po novem imam sedaj v dnevnem urniku še 20-min telovadbo, če pa z Elo greva še na sprehod in v trgovino, sva pa tako carici user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.6.2009 22:00:35   
Anonimen

tako je naša čebelica danes spala v avtu, ampak kar hitro je ugotovila, da je pristala v dnevni sobiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ful je luškana, pa kok lepo pančkauser posted image ...vidim pa da je tale vaša lupinica bolj udobna kot naša od Maxi cosiuser posted image ...v naši je čist stišan, a ste zadovoljni?

Res je kot kraljica v svojem kraljevskem fotelju user posted image . Mi imamo tudi maxi cosi in je res uboga revica tako kot si rekla "stišana" - glavico ima čisto na prsih, toda za čudo Ele nič ne moti in izgleda kar zadovoljna. Svašta! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.6.2009 22:06:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Dobro jutro od mene ,pokonci sem že sicer od 5.00h a se oglašam šele sedaj saj smo imeli pestro jutro
Aleksu sem dala včeraj ob 19.30 ponovno svečko saj se je jokal k nor in sem vedela da niso kolike ,ker jih nima več in svečka mu je prijela šele danes ob 6.30user posted image user posted image najprej se je v pleničko potem sem ga nesla pa kr na previjalno kjer jep okakal celo brisačo   kar teklo je in celo svečka je  šla tudi ven tko da se3 ni vsa raztopila oz razgradila v črevesju.Je pa tudi nek čepek po moje padel ven ker je bil dolgi kar 2 cm -no zgledal je tko k čep k je za omare -štifček po domače in sem kar debelo pogledala kaj je to ,sem prvo misla da bi bila še svečka od zadnjič samo nemogoče  da bi bila ,kerj je imelo enakomerno obliko te svečke so pa kot ena raketa oblike .No in kakal je vse skupaj pol h jaz sem mu pa še ritko narazen tiščala da bo ja vse pokakal ven ,zdaj pa res upam da bo šlo normalno in da je bila to ovira za kakanje.Gremo pa v ponedeljek vseeno k dr in da pogleda in pove kaj bi to bilo.Ne mislim tkole dolg otrka mučit.
No in po vsem tem je bil tko izmučen da je nazaj zaspaluser posted image

Joj ubogi Aleks user posted image , tisoč objemčkov zanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... tisoči user posted image . Da ima že tako majhen dojenček lahko čepek, ne morem verjet. Jaz bi tudi gotovo šla k P, da pove, kaj je to in kako do tega pride, da se prepreči, da ponovno ne nastane. Moj dragi (ki je obseden s pitjem vode user posted image ) pravi, da naj Aleks pije več vode ali pa ti popiješ več vode. Toda mora biti prav voda, ne čaj ali kaj podobnega. Javi, kaj bo rekla P, midve z Elo pa drživa pesti, da je bil vsega kriv ta čepek in da bo sedaj vse ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
13.6.2009 22:14:31   
Anonimen

morning še iz moje straniuser posted image ...mi smo se danes kar pošteno naspali, se počasi rihtamo da šibamo ven na sprehod in kavicouser posted image . Punce jst sem našega Nikca vsak dan kopala, ker mu je ful pasal, pa še ke dosti bruha in poliva in mu vedno kaj za vrat steče. Potem pa ugotovim da se mu na glavici koža lušči, kot bi prhlaj dobiluser posted image  in ne niso temence...no zvedela sem da sem ga prevečkrat kopala in da tudi to izsušuje kožicouser posted image ...jst sem pa mislila koliko dobrega sem mu naredila ko gre vsak večer tako svež in lepo skopan aju-ajuuser posted image
No zdej bomo kopali na 2 dni in teh preparatov za kopanje sploh ne bom uporabljala. Bom kr mal olja uporabila za kopel ali pa kaj podobnega.

Naša gospodična je počasi začela uživat v kopanju, tako da ni več dretja, toda še vedno je ne kopava vsak dan, saj nam enostavno ne uspe, če se kaj potepamo. Ker pri nas je kopanje najkasneje ob 19.30, saj je potem tako sitna, da ni šans, bi jo kopel samo dodatno razdražila. V banjico dam par kapljic kremne kopeli od Welede, enkrat na teden pa jo tudi namilim s to isto kopeljo in takrat jo tudi celo namažem z mlekom za telo, ne le v pregibicah z oljem. V glavnem hotela sem povedat, da so ti Weledini izdelki ful fajn, saj so 100% natur in ne dražijo kože. Dojenčki imajo namreč zelo tanko kožo in še toliko bolj posrkajo vso kemijo. Jaz mislim, da če Nik uživa v kopanju, ga lahko še vedno vsak dan kopaš, samo morda le vsak tretji dan s kakšnim nežnim milom oziroma kopeljo, drugače pa ga namočiš samo v vodico, pa bo vseeno svež, koža pa ne bo razdražena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.6.2009 22:17:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce!

Včeraj sva bila z Juretom pri kirurgu na pregledu za kilo. Rekla je, da je kila kar velika in da jo bo potrebno operirati. Sprejem imava 21.6.

Objemček za Jureta user posted image , pa da bo operacija uspešna in čim prej mimo. Bosta morala ostati v bolnišnici?

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.6.2009 22:18:30   
tinaaja

Pat, nisem  bila. danes sem doma izlezavala, fizicno in psihicno sesuta user posted image Ti lahko kako pomagamo? user posted image

hvala user posted image fizicno sem popravila s pocitkom, je bila krivec ta starejsa z nocnm srackanjem user posted image psihicno pa ... ma se ni izslo nekaj, pa sem morala prebavit vse skupaj in sem zdaj gut user posted image

zdale uzivam v filmu sex &the city .. ga nisem uspela gledat pa ga imam downloadanega ze ohoho casa...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.6.2009 22:18:50   
Anonimen

Mtina - saj bo vse ok,c eprav je kar grozljivo take micene peljat v bolnico. sploh na operacijo. Drzi se!

Brigita, tko kot je rekla pat, cist ok je kopat vsak dan, ampak z milim max 1x na teden. Jaz umijem z milom rokice in stopala. Pa v vodo lahko das malo olivnega/mandljevega olja, al pa namazes glavico pred kopanjem in pol dobro obrises.

A vam nekaj povem user posted image Od jutri naprej bom ............

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

A tako torej: na lepše nam jo boš pobrisala? user posted image Uživajte sto na uro! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
13.6.2009 22:24:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce, da povem kaj se je nama zgodilo to noč - včeraj sem našega Jakoba 2x vlekla na sveži zrak - 1x dop. pol pa še pop. na olg sprehod do dedija (oče od mojega). Pol je tam še 3 ure spančkal v vozičku na vrtu. Carsko!

No pa ga zvečer porihtava kot vedno, ga dava spat in ob 20:30h naš princ že spi in sanja o vseh dnevnih dogodkih.

JAz sem sevveda še malo likala in se končno odpravila spat okrog 22:30h (čisto utrujena paše fino ožgana od sonca).

In ker se zanašam na Jakoba, da me bo že on na vsake 3 ure zbidil, ker bo lačen, sem zaspalakot ubita. Pol se pa zbudim in pogledam na uro in je bilo že 3:30h. Pa sem se kar zgrozila, saj je ta mali spal 7 ur skupaj. Pa še opazim, da mi mleko kar teče (je bila pojstla cela mokra, pa kovter).

Pa zbudim JAkoba in ker je revček bil že fino lačen je jedel, kot ta velik. In po prvi joški še prosil ta drugo. In jaz sem mu jo seveda dala.

Pol se je še pokakal - pa sledi previjanje.

Pa nazaj v najino pojstlo, če bi slučajno še kaj hotel pojest. Pol pa revček, 2x v loku, kot iz cevi, iz njega špricne mleko. Česa takega pa še ne. Plenička, ki jo je imel pod glavo je bila cela mokra pa še jogi. To je bilo sigurno več kot 2 dl mleka. Groza!!! Sem se tako prestrašila, da najprej revčka sploh nisem upala dati spat v zibko, ker sem se bala, da bo spet bruhal.

A se je tudi vam že kdaj kaj takega zgodilo?

Sem sicer slišala, da nekateri otroci polivajo, vendar je naš to sedaj naredil prvič.

Lp,

veronikab

Veronikab to je pa bruhanje. Poznamo user posted image user posted image user posted image . Pri nas je bilo isto: ko se je prvič zgodilo, sva se midva z dragim ustrašila, pa še Ela je bila nenadoma čisto tiho in prestrašeno gledala. Enkrat je Ela bruhala, ker je zraven, ko je jedla, pritisnila, da bi kakala, in potem je šlo ven na obeh straneh user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
13.6.2009 22:28:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Da se še jaz potožim...
mi smo cel dan preživeli na urgenci.
Si je moj user posted image  s kosilnico odrezal ta veliki prst na nogi in smo ga morali takoj nt peljat. Žal prst ni šel nazaj prišit. Ima tudi zlomljeno kost. Sem se tako ustrašla, da še sedaj nisem prišla k sebi.
Zdaj pa čakam da odprejo lekarno da mu grem po protibolečinske tablete, ker sroti ima grozne bolečine, ker narkoza popušča user posted image user posted image

Eh ubogi tvoj dragi user posted image . Pridno se cartajte, da preženete bolečino.

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
13.6.2009 22:30:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Klavdyk, ma je šlo mimo. Tamali je kar dober sedaj. Ima pod grlom vstavljeno traheostomo zaradi tega, ker imam polip pod glasilkama. Ni panike, ker mu ga bodo odstranili, vendar mora še malo dorast.
Ker smo pač vedeli, da ni to genetsko ni bilo problema se odločit še za enega. Bilo pa je hudo s tega vidika, ker sem mogla bit zaradi druge nosečnosti mesec dni v bolnici in pol še 3 mesece ležanja doma in se z njim nisem kaj dosti mogla ukvarjati. Tisto kar sem se lahko, sem se pa 100% mu posvetila.user posted image .
Zdaj pa res uživamo še za tistih 9 mesecev, ki jih nismo mogliuser posted image
Jernejav, user posted image user posted image user posted image user posted image hudo. Upam, da bolečine čimprej minejo tvojemu dragemu.

Miška2006 - Čestitke zate, saj si kljub vsem težavam, ki si jih dala čez, še vedno taka dobrovoljka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.6.2009 22:33:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Jernejav upam, da se bo tvoj dragi hitro pocajtal, naj vsaj bolečina zgine! user posted image

Nena lena jst se tudi ne počutim še nič kej preveč seksi, sploh pa zaradi zizik, ki so ratale prov čudne. Še sreča da dandanes tud joški niso več tako dragi in nedostopni, ko bom končala z obdobjem reprodukcije, bom najbrž šla na kakšno korekcijo user posted image . Pa sej bo! user posted image

Ni kaj, mene je kar malo šokiralo, ko sem se prvič po obeh mojih operacijah in vsem skupaj orng pogledala v ogledalo: Kaj, kje pa je moje seksi telo? user posted image user posted image user posted image . Toda smo že začeli s telovadbo, tako da moj cilj je, da bom imela še bolj natrenirano postavo kot prej user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malcekvita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.6.2009 22:36:33   
Anonimen

hvala user posted image fizicno sem popravila s pocitkom, je bila krivec ta starejsa z nocnm srackanjem user posted image psihicno pa ... ma se ni izslo nekaj, pa sem morala prebavit vse skupaj in sem zdaj gut user posted image

zdale uzivam v filmu sex &the city .. ga nisem uspela gledat pa ga imam downloadanega ze ohoho casa...

Kaj povezano s sanjsko hiško? Upam, da ne. user posted image Se boš pa na morju naužila nove energije, a ne? user posted image user posted image user posted image Mi smo bili danes KONČNO na Rožniku, smo se odpravljali že 14 dni, pa je vedno nekaj vmes prišlo. Bilo je prekrasno, čudovito ... jaz sem namreč zaljubljena v gozd. Pa tudi Ela je bila pridna kot angelček, tako da mislim, da je že šla čez tisto krizo tujega okolja. Tako da Rožnik prihajam. Ko prideš iz morja, pa se le javi, jo skupaj mahneva na Rožnik ali v Tivoli. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.6.2009 22:47:00   
Anonimen
user posted image Drage moje, rabim vaše mnenje: Zadnje dni je Ela zvečer orng sitna, se joče kakšnih 20 minut, toda je prav nič ne potolaži. Tudi če jo držim v naročju, božam in lubčkam ... se vedno bolj histerično joka. Danes pa naju je orng prestrašila: se je tako histerično drla, da se ji je kot da nekaj zaletelo in se je začela dušiti. Seveda je nehala jokati in samo prestrašeno gledala, potem pa s cviljenjem, vendar ne več jokom, zaspala na rokah. Potem ji je še nekaj časa hropelo v prsih, kot bi nekaj imela v pljučkih. Najbrž se ji je zaletelo mleko. Toda zares sva se orng ustrašila, saj je postala kar bleda, ko se je dušila od joka, čeprav je bila prej rdeča. ... Da pridem do vprašanja: kaj hudiča bi lahko mučilo našo miško, ker to gotovo niso krčki, saj ne prdka in kaka, ko se joka, je sita in previta, tudi vroče ji ni bilo, ker sva jo že prej preoblekla, ji sčistila nos ... v glavnem težko mi je, ker ne vem, kaj mojo mucko tako zelo muči user posted image , saj bi ji rada pomagala. Najprej sem mislila, da je pač zvečer tako zelo utrujena in sitna, toda da mora tako histerično jokati, da lahko zaspi??? Če priljučim fen, malo posluša in je tiho, potem pa nadaljuje z jokom. Upam samo, da večji dojenčki ne jokajo tako, da se jih da bolj "prebrati", kaj jim manjka. Hvala za vsa mnenja! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.6.2009 23:11:25   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce!

Včeraj sva bila z Juretom pri kirurgu na pregledu za kilo. Rekla je, da je kila kar velika in da jo bo potrebno operirati. Sprejem imava 21.6.

bošček mali, upam da čimprej to uredite in čimmanj bolečinuser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

hitra hrana??
hibela

ali pogosto v družini jeste hitro hrano??

vedno (4%)

nisem še slišal za to (0%)

včasih (78%)

nikoli (18%)

Število vseh glasov: 375

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!