|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
12.6.2009 9:56:47   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce tudi sama dojim, pa se mi je sedaj pojavila zatrdlina v desni dojki. Pa nisem sigurna ali je to mleko, ki je zastalo?

Kako ste ve to reševale?

Lp,

veronikab

Čim več pristavljaj otročka, da ti zatrdlina zgine. Meni se ponavadi naredi ponoči in imam zjutraj čist trde zize. To pa zato, ker se bolj poredko ponoči dojijo. Je pa treba spraznat, da se ne razvije mastitis.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
12.6.2009 9:56:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Jutro. Naš Ian pa danes "prazuje". Smo stari 2 meseca user posted image user posted image  joj kako čas beži user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
12.6.2009 9:57:20   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, mojo punčko tako napenja...user posted image ful prdka, ampak sploh se ne more pokakat. Sicer se to dogaja vsak dan, ampak ponavadi se vsaj pokaka, danes pa revico že celo popoldne muči. Tako je utrujena od bolečin in joka.user posted image Je pa naša tudi ćisto rdeča obraz in komaj pride do sape, ko se joče.user posted image A so to kolike ali kaj? Sem prvorodka in ne vem, ali so to kolike oz. krči ali pač vetrovi al kaj je to.

Hvala.user posted image

Grem, ker spet tako joka.user posted image

jaz sem danes začela dajat vetrovne kapljice-koroške lekarne pa mislim, da ji pomaga...kakala je brez joka, prdka pa celi dan počasi...no, danes bolj joka, ker je tečka nekako ne more zaspat...ali pa malo zaspi pa se kar tako neki ustraši in je spet budna in pol jamra in jokca...probaj te kapljice...jaz sem že vse možne stvari probala pa ne vem kaj naj povem...dajem ji komarčkov čaj, notr ji dam še kuminin sirup in še kapljice pa do zdaj ni nič pomagalo...danes pa sem začela z temi kapljicami pa mislim, da pomagajo...vem kako ti je ko gledaš svojo lubiko kako se matra...včasih, ko se mučimo sem čist prepotena pa glih tolko da poleg nje ne jokam...

Tudi mi uporabljamo te kapljice. Če res delujejo nisem sigurna. So ful sladke in se ta mali pomiri, ko jih dobi. Sem pa opazila, da ko je pa res hudo, ko so org krčki, pa čisto nič ne zaležejo. Pol je pa potrebno potrpet, popestovati, sočustvovat in počakat, da prdci in kakec pride ven.

Tole je pa tk ko bi js pisala. Pri nas je isto.

Neposredna povezava do sporočila: 2728
12.6.2009 9:58:14   
*Junona*

no po dolgem času je detelji spet uspelo, da je prva na rruser posted image user posted image user posted image user posted image kako ste kaj? naša maja je bila včerja taka tečka...zaspana je bila pa ni mogla zaspat...pol ko pa je zaspala pa je nekdo neki vrtal in spet se je zbudila in jokalauser posted image se mi zdi, da ko cele dneve prespi, spi tudi ponoči dobro, če pa čez dan slabo spi pa tudi ponoči...ko se je ponoči zbudila, da bi jedla je tako jokala in cvilila pol ji pa naredim mleko pol pa ne jeuser posted image je prava lisicauser posted image user posted image user posted image user posted image ko ji rečem, da je mala lisica pa se tako na veliko smejčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes imamo p...me prav zanima kako napreduje z težo in cm...no, še bolj pa me zanima, če je drugače vse ok...

mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno?user posted image user posted image user posted image ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok)  in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe....

Nisi zmešana, ampak zasrala sta se ti in to je posledica tega. Sama sta si kriva, kaj sta se pa vmešavala.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.6.2009 9:58:58   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Punce, mojo punčko tako napenja...user posted image ful prdka, ampak sploh se ne more pokakat. Sicer se to dogaja vsak dan, ampak ponavadi se vsaj pokaka, danes pa revico že celo popoldne muči. Tako je utrujena od bolečin in joka.user posted image Je pa naša tudi ćisto rdeča obraz in komaj pride do sape, ko se joče.user posted image A so to kolike ali kaj? Sem prvorodka in ne vem, ali so to kolike oz. krči ali pač vetrovi al kaj je to.

Hvala.user posted image

Grem, ker spet tako joka.user posted image

Uboga revica user posted image . user posted image zanjo, da čim prej mine in da je kriv samo slab dan.

Pri nas je to vsak dan na urniku, ampak včeraj pacelo popoldne.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
12.6.2009 9:59:14   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

ojla,
pr nas spet problemi z dojenjem user posted image . Prej mi je hotel pit vsako uro, zdej pa na 2 uri, pa še to tako malo (slabi 2 minuti), da mi v dojki ostane še ful mleka. Pa ga probam prisilt, se odriva stran z vsemi štirimi, včeraj mi je pogosto tudi bruhnil... Ponoči sem si morala mleko stiskat, ker sem imela en jošk že čisto trd. user posted image user posted image  Sem se spomnila na čas, ko sem prišla iz porodnišnice, ko sem imela probleme z mastitisom, dojenjem, pa še kej bi se najdlo...user posted image
Ja pa ko pri meni pije, se mu ful zaletava, mu teče mimo ust, mah ne vem no. Po steklenički pa ne zna več jest. Evo me že kliče

pred dojenjem si malo izcrpaj.. ni pol tazga navala mleka, da se mu ne zaaletava..

veronikab - med dojenjem masiraj bulo v smeri proti bradavici. pa kar mocno pritisni na bulo.

vse naj naj malcekvitauser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.6.2009 10:00:00   
*Junona*
Sonček, super za uspavanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo poskusili.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.6.2009 10:27:46   
barboom
Pozdravljene!

V prejšnjem postu sem omenjala masažo petk, zdaj pa vidim da imate v svojem seznamčku stran o masaži, no tam je lepo narisano kako gre masaža, s tem da je meni patronažna naročila da naj masiram v globino, se pravi ko grem proti notranjosti (sredini) stopalca naj bolj pritisnem. Dvakrat je delovalo, upam da naslednjič ne bomo potrebovali masaže s tem vzrokom... 
Se pa masiramo vsak večer pred spanjem in malemu ful paše!

sonček... za seznamček pa... rojen 4070g in 55cm... prva posvetovalnica pri enem mesecu: 5870g in 58cm... pri mesecu in pol pa imamo 6010 in 59cm.

smo pa alergični na nekaj (izvidov še nimamo) tako da  sem na strogi dieti brez kravjega mleka in jajc... ima tudi katera od vas alergičnega otročka? no upam da ne... itak!

ooo vidim da se o morju pogovarjate, mi smo 10min od morja doma, pa še zdaj ne vem če se bomo šli kaj kopat... so prekratki dnevi! uživajte vse tiste, ki se odpravljate na dopust!

malcekvita...vse najboljše!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
12.6.2009 12:11:24   
nmagk
Malcekvita vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu barboom)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
12.6.2009 12:29:11   
ninica23

mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno?user posted image user posted image user posted image ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok)  in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe....

user posted image mam podobne težave,prav alergična sem,ko hočejo vsi naenkrat ga meti na rokah,mali pa joka... oooo,mi greji kar dlake pokonci... sploh starši od mojega in od njegovega brata punca in njuni tamali-to si nobeden ne zna rok umit preden ga vzame,tak da bi se včasih kar user posted image -če pa res ne vem,kaj so prej počeli user posted image
pri mojih HB ni tega problema,sem jim enkrat povedla,pa grejo zdaj najprej roke umit,pol pa k njemu,njegovi pa nevem ali nočejo ali se jim ne da,meni je pa tut že bedno,da bi jim to za vsako ponavljala... in postanem prav user posted image ,ko pridejo in mi ga "vlačijo" okoli (grdo rečeno...),pol se pa vprašam,če je z mano kaj narobe oz.da sem čudna?!? user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.6.2009 12:32:00   
ninica23

Jutro. Naš Ian pa danes "prazuje". Smo stari 2 meseca user posted image user posted image  joj kako čas beži user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malemu Ianu za 2 meseca user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
12.6.2009 12:39:06   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image mam podobne težave,prav alergična sem,ko hočejo vsi naenkrat ga meti na rokah,mali pa joka... oooo,mi greji kar dlake pokonci... sploh starši od mojega in od njegovega brata punca in njuni tamali-to si nobeden ne zna rok umit preden ga vzame,tak da bi se včasih kar user posted image -če pa res ne vem,kaj so prej počeli user posted image
pri mojih HB ni tega problema,sem jim enkrat povedla,pa grejo zdaj najprej roke umit,pol pa k njemu,njegovi pa nevem ali nočejo ali se jim ne da,meni je pa tut že bedno,da bi jim to za vsako ponavljala... in postanem prav user posted image ,ko pridejo in mi ga "vlačijo" okoli (grdo rečeno...),pol se pa vprašam,če je z mano kaj narobe oz.da sem čudna?!? user posted image

No da še jaz pristavim svoj lonček. Sama sem ratala ko levinja, ki brani svojega maldička. Z mano se ni hecati. Otroček enostavno ni igračka in to dam jasno vsem vedeti - tudi moj je to občutil. Ker je pač hotel ugoditi svojim sorodnikom in bi ga on kar budil ko pridejo na obisk, pa ga kazal, pa ga pol ko je cel razjarjen, meni podturil v roke. O ne, tako pa že ne. Sicer pa naši sončki imajo nas mame zato, da jih zaščitimo, a ne?

Jaz se vedno zanašam na svoj občutek - naredim tako kot je prav meni in mojemu malemu. Pa zamera gor ali dol. Tako pač je.

Ko bo pa otroček večji, bo pa že sam znal povedat, kaj mu paše in kaj ne, do takrat pa sem jaz tista, ki bov v njegovem imenu.user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
12.6.2009 12:40:16   
veronikab

Iskerene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
12.6.2009 12:42:38   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ninca23:te pokličem ker ti bom lažje razložila ,seveda če ti je prav čene ti pa tudi tukaj lahko napišem user posted image Srečno ,ja tisto pa pošljejo ker tudi za otroške se ti začasno ukine dokler ni na sodišču urejeno s preživnino

sonček85: ok velja,lahko pa tut na ZS user posted image hvala za info!
glasb.čestitka: ful dober predlog,to pa je pogruntavščina user posted image user posted image user posted image bom js tut kr zdajle poskusla z njo,ker mama že 2 dni težave s spanjem in uspavanjem,je prava mala tečka user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
12.6.2009 12:45:51   
ninica23
Malcekvita vse najboljše za RD še z moje strani  user posted image  user posted image user posted image   

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
12.6.2009 12:47:44   
ninica23

No da še jaz pristavim svoj lonček. Sama sem ratala ko levinja, ki brani svojega maldička. Z mano se ni hecati. Otroček enostavno ni igračka in to dam jasno vsem vedeti - tudi moj je to občutil. Ker je pač hotel ugoditi svojim sorodnikom in bi ga on kar budil ko pridejo na obisk, pa ga kazal, pa ga pol ko je cel razjarjen, meni podturil v roke. O ne, tako pa že ne. Sicer pa naši sončki imajo nas mame zato, da jih zaščitimo, a ne?

Jaz se vedno zanašam na svoj občutek - naredim tako kot je prav meni in mojemu malemu. Pa zamera gor ali dol. Tako pač je.

Ko bo pa otroček večji, bo pa že sam znal povedat, kaj mu paše in kaj ne, do takrat pa sem jaz tista, ki bov v njegovem imenu.user posted image

se popolnoma strinjam s tabo,ko bi še jaz mela tak karekter in vztrajost!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.6.2009 12:51:12   
L & L
Malcekvita vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image
Detelja in ostale prav nič niste čudne, to tako je če ti nekdo ne sede ti tudi ni do tega da bi ti merkal al pa tu samo dotikal se otroka, jaz se spolnim da pri prvem se mi je želodec dvigal ampak res mi je šlo na bruhanje ko je tašča samo ogovorila sina, pol pri drugem je blo že mal boljš in to zato ker smo se odselili stran od nje na svoje, zdaj mi je pa tut kar ok vsaj na bruhanje mi ne gre ker se pač malo krat vidimo, saj pravim to tko je, recimo moji mami pa zaupam popolnoma in mi ni problema otroke kdaj pustit pri njej.
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke Ian za 2 meseca.
Mi2 sva pa malo nabavljala mal za mamico pa mal za Orsona, sej ne da nima cun sam k so ene tok cort, pa itak sem vzela same znižane zadeve majčke po 2 evra pa bodi po 2e to se men zdi poceni zato sem pa vzela user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.6.2009 12:56:32   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti dam čisto prav.

Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.6.2009 12:57:52   
*Junona*

Js tut ne razumem, kok folk ne ve, da si je treba roke umivat. Js pa kr rečem, boli me. Mam pa SPitaderm tut na mizi, tak da tist ko si ne umije, mu kr js pošpricam al pa mu rečem, da si naj.user posted image user posted image user posted image

Popizdim pa, če jo kdo od obiskov lupčka.user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.6.2009 12:59:31   
*Junona*
Js sem pravkar pobrisala prah, očistila kopalnico. Zdej je treba še posesat in po tleh pomit. Ampak za to zdajle ne bo časa, ker mala že od 10.30 spi in se bo kmalu zbudila. Tačas ko še spančka pa si bom js mal oddahnila, ker me križ boli. Generalko bova pa potem z dragim dokončala.

Kaj pa ve kaj počnete?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.6.2009 13:34:44   
štorkljica
Dan!

Jaz sem pa danes tudi bila čistaško pridnauser posted image  sem najprej zjutraj sebe "očistila", potem vse posesala, prah pobrisala in po tleh pomila in to vse še ob Sofiji ki ni glih danes preveč spala. Ampak jaz sem si pa dala duška in vse počistila, čakamo namreč neke obiske tale vikend.
Ki pa mi niso glih po godu, prihajajo namreč k nam zelo pozno, čeprav imajo tudi sami otroka in očitno njihov froc hodi zvečer zelo pozno spat, ampak njih ne moti, da naša starejša hodi bolj zgodaj in da sedaj Sofija hodi že zelo zgodaj spat. Potem pa še njihov froc ponavadi vse igrače razmeče ampak pospravi pa nikoli za sabo. Sva se z mojim danes zmenila, da bova večino igrač skrila in pustila le 5 večjih + barvice in papir, da lahko rišeta pa naj se svirajouser posted image  Mater mi grejo na živce in tele tepci so naši večji punčki botri (to pa samo zaradi tega, ker sta moj in on prijatelja).

malčekvita vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja in ostale zaščitniške mamiceuser posted image user posted image  Jaz sem bila pri prvi hčeri čisto ista in to ni nič nenavadnega, sedaj pa sem bolj neobremenjena glede tega če jo hočejo moji ali njegovi v roke vzet. Ampak je pa res ne dajeva v roke preveč načeloma zato, ker je nočeva preveč na rokice navadit, sva pri prvi hčeri to napako naredila in pol sem jo večinoma jaz mogla nosačkat po rokcah skoraj 4 polne mesece...ni šans!
Meni je pa moja tašča na začetku šla ful na živce (ko sva se skupaj k njemu vselila), zdaj mi je pa že čisto kul, nič se ne vmešava (no v mejah normale), NI NESRAMNA KOT JE VČASIH ZNALA BIT, PA VSI SMO SE MALO PRILAGODILI IN nam je zdaj OK. Sori za CAPS LOCK! Pa pri tavečji mi vedno pomaga če je kaj treba ali jo popazit ali jo kam pelat ali ji kaj za jes in pit naredit in HB uboga me da ji sladkarij ne daje. No sej ji včasih kako da ampak res redko in vedno da samo 1 in nič več.

Ian čestitke za 2 mesecauser posted image

barboom jaz bi tudi rada bla 10 min od morja domaaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image  Sem ti čisto malo fauš..pa saj to mamo že slovenčki v krvi, a neuser posted image user posted image user posted image

No mi smo drugače OK, sem Sofijo danes malo evidentno tehtala in ma točno 5kg....prava ornk pupa je žeuser posted image

Mamo pa drugače že 2 tedna probleme z vneto ritko in končno je danes začelo it na bolje...sem kupila kremo od MUSTELE, se dobi v lekarni in je prav za plenični izpuščaj, pa zadeva res pomaga. Upajmo, da se ga končno znebimo...držte pesti punce.

Lepo se mejte s svojimi sončkiuser posted image   se beremo in pišemo...ČAV

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.6.2009 13:41:32   
brigita23

Joj niti ne govori to o elastiki - nobene spodnjice mi niso ok, ker imam vse nizke in pride rob ravno na šiv, pa me strašansko moti. Tako da sedaj nosim tiste menstrualne do popka user posted image user posted image user posted image . Kar ne vem, kdaj bom lahko spet nosila vse svoje seksi gatke user posted image user posted image .

[/quote]

nenči kupi une brazilke bre robov...Intimisima jih ma, pa so superuser posted image ....no ponoči pa imam tudi jst menstrualne, tako da nisem prav nič seksi za mojega dragegauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.6.2009 13:54:09   
barboom
Ojla...!

Uf, pa sem mislila da sm samo jaz tista tačudna, ker noče sinčka okrog po rokah pustit... men kr pritisk dvigne ko vidim da kdo steguje roke pa ga po glavi al po ličkih boža... ja kr znorim! o tašči pa sploh ne bi... no vam dam samo za pokušino kake imamo.... sem imela na obisku svoje kolegice ki so prišle pogledat Aleksa in priteče tašča (smo 100m narazen doma) da bo kao odpeljala Aleksa ker mam obiske pa ni dobro da je tamali v gužvi...  ma pa eno ful zoprno navado, da vedno ko tamali zajoče al samo zastoka ga ona takoj iz zibke ven vzame in potem ko začne že ful jokat ker je lačen, ona trdi da ma krče in da naj ji ga pustim da ga bo ona pestvala...
ah, sej ne vem če se ženskam ki majo sinove mozag skisa, čim dobijo naziv tašča... sam zgleda neki takega! Pa brez zamere...!

Štorkljica... mam 10min do Opatije, tako da se kar oglasi pa te na sladoled povabim! Pa druge tud!

Junona... vidim da si zelo pridna, sam kako ti uspe... jst še na wc ne morem ker tamali takoj ropota!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.6.2009 14:35:54   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.6.2009 14:35:56   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ninca23:te pokličem ker ti bom lažje razložila ,seveda če ti je prav čene ti pa tudi tukaj lahko napišem user posted image Srečno ,ja tisto pa pošljejo ker tudi za otroške se ti začasno ukine dokler ni na sodišču urejeno s preživnino

sonček85: ok velja,lahko pa tut na ZS user posted image hvala za info!
glasb.čestitka: ful dober predlog,to pa je pogruntavščina user posted image user posted image user posted image bom js tut kr zdajle poskusla z njo,ker mama že 2 dni težave s spanjem in uspavanjem,je prava mala tečka user posted image

upam ,da vam je ratal user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!