Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no po dolgem času je detelji spet uspelo, da je prva na rr kako ste kaj? naša maja je bila včerja taka tečka...zaspana je bila pa ni mogla zaspat...pol ko pa je zaspala pa je nekdo neki vrtal in spet se je zbudila in jokala se mi zdi, da ko cele dneve prespi, spi tudi ponoči dobro, če pa čez dan slabo spi pa tudi ponoči...ko se je ponoči zbudila, da bi jedla je tako jokala in cvilila pol ji pa naredim mleko pol pa ne je je prava lisica ko ji rečem, da je mala lisica pa se tako na veliko smejčka danes imamo p...me prav zanima kako napreduje z težo in cm...no, še bolj pa me zanima, če je drugače vse ok... mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno? ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok) in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudna samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe.... Bravo detelja za zgodnje vstajanje . Dvomim, da bo to meni kdaj uspelo . Kar se tiče dajanja bebice v druge roke, pa je pri meni tako: tistim, ki jim zaupam in jih imam rada, lahko dam Elo v naročje brez težav, saj jim zaupam. Toda pri tistih, ki vem, da so čustveni invalidi ali pa da so bili hudobni že do mene, pa se poskušam izogniti temu, da bi jim dala Elo, če pa jo že moram dati, pa sem kar nemirna in jo imam ves čas na očeh. Mislim, da je to popolnoma naraven materinski zaščitniški čut: vse mame smo, ko gre za naše otroke, prave levinje in prav je tako! Tako da se nič ne sekiraj, normalno, da svoji tašči in tastu po vsem tem, kako sta se obnašala do tebe, ne zaupaš in zato ti vse v telesu govori: Ne Maje tem ljudem! Glede na to, da sta moževa starša, se pač temu ne moreš izogniti, toda lahko pa si iznajdljiva in to njuno pestovanje pač zmanjšaš na minimum.
|