|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
13.6.2009 8:05:03   
sonček85
detelja :super za pregled
plenični izpuščaj:
je tudi super hladilno mazilo   z olivnim oljem narejena v lekarni.Naš je imel rdečo  tam kjer kaka in  je bilo v 1 dnevu super.user posted image
miška.a je delovala tehnika uspavanja,samo ne dat čisto zraven glavice jaz sem ga imela na igralni podlogi ,čestitko sem pa dala na mizo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.6.2009 8:59:02   
Cveta28
Jutro...danes nas čaka naporen dan...čez 1h pride kolegica pa se gremo malce vozičkat pa kofetkat, popoldne šibam v Tivoli z lauro na dekliščino, zvečer pa koder pride iz fantovščine (so začeli že ob 7h zjutraj) in prevzame stražo, jaz pa nazaj na dekliščino plesat user posted image user posted image user posted image Pa da vidim, če se mi bo utrgalo user posted image
Drugače smo pa včeraj zopet prišli nazaj v LJ, malo smo skopali potem pa je revica komaj zaspala, ker jo je tako močno napenjalo. Ob 5h dojenje in do sedaj bolj ali manj spi in se zbuja v joku, ker jo tako močno napenja. Revica bi rada kakala pa ne gre user posted image . Ker smo sprobali že vse mogoče domače zvarke in nasvete grem danes po svečke in upam, da se ji potem odpre (pa upam, da ji bo prej prijela in ne še le ko bova v Tivoliju).
Šibam na svoj čaj in toast...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.6.2009 9:19:03   
brigita23
morning še iz moje straniuser posted image ...mi smo se danes kar pošteno naspali, se počasi rihtamo da šibamo ven na sprehod in kavicouser posted image . Punce jst sem našega Nikca vsak dan kopala, ker mu je ful pasal, pa še ke dosti bruha in poliva in mu vedno kaj za vrat steče. Potem pa ugotovim da se mu na glavici koža lušči, kot bi prhlaj dobiluser posted image  in ne niso temence...no zvedela sem da sem ga prevečkrat kopala in da tudi to izsušuje kožicouser posted image ...jst sem pa mislila koliko dobrega sem mu naredila ko gre vsak večer tako svež in lepo skopan aju-ajuuser posted image
No zdej bomo kopali na 2 dni in teh preparatov za kopanje sploh ne bom uporabljala. Bom kr mal olja uporabila za kopel ali pa kaj podobnega.
Cveta vidva z kodrom sta se pa dobr zdilala glede varstvauser posted image user posted image user posted image user posted image ....super ni kaj, pa upam da boste kakakli čimprejuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.6.2009 10:42:44   
m..tina
Čav, punce!

Včeraj sva bila z Juretom pri kirurgu na pregledu za kilo. Rekla je, da je kila kar velika in da jo bo potrebno operirati. Sprejem imava 21.6.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.6.2009 10:51:17   
Pat74
Punce jst sem našega Nikca vsak dan kopala, ker mu je ful pasal, pa še ke dosti bruha in poliva in mu vedno kaj za vrat steče. Potem pa ugotovim da se mu na glavici koža lušči, kot bi prhlaj dobil in ne niso temence...no zvedela sem da sem ga prevečkrat kopala in da tudi to izsušuje kožico ...jst sem pa mislila koliko dobrega sem mu naredila ko gre vsak večer tako svež in lepo skopan aju-aju
No zdej bomo kopali na 2 dni in teh preparatov za kopanje sploh ne bom uporabljala. Bom kr mal olja uporabila za kopel ali pa kaj podobnega.

Brigita nič ni narobe, če ga vsak dan kopaš, samo, da ne uporabljaš kopeli in šamponov, ampak samo vodo - drugače pa nam ful pomaga šamponček za temenca od Mustele, pa čeprav to niso bila temenca, ampak samo suho lasišče.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.6.2009 10:52:34   
Pat74
ma..tinauser posted image user posted image user posted image user posted image za Jureta!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.6.2009 11:48:20   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce!

Včeraj sva bila z Juretom pri kirurgu na pregledu za kilo. Rekla je, da je kila kar velika in da jo bo potrebno operirati. Sprejem imava 21.6.

boščekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.6.2009 12:02:12   
tinaaja
Mtina - saj bo vse ok,c eprav je kar grozljivo take micene peljat v bolnico. sploh na operacijo. Drzi se!

Brigita, tko kot je rekla pat, cist ok je kopat vsak dan, ampak z milim max 1x na teden. Jaz umijem z milom rokice in stopala. Pa v vodo lahko das malo olivnega/mandljevega olja, al pa namazes glavico pred kopanjem in pol dobro obrises.

A vam nekaj povem user posted image Od jutri naprej bom ............

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.6.2009 12:10:30   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

morš pa lušte delatuser posted image user posted image user posted image

kk vam je faaaaaaaaaaaaaaajn!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
13.6.2009 12:29:06   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

morš pa lušte delatuser posted image user posted image user posted image

kk vam je faaaaaaaaaaaaaaajn!!!

sej sem cakala do zadnjega dne user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
13.6.2009 12:56:04   
veronikab

Punce jst sem našega Nikca vsak dan kopala, ker mu je ful pasal, pa še ke dosti bruha in poliva in mu vedno kaj za vrat steče. Potem pa ugotovim da se mu na glavici koža lušči, kot bi prhlaj dobil in ne niso temence...no zvedela sem da sem ga prevečkrat kopala in da tudi to izsušuje kožico ...jst sem pa mislila koliko dobrega sem mu naredila ko gre vsak večer tako svež in lepo skopan aju-aju

Tudi miva našega Jakoba Belo kopava vsak dan. Namakava ga v čebričku, kar mu fullllll paše.user posted image user posted image user posted image

Vendar ne uporabljava nobene kozmetike. Mogoče 1x na teden trdo otroško milo. Po kopanju pa ga fino osušiva in mu le gubice namaževa z naravnim mandljevim oljem iz lekarne. Glavico - laske pa počeševa z glavničkom - najprej v kontra smer rasti laskov, pol pa še v pravo smer.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.6.2009 12:58:48   
veronikab
Punce, da povem kaj se je nama zgodilo to noč - včeraj sem našega Jakoba 2x vlekla na sveži zrak - 1x dop. pol pa še pop. na olg sprehod do dedija (oče od mojega). Pol je tam še 3 ure spančkal v vozičku na vrtu. Carsko!

No pa ga zvečer porihtava kot vedno, ga dava spat in ob 20:30h naš princ že spi in sanja o vseh dnevnih dogodkih.

JAz sem sevveda še malo likala in se končno odpravila spat okrog 22:30h (čisto utrujena paše fino ožgana od sonca).

In ker se zanašam na Jakoba, da me bo že on na vsake 3 ure zbidil, ker bo lačen, sem zaspalakot ubita. Pol se pa zbudim in pogledam na uro in je bilo že 3:30h. Pa sem se kar zgrozila, saj je ta mali spal 7 ur skupaj. Pa še opazim, da mi mleko kar teče (je bila pojstla cela mokra, pa kovter).

Pa zbudim JAkoba in ker je revček bil že fino lačen je jedel, kot ta velik. In po prvi joški še prosil ta drugo. In jaz sem mu jo seveda dala.

Pol se je še pokakal - pa sledi previjanje.

Pa nazaj v najino pojstlo, če bi slučajno še kaj hotel pojest. Pol pa revček, 2x v loku, kot iz cevi, iz njega špricne mleko. Česa takega pa še ne. Plenička, ki jo je imel pod glavo je bila cela mokra pa še jogi. To je bilo sigurno več kot 2 dl mleka. Groza!!! Sem se tako prestrašila, da najprej revčka sploh nisem upala dati spat v zibko, ker sem se bala, da bo spet bruhal.

A se je tudi vam že kdaj kaj takega zgodilo?

Sem sicer slišala, da nekateri otroci polivajo, vendar je naš to sedaj naredil prvič.

Lp,

veronikab

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.6.2009 13:01:09   
Miška2006
Sonček, ne pr nas ni trenutno te potrebe, da uporabljava to tehniko. Nina je zelo pridna in zaspi brez problema. Sem sipa vzela na znanje, kaj bi še lahko pršlo prav v hudih časihuser posted image user posted image user posted image .

m..tina, naš je bil 2x opiriran za kilo. Pa ti povem, da ni nič hudega. Je pa res zoprno it v bolnišnico in počakat dovoljenje za domov.Saj bo šlo vse brez problemauser posted image user posted image user posted image

Zaprtost,
mi na srečo teh težav nimamo s tamalo. Sem imela pa podobne s tavečjim. Vse sprobala, a so nas glicerinske svečke rešile. Včasih tudi pomaga, da se navaden živosrebrn termometer na koncu (debelejši del) namaže in nežno in zelo počasi da v rito za ene par cm. Tolko, da se čep sprosti.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.6.2009 13:04:49   
Miška2006
Veronikab, božček se je preveč naenkrat in na hitro najedel. Pol mu pa je ratalo slabo. Saj to ni nič takega, le pol je treba vse spucatuser posted image in ga ponovno nahranit (seveda počakat nekaj časa, da se mu želodček umiri).user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.6.2009 13:07:05   
Cveta28
brigitka - kot sta rekli Pet in tinaaja, kopat vsak dan z vodo v katero dodaš malo olivnega ali mandljevega olja, z milom max. 1x na teden, p ovsakem kopanju pa vse gubice namaži z oljem
tinaaja -  si pa pravi user posted image user posted image , sej mi pa šibamo naslednji četrtek user posted image UŽIVAJTE!
veronikab - mi polivamo vsak dan po skoraj vsakem obroku, enkrat več, drugič manj. Pozorna bodi, da mu v takih primerih večkrat ponudiš joško (da ne pride do dehidracije), obvezno podiranje kupčka, po vsakem hranjenju naj ti visi še pol ure na rami, podloženo ležišče itd. Če se stanje ne izboljšuje pa le pokliči P, da ne gre slučajno za refluks. Do takrat pa veliko pranja in mirnih živcevuser posted image
mtina - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.6.2009 13:19:23   
tinaaja
Pa nazaj v najino pojstlo, če bi slučajno še kaj hotel pojest. Pol pa revček, 2x v loku, kot iz cevi, iz njega špricne mleko. Česa takega pa še ne. Plenička, ki jo je imel pod glavo je bila cela mokra pa še jogi. To je bilo sigurno več kot 2 dl mleka. Groza!!! Sem se tako prestrašila, da najprej revčka sploh nisem upala dati spat v zibko, ker sem se bala, da bo spet bruhal.

A se je tudi vam že kdaj kaj takega zgodilo?

prejsnji petek zjutraj.. pojedla in v 4 izbruhih ven vrgla .. bilo je ogromno mleka. me je enako skoraj kap. sem jo imela cez dan v malo dvignejnem lezalniku, ekr me je bilo strah, da bi spet bruhala..

Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.6.2009 13:55:22   
m..tina
Miška2006..kk dolgo pa ostane v bolnici za kilo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.6.2009 14:50:15   
Miška2006
Mislim, da ene 2 dni. Nisem sigurna, ker mi smo bili sprejeti zaradi drugih stvari in smo itak bli 9 mesecev v bolniciuser posted image . Nam so to nardili usput, ko so ugotovili, da ima še to težavo.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.6.2009 16:19:33   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Mislim, da ene 2 dni. Nisem sigurna, ker mi smo bili sprejeti zaradi drugih stvari in smo itak bli 9 mesecev v bolniciuser posted image . Nam so to nardili usput, ko so ugotovili, da ima še to težavo.

joj, tej ste pa res meli ful težav-bogiuser posted image user posted image user posted image

upam, da ste zdaj vse poštimali in uživate že z drugim sončkom no sončicouser posted image si pa fejst pogumna, da si se navkljub vsem težavam, ki ste jih meli odločila še za enega otrokauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klavdyk -- 13.6.2009 16:20:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.6.2009 17:07:36   
jernejav
Da se še jaz potožim...
mi smo cel dan preživeli na urgenci.
Si je moj user posted image  s kosilnico odrezal ta veliki prst na nogi in smo ga morali takoj nt peljat. Žal prst ni šel nazaj prišit. Ima tudi zlomljeno kost. Sem se tako ustrašla, da še sedaj nisem prišla k sebi.
Zdaj pa čakam da odprejo lekarno da mu grem po protibolečinske tablete, ker sroti ima grozne bolečine, ker narkoza popušča user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.6.2009 18:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

no po dolgem času je detelji spet uspelo, da je prva na rruser posted image user posted image user posted image user posted image kako ste kaj? naša maja je bila včerja taka tečka...zaspana je bila pa ni mogla zaspat...pol ko pa je zaspala pa je nekdo neki vrtal in spet se je zbudila in jokalauser posted image se mi zdi, da ko cele dneve prespi, spi tudi ponoči dobro, če pa čez dan slabo spi pa tudi ponoči...ko se je ponoči zbudila, da bi jedla je tako jokala in cvilila pol ji pa naredim mleko pol pa ne jeuser posted image je prava lisicauser posted image user posted image user posted image user posted image ko ji rečem, da je mala lisica pa se tako na veliko smejčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes imamo p...me prav zanima kako napreduje z težo in cm...no, še bolj pa me zanima, če je drugače vse ok...

mislim, da sem o tem že pisala pa še ena se mi zdi, da je napisala...mogoče pa se še kateri to dogaja...jaz dam ful težko maja določenim osebam npr. tašča, tast...jaz ko vem, da gremo tja in da ji jo moram dat v naročje sem tako nervozna, da me prav črviči v trebuhu...je to normalno?user posted image user posted image user posted image ne vem po glavi mi roji, da je to samo moj otrok in da naj se ne "slinita" po njej, itak sem jezna na stara dva, ampak takrat ju prav sovražim... itd...mislim, da je to posledica vsega, kar se je zgodilo med nosečnostjo (da sta toliko imela proti, ker bo nezakonski otrok)  in po rojstvu...včasih se mi zdi, da se mi v tem momentu malo meša, da sem čudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo potem pa mi druge mamice rečejo, da je pri njih isto samo mogoče gre za druge osebe....

Bravo detelja za zgodnje vstajanje user posted image . Dvomim, da bo to meni kdaj uspelo user posted image user posted image user posted image .
Kar se tiče dajanja bebice v druge roke, pa je pri meni tako: tistim, ki jim zaupam in jih imam rada, lahko dam Elo v naročje brez težav, saj jim zaupam. Toda pri tistih, ki vem, da so čustveni invalidi ali pa da so bili hudobni že do mene, pa se poskušam izogniti temu, da bi jim dala Elo, če pa jo že moram dati, pa sem kar nemirna in jo imam ves čas na očeh. Mislim, da je to popolnoma naraven materinski zaščitniški čut: vse mame smo, ko gre za naše otroke, prave levinje  user posted image in prav je tako! Tako da se nič ne sekiraj, normalno, da svoji tašči in tastu po vsem tem, kako sta se obnašala do tebe, ne zaupaš in zato ti vse v telesu govori: Ne Maje tem ljudem! user posted image Glede na to, da sta moževa starša, se pač temu ne moreš izogniti, toda lahko pa si iznajdljiva in to njuno pestovanje pač zmanjšaš na minimum. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.6.2009 18:30:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

NenaLena - trebušček - tudi jst še imam stopničko in pa tudi tisto navpišno črto ki sem jo imela v nosečnosti jo še imam ampak je pri šivu sedaj drugače, malo zamaknjena user posted image  

Sam' da nisem edina, ki si na trebuščku goji trto user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.6.2009 18:31:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Jutro. Naš Ian pa danes "prazuje". Smo stari 2 meseca user posted image user posted image  joj kako čas beži user posted image

Čestitke za 2 meseca user posted image user posted image user posted image , še malo, pa prideva z Elo za vama.

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.6.2009 18:33:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

punce:ne boste verjele s čim sem jaz našega sončka uspavala k je na igralni blazini.Dala sem mu čestitko k sem jo dobila preko telegrama in je zaspal med igranjem user posted image user posted image user posted image Super, še ena ideja za dneve, ko ne bo več ni palilo user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.6.2009 18:35:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, mojo punčko tako napenja...user posted image ful prdka, ampak sploh se ne more pokakat. Sicer se to dogaja vsak dan, ampak ponavadi se vsaj pokaka, danes pa revico že celo popoldne muči. Tako je utrujena od bolečin in joka.user posted image Je pa naša tudi ćisto rdeča obraz in komaj pride do sape, ko se joče.user posted image A so to kolike ali kaj? Sem prvorodka in ne vem, ali so to kolike oz. krči ali pač vetrovi al kaj je to.

Hvala.user posted image

Grem, ker spet tako joka.user posted image

Uboga revica user posted image . user posted image zanjo, da čim prej mine in da je kriv samo slab dan.

revca ,ja naš je tud tak ,samo naš je s pomočjo  svečk kakal ,včeraj pa še nič ,zato sem mu ritko podražila da je malo kakal,a  še to je bilo gosto tko kozt majoneza barve pa zenfaste-mamice kaj bi to bilo?
Se pa še kr matra da bi kakal a tko kot prejšnji teden ne

Sonček, a že jesta nazaj AD3? Mogoče bi bilo fajn za kakšen mesec prekiniti, če so krive kapljice? Čeprav je težko biti pameten pri otrocih, ki se dojijo, ker nikoli ne veš, na kaj v materinem mleku odreagirajo. Držim pesti, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (40%)

da zadovoljen/a (27%)

še kar zadovoljen/a (27%)

nezadovoljen/a (5%)

zelo netadovoljen/a (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!