|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
12.6.2009 15:53:43   
Anonimen
Ojla,
No kakorkoli, uglavnem, da je vse v redu. Par dni gor al pa dol. Pri nas v Sloveniji je pa tako lep sonček, vsaj pri nas. Mi gremo mal na dopust čez vikend, samo, da nam še vreme zdrži.user posted image

Drugač pa počutje super, nobenih problemovuser posted image user posted image user posted image .
Punce, se tipkamo v ponedeljek, do takrat pa fajn bodite.user posted image
anonimnauser posted image

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
12.6.2009 15:54:46   
Anonimen
spet sem nas prestavila na novo stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
12.6.2009 19:58:20   
kora33
ola,
tud mi smo februarči 2010, sicer že v samem začetku delamo težave - krvavitev, hematom....ampak pikica user posted image je borec in mama tud....boma preživeli in se spoznali 7.2.2010...
v ponedeljek mam ponovni ultrazvok...do takrat pa počvanje in čakanje....
lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
12.6.2009 20:42:14   
kora33
aja...sem še pozabila vprašat, če je že bila katera na uz...se že vidijo pikice...že bije srček...pr men se vidi samo gv...in me kr malo stiska...ker se je prva nosečnost končala s ss...se plod ni razvijal...kake izkušnje?
upam vseeno na najboljše in da v ponedeljek slišim srček moje pikice....
vidim da vse počivate....
lepo in lahko noč....pa jutri miren in uspešen dan
pa pa

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 229
12.6.2009 20:53:39   
valentinčica30
ola!

Jaz sem dones prov ubita. V prvih nosečnostih me delo ni ikoli tako utrudilo, sedaj pa non stop počivam, da me moja dva tama sončka že prav pisano gledata.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 230
12.6.2009 21:37:44   
Anonimen
Dober večer.

Kora33 - v moji prvi nosečnost se je GV videla pri 5t4d, par dni kasneje pa še srček user posted image .

Sicer pa se danes počtim fajn, razen popoldan mi je v enem zaprtem prostoru v gužvi (soparno) postalo takooooo slabo, da sem misilia, da bom padla na tla user posted image .

Lep vikend vsem.

anonimna user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
12.6.2009 21:55:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

anonimna user posted image , mi smo pa prvič ponoči super spali (je jedla samo 1x), podnevi je bila pa non-stop akcija, pa še sedaj je tako.

To je res super. Mi pa več kot eno leto nismo prespali noči.... Se je zbujala tudi pa 20x na noč. Katastrofa. Upam in želim si, da bo drugi user posted image  večji zaspanček in manjša sitnobica. user posted image

(odgovor članu Cappy96)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
12.6.2009 21:57:33   
Anonimen
anonimna user posted image  - uživaj na dopustu. user posted image

Grem zdaj še mal pred tv in potem spat.

Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
13.6.2009 8:00:48   
kora33
dobro jutro,
spali smo dobro, krvavitev se je k sreči popolnoma ustavila....
je pa ta velik (7let) prava tečka dons.
Mu še nisem povedala, da bo postal velik bratec...se mi zdi še prezgodaj....zdaj pa iščem izgovore, zakaj ne smem na kolo...zakaj ga ne smem nesti kot sem ga še pred tednom dni...itd.
mu bo treba povedat...pol bo pa mir.....
še vikend preživimo in bomo videli, kje smo....
lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.6.2009 9:30:08   
binabina
dober dan vsem!

no po dolgem času sem se le naspala ker semse prej vedno prebujala sredi noči, a kaj ko binajraje spala se je blo treba vstat in in it v službo, kaj bi t afirma brez mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa nekako bo že ,.....user posted image

aha imam vprašanje kakopoteka prvi pregled? kaj vse ti pve g itd,...
lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
13.6.2009 9:40:37   
kora33
jutro,
končno se je zbudila ena februarčica....
prvi pregled....gre predvsem za potrditev nosečnosti....navaden g pregled...ponavad tud odvzem brisa...pa uz....
take so moje izkušnje....
zdaj sem 5 tednov in no jutri dopolnem 6 tednov....pa sem v sredo dobila rjavkast izcedek - nekakšna kri, ampak ne sveža...pa seveda takoj na urgenco, saj sem imela pred leti ss...pa tud v 2 nosečnosti krvavitve....
no v sredo me je pregledala in naredila ultrazvok....vidi se gestacijska vrečka...plod še ni bil viden...ob gv pa hematom....
predpisala je počitek in ob pojavu sveže krvi...takoj pregled ....drugače...no, ker se je bolj al manj umirilo....izcedek je šibak....grem v ponedeljek na pregled in upam, da bomo videli in slišali srček moje male pikice....
lp

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 236
13.6.2009 9:43:40   
kora33
več o prvem pregledu prebereš na linku
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/faq/pregledi.htm

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 237
13.6.2009 10:10:31   
Anonimen
Jutro oz.dan. user posted image
Midve sva danes cel dan sami doma, ker mož dela. Sva že pozajtrkovali, oprali in obesili en stroj perila, pometli in pomili stopnišče, zdaj gremo pa v akcijo - na igrišče. Kosilo je že skoraj kuhano (goveji zrezki v omaki, zraven bova pa polento in nariban sir. Njami. Seveda zame še solata.

Nič, treba it, ker se tamala že dere pred vrati, da gremo. user posted image

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
13.6.2009 11:37:25   
twixy
Srecke nosecke.. user posted image

Pri meni so se slabosti zacele.. Ponoci sem 3× bruhala pa se zjutraj 1×.. Posledicno sem kot cota, nic ne morem. Niti v usta ne morem nic dat, kaj sele da bi kaj pojedla user posted image

zirafa joj,joj... Samo,da je vse vreduuser posted image

Vse nove februarke dobrodosleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
13.6.2009 16:23:28   
niwci
Kora33 dobrodošla! Upam da bo vse v redu. Ma imaš že zdej krvavitve, to bo še dolga, ma upamo da bo vse v redu. Moja 1user posted image se je tudi tako končala kot tvoja, zdej me pa že use zvivauser posted image user posted image user posted image
Kaj še katero vsake tolko fajn zaboli v okolici popka? Mene je ful strah, čeprv se skušam pomiriti in se trudim da ne bi preveč razmišljala. sam se ne morem čisto sprostit in uživat v tem lepem obdobju prav zaradi strahu pred ponovno izgubo.

Zirafa, sam da se je use dobro izteklo.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 240
13.6.2009 17:26:29   
punsha
Hej punce, toliko, da vas malo pozdravim. Vidim da so se pri nekaterih že začele slabosti. Joj, boga Twixy. Sem videla, da sva na istem, glede na tale koledarček - 6 tednov in 2 dni. Tudi mene matrajo slabosti, ampak bruhala pa še nisem. Je tako, da traja preko celega dneva. Takoj zjutraj sem še najbolje. Mi pa pomaga če jem. Sicer paše ravno ne najbolj, je pa potem bolje glede slabosti. tako da cele dneve samo jem. Joj, ne vem kam to pelje user posted image .
Sicer pa iščem Dabroston. V Sloveniji ga ni, pa sva bila danes v Avstriji, pa ga tudi nimajo. No sedaj so mi povedali, da ga imajo na Hrvaškem. Ja no, bo treba en dan še tja skočit. Ga potrebujem od srede naprej.
Lep vikend vsem skupaj user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 241
13.6.2009 18:50:26   
kora33
hi,
ja mam krvavitve...ma boma preživeli...pikica in jaz...sem tudi v drugi nosečnosti 2krat zelooookrvavela....pa mam zdaj 7letnika, ki mi dela sive lase....
no takrat sem jedla dabroston....zdaj mi je G rekla, da ga ne dajejo več kr tako...samo v primeru več zaporednih ss....že ve kaj dela...ji popolnoma zaupam...pravzaprav neki na silo obdržat tud ni pametno...narava sama dela selekcijo....samo upam, da je ne bo spet pr men naredila....
več zvem pojutrišnjem....
twixy-jaz bruham ravno ne...mi pa ni do ničesar....bi jedla samo določene stvari....svež kruh in poli salamo npr....hi hi hi....ko vidim sadje mi želodec sesuje...sem ga v drugi nosečnosti pojedla preveč...
punsha-kako da ni dabrostona v slo....pa ja je na recept...no sej pred leti, ko sem ga jst jedla je bil....se mi zdi mal čudno vse to...

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 242
13.6.2009 20:40:37   
valentinčica30
Ola!

Vidim, da ste temo krvavitev začele. Meni se je pred dnevom ali dvema v izcedku pojavila komaj opazna ampak komaj opazna kri, brez bolečin in krčov, samo tista zoprna napihnjenost in žulenje. Poklicala sem ginekologinjo, ki me je seveda pomirila, da to ni nič katastrofalenga, da pa če bi bila vsa zadeva poznat na spodnicah in če bi dobila krče, da se moram takoj oglasit in predvsem nič težkega dvigovat, saj se mi je v drugi nosečnosti tamala na začetku spustila tako nisko, da so rekli, da ne bom donosila, vendar je ratal do konca, sam bolelo je.
Sicer pa mi ni  nič slabo user posted image user posted image user posted image , na sploh se počutim ok sam če karkoli delam, občutim teženje v trebuhu. Očitno bo treba počivat, pa kile gredo kar dol sedaj sem izgubila 0,5 kg user posted image . Pred nosečnostjo bi bila tega vesela, sedaj pa me skrbi, tudi v drugi nosečnosti sem hujšala in šla rodit z isto težo kot sem zanosila cca. 70 kg (nisem med najlažjimiuser posted image user posted image user posted image ).
Sam trebuh mi je pa res napihilo, sta me tast in tašča dones prav čudnu gledala, sam vprašala pa nista nič .Jutri pridejo moji bomo videli če bodo kej opazili.
Grem počivat, uživajte drage user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.6.2009 21:08:25   
kora33
ja bo treba res malo počivat....lahko noč vsem user posted image in še bolj vašimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
13.6.2009 21:26:08   
valentinčica30
kora33 dej mi povek kako boš tin povedala svojemu sedemletniku, da bo dobil kot moje dve pravijo konkurencouser posted image user posted image . Moje dve sta bili že prej malo proti, pravita da sta dve dovoljuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 245
13.6.2009 21:27:10   
valentinčica30
jst sem se lepo v posteljo spravla in lepo računalnik s sabo tako da lahko delam dve stvari naenkrat, počivam in se tipkam.

Neposredna povezava do sporočila: 246
13.6.2009 21:51:46   
Anonimen
Dober večer drage moje.

Glede krvavitev - jaz sem imela v prvi nosečnosti med petimin sedmim tednom rahle rjave izcedke, pa k sreči ni bilo nič narobe. Skrbi so pa bile...

Sicer pa sva današnji dan preživeli v mivki. Jo imam tudi v ustih user posted image . Grem se zrihtat za spat. Nočko.

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
13.6.2009 23:00:11   
punsha
kora33, ja, včasih so ga imali v Sloveniji, sedj pa ga menda že nekaj časa ni user posted image . Tako, da ti ga predpišejo, zraven pa rečejo, da moraš ponj v tujuno. Me pa zanima, če je npr. Utrogestan enak, oz boljši, ker če že nekaj kupujem, bi seveda kupila tisto kar je najboljše.

Lepo spite drage user posted image , jutri pa en čudovit danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
14.6.2009 8:17:57   
binabina
Dobro jutro vsem user posted image !

Mene pa zanima če je kera iz okolice celje in in g v celju????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan vsem user posted image !!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
14.6.2009 8:29:11   
Blueeyes
OMG.. šele zdejle vidim da že obstajajo februarke 2010.. iskrene čestitke punce user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

bla8

s (75%)

d (25%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!