mokca
|
čer! da se vam malo javim.jaz sem zadnje čase čist preveč utrujena-služba,mali je skos naspidiran,no hvala bogu,sam da je zdrav. vidim,da pridno odštevamo tale junij.za mano je M.od pondelka naprej imam plodne dneve.bomo pa glih na morju.no,1x sem bila tudi že na tem,da sem mislila da na dopustu,pa bo,...vraga,septembra so me čakale prve preiskave.in zdaj sem se tudi odločila,da se pustim takrat na mir. nič drekanja! mah sem neki slabe volje,čist nič se mi ne da.ko bi mi vsaj nosečnost delala take simptome. anonimen: prva stvar,zamenjaj G.in še neki,nič ni hudga če je kaj narobe(hormonsko,mehansko).važno je da veš kaj je vzrok in se potem na temu dela.res škoda časa,živcev,.....pobrigaj se za G,pojdi na pregled,kot prvo HSG.ker če so jajacevodi neprehodni,,...u UZ se to ne vidi,potem je škoda tistega upanja,sekiranja,to hitro popravijo,operacija ni huda,če so hormoni,ti znajo tudi pomagat.ne se vdat. evo tok sem zmatrana,da tudi pisat ne morm,jutri me pa čaka še naporen dan.vas pridem še kaj pogledat.itak.držim pesti. pa nnapište,da je ne čakam. 1.7.09,...majka mila,bom spet prva.----