|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
13.6.2009 10:55:49   
miklarom
čestitke za user posted image , user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.6.2009 13:29:27   
pilotina
punce, da še vam poročam

lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven
maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN
da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka
vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo
krvavim ševedno kar precej

hvala, ker ste mislile name in držale pesti

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.6.2009 14:22:44   
sarar
ojla punce! no, pa smo končno dočakale še eno nosečko, je bil že cajt user posted image

čestitke še z moje strani!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 803
13.6.2009 14:24:03   
S*
Čestitke novi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.6.2009 14:54:34   
ljupka
Pilotina tako mi je hudo,ni pravično,končno zagledaš + v resnici pa ne bo nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo pa drugič,boš videla!Držim pesti upam ,da ti vsaj na operacijo ne bo treba!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.6.2009 15:00:15   
ljupka
Hura za novo nosečko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja O je mimo sedaj mi ostane samo čakanje,in živčki ,če se je prijelo.To bom vedela konec meseca!O sem imela 11.6.zelo po redko to začutim,še nikoli nisem imela O krvavitve ta mesec pa.Bom videla kaj to pomen.

Vsem ostalim ,ki še čakate upam da vam je ratalo,dajmo punce ,dajmo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.6.2009 17:32:19   
isabeaux
 julieb...čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  končno spet ena user posted image ...

Anonimna V. upam da bodo črtice zmeraj močnejše držim pesti user posted image user posted image

Pilotina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.6.2009 17:35:11   
isabeaux
Ljupka...jaz sem pa mela o 11. 6. zvečer...torej to pomeni da delava test 25.6.user posted image user posted image

Čeprav, jaz nimam glih upanja, ker je bil levi jajčnik, ki je bil pr men vedno kriv za vse ss - e....tko da user posted image user posted image

Bo pa julija pr men...user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.6.2009 19:28:19   
sarar
živ! mene pa danes že cel dan po jajčnikih špika. zgleda da se user posted image  pripravlja na pride na obisk.
isabeaux-čist eno brezvezno vprašanje-ponavadi me špika en jajčnik. zakaj me pa zdaj oba? kaj meniš?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.6.2009 21:46:14   
isabeaux
Tako je bilo pr men prejšnji krog...in očitno so bile hormonske motnje in neravnovesje, ker načeloma se jajčnika menjavata, in enkrat ovulira eden, drugič drugi...se pa v zelo minimalnih primerih zgodi, da v roku par 10 ur ovulirata oba...(dvojčki)...no sam pri nas prejšnji krog ni ratal ne eden, ne dva...user posted image  tko da je verjetno res samo hormonsko neravnovesje...

Lahko pa je vzrok tudi, če bi bilo več velikih foliklov oz. cist na vsakem, pa bi začele le te pokat...potem to boli ko hudič....

Drugače pa tako pikanje po jajčnikih ali pa bolečine na momente izmenične, največkrat povzroči višja raven progesterona ali celo estrogena v drugem delu ciklusa....

Tko da najverjetnejši odgovor so res hormonske motnje...ki so največkrat izzvane zaradi stresnega hormona (nadledvičnica - kortizol) in potem seveda dela preglavice....user posted image

Upam da sem ti kaj pomagala....kateri dan ciklusa pa si?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 810
13.6.2009 23:16:37   
SISI4
ja jaz sem pa pozabila da sem spet dobila user posted image
in se mi je zmesal ciklos

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.6.2009 6:32:56   
misk2
hejla....vem da se spet  nism dolgo javila..sporocam vam da se vedno nic ni... bomo videli kako bo danes...

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.6.2009 7:30:57   
sarar
user posted image

dobro jutro punce! kave sem skuhala dovolj za vse, tako da si le postreziteuser posted image

isabeaux,najbrž imaš prav. občutek sem imela, da bom dobila user posted image  iz obeh strani.
jajčnikov mislim. pa saj me razumeš user posted image
v katerem delu cikla sem? čez dober teden bi šele morala user posted image  priti, pa bo zgleda prej. ali pa ne. tok prej me vsak mesec začne špikat,sam ne iz obeh strani.

lep dan vam želim! pa kak novi plusek danes, prosimuser posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 14.6.2009 7:31:31 >

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.6.2009 8:36:57   
S*
sarar hvala za kavico

misk user posted image   user posted image   user posted image navijam, da je ne bo

pilotinauser posted image user posted image user posted image

SISI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.6.2009 15:37:39   
julieb
hvala vsem za čestitke, še vedno sem v strahu, da je to le pomota.user posted image

jutri grem h G., da mi potrdi ali je res ali le sanjam.

Navijam pa vsekakor za vse, da se boste počutile tako lepo kot ta trenutek jaz.

lep sončen popoldan vam želi julie iz službe.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.6.2009 16:22:46   
bellissima
Še poročilo iz moje strani. user posted image bi morala dobiti v sredo oz.četrtek, pa jo še vedno niuser posted image user posted image user posted image . Jutri kupim testek in v torek zjutraj bomo vidli kaj se dogaja. Izkoristite lepo nedeljouser posted image .

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.6.2009 17:07:55   
Nattasha
Čestitke vsem novim nosečkam in za vse ostale držim pesti. Upam, da se nam tudi ostale pridružite, saj veste naši fantki in punce rabijo druge polovice, da bodo potemi oni tud bebike delali....user posted image

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 817
14.6.2009 21:30:26   
sarar
ojla punce! kje ste? ste se pred vročino poskrile? user posted image  saj zdaj se je malo shladilo pa lahko še malo na forum prideteuser posted image
kako ste preživele dan? kaj novega?

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 818
14.6.2009 22:57:42   
sarar
ni nobene gor? joj, jaz sem pa hotela se malo zaupati, pa se nimam komu... veste kaj se mi je danes zgodilo? ne vem če se spomnite, ko sem pisala, da sem sanjala za mojega prvega otročka da bom rodila fantka, drugič sem pa sanjala, da je svakinja rodila punčko, in to se je res zgodilo... danes ponoči pa sem sanjala, da sem naredila test za nosečnost in je bil pozitiven user posted image  tako da sem prepričana, da se bo tudi to hmalu zgodilouser posted image
nič, želim vam lahko nočko in upam da se jutri kaj beremo... lahko nočko vsemuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.6.2009 5:42:30   
Anonimen
Dobro jutro punce...

user posted image pričakujem jutri oz. je sploh ne pričakujem. user posted image

No, in sem danes ponovila test, saj je bila prejšnji dan samo rahla rahla črtica.

Kaj pa danes? Je ali ni? user posted image

user posted image

anonimna V.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
15.6.2009 8:58:43   
S*
Nisem sicer strokovnjak, ampak po mojem je črtica lepo vidna, tako da ČESTITKE srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.6.2009 9:29:38   
dini
Jutro punce,

čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotinauser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
15.6.2009 9:34:01   
Kliki
Jutro tudi iz moje strani!

Vsem novim user posted image  čestitam.
Vsem ki vas je obiskala user posted image  pa velik user posted image  in seveda ne obupajte.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.6.2009 9:45:01   
pikica36
po mojem je to to!! ČESTITKE!!!!

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 824
15.6.2009 10:13:46   
Teni_
Po moje je to tudi to. Moja je bila prvi dan enaka. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......