Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jaz pa full pogrešam Larilu, kje je kaj dolgo se že ni javila , kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
miklarom, erjamem ja, da se ti vlečejo dnevi. za cerklažo pa žal ne vem. u bistvu niti točno ne vem za kaj se gre delala bom pa njoke, za omakco bom pa potenstala por, gor bom vrgla slanino in smetano ter začinila. včer mi je dala recept sodelavka, ki fuul dobro kuha. to bom pa delala ker je ful hitr narejen
mmmmmmmmmm, pridem k tebi na kosilo , no jaz bom pa kar malo pečenke spekla, pa v kosih krompir malo zabeljen pa solato, se mi ne da kaj velik pacat
očitno 01.06. ni bila M, ker zdej spet krvavim že od ponedeljka
včeraj mi ni dalo miru in sem naredila FS, ki je bil pozitiven...me je vrglo na rit pol sem naredila digitalni CB, je izpisal, da sem noseča navaden CB pa je pokazal lep plus
pri G sem naročena v soboto, sam žal nimam kaj dosti upanja, ker sveže krvavim in to noč sem že imela krče v maternici
no, pa je v juniju res bilo namenjeno, da zagledam, da sem noseča sam kaj, ko s ene morem veseliti
Živjo punce...kako ste...sem mela mal gužve, pa sem se šele sedaj javla...
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
punce, da se še tukaj javim
očitno 01.06. ni bila M, ker zdej spet krvavim že od ponedeljka
včeraj mi ni dalo miru in sem naredila FS, ki je bil pozitiven...me je vrglo na rit pol sem naredila digitalni CB, je izpisal, da sem noseča navaden CB pa je pokazal lep plus
pri G sem naročena v soboto, sam žal nimam kaj dosti upanja, ker sveže krvavim in to noč sem že imela krče v maternici
no, pa je v juniju res bilo namenjeno, da zagledam, da sem noseča sam kaj, ko s ene morem veseliti
Pilotina pojdi takoj na urgenco...šment...ne čakat no....
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 11.6.2009 11:55:11 >
Pilotina takoj pejt na preglet! V prvi nosečnosti sem imela močne krvavitve nič nisem čakala šla sem takoj k G me je mogla uzet ,ker sem rekla da boli ,test pozitiven jaz pa krvavim.Jemala sem Magnezij,strogo mirovanje.Krvavitve sem imela do 4 meseca,rodila 36 mesec nosečnosti.Ta moj + bo jutri star 6 let. Ne mislit da bo šlo prec naprej,če krvaviš,lahko da ostane ,meni je!
Punce moje, rabim vaše mnenje! Torej, bi mogla dobit danes oz. včeraj, vendar ni ne duha ne sluha o njej. Moti me to, ker je bila vedno točna kot švičarska ura- še rajši je prišla malo prej kot pa kasneje. Imam pa že par dni neke bolečine in krče. No ja, sej vem da to čisto nič ne pomeni, ampak možnost pa je da jo ta mesec ne bo, a ne? A je možno, da te bolečine ne napovedujejo , ampak ? Ma kar neki, bom rajši počakala še par dni in vam potem poročam. Vsem pošiljam en velik !
s*...a boš huda, če sem si mal sposodila tvoje navijačice in štorkljo, kot post image...v temi pričakujemo 3. + ?.....sem kar kopirala...tko da upam da je ok...
Kje so punce...dajte no...javite nam lepe novičke, drgač nam bo čist upanje splahtelo...
tud jest čakam kako lepo novičko... bellisima, mogoče si ti tista, ki nas razveseliš ;) ali pa katera druga, vsakega pluska smo vesele pri meni pa nekaj "smrdi" - določena hrana mi ne paše... prej mi za določeno solato dala vse, danes sm skoraj čez vrgla... utrujenost pa ne morem pripisovati ničemur, le premalo spanja... no še en teden dober, pa bo znano, kaj smo pri nas pridelali v juniju :):)
ja, hormoni ... če bi zdajle hotela, bi videla še kakšen znak, na primer mozolje, ampak sej, sm rekla, da ne bom, pa vseeno opazim :) pa čakam 20.6., da vidim, kako dobro opazujem