|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
12.6.2009 8:55:29   
isabeaux

Tejchy 25 glej takole je...ona sploh ne more videt tako hitro kaj drugega kot da si pač v drugem delu cikla...ne more videt ne rumenega telesca ne jajčeca če se deli...ničesar ...razen da je odebeljena sluznica...kar ni posledično nujno, da pa v tem ciklu ni prišlo do oploditve, to boš vedela šele...če bo user posted image  izostajala...kar upam zate da bouser posted image

Glede jajčnikov...njihova velikost ni posledično kriva za manj ovulacij ali za odsotnost ovulacij...kvečemu če bi bili policistični (kar pomeni da se vsako jajčece naredi v cisto na jajčniku in folikel ne poči, da bi ga sprostil ...potem ne more biti oplojeno ampak odmre na jajčniku )...šele potem to pomeni, da nimaš ovulacij. oz. da ni jajčec, ki bi se lahko oplodili....

To da vidi nekaj foliklov, pomeni, da očitno jajčnik deluje, ker je v jajčniku zmraj več foliklov, ki rastejo različno...in vsak cikel dozori le en folikel....

Da bi pa vedela ali so folikli ciste ali samo folikli...pa bi ti mogla ona povedat...zato če ti ni niti z besedico omenila ciste na jajčniku...menim, da delajo ok, in so le folikli na njem...kar pomeni da ovulacije bodo ...oz. so....user posted image

To da pa te joškice bolijo...pa upam da je znak, da si user posted image in da boš videla kmalu user posted image ...in da ni samo znak pms - a....ker vemo da so lahko znaki za pms in user posted image  pred + testom identičniuser posted image  

Tako da držim pesti za ++++++user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 776
12.6.2009 8:57:06   
isabeaux
oooo Mikralom...kako pašeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz mam sicer pr seb tule nekofeinski nescafeuser posted image  glavno da je okus pravi...heheheuser posted image user posted image

Sam res kje je kakšna nova user posted image  ki je vidla user posted image user posted image ....user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.6.2009 9:03:35   
Tejchy25
Isabeaux: uffff, koko maš zapleten nick :)  Res hvala za izčrpen odgovor!!! No super, k sm res prepričana, da bom junija zanosila:)

Se pravi, če sm prov razumela, je pol možno, da sem že po pvulaciji in je gin. videla pač folikle, ki niso počili?

Res hvala!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 778
12.6.2009 9:16:03   
pilotina
punce hvala, ker mislite name

včeraj sem pisala Pušenjaku in mi je dal tak odgovor KLIK

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 779
12.6.2009 9:29:08   
Tejchy25
Ja a nisi šla še na urgenco? Pejt hitr noooo, resno...Sicer je jutrišnji pregled blizu pa vseen tkooo daleč....

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 780
12.6.2009 9:35:53   
isabeaux
Tejchy točno takouser posted image

Pilotina, daj pejd na urgenco, pa da ti dajo neki...itak boš dobila utrogestan...tako da res pojdi no....user posted image

pa vso srečo...

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 781
12.6.2009 9:39:40   
aqua77
pilotina to so resne zadeve ne se hecat, pej se pokazat k DR!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 782
12.6.2009 10:09:49   
ursa30
aqui, danes je petek, kakšno je stanje pri tebi? si že kj lulala??

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 783
12.6.2009 12:57:57   
Tejchy25
Dons je pa nekam mirno tle...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 784
12.6.2009 13:01:38   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Ojla uršek!!!

Jap lulala in nalulala en velik minus. Tako, da sem zbrala pogum in se naročila na laparo, ki jo imam že čez dober teden 22.06!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela, ker potem grem lahko avgusta k Atu že z vsemi izvidi!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 785
12.6.2009 13:28:13   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Ojla uršek!!!

Jap lulala in nalulala en velik minus. Tako, da sem zbrala pogum in se naročila na laparo, ki jo imam že čez dober teden 22.06!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ful vesela, ker potem grem lahko avgusta k Atu že z vsemi izvidi!!! user posted image user posted image user posted image

aqui, škoda no, pa sem res upala, da bo tokrat uspelo user posted image

laparo imaš že čez en teden???! pa to je super user posted image user posted image user posted image   a maš kakšne veze da boš tko kmalu na vrsti? kje pa te bodo operirali?
jaz bom pa za laparo še čakala nekaj časa user posted image

< Sporočilo je popravil ursa30 -- 12.6.2009 13:31:37 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 786
12.6.2009 13:55:44   
majalina
ursa, mislim, da je za datum laparo odvisno kateri zdravnik ti jo dela. vsaj pri meni je tako...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 787
12.6.2009 13:58:44   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

ursa, mislim, da je za datum laparo odvisno kateri zdravnik ti jo dela. vsaj pri meni je tako...

vem vem user posted image  zato me pa zanima kdo in kje jo bo operiral user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 788
12.6.2009 14:07:25   
majalina
hehe :-)

jst po svojih ne prevec dobrih izkusnjah, raje pocakam.

kdo bo pa tebe? mene kobal.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 789
12.6.2009 14:15:18   
ursa30
mene dr. tomaževič v lj..ampak moram šele po 20. avgustu poklicati, se pravi bom na vrsti po moje šele enkrat septembra ali oktobra user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 790
12.6.2009 14:35:25   
majalina
jst mam kao 8.9. samo morem prej poklicati zaradi tecke...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 791
12.6.2009 18:28:54   
ursa30
jah, se bova zgleda kar načakale, ni druge user posted image samo upam, da bo po laparo čimprej uspelo.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 792
12.6.2009 19:17:31   
sarar
živjo punce! kako ste kaj? aqua user posted image  tudi jaz sem upala da bo danes plusek. no, vsaj hitro boš opravila z laparo. pol pa hitr naročit otročka pri štorkljici user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.6.2009 7:43:29   
Anonimen
Dobro jutro, punce!

Mogoče pa imamo eno novo nosečko spet. Poudarek na MOGOČE!

Sem čisto nestrpna, joške si tolkokrat prešlatam, če so kaj občutljive, da me menda že od šlatanja bolijo. user posted image

No, in sme bila nestrpna in sem 4 dni pred predvidenim datumom user posted image naredila testek. In se mi zdi, da vidim rahlo user posted image .

Nič me še ne dajte na seznam, ker je črtica res takšna kot privid. Bom test ponovila čez nekaj dni, pa se vam takrat še kaj oglasim.

anonimna V.

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
13.6.2009 9:08:39   
S*
Dobro jutro!

Anonimna, stiskam pesti, da je to to in da boš ti naslednja rozika. Sicer pa je tu kar neko zatišje, nekje na poti ste seznam izgubile, ga grem v naftalin poiskat user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
13.6.2009 9:15:12   
S*

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

user posted image

user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO JUNIJA 2009   

XX.06. - S* (10. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. - soncek_25 (2. krog po SS)
XX.06. - tecnobica
XX.06. - Nalina
XX.06. - aqua77
XX.06. - lambada user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. -veolia
01.06. - CJ user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.06. - amii (14. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.06. - domišljava srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
03.06. - pilotina (9. krog po SS) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - Anonimnauser posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - mokca ( 4.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.06. - Nattasha srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
05.06. - SIS4
06.06. - Chi_Pita (6. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.06. - Arual (20. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - ursap (6. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - milabe (2. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - Klavirka
11.06. - bellissima
11.06. - neodkrita
11.06. - Lily86 ( 2.krog )
12.06. - BEBIII
12.06. - Buska
13.06. - misk2
15.06. - cofk
16.06. - Jada82 (7. krog)
16.06. - barvar (13. krog)
16.06. - anonimna V (1. krog po ss)
17.06. - ziva1 ( 4. krog po lap. in hist. )
19.06. - gapii27 (10 krog in 1. IUI (prehod na IVF))
20.06. - MiniMiska
20.06. - sarar (4.krog ) 
21.06. - Kliki (8. krog po lap. )
21.06. - Tejchy25
22.06. - ninama (1.krog )
23.06. - tropcal (15. krog (7. krog po ss))
22.06. - Tiki55
24.06. - D0aisy ( 9.krog )
24.06. - Tinkarčica (7.krog )
26.06. - ljupka
26.06. - zebra (17.krog)
27.06. - isabeaux (15. krog)
28.06. - pižmovka

JUNIjK 2009 nas je: 45

Modrih : 11 
Roza   :  2
Skupaj : 13

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*** toba ***
*** giotti ***
*** tinncyka ***
*** larilu ***
*** Tiki55 ***
*** Tanja_Jes ***
***Maisha***
***miklarom***
***Nončika***
***pikica36***
***Majalina***
***ursa30***
***pilotina***
***Hana76***
***sonček85***

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................22.73% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................26,00% SREČK NOSEČKuser posted image
JUNIJ........................................................................SREČK NOSEČK
  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem ga le našla.user posted image   user posted image   user posted image
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.6.2009 9:43:20   
MiniMiska
Punce, kje ste, že na dopustu? Al tko pridno slončkate, da nimate časa sporočit vesele novičke? user posted image
No, upam, da se kmalu javi naslednja z lepo novičko al pa kar tako ;) uživajte sončno soboto, zame bo študijska user posted image
P.S. še vedno parkrat na dan tako zakrči v trebuhu in še vedno ne morem jest določene hrane, mi ne gre dol user posted image in moj pravi, da se tud njemu zdi, da sm se mal spremenila user posted image še en teden, pa bo vse jasno user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.6.2009 10:29:18   
julieb
Pozdravljene,

sem se za ziher sicer vpisala med julijke, pa sem danes ugotovila, da je bilo malo prehitro.

Testek je pokazal dve močni črtici.

še vedno ne morem verjet, da nam je uspelo.

Trenutno me sploh ne spusti nasmešek, pa še vedno me je strah,, da gre za pomoto.

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.6.2009 10:35:36   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Pozdravljene,

sem se za ziher sicer vpisala med julijke, pa sem danes ugotovila, da je bilo malo prehitro.

Trenutno me sploh ne spusti nasmešek, pa še vedno me je strah,, da gre za pomoto.

user posted image user posted image user posted image Čestitke ... končno se je javil nekdo s pluskom ... juppi user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 799
13.6.2009 10:36:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Pozdravljene,

bravo--- čestitam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna V.

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......