|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
9.6.2009 11:36:06   
vim
Ko že vse napišem me pa ven zabriše, zdaj grem v službo pa ne delat ampak feštat ima sodelovka RD pa je rekla če pridem in grem. Se slišimo kasneje z novičkami.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
9.6.2009 12:18:35   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

blue - imas zs

thanx katrinka.. je res škoda da ne objavimo tega lepotca... drgač pa majana79 sporoča, da se počuti ok in da upa da gre danes že domov... user posted image  user posted image
jz mam pa nov telefon, pa mi neki nagaja in ne znam slike naložit... na računalniku jo že mam ( v programu od fotiča) samo ne pusti mi je nikamor kopirat, tko da jo mam samo v tistem programu user posted image

o vem kako je to - men to kar zivce poje, pol pa mojem sitnarim pa mi zrihta, zdaj sem se navadila, da si kar na mail iz telefona posljem pol pa loh vse delam...user posted image

vim - fajn se mej na festiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
9.6.2009 23:52:32   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

Ljubljanske nosečke
=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image        12.6.2009  user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        8.6.2009    user posted image
user posted image  

Kaj je zdaj z vami, čveke, tu vlada pravo zatišje. Medtem pa je junijkah eksplozivno, vsak dan nekaj novorojenčkov, sploh ne sledim več novicam.

Katrinka, ti si pa postala nočna ptica  - takole ob štirih se okoli lačna sprehajaš...
Hvala za namig glede slik. Bom ob priliki poskusila. Sam slikat je kaj treba. Mam samo 1 sliko svojega bušija in zdaj je zadnji čas, da se mal poslikamo, ker če ne bom prej šla rodituser posted image . Pol pa ne verjamem da bom ravno z veseljem razkazovala svoj trebuh.

Bjondi, midve bova lepo počakale na najin PDP,  a ne? Vidim da si bila pridna s pranjem in likanjem, vidiš da si vse pravočasno pripravila. Ne vprašaj mene, me še vedno čaka kar nekaj dela user posted image . Mam kar slabo vest, menda, da majo že nekatere avgustovke vse pripravljenouser posted image To je pa spet druga skrajnost.

Jaz mam naslednji pregled 18. , in vsaj do takrat bova z mojim user posted image lepo počakala 2 v 1 - nama je prav fletno skupaj. Navadila sem se na trebuh (po tolikem čase nič čudnega, a ne), zgago in vse kar še paše zraven, tako da mi ni nič hudega.

Živa, jaz že cel mesec fehtarim po RR, katera gre v Ikeo - a bi ti meni lahko eno malenkost pripeljala. Bi ti na ZS poslala za kaj gre, al pa še bolje - če se dobiva na kaki kavi, če si v Ljubljani.

No zdaj pa tudi jaz odhajam...v mižule. Lahko nočko.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
10.6.2009 9:27:12   
katrinka
dobro jutrouser posted image

lsica - ti pa si bla pozna...ocitno smo ze vse postale nocne pticeuser posted image

no se sezname uredim potem pa sibam user posted image na bajto k mi dons jogi pripeljejo, popoldne pa se eno omaro - reklamacijauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
10.6.2009 9:27:51   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban
user posted image    Petrazg & Luka

user posted image Hindi & Ian Patrik

user posted image Angelito & Vita
user posted image Majana79 & Jure

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
10.6.2009 9:28:32   
katrinka

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
PapuaNG 5.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
10.6.2009 9:29:41   
katrinka

Ljubljanske nosečke
        Nick(starost)                    PDP                 Št.         Št.         Pregled       Spol
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   nastja (20 let)                   15.6.2009         1user posted image        0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                     19.6.2009         2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image        12.6.2009  user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        18.6.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image            ?             user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        11.6.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image         10.6.2009     user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image        3.6.2009      user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       24.6.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image              ?            user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 13.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image         5.6.2009       user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image                ?             ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?              user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
============================================================

user posted image   10

user posted image    8

user posted image    9

Pravkar povile svoje štručke     

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g 
user posted image    knutek                  18.5.2009      user posted image                  Nik               47 cm         2690 g
user posted image   Tanja_                  27.5.2009      user posted image                 Hana             49 cm         3280 g
user posted image    Hindi                     27.5.2009     user posted image                Ian Patrik       50 cm         2840 g
user posted image   PapuaNG              28.5.2009      user posted image                  Svit                52 cm        3650 g
user posted image    Mony25                  5.6.2009      user posted image                 Aleks               49 cm        2810 g
user posted image    Majana79               5.6.2009     user posted image                   Jure                50 cm       2920 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
10.6.2009 9:39:51   
Lsica
Dobro jutro user posted image in mamice...
Ja takle mamo pr nas, ponoči okol hodmo, zjutraj bi pa spaliuser posted image . Bog ve kako nam bo user posted image krojil ritem...še malo, potem bo pa vse po njegovo. No saj je že zdaj, vsaj kar se tiče nočnega vstajanja na WC in po požirke Donata zaradi zgage. Men sam to še pomaga.

Moja tašča neki po kuhinji ropota, mislim, da se bom danes jaz kar malo umaknila. Grem mal ven na sonček... pa po eno stensko polico v Harvey -a..., mogoče pa tud do frizerja. Nisem bla celo večnost...

Uživajte pa se še slišimo...

A ma še katera premalo železa, pa da je dobila tablete ali sirup?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
10.6.2009 10:10:03   
Blueeyes
dobro jutro dober dan... trenutno sem k zombi.. mamo zadnje dni zelo pestro... Gajo full matrajo krči, tko da bolj slabo spimo.. čez dan se zbuja na 10-15 minut, tko da niti jz ne morm spat, zvečer pa rečmo da zaspi za max 2 uri... tko da user posted image

spet sonček, tko da bom šla pol mal ven... zdej morm najprej počakat geometra da pride parcelo pomert in označt, pol pa morm še travo pokosit.. upam da bo Gaja pridno čakala v vozičku in spančkala dokler bom kosila...

kaj pa vi kej počnete... kje se je čvekanje čist umirilo pr ljubljančicah.. kam ste se vse skrile (sej tud jz nimam časa, tko da zastopim ostale (mamice))

lep sončen dan vam želim

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
10.6.2009 10:12:29   
ronja
Ojla, da vas malo pozdravim in sporočim podatke (al sem ažurna, a ne?user posted image ): No, naša Lejla je bila ob rojstvu velika 53 cm in imela 3520 g, zdaj pa je stara že 5 mesecev in je super dojenček! Sploh nisem vedela, da obstajajo taki! No, čim manj nosečniških tegob in problemov vam želim in lep in hiter porod.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
10.6.2009 10:39:34   
BOOMER
ola bejbe!
Sam da se javim pa dodam za seznam - pregled 17.6.

Grem zdej kej sladkega malcat - čeprov glede na žur v mojem trebuhu ne rabimuser posted image

sonček spet v mižulah (pa ni nič manj vročeuser posted image )

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
10.6.2009 11:04:06   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Bjondi, midve bova lepo počakale na najin PDP,  a ne? Vidim da si bila pridna s pranjem in likanjem, vidiš da si vse pravočasno pripravila. Ne vprašaj mene, me še vedno čaka kar nekaj dela user posted image . Mam kar slabo vest, menda, da majo že nekatere avgustovke vse pripravljenouser posted image To je pa spet druga skrajnost.

Jaz mam naslednji pregled 18. , in vsaj do takrat bova z mojim user posted image lepo počakala 2 v 1 - nama je prav fletno skupaj. Navadila sem se na trebuh (po tolikem čase nič čudnega, a ne), zgago in vse kar še paše zraven, tako da mi ni nič hudega.

Živa, jaz že cel mesec fehtarim po RR, katera gre v Ikeo - a bi ti meni lahko eno malenkost pripeljala. Bi ti na ZS poslala za kaj gre, al pa še bolje - če se dobiva na kaki kavi, če si v Ljubljani.

Ma ja pa mi je le ratalo pri vsej štemariji pa brušenju pa beljenju...končno konec projektov dost mam pucanja,pa še vročina prihaja...pa možek se more tud mal spočit,a ne...no načrtov je še kar nekaj ostalo v glavi...
Ja zdej za pikota je vse pripravljeno ,zdej mi je pa že tko dolgčas k nimam kej za delat...dobr da dol v firmo skočim mal na vsake tolk pošpegat pa kej ponarest na izi...
Tko da ja jz se ne dam in ne grem pred rokom rodit-oz. grem ko Karin zaključi šolo in ko damo upam da nam rata še njen rojstni dan čez-se ga jasn da ful veseli,jaz toliko manj ,ker mi ful paše ležkat na kavču in ne strežt...
Ja pišuka kaj pa nisi rekla da rabiš kej iz ikeje ,sem bla trikrat gor v zadnjem mesecu-zdej pa žal ne grem več...

Železo-jaz pijem sirup Floravital polovično dozo...se mi je vzdignu iz 110 na 133,zdej je pa rekla da ga nej ne pijem več da ga nam mela preveč-nikol ni prov...pa ful sem pese pojedla,pa mandlov-ti so tudi za kislino odlični...drugače pa ko ješ meso kombiniraj z limono-magari v solati namest kisa...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 10.6.2009 11:06:22 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
10.6.2009 12:42:18   
sinskaT
O, Jurček in Aleks sta privekal na svet - iskrene čestitke Majana in Mony!

Sem zadnje časa kar malo zanemarila tukajšni čwek ampak kdo bi mi zameril ob vsem direndaju, ki ga imam trenutno s Hano (hja...zobki...user posted image so pa HB samo še te trojke pol naj bi bil pa mir do petic).Če ne drugega je mala ful uvidevna, ker bi rada rešila ta "zobni problemčić" še predno pride user posted image hehe..Je kar naporno zdele s takim bušijem, ker rabi veliko cartanja in seveda dvigovanja, se tolažim da je PDP že nesramno blizu user posted image in bom pol user posted image dala v sling, malo pa na bok in hajde okrog k prava romkinja user posted image .

dobro jutro dober dan... trenutno sem k zombi.. mamo zadnje dni zelo pestro... Gajo full matrajo krči, tko da bolj slabo spimo.. čez dan se zbuja na 10-15 minut, tko da niti jz ne morm spat, zvečer pa rečmo da zaspi za max 2 uri... tko da user posted image

Joj upam, da hitro minejo tile krčki - pri nas je najbolj pomagalo to, da sem dala tamalo kr na mojga al pa na atijevga bušija spat in je tako vsaj kaj odspala podnevi, ponoči HB ni bilo problemov.

Ronja - tebe sem si ful zapomnila, ker imaš podobno malo razliko med user posted image , tko da me veseli, da ste fajn in da je Lejla nezahtevna. In hvala za lepe želje.

Bjondi - tudi jaz konzumiral tale sirup, mi je fajn, ker je vseen malo bolj naraven kot pa tablete. Bomo vidli kakšen bo izvid krvi ta pon., zaenkrat je ok.

Ja itak zdele, ko sem se spravila celo kaj napisat, me pa Hana vleče stran..ah ja..pa kasneje kaj več user posted image .
lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
10.6.2009 17:21:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ojla, da vas malo pozdravim in sporočim podatke (al sem ažurna, a ne?user posted image ): No, naša Lejla je bila ob rojstvu velika 53 cm in imela 3520 g, zdaj pa je stara že 5 mesecev in je super dojenček! Sploh nisem vedela, da obstajajo taki! No, čim manj nosečniških tegob in problemov vam želim in lep in hiter porod.

oo lepo da si se malo tudi pr nas oglasila... ja res si ažurna user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Joj upam, da hitro minejo tile krčki - pri nas je najbolj pomagalo to, da sem dala tamalo kr na mojga al pa na atijevga bušija spat in je tako vsaj kaj odspala podnevi, ponoči HB ni bilo problemov.

ne, mamo same probleme... noče bit na trebuščku, tko da je pol še hujš user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
10.6.2009 18:43:01   
andmoj
Končnoooooooooo!!!

Zjutraj sva šla v zdravstveni dom v laboatorij - izvidi OK, potem na CSD, pa mi je tam stric rekel, da je teta, ki sem jo klicala 2 tedna, na dopustu in da greva lahko k njemu in tam takoj vse uredimo. Tko, da je naš tudi zdaj podpisal, da je očka najine  user posted image .

Potem domov kuhat kosilo, nato pa nazaj v zdravstveni dom, kjer sem čakala 45 min, da je prišel g, kateri je nadomeščal mojo g oz. potem, ko sem bila notri, sem zvedela, da nas je toliko nosečk letos, da vsak 2 teden pride g iz drugega kraja.

Imela sem ctg, potem pa me je je sestra poslala še v ambulanto h g, kjer me je pregledal in pretipal, da me je kar bolelo (moja g je zelo nežna in me nikoli ni bolelo, ko sem šla od nje).

Dobila sem napotnico za ctg v Trbovljah in to moram iti 2x, ker je moja g potem 3 tedne na dopustu.

Toliko.

Za seznam pa: 16.06. ctg, pa še enkrat vmes, ampak ne vem datuma in pa 03.07. ctg in pregled

< Sporočilo je popravil andmoj -- 10.6.2009 18:44:03 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
10.6.2009 19:29:51   
M1987
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                 17.07.2009            user posted image

Sedaj so nam potrdili rok poroda 12.08.2009 ali kak dan pozneje je rekla, a meni se zdi, da bo prej, bomo videli. 17.07. nas čaka tudi prvi CTG :)

LP

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
10.6.2009 19:50:32   
sinskaT
Blueeyes - a ste probal z BioGaia kapljicami ali pa z masažo trebuščka z oljem. Se mi kar smiliš, ker vem kako je to user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
10.6.2009 20:54:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image user posted image   Nisem porajtala... Sorry... Itak da lahko. Se dobiva na kavici pa se zmeniva? Jaz sem sicer doma v Štepanjcu ampak sem mobilna in lahko kam pridem. Le jutri imam predavanje na polikliniki za sladkorno, tko da nevem kako dolgo bom. Mislim pa da mam ob 11h... user posted image

(odgovor članu bjondi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
11.6.2009 6:48:52   
Lsica
Jutro,

Živa, jaz mam pa danes ob pol 12h dekompresijo (pa šivilja tuduser posted image ). Ti bom mojo številko poslala na ZS, pa pokliči, ko končaš. Kavica obvezno pade. Bo to že mali miting, če ma še katera čas, naj pride user posted image user posted image user posted image

Blueeyes, upam da si se to noč kaj bolj naspala....pa da minejo tile grdi krči. Si pa še vedno preveč pridna, pust travo, naj raste, pa se pocartaj malo in spočij ko Gaja spi.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
11.6.2009 9:02:12   
katrinka
dobro jutrouser posted image
ne morem vrjeti da je ura sele devet jaz sem pa ze tok stvari nardila - ocitn sm dons hiper aktivna, sem novo posteljino in prevleko za pojstvo oprala - vceri so mi jogi pripeljal tko da imamo v novi bajti zdaj za spat ze, se tekoca voda pa smo...hahauser posted image pa jutr je na vrhovcih kosovni odvoz in s takim uzitkom mecem stvari stran - da ne bo mogla tašča rect da sva vso svinarijo tle pustilauser posted image

uffff - ste mi pa dale dela s seznamom, morm se mal okol povehat ce so kakšne nove slikce nasih ljubljanskih otrokuser posted image
joj - mali mitting dons - zal ne morm, ti sment, jaz mam pa jutri dekompresijo....

ronja - lepo da si se oglasilauser posted image

blue - upam da krci kmal nehajouser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
11.6.2009 9:02:37   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image BrinaBA & Zala
user posted image nmag & Karolina
user posted image NinaMM & Zarja
 user posted image Blueeyes & Gaja
user posted image  Katja & Urban
user posted image    Petrazg & Luka

user posted image Hindi & Ian Patrik

user posted image Angelito & Vita
user posted image Majana79 & Jure

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
11.6.2009 9:03:01   
katrinka

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
PapuaNG 5.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
11.6.2009 9:05:49   
katrinka
                                                  Ljubljanske nosečke
 user posted image  bjondi (33 let)                    27.6.2009         2 user posted image        1  user posted image        18.6.2009  user posted image     
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image        0  user posted image        18.6.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image        0  user posted image            ?             user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image        2  user posted image        11.6.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image        1  user posted image        16.6.2009   user posted image
user posted image   linaema                             10.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?              ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image        0  user posted image             ?             user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image       1  user posted image             ?              user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image       1 user posted image         16.6.2009    user posted image
user posted image    polgara (28 let)                 26.7.2009          1 user posted image       0  user posted image             ?            user posted image
user posted image  katrinka (26 let)                 27.7.2009          1  user posted image       0 user posted image       24.6.2009     user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1  user posted image       0 user posted image        17.6.2009    user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image        0 user posted image              ?            user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image       1 user posted image              ?             user posted image
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image      2 user posted image               ?            user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image   Zima07  (30 let)                 12.8.2009          2 user posted image       1 user posted image                ?            user posted image
user posted image  živa25 (24 let)                    20.8.2009          2 user posted image       0 user posted image                ?            user posted image
user posted image  anonimna                            26.8.2009          1 user posted image      0 user posted image                ?             ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          1 user posted image      0 user posted image        15.6.2009      user posted image
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image        1 user posted image             ?               ?
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image       1 user posted image        3.6.2009       user posted image
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image       0 user posted image             ?              user posted image
user posted image   Gorenka (32 let)                 25.10.2009        2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image   murkica (24 let)                  1.11.2009          2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image
user posted image    lupinca                                6.11.2009         2 user posted image      0 user posted image              ?             user posted image

user posted image   10

user posted image    8

user posted image    9

Pravkar povile svoje štručke     

NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla              53 cm           3520 g
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image             Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009         user posted image               Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009         user posted image               Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009        user posted image               Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009        user posted image                Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009          user posted image                Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009          user posted image             Karolina         54 cm           4350 g
user posted image    april09                          
user posted image    angelito             14.4.2009         user posted image               Vita                52 cm          3400 g
 user posted image   NinaMM              14.4.2009        user posted image              Zarja              51 cm          3020 g
user posted image
  Veronikab            27.4.2009       user posted image               Jakob             53 cm          3420 g
 user posted image  Blueeyes             3.5.2009          user posted image               Gaja              51 cm          3260 g
user posted image    pat74                   4.5.2009        user posted image                Andrej           54 cm         4050 g
user posted image   Ledenka               5.5.2009         user posted image                Maks             51 cm         3720 g
user posted image   petrazg                 7.5.2009        user posted image                Luka              53 cm         4590 g
user posted image   k.tja                     11.5.2009       user posted image                 Urban            52 cm         3530 g 
user posted image    knutek                  18.5.2009      user posted image                  Nik               47 cm         2690 g
user posted image   Tanja_                  27.5.2009      user posted image                 Hana             49 cm         3280 g
user posted image    Hindi                     27.5.2009     user posted image                Ian Patrik       50 cm         2840 g
user posted image   PapuaNG              28.5.2009      user posted image                  Svit                52 cm        3650 g
user posted image    Mony25                  5.6.2009      user posted image                 Aleks               49 cm        2810 g
user posted image    Majana79               5.6.2009     user posted image                   Jure                50 cm       2920 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

< Sporočilo je popravil katrinka -- 11.6.2009 9:06:31 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
11.6.2009 9:41:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Jutro,

Živa, jaz mam pa danes ob pol 12h dekompresijo (pa šivilja tuduser posted image ). Ti bom mojo številko poslala na ZS, pa pokliči, ko končaš. Kavica obvezno pade. Bo to že mali miting, če ma še katera čas, naj pride user posted image user posted image user posted image

Blueeyes, upam da si se to noč kaj bolj naspala....pa da minejo tile grdi krči. Si pa še vedno preveč pridna, pust travo, naj raste, pa se pocartaj malo in spočij ko Gaja spi.
user posted image

Hejla... Sem ti odgovorila, ampak jaz mam to predavanje šele 11:30. A me bosta počakali?
Sploh nevem kok časa to traja... prov dolgo verjetno ne, ali? user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
11.6.2009 11:48:27   
bjondi
Živa-Lsica je spraševala za Ikejo user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?