Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:38:52
|
|
|
|
Lsica
|
Saj vem, da je še prekmalu, ampak mene tako zanima kaj je z majano... Upam da nas kmalu razveseli z dobro novico o tem da pestva svojega fantka . Majana, držim pesti zate, da se ti vse OK izteče, kakorkoli že.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:39:15
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: andmoj Pa jezna sem, kličem na CSD, da se naročiva z mojim za podpis očetovstva, pa se mi sploh nihče ne oglasi na telefon. Ne vem, zakaj mi je dala telefonsko, če se ne oglasi. Pa kao ma full zasedeno, sem bila zdaj 2x tam, pa je mela čist prazno. Jojo, kolk me to jezi. Najraje bi mojemu rekla, da greva na občino in se na hitr oženiva. o vrjamem da te to jezi, tem birokratom je vedno vse odveč in nikol nimajo nc casa
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:55:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
papuaNG
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:56:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Saj vem, da je še prekmalu, ampak mene tako zanima kaj je z majano... Upam da nas kmalu razveseli z dobro novico o tem da pestva svojega fantka . Majana, držim pesti zate, da se ti vse OK izteče, kakorkoli že. men se ni še nč javla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 10:56:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes papuaNG se pridružujem čestitkam matr sm dans smotana,zaspana pa nč se mi ne da
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 12:05:48
|
|
|
|
ledenka
|
daaaan! krčki matrajo mojega malega, mene pa daje vremenski glavobol. in moj mali je še žalosten, ker sem malo zreducirala dojenje - 1 kila v 2 tednih je malo preveč. poskušam ga zamotit z dudo, pa ni najbolj navdušen kdaj bo naslednje srečanje? to v torek je bilo fajn, edino spet smo dež priklicale pa take lepe bušij imate, punce
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 13:06:21
|
|
|
|
šivilja
|
Ja bi nas težko zgrešili s temi trebuhi. Si pa pomoje vse želimo, da bi le tko kot ti po enem mesecu že enake kot pred nosečnostjo. Jaz zase že vem, da so to le pobožne želje in da bomo mogli fajn delat, da bodo zadeve spet čemu podobne (po treh velikanih trebuh ne skoč kr tko nazaj).
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 13:17:45
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kdaj bo naslednje srečanje? to v torek je bilo fajn, edino spet smo dež priklicale pa take lepe bušij imate, punce po pravic se nismo se nc menile, najbrz tm konec meseca - loh prej no, men je tko vseen, bi se loh vsak dan z vami dobila in cvekala ja, vsi buhiji so luskani a ne, a tvoj princ je pa tudi lepotec ha, mene prav zanima kako bo s kg po porodu - upam na cudezno zmanjsanje in se boljse postave kot pred porodom - so sanje a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 13:31:15
|
|
|
|
bjondi
|
PapuaNG za rojstni dan ... Jaz pa sem ravnokar eno oddremala-če pa je tako gnilo vreme...upam,da vse tiste ,ki že cartate,da vreme na vaše nadebudneže ne vpliva tako kot na nas... No za kile pa bi bila jaz še vesela,da kaka ostane po porodu pri meni... Majana zate pa še vedno držimo pesti...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 13:51:07
|
|
|
|
vim
|
Ojla. tudi mene zanima kaj z majano, ampak vrjetno nič novega jaz še zmeraj držim pesti. Sem šla pa danes malo v shoping hotela kupit še nekaj za našega pikija za iz porodnišnice (kompletek) pa nisem kupila nič ker se nisem mogla odločit. Pa nisem imela nobene zraven,da bi se lahko odločila. No drugače pa moj srček tika taka prehitro, za zdaj ko imam še vse pod nadzorom gre, je ba baje povečan utrip zaradi ščitnice. Jah greš na EKG pa ti odkrijejo ščitnico. ta je pa res močna. In po porodu in dojenju moram na dodatne raziskave.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 14:38:10
|
|
|
|
sinskaT
|
Kako ste žabice, a vam paše tale dežek, men ful. Zdaj sem že 3jo noč slabo spala, me kr neki špika..pa prvič ni bilo tako, razen teden pred porodom. Tko da sem kar malo na trnih, da res ne bo kej prehiteval tale naš Čudež. No saj zdaj ni več take panike, je baje že dovolj velik in težek, pa vseeno sem si nekak zamislila, da bo rakec. No saj mogoče se sploh še nič ne pripravlja hehe..pa bom še po roku kje racala. Čestitke Hindi za fantička (kok je cortish), lepo se rihtajta še naprej! In vse najboljše Papua!!!! Majana..če prav razumem, je danes akcija ?! Kakorkoli, drži se... Šivilja - super za avto, je pa zdaj res dober čas za nakup, ker ful spuščajo cene. Uživajte, jaz grem pa zdaj češnje rabutat (v hladilnik ).
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 15:42:37
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Uživajte, jaz grem pa zdaj češnje rabutat (v hladilnik ). a ti pridem pomagat drugače sem pa ravno iz dekompresije - sej ne da sm mislila da jo mam ob 12ih in bla ze na poti k celo pogledam planer in vidim da jo imam ob 14ih, pa sm sla nazaj domov in pol se enkrat na pot - se izgovarjam na nosecnisko zmedenost
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 18:30:23
|
|
|
|
katrinka
|
da vas malo podkupim, da se kera oglasi...a vas je vse dezek pregnal
< Sporočilo je popravil katrinka -- 5.6.2009 18:31:07 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 19:29:24
|
|
|
|
ana**
|
Hahahah.. katrinka dobra ideja Sam pri men bi zdaj bolj kakšni tipčki palili kr sm se pošteno najedla vsega majana dej pošlji že sms 1× noo... papuaNG še od mene VSE NAJBOLJŠE Zdaj pa grem počasi pod mrzu tuš pa spaat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 20:05:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
z največjim veseljem vam sporočam tole naslednjo novičko od majane79 Zdravo. Sem mali Jure, velik 50 cm, težek 2920 g in sem ob 19h razveselil mamico Marijo in očija Stipeta... bravo majana79... iskrene čestitke tudi od nas 3 pričakujemo kakšno slikico
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 20:31:53
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes z največjim veseljem vam sporočam tole naslednjo novičko od majane79 Zdravo. Sem mali Jure, velik 50 cm, težek 2920 g in sem ob 19h razveselil mamico Marijo in očija Stipeta... Oooo.... Čestitke za fantka Jureta Lepo se cartajte..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 22:17:15
|
|
|
|
bjondi
|
Majana79 ob rojstvu Jureta...lepo se cartejte...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 5.6.2009 22:22:09
|
|
|
|
bjondi
|
Kopiram iz seznama junijk Pozdravljene! Še tukaj moram sporočiti v imenu nečakinje Mony25, kar mi je napisala na SMS-u: Živjo. Jaz sem Aleks, sem velik 49cm in težak2810g, rodil sem se ob 19.22 mamici Simoni in očiju Zvonetu. Čestitke še enkrat. Mony25 še tu čestitke za Aleksa ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.6.2009 10:09:07
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Pozdravljene! Še tukaj moram sporočiti v imenu nečakinje Mony25, kar mi je napisala na SMS-u: Živjo. Jaz sem Aleks, sem velik 49cm in težak2810g, rodil sem se ob 19.22 mamici Simoni in očiju Zvonetu. Bravoo Mony25 in Aleks
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.6.2009 16:18:40
|
|
|
|
Tanja_
|
MAJANA ČESTITKE!!!! LEPO SE CARTAJTE!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.6.2009 20:42:27
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja Blueeyes & Gaja Katja & Urban Petrazg & Luka Hindi & Ian Patrik
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.6.2009 20:42:56
|
|
|
|
katrinka
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. larilu 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. PapuaNG 5.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST andmoj 2.8. HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 6.6.2009 20:51:18
|
|
|
|
katrinka
|
MONY25 IN MAJANA79 CESTITKE SE TU
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.6.2009 0:54:41
|
|
|
|
Lsica
|
Majana in Mony čestitke še enkrat...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?