Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.6.2009 8:37:09
|
|
|
|
Svet
|
Majana in Mony, čestitke! Jz pa priznam, da mam počas dovolj, da podpišem, da grem čez kake 10, 14 dni rodit...brce so že ful močne, razpoloženje niha...tečna sem sama sabi, kaj šele bližnjim...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.6.2009 20:46:34
|
|
|
|
katrinka
|
dober vecer danes pa nobega cveka tu jaz sem imela spet delovni vikend, je dragi skor ze vso spalnico sestavu se mal se malo....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.6.2009 20:57:47
|
|
|
|
katrinka
|
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 7.6.2009 21:05:25
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja Blueeyes & Gaja Katja & Urban Petrazg & Luka Hindi & Ian Patrik Angelito & Vita
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 8:04:23
|
|
|
|
Svet
|
Jutrček! Kaj dogaja v Ljubljani??? Tle v N.Polju vreme ne obeta lih...ampak upam, da se razjasni... Kak sprehod bo pasal, sam ne med vetrom...včer je fuuul pihal, mi splloh ni blo všeč... Uh, odštevam- še 28 dni:))))
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 9:30:00
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro ja na vicu tud ni lih lepo vreme - malce turobno, baje pa naj bi bil sonce danes....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 9:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Mene je zbudilo sonce Štepanc Upam da tko ostane, ker sem dala cunje prat, pa jih trenutno notri nimam kje sušit Kako ste ljubljančanke? Jaz danes perem 3. rundo otroških cunjic (no ja sušim jih samo še). Prva so ble plenice in so se mi povijalne plenice VSE SKUPAJ zapletle No druga so ble cunjice in ko sem jih zlagala sem ugotovila, da jih imamo PREVEČ No ampak ena se pa še suši... Sploh nevem kam jo bom pospravila, ko se posuši Pa ve? Perete ali ste vse že vse oprale?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 9:55:40
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Pa ve? Perete ali ste vse že vse oprale? perem in pospravljam se ne, cakam prej na selitev, kar sem pa jih mela sem dala mamici da opere
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 10:02:49
|
|
|
|
bjondi
|
Zjutri je blo prav lušno,vidm pa da nas bo čez teden spet kuhalo na polno v popoldanskih urah-tiste ,ki še nimamamo klim doma... Moje cunce so tud že oprane,zlikane,zložene ...in pol sem imela še dvojno delo,ker sem oprala roza in plavo ker ne vemo kaj bomo imeli ...tko da jaz imam vse prištimano ,samo še čakam na torbo za voziček-neki dolg jim roba hodi... Spali smo pa kot zakladki...mislim rečt da smo zaspali zjutraj ,tako da je Karin mal zamudila šolo-odštevamo še zadnje dni potem pa počitnice...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 10:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridna.... Sej midve sva se to že pogovarjale, pa sem pozabila Nosečniška pozabljivost Jaz sem začela kar prat, ker nikoli ne veš... Zgleda da nas hoče mali malo prehitet pa ni več za čakat s tem pranjem in pripravljanjem. V petek gremo v Ikeo, pa imamo namen nabavit: Posteljnino (vse komplet), poličko za nad previjalno, rjuhice, nočno lučko, mogoče še košek za umazano perilo, pa koš za plenice pa ziher sem še kaj pozabila Tko da potem samo še kozmetika in smo ready - steady - go Upam vseeno da mali še ene 4 tedne zdrži Sicer pa Vim danes je ob 15h fizioterapija. Midva greva. Jutri pa je zobar pa po moje ne bova šla Bom vidla. Se mi zdi mal brez veze Včeraj je ena avgustovka objavila slikice sobice pa majo tudi že vse pripravljeno. Še posteljnina je že na postelji... Tko da zdej mi ni več nerodno, ker sem malo pohitela
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 10:54:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sicer pa Vim danes je ob 15h fizioterapija. Midva greva. Jutri pa je zobar pa po moje ne bova šla Bom vidla. Se mi zdi mal brez veze predavanje fizioterapije je bilo meni zelooooooo brez veze. pove v glavnem samo o Keglovih vajah. zobar mi je bil pa ok, par zadev sem zvedela, ki jih prej nisem
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 10:57:53
|
|
|
|
katrinka
|
jaz sem danes nameravala na fizioterapijo it - ceprav kar velik jih prav, da ni dobr, sam v vsakem primeru mam prevec dela doma da bi sla, zobar je bil pa meni všeč... jaz - ce predvidevamo, da bi ze mela vse nakupljeno in selitev pod streho, bi mogoče že oprala in zlikala kej, na posteljico pa se ne bi dala, predvsem zaradi praha...no, to je moje mnenje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 11:24:03
|
|
|
|
katrinka
|
vim - imas zs
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 11:41:43
|
|
|
|
šivilja
|
Vim - se mi prav smiliš, ta je pa čisto vse našlo - srce, sladkorna, ščitnica. Upam, da ti vse skupaj ne bo povzorčalo prevelikih težav in bova skupaj dočakali konec julija (češrav sem razmišljala, da mi mogoče imala raje rakca kot še enega levčka) Še tukaj napišem - previdno s češnjami, ker lahko sprožijo popadke in prezgonji porod Pranje - v treh strojih ste vse oprale - jaz imam oblekc vsaj za deset strojev (vključno s tetra in pralnimi prlenicami). Res pa je da mi je sestra dala obleke za celo prvo leto in bom pač vse oprala in oprano posortirala, ker zdaj ni bilo urejeno po številkah. Je pa tega toliko, da nam zasede pol predsobe. Majana ČESTITKE Sem toliko delala in pospravljala čez vikend (pa že v petek), da sem danes čisto kapitulirala. Nič ne delam, berem RR za cel vikend nazaj, vems pa grem malo počivat na kavč. za kosilo bom jedla ostanek od včeraj in solato. Noč je bila pa katastrofa - moje otroke polna luna čisto iztiri.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 12:10:22
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem toliko delala in pospravljala čez vikend (pa že v petek), da sem danes čisto kapitulirala. Nič ne delam, berem RR za cel vikend nazaj, vems pa grem malo počivat na kavč. za kosilo bom jedla ostanek od včeraj in solato. povsem enak vikend, razen tega da imas ti se dva skrata ki te polno zasedeta
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 14:38:25
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Hahahah.. katrinka dobra ideja Sam pri men bi zdaj bolj kakšni tipčki palili kr sm se pošteno najedla vsega ja ana - upam da bodo tele slike torej boljse...haha
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 15:30:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Kopiram iz seznama junijk Pozdravljene! Še tukaj moram sporočiti v imenu nečakinje Mony25, kar mi je napisala na SMS-u: Živjo. Jaz sem Aleks, sem velik 49cm in težak2810g, rodil sem se ob 19.22 mamici Simoni in očiju Zvonetu. Čestitke še enkrat. Mony25 še tu čestitke za Aleksa ... iskrene čestitke še v mojem imenu ej, kera od vas da lahko s telefona sliko na računalnik... mam slikco majaninega Jureta, sam moj telefon neki štrajka, pa je ne morm objavt... dej nej mi tista k lahko piše na ZS pa mi zaupa svojo telefonsko številko, da ji posredujem ta sms... k je škoda da se tega lepotca Jureta ne bi objavilo...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 15:49:03
|
|
|
|
katrinka
|
blue - imas zs
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 17:07:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sicer pa Vim danes je ob 15h fizioterapija. Midva greva. Jutri pa je zobar pa po moje ne bova šla Bom vidla. Se mi zdi mal brez veze predavanje fizioterapije je bilo meni zelooooooo brez veze. pove v glavnem samo o Keglovih vajah. zobar mi je bil pa ok, par zadev sem zvedela, ki jih prej nisem joj tole je pa blo ej... TOTALNO BREZVEZE Sem se že bala to napisat, ker sem mislila da sem edina ki tko misli Na zobarja sva se odločila da ne greva. Sva bla danes preveč razočarana Sej bova v sredo in četrtek nadoknadila - so porodne dobe
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 8.6.2009 21:28:51
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ej, kera od vas da lahko s telefona sliko na računalnik... mam slikco majaninega Jureta, sam moj telefon neki štrajka, pa je ne morm objavt... dej nej mi tista k lahko piše na ZS pa mi zaupa svojo telefonsko številko, da ji posredujem ta sms... k je škoda da se tega lepotca Jureta ne bi objavilo... Jaz mam tud sliko "minikena Jureta", ampak nikoli še nisem tega počela (mislim slike dajala s telefona na forum). Če lahko katera razloži kako...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.6.2009 4:40:48
|
|
|
|
katrinka
|
lsica - jaz si sliko iz telefona ali preko kabla nalozim na racunalnik ali pa si jo enostavno posljem na mail - potem pa obicajno preko shrani.si - upam, da bodo inf. pomagale ziva - no pol pa jaz tud ne grem na fizioterapijo, ce vse pravte da je brezveze - mate ziher prav drugače me pa zgaga daje pa ne morem spat - pa se lacna sm postala
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.6.2009 9:51:08
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.6.2009 10:32:02
|
|
|
|
katrinka
|
ronja & Lejla grahec & Lucija yania & Timon Pupa7 & Leonard pikatara & Karolina in Patrik BrinaBA & Zala nmag & Karolina NinaMM & Zarja Blueeyes & Gaja Katja & Urban Petrazg & Luka Hindi & Ian Patrik Angelito & Vita Majana79 & Jure
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.6.2009 10:33:42
|
|
|
|
katrinka
|
blue - slikca majaninega jureta je ze gor
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 9.6.2009 10:44:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka blue - imas zs thanx katrinka.. je res škoda da ne objavimo tega lepotca... drgač pa majana79 sporoča, da se počuti ok in da upa da gre danes že domov... jz mam pa nov telefon, pa mi neki nagaja in ne znam slike naložit... na računalniku jo že mam ( v programu od fotiča) samo ne pusti mi je nikamor kopirat, tko da jo mam samo v tistem programu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?