|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
10.6.2009 20:31:56   
malaMravljica
Twixyca,

hi hi hi, med tvojimi imeni je pa tudi nekaj kar meni sploh ni tuje user posted image  in jaaaa, meni so kar vsi predlogi lepi, v bistvu je bilo kar nekaj iz tvojega seznama na mojem seznamu, pa se moj ni strinjal. Emily za puncko je tako lepo ime, pa moj ni hotu, pa Leila je meni tako lepo, spet se moj ni strinjal.
Jaz sem pa danes cokolado v Aldiju kopila in kar lepo kopni, tisto z lesniki in grozdjem. Njamiiii, je se boljsa kot tista samo z lesniki, ki je v rdeci embalazi z malo prozorne folije gor. Poznas?
Ej bejba, saj si ze skor v sedmem tednu user posted image user posted image user posted image  In ves kaj, jaz sem prav vedla, da bosta imela slepega potnika za nazaj iz medenih tednov.

Nogavica, ti pa uzivaj in se naplavaj.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
10.6.2009 20:42:39   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Twixyca,

hi hi hi, med tvojimi imeni je pa tudi nekaj kar meni sploh ni tuje user posted image  in jaaaa, meni so kar vsi predlogi lepi, v bistvu je bilo kar nekaj iz tvojega seznama na mojem seznamu, pa se moj ni strinjal. Emily za puncko je tako lepo ime, pa moj ni hotu, pa Leila je meni tako lepo, spet se moj ni strinjal.
Jaz sem pa danes cokolado v Aldiju kopila in kar lepo kopni, tisto z lesniki in grozdjem. Njamiiii, je se boljsa kot tista samo z lesniki, ki je v rdeci embalazi z malo prozorne folije gor. Poznas?
Ej bejba, saj si ze skor v sedmem tednu user posted image user posted image user posted image  In ves kaj, jaz sem prav vedla, da bosta imela slepega potnika za nazaj iz medenih tednov.

Jaaaauser posted image user posted image  Ej zdaj teh 14dni mi je ful hitro minilouser posted image  Se samo cakam na pregled 19. da potrdi da je vse super. Ej nekaj te se moram vprasat.. Razmisljam glede nuhalne svetline.. A se mi splaca v Slovenijo hodit? user posted image

Nogavica, ti pa uzivaj in se naplavaj.

Hihihi... ja jaz se mojemu imen sploh nisem povedala bog ve,ce se bo z tem strinjal user posted image  On mi bo 90% prisel z kaksnim Hans-omuser posted image  Meni je Lukas noro vsec user posted image  Za puncko pa se ne morem prav odlocit.. MI je Leila tudi simpaticno ampak ne tukaj user posted image

Em.. cokolada? Se hecas? user posted image  Itaaak da poznam.. Skoraj edina cokolada,ki jo sprejmem namesto Milke user posted image  Drugac pa vseeno prisegam na tisto samo z lesniki... NJAMIIII user posted image  Moram spet it malo v nabavo.. Pa se tukaj v naso cokoladnico izpraznit user posted image

Popolnost.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
10.6.2009 21:04:50   
tassika
Evo punce fotoreportaža mojega dvodnevnega dela in močno bolečega hrbta, jutri moram pa počivat ker mojmu pikcu ne odgovarja utrujenost, me kar malo trebuh boli.

Aja da vam še povem kaj se mi je zgodlo jaz ful lepo narišem metuljčka in na koncu se ne vidi, ker je nosilna stranica tam in potem sem risala še enkrat še na to stranico, sem mislila, da se mi bo kar zmešalo.

user posted image

user posted image

Twixy glede nuhalne, če prideš k nam v domžale ti priporočam dr.Strahovo, meni je bila ful dobra in dobila sem veliko slikic in filmčkov, če pa ji poveš s kje si prišla pa sigurno dobiš še malo 3D gratisuser posted image . Glede imen, sem pa jaz v švici srečalo eno lili k je bila tak ocortkana in mi je prav všeč postalo ime, samo ni v mojem izboru.

MM a imaš moj mail?

< Sporočilo je popravil tassika -- 10.6.2009 21:05:22 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
10.6.2009 21:32:59   
sonček85
mm:seveda smo te pogrešale in joj kako gre hitro  čas ,že preko polovice si s tikerčkom in nosečnostjo  user posted image user posted image
drobtinica:super za preglec in da boste imeli user posted image -a ime že imata izbrano?
pilotina.sem ti že odg. na mail in sem fullll vesela za pozitivne teste ,hkrati pa močno držim pestke da tablete niso naredle škode i da bo nosečnost potekala normalno naprej in da k se vidva avg.da boš že imela bušija user posted image user posted image Bi pa šla jaz jutri tkoj h G pa magari samoplačniško  kot je rekla mm
MAŠKA:pozdravi se ,pošiljam poljubčke od ALEKSA
tassi.fulllll dobro user posted image user posted image

sem šla po svečke in mu jo ob 12h dala ,prijela je šele o b 14.30 in je tri pleničke en za drugim napolnil na polno,sem menjala in tkoj spet kakal upam ,da bomo jutri brez svečk ali kakega pripomočka normalno kakal je pa spal danes od 9.00-14.00-vmes se je samo malo prebudil da sva se previla in dala svečko ,mu dala zizp in ni hotel ker je tkoj zaspal nazaj.čez dan je bil zellllo priden  in tudi kolik ima očitno manj kot jih je imel prvi mesec.Je še samo napenjanje za kakanje Zdaj pa se je skopal in veselo aja user posted image user posted image

nočko vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1529
11.6.2009 7:54:17   
a.biba
Tassika user posted image  zelo lepo user posted image .  Se skriva v tebi umetniška duša.

Sonček85 a to tudi obstaja? Nisem vedela, saj take hude sile ni bilo nikoli, je pa tole zelo neprijeno za otročeka. Samo, da ste ok, pa tudi to se uredi s časom.

Zdaj pa začem moj delovni "petek" - sem bila zjutraj 100%, da smo že na koncu tedna. Po eni uri sem se pa spravila skupajuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
11.6.2009 8:08:44   
sonček85
biba:ja tudi odstaja ,naš ni kakal že od čet.-petkas in se je prav mučil da bi pa ni mopgel ,je jokal ,jokal ,jokaluser posted image user posted image
tko zdaj pa čakam da bo kakal sam od sebe,da ne bo potrebno spet s čim pomagat.No od včeraj od 17h ni še nič kakal,pa me spet malo skrbi

lepo na delovnem "petku "

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
11.6.2009 8:27:51   
MAŠKA
user posted image user posted image user posted image  za Aleksa! Ubogi revček, vem kako je, če prebava nagajauser posted image . Naša pupa je imela težave s kakaknjem vse od 6. meseca do 3 let. Vedno sem morala pazit kaj je jedla, pa še je bila zaprta. No zdaj se je nekako samo uredilo, se mi pa zdi, da je bolje od kar pije v večini vodo namesto sokov in čajev.

Drugače pa Sonček, ko je bila Maša dojenček je dobila proti zaprtju mlečni sladkor oz. laktozo,ki jo daš v kamiličen čaj in je tudi kar dobro pomagalo. Se pa ne spomnim koliko je bila takrat stara oz. od katere starosti naprej lahko to daš, mislim pa, da je to dokaj naravna zadeva.

Jaz sem pa danes že kar boljša. Dopoldan še bom malo počivala, popoldan pa upam, da mi uspe zbrat kaj energije, da mal popucam bajtouser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
11.6.2009 8:34:54   
tassika
Evo jaz sem pa v domžalah, delavcev še ni in čakam če mi poštar prinese kakšne pozdrave, pa bolj slabo kaže, da bodo tokrat tako hitri kot zadnjičuser posted image

a.biba nič nisem umetniška, ne znam rista, ne nič, vse kar znam narisat je polž, pa kakšna ožica, potem se pa že konča, metuljčka sem pobarvala z modelčkom iz kartonauser posted image

Pilotina, upam, da si kaj bolje, še vedno držim pesti, no zdajle ne ko tipkam, drugače pa skos.

ps. punce tukaj je tako umazano, da bom rabla še en teden, da bo spet čisto, sovražim renoviranjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
11.6.2009 9:04:19   
drobtinica29
pilotinca drži se, stiskam pestke zate user posted image user posted image

sonček_85 ja imena sma imela že izbrala preden sem včeraj zvedla kaj je, ampak za 1x naj bo še skrivnost user posted image  
tassika zelo lepo si pobarvala in narisla, pohvale vredno user posted image

drugače pa sem urejala še vse potrebno za diplomsko, katere zagovor bom pa imela konec avgusta, ali začetek septembra, ni še točnega datuma, sem pa ponosna nase, da sem dala eno breme vstran, zdaj še sam zagovor in je to to!

punce lepo bodite in uživajte

čaw čaw

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
11.6.2009 9:10:21   
tassika
Uh drobtinica si pridna, jaz pa nič, zdaj pa sploh ne najdem časa ko nisem doma, ma enkrat bom že, upam, da čimprej, bom vidla kako bo ko bo to zrihtano, pa če bom še doma potem se bom lotila, drugače pa med vikendi, drugega ne ostaneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
11.6.2009 9:16:13   
pilotina
malaMravljica...hvala

a.biba...hvala tudi tebi, zelo si prijazna user posted image ...bom javila

tassika...saj veš, sem ti že včeraj povedala, hvala ti
pijem elevit

kejti...sem vesela, da se je pri tebi umirilo user posted image

twixy...hvala user posted image

sonček85...hvala, bom še mail prebrala

drobtinica29...hvala tudi tebi

sem samo preletela, ker me čaka že polna miza in ne utegnem
upam, da ne zamerite

ponoči sem ševedno krvavela in parkart so me zbudili krči
sedaj so se krči umirili, krvavim pa ševedno
z dragim upava na najbolje

se oglasim kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 1536
11.6.2009 10:17:28   
mariee
čau punce

Tassika si predstavljam kako bi bila jaz živčna, če bi mi kopalnico menjali. Jaz sem bila že, ko so nama okna menjali, sam sva tako dobro zaščitila, da je bilo res malo za pospravit.

Pilotina še vedno stiskam pestkeuser posted image user posted image

Sonček85 moj nečak ima ves čas te težave, star je 4 mesece in se nič ne izboljšuje, na 4 dni kaka. Pa skos joka če ga zvija, pa tečen je... Sej veš kako greuser posted image user posted image

Evo tukaj pa link na en članek:'kako je, če je mama na bolniški', jaz sem se prav nasmejalauser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
11.6.2009 10:37:29   
tassika
pilotina saj bo, ker sta oba taki dušici in ker sta kljub vsemu sposobna pozitivno razmišljat, saj vem, da je treba, ampak priznam, da me je vmes parkrat zlomilo.

Mariee tudi midva sva zaščitila kolikor se je dalo, pa ne moreva preveč, ker imava opremo v sobi, ki gre čez kuhinjo in se vse praši, še spalnico k sva jo zaprla, je prah prišel notri skoraj do polovice, jah nič bo pač treba pospravljat.

Čakala sem poštarja pa nič, zdaj pa sploh ne vem kaj naj, sovražim našo državo, k jim doli visi za vse, res upam, da grem nazaj v službo, ker taki psihični napori me ubijajo, da čakam in ne dočakam, pa kdaj v službo poklicat,... res me ubijauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
11.6.2009 11:54:49   
MAŠKA
Tassi, kar mirno. Nič ne pomaga, če se sekiraš. Uživaj vsak dan, ko si še doma. Veš da naši državni uslužbenci imajo fuuuuuuuul delauser posted image , moraš razumet.
Mogoče ti pa še le podaljšajo. Verjamem pa, kako težko čakaš poštarja.

Kadaj ti pa poteče bolniška?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
11.6.2009 13:06:53   
tassika
Maška jutri mi poteče. Pa nimajo preveč dela, sam da s ejim ne. Sem tudi jaz javni uslužbenec, pa pri meni ne sme nič stat, ker je drgač hudičuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
11.6.2009 13:18:29   
MAŠKA
Ojej, jutri poteče? Najbrž boš odločbo dobila prav jutri. In kaj storiti, če je ne dobiš?

Ja, te javne službe so pa zelo različne, to vem, čeprav se včasih pohecamo na račun njih. Eni so res gospodje, vidim pa da se tudi v vseh javnih službah med ne cedi. Odvisno kaj pač delaš.

Sicer pa držim pestke, da ti še podaljšajouser posted image . Jaz sem zdaj že en teden doma in prav pašeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
11.6.2009 13:24:15   
tassika
nič če je ne dobiš kličeš v službo, če ti lahko dajo dopust za pač tisti teden ko čakaš in če dobiš potrjeno bo bolniška če pa ne pa dopust, sam meni to nardijo k sem v dobrih odnosih.

Močno upam, da jutri dobim.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
11.6.2009 13:25:09   
tassika
Ti si pa že v 9t se prav spomnim te slikice, ko sem komaj čakala da bo ta teden, da se je spremenila v človečka. Čestitam in držim pesti še za naprejuser posted image

aja punce še nasvet rabim, kaj pomaga za zgago me tako peče dva dni da je groza, ruperut je pomagal samo za 3 urce, zdaj je pa spet kriza, sodelavka mi je rekla da je to zaradi dvignjenega želodca.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
11.6.2009 13:35:07   
mariee
Tassika donat pomaga. Ej, a imata dons obletnico??? ČESTITKE TASSIuser posted image user posted image

Maška pa si res že daleč.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
11.6.2009 13:40:08   
MAŠKA
Ja tassika 9 tednov je že in na slikici je res že pravi človečekuser posted image .Ne vem zakaj mi pa tickerčka kažeta različno - eden kaže 1 dan več kot drugiuser posted image ...

Komaj čakam 18. ko imam spet pregled, upam, da tale viroza ni kaj škodila pikiciuser posted image . Pa da dam še nuhalno skozi...

Kako daleč ste pa že veuser posted image ... ene čisto pri polovici, druge že čezuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
11.6.2009 13:51:44   
malaMravljica
Twixy,
jaz ti definitivno svetujem nuhalno tukaj, zdi se mi, da je itak celo precej cenejse za placat in ti povem, da imajo tukaj boljse aparate. Jaz sem bila definitivno razocarana v Slo, ker se je videlo slabse kot tukaj na navadnem uz. Imam en kontakt tukaj na rr z eno punco od tukaj, ki zivi v Slo in je rekla, da sem nora da sem dol sla. Ona bi pa morala sedaj zacetek meseca rodit, pa je racunala celo da pride zadnji mesec pred rokom gor in da po nesreci tu rodi user posted image user posted image  ne vem kako se je izslo, jo morem mal precekirat, ceprav ce je mami ima veliko dela sedaj verjetno.
Ja, Leila ni za tukaj, skoda a ne. Pa Lucas ti je vsec, meni tudi.

Rizkoo, a naju beres in se sedaj smejis user posted image  

Tassika, se mi zdi, da nimam tvojega maila, daj mi ga na zs. Ej, pa kako lepo si zibko pobarvala. Jaz tudi razmisljam, da bi eno zibko nekje dobila, d abi bil cez dan nekje blizje meni. Morem prevert kdo bi jo posodil.

Mariee, sem ti dala slikce od trebuscka na mail.

Pilotina, jaz ti se kar stiskam pesti.

Drugace pa je tukaj danes spet praznik in dela prost dan. Mojemu sem namignila, da bi popoldne eno italijansko kavo -- pomeni da obisceva njegovega brata in sladoled s sadjem.- to pa res italijan. Njamiiii... Pa hotla sem, da narediva iz avta cabrio - vse sipe dol, strehco odpret in ocala pa kapo gor, sam tolk noro piha, cist nic lepo ni zunaj.

Jaz imam pa spet en problem sedaj in bi rabla, da me totalno skregate in recete en velik NE. Sedaj ko vem kaj bo bi jaz ze kar se kaj v vecji stevilki kupila. Esprit ima takooooooooooooooo lepe zadeve in hudooooooo znizane, je pa vecinoma pol v st 80, to pa ne smem a ne da ne. Sam ce katera vseeno misli da lahko, naj pa kar napise user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
11.6.2009 13:53:30   
malaMravljica
Maska, ves meni tudi tickercki razlicno kazejo, upostevam pa nekako tistega zgoraj. Pa pri tebi tudi ne vidim prvega tickercka.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
11.6.2009 14:08:06   
tassika
Tudi meni 1 tikerček prehiteva za 1 dan, to je pomoje odvisno od programa kako šteje dneve. Ne vem.

MM sem ti poslala ZS, glede zibke pa bo moja samo v spalnici, če ga bom popoldne hotela kje pri sebi bo pa v ležalniku, moj se čisto poleže in mislim, da ne bo nič narobe če kakšno odrnjoha notri.

Evo jaz sem pa za kosilo naredila žrebička, k je ful dober za kri pa kruhove cmoke, je bilo njamiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1548
11.6.2009 14:21:18   
MAŠKA
Mm ti si že v 24. tednu, itak da je čas, da nabavljaš stvari in 80 št. bo kar kmalu prav prišla... če vidiš, da je ugodno, kar kupi. Samo pazi, da bo letnemu času primerno za takrat ko bo tvoj otroček toliko star, da mu bodo stvari prav. Št. 80 mislim, da je nekje za 9 mesecev do enega leta starosti, če se še prav spomnim.user posted image

Katerega tickerčka ne vidiš pri meni - babystrology?

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 11.6.2009 14:22:22 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
11.6.2009 14:21:36   
mariee
Hvala mM!! Sem ti že odpisala. In NE ne smeš kupit tako velikih cunjicuser posted image user posted image  Tudi drugo leto bo razprodaja veš in prijatelji in družina ti bodo tudi ful cunjic prinesli in potem boš imela preveč vsega.

Tassika pozabila sem napisat, da je zibka fuuul lepa in metuljček mi je tudi ful všečuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.