malaMravljica
|
Twixy, jaz ti definitivno svetujem nuhalno tukaj, zdi se mi, da je itak celo precej cenejse za placat in ti povem, da imajo tukaj boljse aparate. Jaz sem bila definitivno razocarana v Slo, ker se je videlo slabse kot tukaj na navadnem uz. Imam en kontakt tukaj na rr z eno punco od tukaj, ki zivi v Slo in je rekla, da sem nora da sem dol sla. Ona bi pa morala sedaj zacetek meseca rodit, pa je racunala celo da pride zadnji mesec pred rokom gor in da po nesreci tu rodi ne vem kako se je izslo, jo morem mal precekirat, ceprav ce je mami ima veliko dela sedaj verjetno. Ja, Leila ni za tukaj, skoda a ne. Pa Lucas ti je vsec, meni tudi. Rizkoo, a naju beres in se sedaj smejis Tassika, se mi zdi, da nimam tvojega maila, daj mi ga na zs. Ej, pa kako lepo si zibko pobarvala. Jaz tudi razmisljam, da bi eno zibko nekje dobila, d abi bil cez dan nekje blizje meni. Morem prevert kdo bi jo posodil. Mariee, sem ti dala slikce od trebuscka na mail. Pilotina, jaz ti se kar stiskam pesti. Drugace pa je tukaj danes spet praznik in dela prost dan. Mojemu sem namignila, da bi popoldne eno italijansko kavo -- pomeni da obisceva njegovega brata in sladoled s sadjem.- to pa res italijan. Njamiiii... Pa hotla sem, da narediva iz avta cabrio - vse sipe dol, strehco odpret in ocala pa kapo gor, sam tolk noro piha, cist nic lepo ni zunaj. Jaz imam pa spet en problem sedaj in bi rabla, da me totalno skregate in recete en velik NE. Sedaj ko vem kaj bo bi jaz ze kar se kaj v vecji stevilki kupila. Esprit ima takooooooooooooooo lepe zadeve in hudooooooo znizane, je pa vecinoma pol v st 80, to pa ne smem a ne da ne. Sam ce katera vseeno misli da lahko, naj pa kar napise
|