|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
10.6.2009 8:43:04   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Spelka12, no pa nisem edina, s takšnim trebuščkom, ki ni zaradi nosečnostiuser posted image lahko rečem da imam prav tak trebuh. Bom pila, to pa gotovo res čisto premalouser posted image Zanima me le še, ali je trebušček potem izginil al kako, po kolikem času? Hvala

V bistvu se je samo malo zmanjšal, ampak zdej je spet na taki velikostiuser posted image . Na tej sliki sem bila v 5t. Jajčniki me pa še zmerej bolijo in levi je še kr povečan, tko da se kar pripravi na bolečine.

goldy iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image  Alja je čudovita, prava princeskauser posted image user posted image
lučka če boš danes prebirala imaš zs.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
10.6.2009 9:06:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še navijam za jutri, fajn zrihtajte pupe user posted image user posted image user posted image  
Sreda, 10.06.
Lu33 - NS
Lučka 25 - posvetovalnica
spelka12 - morfologija pri G

Lučka, dobro se pomeni z G, Lu , dobre rezultate meritev, Spelka, a ti pa že na morfologijo? uživajta obe v gledanju svojih user posted image .
tudi jaz navijam za vas user posted image user posted image user posted image

navijamuser posted image user posted image

Pa še jaz! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
10.6.2009 9:51:06   
Lsica
Dobro jutro user posted image inj mamice

Reby tvoje kavice so čedalje bolj vabljiveuser posted image user posted image user posted image .

Dobro jutro! user posted image

user posted image

Danes nas čaka lep dan, zato se bom jaz kar malo odpravila ven... Če sem doma, mi gre sam čiščenje po glaviuser posted image .

Čao, čao user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
10.6.2009 10:31:11   
Reby
Lsica - hvala user posted image , pa lepo da si spet prišla malo naokoli, sem se že spraševala, kje si kaj. Pa nč kej preveč delat, raj pejt ven.

Jaz sem bila danes pri osebni zdravnici, ker imam samo še do petka dopust, pa sem si zrihtala od ponedeljka naprej spet bolniško user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.6.2009 13:11:24   
obayifo
danes delam doma in sem si vzela malo časa, da vas preberem

Goldy, najprej tebi in Alji čestitke in vse dobro za naprej!

Reby, lepo, da si si zrihtala, jaz pa delam še naslednji teden in potem bom pokoristila dopust, tistih 14 dni, ki ostanejo do porodniške, pa bom tudi jaz na bolniški, mi je G že zdaj hotla dat

Lsica, nič kaj preveč ne čisti, izkoristi lepe dneve, čimbolj se cartajta z user posted image , saj boš res zdaj zdaj na vrsti user posted image

pa navijam, seveda
Sreda, 10.06.
Lu33 - NS
Lučka 25 - posvetovalnica
spelka12 - morfologija pri G
in javite lepe novičke user posted image user posted image

anci banci, naj se ti vse lepo izteče s tem insulinom

tolk sem na hitro uspela pregledat, sicer pa veselo hodiva v šolo za starše, user posted image  je ful priden user posted image , se vedno potrudi prit pravi čas iz službe in je manjkal samo prvič. sem se z mamo pogovarjala in ji povedala, da je ful lepo, ko je tolk možakarjev tam, pa je oče na ušesa vleku in bil čist iz sebe, ko da ne bi mogli bit očetje brez tega... ne razume, da je že tolk let vmes minilo in je stanje precej drugačno. men se pa tko fino zdi vsakič posebej, ko vidim kakšnega skrbnega bodočega očka, ki posluša, pa si še kaj zapiše... celo taki so, ki pridejo sami, brez mamic user posted image user posted image user posted image

v soboto polagamo parket v otroški sobici in potem je na vrsti Ikea user posted image

sicer pa imam naslednji pregled 23.06.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.6.2009 14:28:01   
Kruce Fiks
Tud jaz grem danes v šolo, sem sicer rekel da ne bom šel, ker je tema porod in vem ene dve strani več kot ona ki tam predava. No pa je bila moja tako žalostna....
OK sem rekel pa se pojdmo pustit mal pamet solit...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.6.2009 14:37:53   
obayifo
lepo od tebe, kruce user posted image

že to je nekej, da si za družbo zraven, če te bo pa tista, k predava kej ziritirala, jo pa loh še kej naučiš
men je blo prvič kr mal hudo, k sm bla sama user posted image   ah, pa hormončki pa to...
kako zdej ženka? trebušček še kej trd? mi smo mel fizioterapevtko (predavanje) in je tko veselo razlagala, katere vaje nej delamo, pol k sm jo pa vprašala, kaj nej pa delam, če je trebuh skoz trd (tut med sprehodi...), je pa rekla, nej počivam.. no to so vaje user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.6.2009 14:54:14   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
mi smo mel fizioterapevtko (predavanje) in je tko veselo razlagala, katere vaje nej delamo, pol k sm jo pa vprašala, kaj nej pa delam, če je trebuh skoz trd (tut med sprehodi...), je pa rekla, nej počivam.. no to so vaje

Včeraj so meli telovadbo itd. Je bla kar zadovolna pa mi mela precej za povedat, med drugim tudi to, da G. vsaki rečejo da bolečine in druge tegobe pač spadajo k nosečnosti, kar pa da ni res. Bolečin nebi smelo biti in G. da tako pravijo zaradi svoje nemoči pri vsem tem...
Se je tudi ponudila da ako ima katera težave jo lahko pokliče pa poskušata induvidualno to rešiti. No to se mi zdi pa OK

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.6.2009 15:05:13   
Reby
Goldy vse lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za čestitke.
Pa še ena slikica njene princeske Alje user posted image

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.6.2009 16:42:46   
Serendipity

Goldy vse lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za čestitke.
Pa še ena slikica njene princeske Alje user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak je sladka ...

Uh, ok še kakšnih (dolgiiih) 10 tednov pa bo tudi nas nekaj takega čakalo (no, ali v roza ali modri kombinaciji user posted image )

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.6.2009 16:46:12   
lučka 25
Lep pozdrav user posted image

Reby, hvala za kavo, danes sem pa prav obsedena s kavo, bi jo pila na 1000 in 1 način.user posted image  No, komaj pa čakam, da čez en teden začneva tudi midva z MŠ. Pa super, da si si spet zrihtala bolniško user posted image

Se*, ja naše dete kar lepo raste. Pri vas pa tudi prav lepo napredujete.

Zarja, še malo pa se vidimo. user posted image

anci banci, vidim da pri vas je pa otroček še večji. Ja je res bolje zaradi sladkorne, da naredite tako kot je svetoval G. Mi pa bomo navijalai za najboljše. Boš pa baje še takoj po porodu pod kontrolo, kako je s sladkorjem, dokler se ne umiri. Drži oz. držta se.user posted image

Lisica, vidim da te daje gnezdenje. Pa praviš, da raje počakaš kar na PDP. user posted image  No, meni je okna pomila mami, ker mi jih tako in tako niso dovolili, moj veliko pospravlja, jaz bolj poskrbim za detalje (pač ženska natančnost ali pa muhost). Sedaj me čaka samo še pranje cunjic, pa smo pri koncu. Ja tebi so pa res že šteti dnevi.user posted image

Bumo, ti samo zdrži do konca ali pa vsaj skoraj do konca. Vrjamem pa, da te skrbi.

špelka, kako je bilo na morfologiji? Pa ZS sem ti poslala nazaj. user posted image

obi, lepo da si se spet malo javila. Super si zrihtala z dopustom in bolniško. Zdaj p res še malo pa bo nosečnost pri koncu. Je pa res, sedaj so drugi časi in naši user posted image  gredo zelo radi z nami, jih tudi vse zanima.

Kruce, ja lepo da greš za podporo s Kruciko na MŠ. Vrjamem pa, da ne boš nič novega izvedel.

Goldy, ni kaj tvoja Alja je res pravi zaklad.user posted image

Evo, za mano je pregled oz. posvetovalnica. Kri in voda sta v redu, tudi pritisk je o.k. Maternični vrat je še trden in lepo zaprt, tako da lažnih popadkov se za enkrat ni treba bat. Sem prav vesela, da je vse v redu. user posted image
Naslednjo posvetovalnico imam že čez en teden 17.6.2009, ker gre potem moj G za en mesec na dopust pa bi me rad prej še videl. To mi ni preveč všeč, da ga en mesec ne bo, pa to kar ključen mesec. Ampak bomo že, bo že zrihtal tako, da bo vse v redu in bom hodila k drugemu G. Bom o tem poročala naslednji teden.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
10.6.2009 18:41:19   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Zarja, še malo pa se vidimo. user posted image

ja, komaj čakam. Čeprav bom pomoje utrujena do konca še preden prestopim mejo. Samo, da vas končno še v živo srečam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
10.6.2009 20:12:43   
spelka12
Morfo. je uspešno za nami. Vse je ok, mali ima vse zadeve pošlihtane tako kot je treba. Se je pa tolk premikal okrog, da je komaj ujela vse organe. Smo pa izvedeli, da bo oktobra prišel med nas gospodič user posted image user posted image user posted image . Jup fantek bo.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.6.2009 20:20:02   
Lu33
Hvala za navijanje!

NS je za mano. Rezultati so vredu, vse je Ok!
Zaenkrat kaže, da bomo dobili punčko!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.6.2009 21:34:32   
punsha
Uhuuu, super Lu33!Samo da je vse vredu user posted image . Ma sem res vesela.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
10.6.2009 21:39:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Morfo. je uspešno za nami. Vse je ok, mali ima vse zadeve pošlihtane tako kot je treba. Se je pa tolk premikal okrog, da je komaj ujela vse organe. Smo pa izvedeli, da bo oktobra prišel med nas gospodič user posted image user posted image user posted image . Jup fantek bo.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pa še tu - superca da je naš pojbič ok! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.6.2009 21:40:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Hvala za navijanje!

NS je za mano. Rezultati so vredu, vse je Ok!
Zaenkrat kaže, da bomo dobili punčko!

user posted image user posted image
Tudi za vaju superca naj bo tako naprej.

user posted image Da ne bo taka pupika kot pri Reby user posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.6.2009 21:42:32   
sonček33
Goldv čestitam. Pa ga imata, svoj zakladek. Alji želim pot posuto z rožicami.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.6.2009 22:24:13   
lučka 25
zarja, nič bat energije bo dovolj, boš videla kako čas kar beži. Vrjamem pa, da bo že prej dolg dan za tabo.

špelka, super za dobro opravljeno morfologijo in za user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Lu33, super za dobre rezultate in user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.6.2009 0:00:42   
Kicsi
Goldy ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image .Prav lepa je tvoja princeska.Lepo se cartite,pa enga lubčka za Aljo pošiljam-CMOK.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.6.2009 0:23:20   
Sempervivum
Punce moje drage in fant, jaz sem vas malo zapustila, pa ne morem brez vas user posted image  Ta zadnje novice sem prebrala, vidim pa, da bom morala še natančno skozi, sem že vse pozabila ...

Najprej pa bi rada čestitala Goldy-ki in njenemu zakladku ... VSE LEPO VAM ŽELIM
Ploskam, user posted image  objemam user posted image  in vam pošiljam eno rožico user posted image

Nekaj je novih ... to mi delajte user posted image  Pozdravček!

Ostalo pa še kasneje pokomentiram.

V glavnem, moram vam zaupat, zakaj sem vas takole zanemarila ... Doma imamo gradbišče, mojega je prijelo gnezdenje, mene pa seveda tudi, ampak sem še za strokovni izpit učila ... No, danes se ga naredila, juhuhu, in sedaj samo še UŽIVAM pa z metlo in cunjo po hiši hodim, hehe user posted image  Naše dete je pridno zdržalo do sedaj, mogoče bi ga še za en mesec uspela prepričat user posted image  user posted image , k nimam še nič oprano in zlikano ...

Kakorkoli, lepo se imejte, pa en lep pozdravček vam pošiljam user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.6.2009 6:40:20   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.6.2009 6:51:32   
Reby
Obi - super, da delaš še samo naslednji teden user posted image
Kruce - ti pa ne bod tak tečko user posted image
Lučka - tud pr men gre moj G zadnji mesec na dopust in mi ni prav nič fajn, ker ponavadi je on pri svojih pacientkah pri porodu in sem si to tud želela, zdej pa nič ne bo od tega
spelka12 - sej skor ne morem verjet, kako gre tudi pri tebi hitro čas, že morfo, pa še fantek bo, jupiiiii user posted image
lu33 - čestitke za lepe rezultate na NS user posted image
Se* - ja, tole si me pa nasmejala... ja, mamo pupiko s konkretnimi zadevami med nogicami user posted image
Ja, ne morem verjet, kdo je prišel - Semper, smo te vsi tako pogrešali. Čestitke za strokovca, pa ne preveč delat doma user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.6.2009 7:08:08   
Lsica
Reby, krasna kombinacija - gledat tvojo virtualno kofi pa pit svojo, ravnokar skuhanouser posted image . Jaz sem namreč kavico skoraj čisto od začetka nosečnosti nehala pit - mi ni pasala (saj veste, slabosti user posted image ...) zdaj pa spet lahko uživam zjutraj v kavici, se mi zdi, da mi še za pritisk paše.

Lu, čestitke za zdravo  user posted image , Spelka, tebi pa za zdravega  user posted image . Pa mamo spet en parčekuser posted image user posted image user posted image .

Sempervivum user posted image za strokovca....zdaj pa le zasluženo uživaj v pričakovanju user posted image .

Jaz sem pa z MŠ končala prejšnji mesec - tud zame ni bilo kaj veliko novega... zdaj pa hodim k babicam na dekompresijo. Tam pa je luštno, sploh če pol še kakšna kavica pade s kakšno user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.6.2009 7:08:47   
Reby
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07
Kimsy
a.jrad

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU
Četrtek, 11.06.
a.jrad - UZ

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
spelka12 - morfologija v LJ

Torek, 16.06.
Bumo- pregled
spelka12 - posvetovalnica
anci banci - pregled pri diabetologu v P

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled
lučka 25 - posvetovalnica

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

Petek, 26.06.
punsha - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?