Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 13:42:55
|
|
|
|
mismis
|
Še tukaj, po zadnjih informacijah naj bi bili Blanč in Mlinčka v porodnišnici. Blanč mora zdržati še en dan, ker je danes dobila inekcijo za pljučka, medtem ko naj bi bila Mlinčka že ready za akcijo. Dajmo jima izkazati malo podpore in navijajmo za njiju in njune pikice.
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.6.2009 13:43:09 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 14:21:50
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj, po zadnjih informacijah naj bi bili Blanč in Mlinčka v porodnišnici. Blanč mora zdržati še en dan, ker je danes dobila inekcijo za pljučka, medtem ko naj bi bila Mlinčka že ready za akcijo. Dajmo jima izkazati malo podpore in navijajmo za njiju in njune pikice. Opa! Držim pestke in navijamo! blanč - zdržite toliko, da injekcija prime. Mlinčka - držim pestke, da bosta prinčipesi kmalu v vajinem naročju!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 14:23:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad No da še jaz poročam iz včerajšnjega pregleda; naša pikica je zrasla in je velika 19,20 mm in srček veselo bije. Dr. Reš mi je izračunal pdp 14.01.2010 in da sem noseča slabih 8 tednov - se baje pri zamrznjenčkih drugače računa pdp kot pri živih zarodkih. Na nuhalno pa sem se naročila k njegovi hčerki Uršuli in sicer me je kar on naročil 8.7.2010. Lep pozdravček vsem Čestitke da je vse bp! BTW - hm ... nuhalno maš najverjetneje še letos, mar ne?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 14:45:03
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj, po zadnjih informacijah naj bi bili Blanč in Mlinčka v porodnišnici. Blanč mora zdržati še en dan, ker je danes dobila inekcijo za pljučka, medtem ko naj bi bila Mlinčka že ready za akcijo. Dajmo jima izkazati malo podpore in navijajmo za njiju in njune pikice. Jeeeee, super novička, kako sem vesela. Samo da bo vse vredu z njima in z vsemi škrateki, kar 4 jih bomo zdej dobili. Dejmo punce
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 14:46:34
|
|
|
|
Reby
|
hummer - držim pesti, da bo vse ok na NS in da bo s pikicama vse vredu a.jrad - super za pikico, to je pa res lepa novička
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 14:59:30
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Še tukaj, po zadnjih informacijah naj bi bili Blanč in Mlinčka v porodnišnici. Blanč mora zdržati še en dan, ker je danes dobila inekcijo za pljučka, medtem ko naj bi bila Mlinčka že ready za akcijo. Dajmo jima izkazati malo podpore in navijajmo za njiju in njune pikice. Super, - navijamo za Mlinčko , da bo čimprej cartala svoja . Saj sem rekla da jo spustim pred mano . - in navijamo za blanč - naj zdrži še malo...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 18:32:38
|
|
|
|
miklarom
|
Blanči - soseda moja dajmo dimah full močno s teboj in da bodo pikice vredu diham,diham................ diham, mlinčika - tudi zate diham, dajmo punce držita se in vso srečo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 19:47:48
|
|
|
|
Sempervivum
|
Tudi jaz diham z našimi dvojnimi nosečkami Naj bo vse, kot je treba! za Blanč za Mlinčko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 21:49:04
|
|
|
|
sabsa
|
Blanči in Mlinčika držita se! Naj porod mine brez velikih bolečin in brez zapletov. Pa da bosta čim prej v naročju držali svoji štručki!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.6.2009 23:08:38
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
O Marička! Me je kar streslo! Ob tej pozni uri tako berem ............ Ja seveda že sopemmmmmmmmmm
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 6:35:08
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 6:41:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro! Ha ha ha - prehitela si me za dobrih 5 minutk. A vse ostale pa ste zaspanke? Jaz sem že od 5 budna...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 7:33:31
|
|
|
|
Reby
|
Se* - jaz pa sem danes po dolgem času spala vso noč kot ubita, sem že pozabla, kako je to
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 8:08:19
|
|
|
|
Bumo
|
Blanč,Mlinčka....puce, držim pesti, da bo vse bp!!! Jutro punce in fanteji.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 8:11:44
|
|
|
|
Bumo
|
blanči, tale je še posebej zate in za tovjo bebico!!!! mislim na vas!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 9:10:11
|
|
|
|
zarja1
|
Mlinčka in Blanči diham diham!!!!!!!!!!!! Si sploh ne predstavljam v eni sobi tolk veselja, 4 otroc in dve lepi novopečeni mamici
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 9:16:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mlinčka in Blanči diham diham!!!!!!!!!!!! Si sploh ne predstavljam v eni sobi tolk veselja, 4 otroc in dve lepi novopečeni mamici jutrčka.... A že veste kaj kej dogaja pri mlinčkotovih in blančiki?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 9:34:44
|
|
|
|
anci banci
|
če se še vedno diha.. diham tudi jaz za vaju blanč in mlinčka... dejmo punce
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 9:40:30
|
|
|
|
miklarom
|
jutro! kako je kaj z BLANČI in MLINČIKO, še vedno diham za vama
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 9:45:37
|
|
|
|
a.jrad
|
Blanči in mlinčka , dajmo; naj bo vse ok in da bosta kmalu videli svoje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 10:09:50
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ojla! Kaj niste ble v Kongu? Pa že tako zgodaj pokonci? Dihaaaam!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.6.2009 23:24:41
|
|
|
|
Shuka
|
Tud jaz diham za mlinčko in blanči, dekleti, želim vama in vašim malčkom vse dobro.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.6.2009 6:03:45
|
|
|
|
Reby
|
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.6.2009 6:18:52
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro, tolk smo nadihal, da sam še čakamo novice.... Blanč?, Mlinčka? že cartata?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.6.2009 12:57:54
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla! I am back! No, več nas je. V petek sva prišli domov. Zdaj pa cartanje, spanje, dojenje, malo Aptamila, previjanje, malo jokanja in boleči šivi. To je opis trenutne situacije pri nas. V glavnem bilo je takole: ob cca 10-ih dopoldne so sezačeli popadki na 5 min. Ob 14 uri sva šla v P, kjer CTG ni še nič pokazal, odprta za en prst, ob osmih zvečer so bili že na 3 minute in odprta 3 cm. Takrat smo se podali proti porodni, malo čez devet so mi predrli mehur in se je začelo bolj zares. Moj je bil krasen, prav tako babica, ki me je skozi masirala. vmes so se mi popadki ustavili, okrog polnoči smo začeli s potiskanjem. Sem pa res mislila, da mi bo hrbtenico odprlo. Trudili smo se ful dolgo, tako da sem bila že čisto brez moči (popadki pa so spet pojenjali), morali so me prerezati in za iztis uporabiti malo vakuma. Na koncu sem bila že tako utrujena, da sem se bala, da jim bom tam na mizi omedlela. Ampak je bilo vse ok. Res je, kar pravijo, da je potrebna psihična in fizična kondicija. Samo mene je fizična mal zaj . Tisto ležanje zadnji mesec se mi je krepko poznalo. So me pa vsi v porodni pohvalili, da sem bila taka luštna, pozitivna porodnica. Alja je sonček, moj tudi. Res ne vem kako bi brez njega. Med popadki mi je ful pomagalo, da je bil zraven. Sem mu pa skoraj prste polomila. Zdaj doma vse rihta. No, med vikendom smo aktivirali dedija za kuho (mojega očeta). Me pa bolijo šivi in do včeraj nisem šla na taveliko potrebo in je bilo zelooo hudo. A se zadeva že ureja.... V glavnem hvala vsem za čestitke in spodbudo, Kruce tebi za osvetlitev slikce.... Grem jest....
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?