|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
8.6.2009 17:18:39   
Reby
Da nas malo dvignem...
Goldika - da nam ne boš že danes kam pobegnila user posted image
Pa res, kje je Sempervivum, upam, da je vse ok...
Lsica - tudi ti upam, da se javiš, kako ste danes zrihtali.

Kje pa ste vse danes?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
8.6.2009 19:53:06   
anci banci
goldy.. pri meni se zadeva ni čisto umirila... imam pa jutri pregled pa bomo

3x hura za naše možeke... kapo dol...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
8.6.2009 20:40:14   
Reby
No evo, pa nam je Goldy ušla v P, ob sedmih odprta 1 cm, v porodno bo šla, ko bo odprta 3 cm. Tako da čakamo user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
8.6.2009 20:42:01   
lučka 25
Lep pozdrav

No, kot vidim je kar zatišje tu gori.

mismis, ja za naju z anci banci še ni čas. In hvala za včerajšnjo kavico.user posted image

Bumo, kako si je kaj bolje?

Goldy, ja tebe pa tudi že močnejši popadki dajejo. Zdaj bo pa res en dva tri dan D na vrsti. Ja, p pazi da te z anci banci ne prehitiva, ker jaz sem od sobote še kar čisto fuč. Sem vsa narobe, trebuh otrdeva, kakšen krč vmes, ampak panike pa še ni (vsaj po moje, al pa sama sebe mirim)

Reby, ja s slikico sobe pa ne bo nič, ker nama je fotoaparat shodil. In to prav danes, ko ga je moj nujno potreboval, ko je imel zaključek sezone s tamalimi otroki, pa so imeli par igre in tekmo. Je bil prepričan kako bo dal na spletno stran in tako naredil reklamo za naslednje leto, pa je vse padlo v vodo.

Kruce, ja ti si bil pa danes priden, zgodenj pa si nas tako pocrkljal s kavico. Hvala. user posted image  Pa ja ne bodso spet zgodnje jutranje ure na vrsti?

anci banci, vidim da si tudi še bolj tako tako. Jaz se tudi od sobote nikakor ne morem sestaviti. Mi kar nekaj trebuh otrdeva, kar mi prej ni (mogoče enkrat na 14 dni). Pa danes sem mela spet en tak krč. Samo ni bil tako dolg in močen kot v soboto. Mam pa jutri UZ, s sredo pa pregled pa bomo videli kaj bo rekel G.

Kar se pa naših fantov tiče pa pomoje res lahko vse z veseljem rečemo, da smo vesele da jih imamo. Je pa tako, so tako pridni, pozorni, nežni,...tudi zato ker se oni prav tako veselijo naših težko pričakovanih zakladov kot me in so tudi ponosni na nas, ki jih sedaj še nosimo v našik trebuščkih. Bo mogoče Kruce lahko pokementiral kaj na to in po vsej verjetnosti potrdil, da je tako.user posted image

No, jutri pa komaj čakam UZ, močno upam da je vse v redu, da je že pravilno obrnjen-a. Pa da malo povprašam kako je kaj s temi mojimi težavami, čeprav se o tem moj G raje pogovori, ko imam pregled, še posebej ko če je naslednji dan, tako kot je pri meni.

Mam pa še eno težavo. a še kateri zatekajo prsti na rokah, da so čisto trdi in imate mravljince. Ker jaz imam sedaj te težave opribližno 10 dni, jih ves čas razgibavam, daje vsaj kaj bolje. Mi pa vse leti izrok, ker je oprijem čuden, nimam občutka.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
8.6.2009 21:04:15   
spelka12
goldy evo dihamo s tabo - hi, hi, hi, ha, ha, ha, hu, hu, hu.....
punsha jest imam v svojem albumu sliko svojega trebuha, ko je bila hiperca na višku. Občutiš jo pa isto kot nosečnost. Trebuh imaš čisto napihnjen, nonstop hodiš na wc, notri te vse boli, sploh pa oba jajčnika. Ti samo veliiiiko pij. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj na zs.
lučka jest sem že boljš. Vsak teden imam 2 slaba dneva ko že mislim, da bom šla rodit ampak se potem k sreči vse umiri. Za kavo sem pa še.
blanč super je prebrat, da si ok. Ja res si bova zaslužile tele male razgrajače.
kruce user posted image user posted image  za bolniško do konca. Zdej pa razvajaj svojo kruciko pa pazi, da ji ne bo preveč dolgčas.
zarja in mišmiš vedve sta pa res naši najboljši navijačici user posted image user posted image .

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
8.6.2009 22:45:20   
punsha
Spelka12, no pa nisem edina, s takšnim trebuščkom, ki ni zaradi nosečnostiuser posted image lahko rečem da imam prav tak trebuh. Bom pila, to pa gotovo res čisto premalouser posted image Zanima me le še, ali je trebušček potem izginil al kako, po kolikem času? Hvala

< Sporočilo je popravil punsha -- 8.6.2009 22:51:05 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
9.6.2009 6:33:16   
Reby
Dobro jutro!

Najprej kavica user posted image

user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
9.6.2009 6:35:36   
Reby
Zdej pa še slikica male zvezdice Alje, Goldy je rodila danes ob 00.20, težka 3.010 kg, velika 48 cm user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
9.6.2009 8:23:00   
mismis
Goldy, še tukaj. Čestitke tebi in očiju za malo Aljo, princeski pa zaželim eno lepo dobrodošlico med nami user posted image user posted image user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
9.6.2009 10:05:11   
Kruce Fiks
Opa, kaj to berem! Vsem trem iskrene čestitke in polno zdravja!
(sem si dovolil slikco malce osvetliti)

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
9.6.2009 11:51:32   
sabsa
Goldy user posted image user posted image user posted image ! Čestitke ob rojstvu hčerke Alje. Sedaj ti pa preostane le uživanje v materinstvu. Pa spočij si od poroda, naberi moči, predvsem pa se poskusi v porodnišnici naspati.

Naj samo sporočim, da sem bila v nedeljo zvečer na čiščenju po porodu. Ker mi niso pri porodu odstranili vse posteljice, sem popoldne močno zakrvavela in še isti večer šla na čiščenje. Sedaj sem že doma z antibiotiki.
Zaenkrat vse ok.

Pozdravček vsem, ki čakate ...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
9.6.2009 11:52:39   
miklarom
Goldy - še tukaj čestitke za malo Aljo, kakšen srček je iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
9.6.2009 12:23:04   
lučka 25
Lep pozdrav user posted image

Goldy, čestitam za malo Aljo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Vidiš je pa na kocu koncev prava korenjakinja. user posted image

Špelka, potem pa a kavo še velja. user posted image  samo za termin se morava zmenit.

sabsa, upam da bo sedaj pa vse v redu.

Da še poročam kako je bilo na UZ. Najbolj sem vesela, da je z otročkom vse v redu in je obrnjen na glavo (tako kot je treba) user posted image . Drugače pa res vse kaže, da bo prehitel, vsaj za 12 dni, ker na to nakazujejo vse meritve. Pa saj jaz tako in tako vedno pravim, da bom rodila 12.7. user posted image . A ja, je pa otrok težek že 2660g. Jutri pa G še izprašam glede teh krčev, lažnih popadkov. Mi je preden sem šla od UZ rekel, jutri pa glejte da bo tudi vse v redu.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
9.6.2009 13:45:18   
Serendipity
Opa! Goldy - čestitke za super lepotičko! Lepo cartanje vam želim!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
9.6.2009 13:53:39   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Da še poročam kako je bilo na UZ. Najbolj sem vesela, da je z otročkom vse v redu in je obrnjen na glavo (tako kot je treba) user posted image . Drugače pa res vse kaže, da bo prehitel, vsaj za 12 dni, ker na to nakazujejo vse meritve. Pa saj jaz tako in tako vedno pravim, da bom rodila 12.7. user posted image . A ja, je pa otrok težek že 2660g. Jutri pa G še izprašam glede teh krčev, lažnih popadkov. Mi je preden sem šla od UZ rekel, jutri pa glejte da bo tudi vse v redu.user posted image

Oooo, vaše detece pa res fajn raste! Naj bo samo tako naprej! 12.7 - fajn datum user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
9.6.2009 16:11:39   
Reby
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07
Kimsy
a.jrad

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin  user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Sreda, 10.06.
Lu33 - NS
Lučka 25 - posvetovalnica
spelka12 - morfologija pri G

Četrtek, 11.06.
a.jrad - UZ

Ponedeljek, 15.06.
efika - pregled
spelka12 - morfologija v LJ

Torek, 16.06.
Bumo- pregled
spelka12 - posvetovalnica

Sreda, 17.06.
miska73 - pregled

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

Petek, 26.06.
punsha - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
9.6.2009 16:15:04   
Reby
Lučka - super za pregled, pa da je z detecem vse ok in da je že obrnjen na glavico. Je pa pravi/a korenjak/ica user posted image  
Pa še navijam za jutri, fajn zrihtajte pupe user posted image user posted image user posted image  
Sreda, 10.06.
Lu33 - NS

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
9.6.2009 16:33:02   
zarja1
Goldy pa je le prišla Aljica!!!!!!!!!

Sulfinija čestitke za Vala!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
9.6.2009 19:10:41   
anci banci
goldy čestitke za aljo
pa sulfinija tudi čestitke za vala

lučka ... super da je bil pregled ok

pri nas je pa stanje sledeče...mali ima po meritvah 3 kg in še vedno napihnjen buši, obrnjen je na glavo,
je pa ginekologinja rekla, da če mi diabetologinja predpiše dolgi insulin( sedaj sem na kratkem) da bodo porod naslednji teden sporožili

skratka moram biti v nizkem štartu
tako da sem se kar že jutri naročila na depilacijo, pa pedikuro pa k frizerju, da se bom malce bolje počutila

pregled pa naslednji teden v torek 16.6 pri diabetologu in v porodnišnici

če seveda kaj ne pride vmes

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
9.6.2009 20:28:53   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še navijam za jutri, fajn zrihtajte pupe user posted image user posted image user posted image  
Sreda, 10.06.
Lu33 - NS

jaz tudi, jaz tudi navijam, dajmo bejbe in pikeci user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
9.6.2009 23:14:02   
Lsica
Goldy, še tukaj obema čestitke za vajino lepotičko Aljouser posted image user posted image user posted image .

Anci banci, upam da bo vse OK, pa da počakaš 2 v 1 na julij.

Sem gledala na seznam...zdaj sem pa že skoraj jaz na vrsti...pred mano je le še Mandreja, ki ima rok čez dva dni. Če ni tudi ona že kaj pohitela..
Ampak nama se nikamor ne mudi, bi kar počakala na najin PDPuser posted image konec junija. . Počutje je tudi OK, oba sva še precej aktivna in v stalnem gibanju. Saj veste - gnezdenje. Je treba okne pomit,pa rože presadit,....user posted image , dela čez glavo. Bo pa potem spet eno leto mir s pucanjem user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
9.6.2009 23:19:05   
Lsica

Sreda, 10.06.
Lu33 - NS

Lučka, dobro se pomeni z G, Lu , dobre rezultate meritev, Spelka, a ti pa že na morfologijo? uživajta obe v gledanju svojih user posted image .
tudi jaz navijam za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
10.6.2009 5:54:00   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
10.6.2009 7:23:58   
Bumo
Reby, hvala za kofetek
Goldika...ČESTITAM za tvojo malo štručko!!!!user posted image user posted image user posted image
Lučka, hvala na vprašanju.....počutim se OK, vmes mam sicer kar fajn take predmenstrualne bolečineuser posted image ,sicer pa bolj kot ne ležim.......dobro opravi danes!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
10.6.2009 7:24:37   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Sreda, 10.06.
Lu33 - NS

Lučka, dobro se pomeni z G, Lu , dobre rezultate meritev, Spelka, a ti pa že na morfologijo? uživajta obe v gledanju svojih user posted image .
tudi jaz navijam za vas user posted image user posted image user posted image

navijamuser posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?