Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Ja, hvala za čestitke, pa res se mi jekar ena konkretna skala odvalila od srca Zdej bo treba pa samo še tamalčka rodit, hehe Sej sem vas jest tudi ful pogrešala, sam sem imela doma vse v razsulu, da mi sploh ni bilo kaj dosti do tega, da bi še računalnik prižigala ... cajta pa itak nobenega ... Sva z možičkom tudi na Šolo za starše hodila. V Porodnišnico, ob devetih dopoldan ... je bilo prav fino. In zdaj se več ne bojim kontrole na dom (tudi o tem ste pisali, ane). Jaz sem doma od decembra, nekako že zdržiš ... jaz sem se do sedaj kar precej bala kontrole, ker sem imela take težave z bolniško. No, sedaj so mi jo podaljšali do porodniške, ki jo začnem s 1. julijem, moram še papirje uredit ... Kakorkoli, tudi jaz sem bila prej ful aktivna, sam če moraš počivat, potem pač to počneš. Saj se ve, za čigavo dobro! Lisica, ti pa hodiš na dekompresijo ... kako je? Jaz bi mogoče tudi šla tole čudo sprobat Kar pridi, podobno je kot če si v vodi...mislim da na nas nima kakega posebnega efekta, ampak se pa pozna, moj je ful bolj aktiven po dekompresiji, pravijo da se poveča prekrvavitev preko posteljice, kar je zelo dobro za otročka. Evo , moj migec miga 100 na uro. Še za seznamček sem dolžna pregled sporočit: svoj PRVI CTG mam 1. julija. Sem mislila, da bom imela na koncu bolj pogosto preglede, pa so še kar na en mesec Aja, pa še tole, vmes sem mela še enkrat cukr test, ker mam ful veliko plodovnice ... 9 cm ... a ve veste, koliko je imate? No, k sreči je bil negativen. Vidim pa, da anci banci nisi imela take sreče ... drži se, saj bomo kmalu zmagale, ane? Julij se bliža, ane Lučka, pa Mlinčkovi Ja, julij se bliža, junij pa že tu Jaz mam sam še 18 dni do PDP-ja. A veste kako malo je to???
|