Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 9.6.2009 21:24:43
|
|
|
|
brigita23
|
halo punce sonček-joj kok se mi smili tvoj Aleks, bošček mali....a tam so ti pa kr rekl da zmanjšaj kapljice...mislim svašta ej ...a si šla v lekarno vprašat??joj res upam da se hitro reši in se pokaka ko en velik Dej mi nekaj povej, našemu Niku so se po tej Just kremi ful mozoljčki po bušiju nardil...a misliš da je alergičen ali da je to sam kaka reakcija? A se Aleksu tud mozoljčki delajo? miška2006- a tako je s pomočniki, jah pol smo pa zdej lih zamudile...mormo pa hit te 4 strani natipkat, da pol nagrado dobimo . No kar se pa vlažnosti tiče, gremo pa mi tudi v šoping po kremice oz. lubrikante . kpmk-čestitke za diplomo ..to bo pa mogla pijačka padit junonca-a ste ukinli čajek, javi mi kakšna je situacija? lubrikant-tiste, ki že slončkate me zanima kaj uporabljate za vlaženje med ?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 21:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pozdravček vsem, mene praktično sploh ni nič doma. Jst sem cele dneve s tamalo naokoli. Zjutraj gremo, zvečer pridemo. Moj možek nas je kmalu že prijavil policiji, da razpišejo tiralico . Ponoči pa tamala spi kot angelček. Gre spat ob 8 in se zbudi ob 6,30. . Mama se tako naspi ko klada , da ima potem moč za pohajkovat. Moram potrkati, mi kakšnih problemčkov nimamo, tako ta uživamo 100 na uro. Lepo se imejte in čimmanj težavic želim. p.s.: Da še pohvalim vse naše jagode in krofke....kako so srčkani p.s.2: pa kaj ste na pomočnike pozabile ....moj radar nič ne sprejema Brigita, Detelja....kaj je zdaj to? . Zrihtam vama business, a z vama nič Miška2006 super za tako super ritem - daj nam še ostalim pošlji recept .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 21:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Evo, naša miška pridno spančka . Mi bruhamo več ne, pridno še polivamo, ko ne uspe kupček, zvečer malo jokcamo, kakamo 1-2krat na dan, kar tekoče, krčev še vedno nimamo (že trkam), spimo pridno, še vedno tudi čez dan, kopamo se še ne preveč radi, pa tudi vozičkamo se bolj v bližini, ker smo radi doma ... v glavnem, naša gospodična je zelo pridna punčka . Bom še jaz poskusila prilepiti fotkico: Lep sončen popoldan , NenaLena oooooooo kaka lepotička Hvala . Ni čudno, da se je ne morem nagledat in ne dovolj polubčkat .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 21:38:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Bom še jaz poskusila prilepiti fotkico: Lep sončen popoldan , NenaLena še enkrat čestitke za tako pridno in simpatično - kako se pa delajo taki ??? Ne skrbi, ko kaj ni po njeno, zna kar pokazati svoje ovnovske rogece . Drugače pa rabiš eno lepo mamico in fejst očija, oba pridna kot angelčka (če verjameš ), daš to skupaj in dobiš tako princesko .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 21:41:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk mate fuul lepe aprilčke in aprilčice. naš se malo smeji-ne veliko-tok da mamo impresionira. drugače pa še ne kaže interesa za igrače, glavce še tut ne drži tk močno sam, ko ga dam na bušija. Mi se tudi še bolj malo smejimo, predvsem obiskom , pol pa je mamica žalostna . Tudi igrače nam niso kaj ekstra zanimive, bolj človeški obrazi, ki govorijo, glavico pa že trmasto držimo pokonci, toda ne za dolgo. Tako da tudi mi gremo počasi naprej.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 21:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2 Ene pisete, da vasi malcki ze pridno papcajo rokice sem vam prav faus, jaz se namrec cakam na to)...brez skrbi, sem prebrala, da tako odkrivajo rokice in se z njimi zamotijo oz jih pac odkrivajo in papcajo, kmalu pa bodo ugotovili, da so uporabne se za druge stvari. Pri nas rokice pridejo v usta bolj po pomoti , bolj prstki kot rokice. Smo pa trenutno najbolj dejavni z jezičkom, ki šviga naokoli kot pri kačici . No pa saj bo tudi jeziček kar fajn uporaben, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 22:00:22
|
|
|
|
jernejav
|
Za vse katere pesti zaprtje, si poglejte, kakšne nasvete so meni dale druge mamice, mi že pridno kakamo vsak dan :) http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=4233933&mpage=1 Pomagala pa mu je cukrana voda...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 22:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nenči-vaša Ela je pa res prava mična gospodična, sem jo našmu Nikcu pokazala pa ji enga lubčka pošilja . Ela že šobi ustnice, tako da mislim, da mu pošilja en'ga poljubčka nazaj.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 22:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nenči-ta hippov bio čaj je en kamilčen en pa komarček, kumina in kamilica...je pa brez sladkorja kar je bolje zaradi grozečega kariesa kasneje, sam našemu Niku sem ga včeraj naredila pa mislim, da je imel krče po njem ..Imajo ga v Mullerju, je pa od 1. tedna naprej. Ne vem, jst bom zdej kr hippovo vodo dajala našemu za žejo. Jaz tudi mislim, da bom za žejo ostali kar pri vodi. super da ste odprli sezono . A imaš ti tuidi suho nožnico? Nisem imela občutka, da bi bila suha, toda me je pa kar malo bolelo. Mi je pa bilo čudno, saj Ela ni prišla skozi nožnico . Najbrž je bila kriva nesproščenost zaradi reza, čeprav mi je G rekla, da se sedaj ne more nič več strgati. Ni kaj, CR ni hec .
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 9.6.2009 22:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab pa še jaz pripenjam eno fotkico našega sončka .... Iiiii!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 9.6.2009 22:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Evo, naša miška pridno spančka . Mi bruhamo več ne, pridno še polivamo, ko ne uspe kupček, zvečer malo jokcamo, kakamo 1-2krat na dan, kar tekoče, krčev še vedno nimamo (že trkam), spimo pridno, še vedno tudi čez dan, kopamo se še ne preveč radi, pa tudi vozičkamo se bolj v bližini, ker smo radi doma ... v glavnem, naša gospodična je zelo pridna punčka . Bom še jaz poskusila prilepiti fotkico: Lep sončen popoldan , NenaLena Kak je lepa. Hvala!
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 9.6.2009 22:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja probas lako morda se z glicerinsko svecko kje pa to dobim jaz sem čist boga ,naš se tko joka ,pa matra da se mi prav smili.Potem pa kličem in vprašam da če je možno da bi ga kapljice zaprle pa reče da naj zmanjšam -ja kaj mi pa to potem koristi,tko da sem rekla da bom ukinla kapljice AD3 in pika,pa bom potem idela.Sem pa probala že kamilice sladkane,pa čaj iz kamilic,janža in kopra sladkan pa nič,merilec včeraj in danes pa nič.joka se pa tko in glih k zaspi ,zaspi za 5 minut saj ga prdeci zbudijo k se napne k bi rad kakal pa ne more Ubogi Aleks, objemček zanj in za njegovo mamico . Jaz bi na tvojem mestu tudi za nekaj časa pustila kapljice, da vidiš, če je to krivo.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 9.6.2009 23:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi ga pa danes nekaj sračkamo ... sem Elo že štirikrat dala spečo v posteljico, pa se je zbudila in začela jokat. Kakor hitro je bila v naročju, pa spet zaspala. Zdaj jo ima oči, toda jo slišim, kako joka, tako da očitno ne bo nič kruha iz te moke in bom morala kar jaz prevzeti ... šibam punce, pa se tipkamo jutri. Lepo in dolgo noč , NenaLena
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 5:33:44
|
|
|
|
Miška2006
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 5:41:24
|
|
|
|
Miška2006
|
NenaLena, uh, magari, da bi bil kakšen recept . Jst vam samo svetujem, da se ne preveč sekirate za vsako malenkot in da prepustite vsemu svoj čas. Naredite po vašem instinktu. Vam govorim iz lastnih izkušenj. To sem sama ugotovila, ker pri prvem, sem se dosti presekirala, ker je bila žal taka situacija (življenjska ogroženost ). Sedaj pri tamali pa uživamo življenje vsi 4. Tudi vam vsem želim, da bi čimbolj uživale porodniški dopust, ker se vztrajno krajša in se boste dvakrat obrnile okrog in boste mogle že delat. Vem, da ste nekatere prvič mamice in se vam poraja milijon in eno vprašanje. Zato smo tudi me "izkušene" tukaj, da vam kaj pomagamo. Vendar vam svetujem, da vzamete vse bolj na easy...seveda, če so pa resne težave pa kar k P. Pozdravček vsem in lep dan.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 6:11:02
|
|
|
|
Miška2006
|
Copatki/čeveljčki: Včeraj sem bila v stiku s priznanim ortopedom, ki dela v Kliničnem centru. Sva se pogovarjala o otroških copatkih oz. čeveljčkih. Glede tega dela javnost celo znanost. On pa mi je zgolj rekel, da MORAJO biti copatki oz. čeveljčki le iz naravnih materialov in ne smejo biti pretrdi podplatki. Najbolj enostavni, ne pa taki in onaki pa visoki ali nizki . Rekel je, da je bolje, da ima otroček samo nezdrsljive nogavičke kot pa kakšne "oh in sploh" copatke z vrtoglavo ceno. Copatki/čeveljčki brez kompliciranja ..... samo naravni materiali in nič drugega!!!
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 7:21:50
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro vsem skupaj! brigita.ja k sem klicala v pediatrijo mi je rekla da naj probam zmanjšat a kaj k jih še vseeno dobiva in bvi ga zapiralo.mislim hallo v lekarno nisem klicala ker bom danes šla direkt tja po sirup Lactekon in povprašala kako je s tem sirupom.Drugače sem pa brala da kot je rekla tinaaja:donaT na tešče(seveda mora biti zluftan) in ga pogreješ pa daš,ali stisnjen sok od pomaranče +sladkor (tudi malo pogreješ) in pa to z milnico k je rekla nalini-samo mi tega ne bomo prakticiral saj to izsuši sluznico v črevesju Za vlaženje med slonkčanjem nič ,ker gre lepo brez tega
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 7:21:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Za vse katere pesti zaprtje, si poglejte, kakšne nasvete so meni dale druge mamice, mi že pridno kakamo vsak dan :) http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=4233933&mpage=1 Pomagala pa mu je cukrana voda... hvala in bravo da j kakal naš tudi upam ,da bo danes vam sporočim če bomo kakal
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 7:21:54
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja probas lako morda se z glicerinsko svecko kje pa to dobim jaz sem čist boga ,naš se tko joka ,pa matra da se mi prav smili.Potem pa kličem in vprašam da če je možno da bi ga kapljice zaprle pa reče da naj zmanjšam -ja kaj mi pa to potem koristi,tko da sem rekla da bom ukinla kapljice AD3 in pika,pa bom potem idela.Sem pa probala že kamilice sladkane,pa čaj iz kamilic,janža in kopra sladkan pa nič,merilec včeraj in danes pa nič.joka se pa tko in glih k zaspi ,zaspi za 5 minut saj ga prdeci zbudijo k se napne k bi rad kakal pa ne more Ubogi Aleks, objemček zanj in za njegovo mamico . Jaz bi na tvojem mestu tudi za nekaj časa pustila kapljice, da vidiš, če je to krivo. hvala nenčika.Danes mu že nisem dala več kapljic
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 7:23:25
|
|
|
|
L & L
|
Dobr jutrčk. Nena kako lepo princesko imaš. Veronikab iiiii kok je cuker Sonček držim pesti da čim prej kakate, revček bogi Nožnica tudi pr nas je sahara, bo tut treba nekaj nabavit za podmazat Kpmk čestitke za diplomo Miška se strinjam s tabo glede tega da je treba vse bolj na izi, sam je pa tako prvi otrok je vedno prvi, takrat vedno največ kompliciraš in se presekiraš tako je sej pol se navadiš na en ritem in gre vse dosti lažje, glede čeveljčkov se pa tudi strinjam, morajo bit mehki tok da jih ti z dvema prstoma prepogneš, to je moj test v trgovini , copatki pa tut mehki in nedrseči najbolj pa bose noge. Šibam gospodič se je zbudil. LP
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 7:43:33
|
|
|
|
kpmk
|
Jutro aprilčice. Za mano je bolj huda noč, sva glede joka z mojim malo menjala. Ian je spet lepo celo noč prespal, se je pa mami skoz jokala. Včeraj sem prebrala en članek o CR in potem komentarje itd ... http://bibaleze.si/clanek//nosecnost/video-carski-rez.html in sem seveda spet lepo podoživela moj porod in zaključek le tega s CR. Kriza je bila tudi ker sva se z dragim pogovarjala kako naprej in da si oba še zelo želiva da bi Ian imel družbo, a kaj ko se delam da sem močna in mi je včeraj in danes spet to privrelo na plan in rezultat jok cel včerajšnji večer in danes tudi. Gre za to da si zelo tudi jaz želim (seveda ko bo to mogoče) še enega otročka, ampak ne upam,.... po naravni poti ne več, žal. In kar groza me je ko se spomnim kaj vse se je dogajalo tisto nedeljo v P. in kakšne črne misli so me porajale. Da vam povem, da si zelo želim, da bi napisala svojo porodno zgodbo in ne morem, vedno se nekje ustavim in jočem,... REs je presrečna sem da imam Iana in seveda mojega dragega. Ne vem ali sem res še tako občutljiva ampak res mi je prišlo na dan, ker sem se skoz delala kao močno,... zdej je pa počl in kr . Eh sej bo,... grem mojmu sončku ga pocmokat in mu povedat da ga imam neizmerno rada!!!!! Bom nehala,.... sonček - ja full bi blo res fajn da bi se dobile in da bi se naši aprilčki spoznal brigita - pjača bo padla najboljš kr 2, da nazdravimo še za naše cukrčke
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 7:44:14
|
|
|
|
ninica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Za vse katere pesti zaprtje, si poglejte, kakšne nasvete so meni dale druge mamice, mi že pridno kakamo vsak dan :) http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=4233933&mpage=1 Pomagala pa mu je cukrana voda... hvala in bravo da j kakal, naš tudi upam ,da bo danes vam sporočim če bomo kakal sonček,js tut upam,da se bo aleks končno pokakal,bogi revež - mi HB nimamo težav s tem,mali kaka 1-2x na dan,se mi zdi pa že čudno,če cel dan ni nič,nato pa sledi tako kakanje,da tut plenica popusti - zdaj sma zamenjala pamperske za tiste od dm-babylove,pa bomo vidli,če bojo zdržale ali ne
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 7:49:39
|
|
|
|
malcekvita
|
Sonček kako je kej s kakanjem? Jst mu ne bi več dajala teh kapljic AD3, pa bi pol vidla, če je to mogoče vzrok. Držim pesti, da se danes tako userje, da boš mela veliko dela s pucanjem Mi pa ponoči bolj slabo spimo . Naš se prvič zbudi okrog 1 zjutraj, se nahraniva, ga dam nazaj v zibko, pa neki jamra, pa se obrača iz boka na hrbet, in tako jamranje poslušam do ene 3, ko ga vzamem k sebi. Vmes mu probam podret kupčka, sam mi na rami takoj zaspi..., pol ob 4 spet lakota ( ja lakota je huda zver ), seveda spet bolj malo spije in je do ene 5.30 dober. No pol sva se hranila ob 6.30, vmes sva kupčka podirala, v glavnem ni mi jedel niti 6 minut, v joški še ful mleka, on pa ne bi več... pol si tlači rokice v usta, pa mislim, da je lačen, mu dam jošk, on pa bruhne. Zgleda da je bil višek. Sem hotla počakat z nakupom posteljice še kak mesec, ko se bomo vselili v novo stanovanje, sam se bojim, da se bo ta čas že razvadil s sapnjem pri nama. Pa da smo si na jasnem: ko spi pri nama, noben od nas treh ne spi dobro, samo on pač ne joka... Kak recept??? Izkušnje??? Detelja hvala za namig za C&A. Grem, dečko me kliče
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 10.6.2009 7:50:50
|
|
|
|
kpmk
|
Aja, da se pohvalimo, da smo na netu. Da je naš mali Ian na internetu in sicer na koncu videa http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-celje.html joj je lep
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009 10.6.2009 7:56:24
|
|
|
|
Pat74
|
Pozdravljene! Sonček upam, da danes tvoj kaka! Drugače se pa spomnim, da smo imeli mi ful teh težav pri naši Maši - jest sem jo kar klistirala - sem za en požirk prekuhane tople vode vbrizgala v črevo in se je tamala takoj pokakala. Pri nas so pa tele AD3 začele ravno obratno delovat, saj tamali še bolj sračka, pa čeprav so ga najprej pozaprle, zdaj, ko smo pa že na 6 kapljic, je pa prebava ekspresna. Drugače smo pa mi cel dan bolj ali manj zunaj - hodiva peš do BTC in nazaj, da mami naredi tudi kaj zase.
|
|
|
A se počutiš seksi? PaštetkaV svojem telesu se počutim seksi. Ja (
53%)
Ne (
47%)
Število vseh glasov: 90Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!