|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
8.6.2009 18:28:38   
Anonimen
Evo, naša miška pridno spančka user posted image . Mi bruhamo več ne, pridno še polivamo, ko ne uspe kupček, zvečer malo jokcamo, kakamo 1-2krat na dan, kar tekoče, krčev še vedno nimamo (že trkam), spimo pridno, še vedno tudi čez dan, kopamo se še ne preveč radi, pa tudi vozičkamo se bolj v bližini, ker smo radi doma ... v glavnem, naša gospodična je zelo pridna punčka user posted image .

Bom še jaz poskusila prilepiti fotkico:
user posted image

Lep sončen popoldan user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
8.6.2009 18:34:00   
Miška2006
Pozdravček vsem,

mene praktično sploh ni nič doma. Jst sem cele dneve s tamalo naokoli. Zjutraj gremo, zvečer pridemo. Moj možek nas je kmalu že prijavil policiji, da razpišejo tiralicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ponoči pa tamala spi kot angelček. Gre spat ob 8 in se zbudi ob 6,30.user posted image user posted image user posted image user posted image . Mama se tako naspi ko kladauser posted image user posted image user posted image , da ima potem moč za pohajkovat.user posted image user posted image user posted image

Moram potrkati, mi kakšnih problemčkov nimamo, tako ta uživamo 100 na uro.

Lepo se imejte in čimmanj težavic želim.

p.s.: Da še pohvalim vse naše jagode in krofke....kako so srčkaniuser posted image user posted image user posted image

p.s.2: pa kaj ste na pomočnike pozabileuser posted image user posted image user posted image ....moj radar nič ne sprejemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Brigita, Detelja....kaj je zdaj to?user posted image user posted image user posted image user posted image . Zrihtam vama business, a z vama ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
8.6.2009 18:47:15   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Evo, naša miška pridno spančka user posted image . Mi bruhamo več ne, pridno še polivamo, ko ne uspe kupček, zvečer malo jokcamo, kakamo 1-2krat na dan, kar tekoče, krčev še vedno nimamo (že trkam), spimo pridno, še vedno tudi čez dan, kopamo se še ne preveč radi, pa tudi vozičkamo se bolj v bližini, ker smo radi doma ... v glavnem, naša gospodična je zelo pridna punčka user posted image .

user posted image

NenaLena

oooooooo kaka lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
8.6.2009 19:27:10   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

user posted image

NenaLena

še enkrat čestitke za tako pridno in simpatično user posted image - kako se pa delajo taki user posted image ??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
8.6.2009 20:19:25   
klavdyk
hej ho

mah.. se enih težav rešimo pa so že na vidiku druge. user posted image user posted image

mali od predvčeraj kašlja, mu teče iz nosa-no to že en čas-pa nič ne pomaga. ne vem kaj naj. mu pucam s fiziološko, s baby vacom... se mu v grlu nabira sluz, pa jo ne zbruha in tk grdo pol kašlja, pa se mu tista sluz kr not nabira. help!?! naj katera svetuje kaj naj? a bi mogla iz k P? vročine nima- v ušesu danes 36,9. grozno je. danes je tut bol slabo, spi tudi malo, samo jamra in je tečko. user posted image user posted image user posted image bom vidla kako bo noč!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
8.6.2009 20:21:02   
klavdyk
mate fuul lepe aprilčke in aprilčice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naš se malo smeji-ne veliko-tok da mamo impresionira. drugače pa še ne kaže interesa za igrače, glavce še tut ne drži tk močno sam, ko ga dam na bušija.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
8.6.2009 20:34:39   
tinaaja
klavdyk - v nos operil + fiziloska zmesana 50:50 razmerje. ce bi zacel hropst, piskat ali tezko dihat, takoj k dr. ce v spanju pospeseno diha tudi - ne vem a je nad 40 vdihov na minuto za k dr. nisem ziher pa pikepoke za vas! pri tok micenih je treba pri vrocini se tud it pokazat, sam ce si merila v uses, pol to se ni vrocina. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
8.6.2009 22:03:57   
2soncek2
Hoj vzorne mamice!

Eno vprasanje:user posted image Tiste, ki proti krcem uporabljate kapljice Sab Simplex, kako pogosto jih dajate? Ste jih dobile kot priporocilo od pediatra? Vam je napisal morda bel recept? Pomagajo sploh te kapljice?
Mi se namrec ne moremo in ne moremo resiti bolecin pri sraufanju v trebuscku. Poskusili ze Lefaxin, Babynos, Koroske kapljice, kuminov sirup, caj, masaze...v glavnem svasta!
V lekarni mi kar tako ni zelela dati Sab simplex-a, je rekla naj se najprej posvetujem s pediatrom, oz. naj mi napise recept, ces, da so to ful mocne kapliceuser posted image user posted image user posted image
Kaksne so torej vase izkusnje???

Ene pisete, da vasi malcki ze pridno papcajo rokice sem vam prav faus, jaz se namrec cakam na to)...brez skrbi, sem prebrala, da tako odkrivajo rokice in se z njimi zamotijo oz jih pac odkrivajo in papcajo, kmalu pa bodo ugotovili, da so uporabne se za druge stvari.user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
8.6.2009 22:04:00   
Nalini
ojla

rdeči flekeci po telesu ... naš mali je pa postal flekast po telesu - po sprednjem delu, za ušesi .... so taki mali rdeči flekeci .... od česauser posted image   a bi lahko bil kriv antibiotikuser posted image  ...... ne vem, če naj zdaj sploh vzamem antibiotik, ker je malo flekastuser posted image  ---- sem pa zdaj okuser posted image

detelja ... v četrtek? --- te bomo šli v MS .... drugače ta teden ne bo časa .... ali pa te naslednji teden ....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
8.6.2009 22:08:01   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Ene pisete, da vasi malcki ze pridno papcajo rokice sem vam prav faus, jaz se namrec cakam na to)...brez skrbi, sem prebrala, da tako odkrivajo rokice in se z njimi zamotijo oz jih pac odkrivajo in papcajo, kmalu pa bodo ugotovili, da so uporabne se za druge stvari.user posted image user posted image

naš mali tak cmoka kot da bi jedel najboljši sladoled s čokoladnim prelivom ...user posted image
.... zraven se mu pa sline cedijo .... user posted image  ...

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
8.6.2009 22:42:22   
*Junona*
Dober večer, na hitrco se vam malo javljam, ker me vedno nekaj preganja. Trenutno se moja zlata hčerkica oglaša, tačas ko vam pišem jo bo pa ati pocartal.user posted image

Imamo ful gužvo, kar naprej neki obiski, tak da sem čist neprespana.

Danes sem imela tehnični pregleduser posted image user posted image user posted image oz. pregled pri G. Vse ok, baje lahk slončkamo, ampak kaj ko smo že poskušali pa ne gre. BAje zaradi brazgotin, ki so mi še ostale od poroda. Je rekel G, naj fejst navlažimo in da naj bom na vrhu, ker sama najbolj vem, kaj mi bo pasalo.

Zdej pa šibam, ker me dragi kliče in pravi, naj hitro pridem z zizo, ker nič več druga ne pomaga.user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
8.6.2009 22:59:27   
brigita23
halo punce...dober večer

no danes pa je bil zopet en lep in vroč dan, tako da smo se mi kar cel dan potepaliuser posted image . Dopoldan smo še šli stvari za krst urejat popoldan pa kavica in sprehod.
Naš Nik je danes dobil že 4 kapljice AD3 in moram priznat da še kr nekak gre. Ima sicer nekaj krčev ampak ni hudo. Jst mu jih dajem zjutraj in potem gremo ven na sprehod po tlakovcih ga mal trese pa se pol fino spunka in pokaka in je boljšeuser posted image . Moram pa vam povedat, da si mu ne upam dat več čaja saj sem mu ga včeraj dala tega BIO HIPPOovega pa je mel pol ful krče bošček, tako da mi bomo žejo preganjali kar z vodouser posted image .

nenči-vaša Ela je pa res prava mična gospodična, sem jo našmu Nikcu pokazala pa ji enga lubčka pošiljauser posted image .

junonca-super za pregled no kar pa se slončkanja tiče a tudi upam, da se zadeva hitro uredi in da bo vse po staremuser posted image .

miška2006-nisem vedela a že imamao dovoljenje za pomočnike. Pa kakšna je normauser posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
8.6.2009 23:16:55   
brigita23
cveta-naj te potolažim da nisi edina grešnica kar se računalnikov tiče...je pri nas ista situacija...tudi za telefone sva se midva z mojim prej stritno zmenila da jih bova v predsobi puščala...no pa so zdaj kr zraven najuuser posted image ...ehhh
drugače pa super da je blo pr G vse ok in upam, da slončkanje stečeuser posted image

kakanje po AD3-jst sem tudi opazila da težje kaka, predvsem pa je kakec zdaj zelenuser posted image

L&L-Vaš Orson je pa pravi lepotec, cartkan je ni kajuser posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
8.6.2009 23:30:15   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

da vidim če mi bo uspelo prilepit slikco

user posted image

tole je pa čista mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ful je luškan, pa pravi frajeruser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
8.6.2009 23:33:27   
brigita23

evo,bom še js poskusla...
user posted image

user posted image

to je pa najin sonček user posted image

[/quote]

jooo tudi pravi cukeruser posted image user posted image , pa lepe nogavičke ma...mamo mi isteuser posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
8.6.2009 23:45:54   
brigita23
nenči-ta hippov bio čaj je en kamilčen en pa komarček, kumina in kamilica...je pa brez sladkorja kar je bolje zaradi grozečega kariesa kasneje, sam našemu Niku sem ga včeraj naredila pa mislim, da je imel krče po njemuser posted image ..Imajo ga v Mullerju, je pa od 1. tedna naprej. Ne vem, jst bom zdej kr hippovo vodo dajala našemu za žejo.
user posted image user posted image user posted image super da ste odprli sezono user posted image . A imaš ti tuidi suho nožnico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
9.6.2009 5:45:17   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
9.6.2009 5:45:22   
Miška2006
Sab simplex, mi jih jemljemo po pripročilu pediatra, a jih dobiš kar v lekarni proti plačilu in brez recepta.

Pomočniki, no, glih dovoljenja nimamouser posted image . Je pa anketa pokazala, da smo v večini ZA pomočnikeuser posted image . Že deset dni "lahko" dajemo pomočnike (max. 5 slikic na vasko 5 stran....105,110,115,...) in BREZ CITIRANJA!

Sušauser posted image user posted image user posted image , tam spodajuser posted image user posted image user posted image ....jst še nikoli nisem imela tako suhe kot zdaj. Še po prvi nosečnosti neuser posted image . Tako je podmazana, ko user posted image in zgleda tako, kot bi poskušali ribo prjeti, ko se ulovi na trnkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Na to sem vas jst opozarjala že v marcuuser posted image , da je po porodu ponavadi takouser posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
9.6.2009 6:09:44   
sonček85
ninica23:joj kako je cartkan tale naš krofekuser posted image user posted image user posted image user posted image
detelja:ja tko kot si ti napisala če je prej navajen kakt vsak dan ali pa ne je drugače.Naš je prej do pred 1t kakal tko da je bila vsaka plenička pokakakna,sedaj pa ne.user posted image
ujej boga majčica Čebelica-naj jo čim prej minejo krčki in da bo bolje.user posted image Je pa prava lepotička
kpmk:super za podelitev diplome.
park:ne se nismo mogle nikakor dobituser posted image user posted image user posted image tko da sem kar v meka zavila ,skočla do sestrične,pa potem še do kolegice na kavico pa domov in je že bila ura 19.30user posted image
nena:hvala ti še kar naprej drži pesti da bo kakal ker še sedaj ni user posted image ja je pa pravi frajerčekuser posted image user posted image ja Ela in ostale Jagode bojo mele pa res veliko izbiro user posted image user posted image
Super da ne bruhca več in da je tko pridna

No mi smo pa včeraj spali k smo prišli od tašče od 17.45-23.45user posted image user posted image pa smo ponoč nili vseeno zelo pridni user posted image
miška2006:a vaša lepotička pa že tko pridno aja ponoč-super le tko naprej user posted image user posted image user posted image
klavdyk:držim pestke da gre na bolje in upam,da ti bojo tiste z več izkušnjami lahko kaj več pomagale.user posted image user posted image
2sonček2:jaz sem mu jih devala tko k ga je res zvijalo ,a ker je krčkov očitno manj mu raje dajem koroške ,saj so sab simplex naj bolj močne .Jih ima pa naš res rad in so ga tkoj pomirile .dobila sem jih pa od kolegice ,ki jih je imela za svojega a jih nista porabila do konca
nalini:umivaj mu s fiziološko,kamilicami in hrastovim lubjem.So pa posledica vročine ali sparine.

junona.super za teh.pregled zdaj pa veselo  rabo prestav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi gremo tudi danes na 4 kapljice AD3user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
   RE: Aprilski krof(e)ki in Jagode 2009
9.6.2009 6:09:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nalini :ja tko je naš ,se naje pa tečnarčka,pa dam dudo pa joka ,vidi se pa da bi rad kakal k se tko naprenja da groza.

jaz ga ne bi več mučila .... ampak pomagala .....
meni je bilo v soboto žal, da sem malega tak dolgo pustila, da se muči.... ker se je zmatral onuser posted image ..... jaz pa še bolj
hejla jutro vsem

Evo smo včeraj probali z termometrom in kremoci v ritko pa še nismo kakal,danes sem to ponovila ,če  do jutri ne bo grem kar jutri in ne čakam noben dan več.K se mi moj Sonček smili.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.6.2009 6:10:34 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
9.6.2009 7:03:32   
tinaaja
probas lako morda se z glicerinsko svecko user posted image al pa mal putrcka v rito. verjetno je ok tud za tok male. da ce se je cep naredila, da ga zmehca. vem pa kok je tole strasno, naso je zaprlo po prvem cepljenju in sem bila cist pafuser posted image upam, da se kmalu pokaka!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
9.6.2009 7:28:22   
veronikab
Živijo punce!

Malce sem vas brala za nazaj in vidim, da kar dogaja.

Naš Jakob je imel včeraj hude krče. Nič ni pomagalo - ne Lefaxin kapljice, ne vetrovne iz Koroških lekarn. user posted image user posted image user posted image user posted image

Začelo se je zvečer okrog 20 h po kopanju. Tudi mi smo kupili čebriček - malček v njem neizmerno uživa, po kopanju pa gorza. Tako ga je zvijalo, da si mel občutek, da mu črevca para.

Pokakal se je šele ponoči ob 3h (zelo malo - za eno žličko), danes zjutraj ob 6h pa tako, da je bila cela zibka pokakana. Že perem penco in celo posteljivo, malček pa končno ajčka v najini postelji.

Z AD3 kapljicami smo na št. 5, pa mu jih nekako sploh ne upam dati več, saj nisem sigurna a so krčki povezani z njimi.

V vozičku mi še vedno joka - včeraj prvih 28 min - kot da bi ga dajala iz kože, pol pa se je pomiril, tako da sva bila nazrakcu še 1,5h.

A ma katera izkušnje z vezanjem Sleepy Wrapa??? Sicer sem nekaj filčkov našla na Youtube vendar mi še vedno ne rata 100%.

Vsem lep dan!

Lp,

veronikab

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
9.6.2009 7:49:17   
kpmk
Jutro.
Da se hitro pohvalim, saj sem zelo naspana, ker je naš mali princ pančal od 22 - 6ih user posted image user posted image  Res priden (trkam na les, ker ko ga pohvalim, je potem noč burnauser posted image )
sonček - park - joj škoda, upam, da naslednjič se pa vse vidimo user posted image

user posted image  Naš se že kr malo slini in full deva rokice v uste in pol full cmoka,... pa ni lačen,... a vam tudi?

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
9.6.2009 7:59:13   
veronikab

user posted image  Naš se že kr malo slini in full deva rokice v uste in pol full cmoka,... pa ni lačen,... a vam tudi?

Naš isto dela, najpogosteje pa ko ga šraufa. Pol maš občutek, da bi svojo rokico kar požrl. Sicer so pa to naši mali sesalčki, ki morejo zadovoljiti svoj sesalni refleksa, a ne? user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
9.6.2009 8:03:58   
veronikab
pa še jaz pripenjam eno fotkico našega sončka ....

user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Katero ime vam je všeč??
rosajelka

a)Nika (26%)

b)Taja (28%)

c)Zala (29%)

Č)Zara (18%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!