Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo mne nazaj moje mnenje-tukaj punce pišemo kako si katera pomaga pri uspavanju, pa kakanju pa dojenju pa podiranju kupčkov itd..., no jst mislim, da je pri vsakem dojenčku drugače, da tukaj ni nekega fiksnega pravila ki bi držal za vse enako . Naš Nik npr. ma tudi ful rad glasbo in zaspi tudi pri največjem hrupu, mu to celo paše, drugi pa spet ne. Zato pa se mi zdi fino da si takole pomagamo in napišemo svoje izkušnje . Je pa tudi lepo da se še naprej takole družimo kljub temu, da imamo zdej en kup skrbi in obveznosti in je včasih že tuš luksuz . Se popolnoma strinjam s tabo, da je vsak otroček poglavje zase, je pa vseeno fajn, da si pomagamo z različnimi triki - to, kar so v starih plemenih počele starejše ženske: pomagale mlajšim. Ker če si me babe med samo ne bomo pomagale, potem pa je res nekaj hudo narobe s tem svetom. Tuš luksuz , čista resnica . Zaenkrat, ko Ela še veliko spi, je kar fajn, ker lahko vse postorim medtem, ko ona spi. Tudi stuširat se grem - se pač tuširam pri odprtih vratih, da jo slišim, če bi slučajno začela jokati. Toda potem, ko bo večino dneva budna, pa bo najbrž to še večji luksuz . jok-jst pa zdle sicer fejst trkam na les, ampak naš Nik od kar ga imamo vsegaskupaj ni jokal 2 uri. Je en tak vesel zadovoljen dojenček, ki malo zajoka samo kadar je lačen ali kadar ga napenja. No in za ta dva primera imamo super utečene tehnike in že joka ni več. Je pa prej v bušiju tok bolj razgrajal . Super za Nika! Naša Ela v povprečju joka vse skupaj kakšnih 15 minut na dan, gre za bolj opozorilni jok, pa še to mi je hudo, toda tisti zares pravi jok pa je doslej imela le kakšnih 3-krat in to pri kopanju . slončkanje-smo poskusili , bilo kratko a sladko Tudi mi smo se po dolgem času predali tem užitkom in je bilo prekrasno. Tako da pri nas je končmo sezona odprta . čaj-zanima me a vse devate svojim sončkom čaj. Mi ga še nismo, sem mu do zdaj dala 2x le vodo, ker je imel po teh AD3 kapljicah ful suhe usta in sem imela občutek da ga žejajo. Zdej pa sem kupila tale BIO hippov čaj v Mullerju brez sladkorja pa mu ga bom poskusila dat. Midve tudi še nisva začeli s čajem, sem pa že razmišljala, da bi morda bil čas zanj, čeprav ne vem, zakaj. Iz česa pa je ta bio Hippov čaj? morje-ko boste šle s svojimi bebiji na morje a jih boste mazale s kremo za sončenje....sej vem da bomo v senci, sam tudi tam lahko prisveti kakšen sončni žarek? Jaz si bom najverjetneje naročila to Justovo kremo za sončenje za otroke in jo bomo imeli s sabo za vsak slučaj, saj gremo na morje šele septembra. Toda baje naj ne bi tako majhnih dojenčkov mazali s kremami za sončenje, tako da sem težko preveč pametna glede tega.
|