|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
8.6.2009 13:15:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Sonček malo kreme za ritko dej gor pa bo šlo lažje not veliko sreče
hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
8.6.2009 13:15:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

da vidim če mi bo uspelo prilepit slikco

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj kak frajer je user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
8.6.2009 13:17:10   
sonček85
zupancdam:greš na shrani.si  poiščeš sliko katero bi rada dala sem v svojerm brskalniku n rač.,potem pa daš shrani ,počakaš nekaj sekund in potem kopiraj kodod ,ki je v drugi vrstici in prilepi na to okence ,kjer pišeš.

če ne bo šlo se čujeva popoldan.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
8.6.2009 13:54:27   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nalini :ja tko je naš ,se naje pa tečnarčka,pa dam dudo pa joka ,vidi se pa da bi rad kakal k se tko naprenja da groza.

jaz ga ne bi več mučila .... ampak pomagala .....
meni je bilo v soboto žal, da sem malega tak dolgo pustila, da se muči.... ker se je zmatral onuser posted image ..... jaz pa še bolj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
8.6.2009 13:58:31   
malcekvita
evo...

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
8.6.2009 13:59:09   
malcekvita
čakte, ni mi še ratalo user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
8.6.2009 14:04:24   
jernejav

Dobro jutro vsem.
Moram pokazat jutranji foto sešen je tko cukrast evo:
user posted image
user posted image

joj kak cukerček user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
8.6.2009 14:18:51   
ninica23

zupancdam:greš na shrani.si  poiščeš sliko katero bi rada dala sem v svojerm brskalniku n rač.,potem pa daš shrani ,počakaš nekaj sekund in potem kopiraj kodod ,ki je v drugi vrstici in prilepi na to okence ,kjer pišeš.

evo,bom še js poskusla...
user posted image

user posted image

to je pa najin sonček user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
8.6.2009 14:21:36   
ninica23
deluje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
8.6.2009 14:40:05   
ninica23
zanimiv članek o poporodni depresiji user posted image

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.zurnal24.si/export/sites/z24/_data/images/vasotrok/mama_in_fantek.jpg_138096144.jpg&imgrefurl=http://www.zurnal24.si/cms/zstil/vasotrok/index.html%3Fid%3D33621&usg=__I4uryPREJ9eDLIc5IhtaNoyJuLs=&h=216&w=325&sz=14&hl=sl&start=35&tbnid=LwKFeRwcK-ScgM:&tbnh=78&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dfantek%26gbv%3D2%26ndsp%3D21%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26start%3D21

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.6.2009 15:05:41   
detelja
nalini to foro glede kakanja (milo) sem jaz že napisala, ko smo bile noseče pa nekatere niso mogle it na veliko potrebo...se uporablja tudi pri starejših...kdaj se vidimo???

ena je napisala, da je to normalno, če otrok ne kaka do 5 dni...jaz bi rekla tako, za otroka kateri je navajen kakat vsak dan pa pol ne gre je sigurno drugače kot za tistega kateri kaka 1x na teden, ali? isto je pri nas...jaz sem navajena, da grem večkrat na veliko potrebo, nekatere ste navajene da greste 1x na teden in sigurno če jaz ne bi mogla cel teden it bi me ful vse bolelo, tiščalo itd...

moja maja pa ima že par dni ful hude krče...zjutraj in zvečer...so mi rekli v lekarni, da je možno, da je kriva polna luna...svašta...sam se mi revica tako smili ko joka tako, da prav cvili...vsaka žilica se ji na glavi vidi, ko začne ful jokat...

user posted image
user posted image
tako pa se je začela igratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas so postale ful popularne pleničke, posebej, če dišijo po mamici...joj kako jo stiska k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.6.2009 15:08:49   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

user posted image

user posted image

lep nasmešek user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
8.6.2009 15:12:33   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

user posted image

lep nasmešek user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
8.6.2009 15:17:21   
kpmk
sonček - diploma - joj fajn je blo na podelitvi, sploh zato ker sta me spremljala moja 2 user posted image . superca in še kapce smo mel user posted image   user posted image

park - kako je kaj bilo? ste bile v parku. kakšna fotka??? user posted image
ninica23- imamo pa isti bodi (on rjav h&m) user posted image

kakanje - mi smo se pa danes tako zelo pokakalo, res res ornk user posted image

naši aprilčki - madonca so luškani user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
8.6.2009 15:28:06   
detelja
malcekvita napisala si, da komaj čakaš, da greš v h&m, če greš user posted image oblačila kupovat, če imaš kje poleg c&a pejd še tja pogledat, cene so nekje enake, meni imajo ful lepe stvari...

http://www.cunda.de/Shop/HtmlLevel3/babies_kollektion.html?l1=%27Babies%27&l3=%27Kollektion%27

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
8.6.2009 17:30:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image user posted image veste kaj moji maji pomaga, če je razdražena pa ful joka, da jo dam na previjalno...tam več ne joka, začne migat z rokicami, nogicami in se smejat....če pa jo slučajno zvija pa ji niti previjalna ne pomaga pol pa jo vseeno dam na previjalno pa jo slečem in takoj je vse ok...tako, da ko sve sami in imam dosti za likat jo dam na previjalno in poleg likamuser posted image user posted image user posted image sicer mislim, da se ta čas izteka, ker je ful velika migica in bo čez čas padla iz previjalne... Res je, tudi Ela je na previjalni vedno mirna. Ne vem, kaj je s temi previjalnimi user posted image . Pa tudi naša gospodična je takšna vrtavka, da kmalu več ne bo šlo, da bi jo za par sekund pustila samo na previjalni in recimo vzela slinček iz omare.

štorkljica maja  joka, če kaka, jo zvija, je sitna, lačna ali pa ji je tečno...ima pa foro, da ko gremo z vozičkom ven pa če takoj ne zaspi najprej nekaj časa opazuje pol pa začne jamrat, potem mal jokcat in potem čedalje bolj...včasih prav cvili, včasih ji prav slina zaleti tako se joka in pol zaspi...ne vem kaj je to za fore, da se prvo more zjokat tako do maximuma in pol spi...kolegica mi je rekla, da je njen mali imel tudi tako obdobje...sam je pa ful noro ko sem v parku pa se dere ko sraka in pol me vsi gledajo, kao zakaj otroka kar tako pustim v vozičku...saj jaz jo božam se pogovarjam z njo, itd...ampak ona ima svojo foro in se dere in pol v sekundi zaspi...mogoče pa je tako zmatrana, da ne more takoj zaspat in ve, da se tako zmatra...no, jaz se ne sekiram za druge, ker vem, da je sita, previta itd...in da je otrok in da ne zna govorit in nekako mora mamici mal bolj glasno povedat dogodke dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tudi Ela velikokrat preden zaspi jokca in jamra in po očkah ji prav vidim, da gre samo za sitnobico. Včasih se še ji jokati prav ne da in cvili kot ena mucka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
8.6.2009 17:34:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

alo punce

sam toka da vas pozdravim, nimam časa brat za nazaj...sem včeraj mal čekirala in pol sem glih hotla začet pisat pa se kje Nikec prebudiluser posted image

spanje no pri nas pa je ravno nasprotno mi spimo kar dosti. Tudi čez dan naš Nik spi kar precej, jemo tako čez dan na dve uri ostalo pa prespimo ali predremamo. Če pa gremo z vozičkom ven pa kot je že Nalini napisala spimo kot ubiti, še jesti pozabimouser posted image

uspavanje imamo že tudi mi nekak utečen urnik, zvečer kopanje, ziza se mal pocartamo in nato kinderpet. Tam mu prižgem uspavanko, ga polubčakm in božam po temenu in potem naš Nik sam zaspi.user posted image

dojenje se strinjam da ponudba povpraševanje še obstaja. Jst sem si izčrpala ko je bila res sila, ker drugače bi fasala mastitisuser posted image .

nenapovedani obiski uf to pa sovražim, še posebej če ravno hočem zadremat pol mi pa en na vrata pozvoniuser posted image user posted image user posted image

sonček-hvala za kremico, res pomaga...zej masiramo bušija ene 5-10 min, pol se pa Nik pokaka ko velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

frutolina-hvala glede pohval za Nikauser posted image

nenči-a tvoje joškice so tudi velikankeuser posted image user posted image user posted image ...sej bo, jst ko pa dojim je pa to še hujeuser posted image user posted image
nič fino se imajte pa se pol še kaj oglasim

Super, da sta ujela svoj ritem user posted image user posted image user posted image . Midve z Elo imava tudi že svoj ritem, dokler sva sami ali pa je oči doma. Toda, če so kakšni obiski, pa naju kar malo iz tira vrže user posted image . Sedaj pa ne vem, ali res Elo tako moti, ali sem jaz manj sproščena in Elo to čuti in se torej samo odzove na mene. Pa še vedno samo spimo. user posted image Do kdaj pa so dojenčki takšni zaspančki, da samo spijo, jejo in se previjajo?

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
8.6.2009 17:38:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

user posted image  mi smo danes stari že dva meseca,naša bombica,tako jo ljubkovalno kliče oči,je prava frajerka se že tako smeji,da jo je užitek gledati,vsi so tako navdušeni nad njo,da bo prava razvajenka.
Sonček katera je ta kremica za bušija,moja tudi ne kaka vsak dan in jo zato še mučijo krčki,sicer ni tako hudo samo vseeno ni fino.
Včeraj je pa moj tastarejši,Nejc,mislil da je akrobat s kolesom,je pogrnil kot.....danes zjutraj me je pa skor kap,ko me je klical v sobo,jokal,kar je za njega že zelo hudo,da joka,postelja cela krvava,koleno pa štirikratno.Se je podrgnil in ima par ran samo ne globoke pa včeraj ni nič tekla kri ponoči pa,grozen prizor,čeprav ni bilo tako hudo,samo kaj je s kolenom pa ne vem,je kar fino zatečen in ni več mogel stopit na noge.Čakam kaj bo ga je oči peljal na urgenco.To so pa najstniki,ki mislijo da so frajerji,če se tako afnajo s kolesi.So imeli prvo obletnico valete,joj kako se staram sedaj ima že sinko obletnice....
Lepo nedeljo vsem

Čestitke za 2 meseca! user posted image user posted image user posted image Mi bomo drugi mesec praznovali v nedeljo. Joj, kako beži čas. user posted image Pa user posted image za Nejca, da bom koleno čim prej ok. Da bo lahko spet akrobat user posted image .

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
8.6.2009 17:51:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo mne nazaj

moje mnenje-
tukaj punce pišemo kako si katera pomaga pri uspavanju, pa kakanju pa dojenju pa podiranju kupčkov itd..., no jst mislim, da je pri vsakem dojenčku drugače, da tukaj ni nekega fiksnega pravila ki bi držal za vse enakouser posted image . Naš Nik npr. ma tudi ful rad glasbo in zaspi tudi pri največjem hrupu, mu to celo paše, drugi pa spet ne. Zato pa se mi zdi fino da si takole pomagamo in napišemo svoje izkušnjeuser posted image . Je pa tudi lepo da se še naprej takole družimo kljub temu, da imamo zdej en kup skrbi in obveznosti in je včasih že tuš luksuzuser posted image .
Se popolnoma strinjam s tabo, da je vsak otroček poglavje zase, je pa vseeno fajn, da si pomagamo z različnimi triki - to, kar so v starih plemenih počele starejše ženske: pomagale mlajšim. Ker če si me babe med samo ne bomo pomagale, potem pa je res nekaj hudo narobe s tem svetom. Tuš luksuz user posted image user posted image user posted image , čista resnica user posted image user posted image user posted image . Zaenkrat, ko Ela še veliko spi, je kar fajn, ker lahko vse postorim medtem, ko ona spi. Tudi stuširat se grem - se pač tuširam pri odprtih vratih, da jo slišim, če bi slučajno začela jokati. Toda potem, ko bo večino dneva budna, pa bo najbrž to še večji luksuz user posted image user posted image user posted image .

jok-jst pa zdle sicer fejst trkam na les, ampak naš Nik od kar ga imamo vsegaskupaj ni jokal 2 uri. Je en tak vesel zadovoljen dojenček, ki malo zajoka samo kadar je lačen ali kadar ga napenja. No in za ta dva primera imamo super utečene tehnike in že joka ni več. Je pa prej v bušiju tok bolj razgrajaluser posted image . Super za Nika! Naša Ela v povprečju joka vse skupaj kakšnih 15 minut na dan, gre za bolj opozorilni jok, pa še to mi je hudo, toda tisti zares pravi jok pa je doslej imela le kakšnih 3-krat in to pri kopanju user posted image user posted image user posted image .

slončkanje-smo poskusiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bilo kratko a sladkouser posted image user posted image Tudi mi smo se po dolgem času predali tem užitkom in je bilo prekrasno. Tako da pri nas je končmo sezona odprta user posted image  user posted image  user posted image

čaj-zanima me a vse devate svojim sončkom čaj. Mi ga še nismo, sem mu do zdaj dala 2x le vodo, ker je imel po teh AD3 kapljicah ful suhe usta in sem imela občutek da ga žejajo. Zdej pa sem kupila tale BIO hippov čaj v Mullerju brez sladkorja pa mu ga bom poskusila dat. Midve tudi še nisva začeli s čajem, sem pa že razmišljala, da bi morda bil čas zanj, čeprav ne vem, zakaj. user posted image Iz česa pa je ta bio Hippov čaj?

morje-ko boste šle s svojimi bebiji na morje a jih boste mazale s kremo za sončenje....sej vem da bomo v senci, sam tudi tam lahko prisveti kakšen sončni žarek? Jaz si bom najverjetneje naročila to Justovo kremo za sončenje za otroke in jo bomo imeli s sabo za vsak slučaj, saj gremo na morje šele septembra. Toda baje naj ne bi tako majhnih dojenčkov mazali s kremami za sončenje, tako da sem težko preveč pametna glede tega. user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
8.6.2009 17:57:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anca

Nena Lena mi imamo ad3, sem ravno zadnjič brala na nekem forumu pismo ene mamice, ki ima njen sinčekneke težave, mislim da je dobil rahitis, pa jo je zdravnik kregal, ker je dajala otroku samo 3 kapljice namesto 7.. Mi nimamo nobenih krčev po kapljicah, pa še všeč so ji, ker so sladke.. Se skoz tako smeji ko jih poje user posted image user posted image user posted image Danes se še najde otrok, ki ima rahitis? user posted image Ne morem verjet. Saj glede teh kapljic sem ful zmedena, tako da smo se odločili, da če ne drugače, bomo jemanje samo malo preložili - ko dopolni 3 mesece, da bo imela že manj občutljivo črevesje, potem bo težav gotovo manj.

Včeraj smo nabavili gugalnik, in zdaj dosti prej zaspi, in tudi ne jezi se, če jo malo kdaj odložim.. Saj jo imamo večino dneva še zmeraj na rokahuser posted image user posted image user posted image Tudi mi gremo čez vikend v nakup ležalnika, saj jo imam zaenkrat čez dan vsaj nekaj uric na kavču na blazini, toda kmalu to več ne bo varna varianta.

(odgovor članu anca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
8.6.2009 18:01:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Mi se pa smejčkamo...
user posted image

Pa grdo gledamo...
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiii user posted image

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
8.6.2009 18:06:47   
Anonimen

Dobro jutro vsem.
Moram pokazat jutranji foto sešen je tko cukrast evo:
user posted image
user posted image

Kakšen nasmešek - se kar zraven smejim! user posted image user posted image user posted image Joj, ti naši srčki, tako so nedolžni. Pravi angelčki! user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
8.6.2009 18:09:33   
Anonimen

l&l:kako je res cartkan  pa kako že kravice paseuser posted image
jaz sem ga TUDI DANES SLIKALA K SE JE NAPAPCAL IN ZGLEDAMO TKOLE user posted image
user posted image afne guncam
user posted image kažem jezička mamici
user posted image se smejim  nekaj kremžim zraven user posted image
user posted image tko sam držim ropotuljico
user posted image se smejimuser posted image

pat.hvala za odg.o kakanju po kapljicah AD3 in super za prestavljeno 1 h hranjenja kasnejeuser posted image user posted image
zupancdam:super za vse napisano,ja kako si ji pa pomagala kakat,jaz sem dala sladek čaj(prvič je blo haska zdaj ne),pomagala z drezanjem v ritko-ničuser posted image Danes je trretji dan k ne kakamo.
Normalno je 5-6 dni ,če ne bomo kakal do četrtka a naj grem k dr.-hvala

Še en frajerček! user posted image user posted image user posted image Držim pesti za kakanje! user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
8.6.2009 18:14:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

da vidim če mi bo uspelo prilepit slikco

user posted image

Ela get ready, na rr so sami frajerji user posted image user posted image !

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
8.6.2009 18:16:28   
Anonimen

user posted image

user posted image

Še en smeško! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

osebnostni test
nada56

Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?

me ne zanima (45%)

ne zaupam testom (18%)

od 15 do 20 eur (27%)

od 20 do 25 eur (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!