Cveta28
|
Zdravo! Tole javljanje na rr je pa zame postala čista umetnost. Najprej rabim dan ali dva, da preberem vse za nazaj (cca. 10 strani), potem pa še najmanj dan, da po delih skupaj sestavim en post, ker vedno kaj pride vmes Ura je že enajst zvečer jaz pa za računalnikom v postelji (sej koder ima pa svojega, tudi v postelji) A ste se že zalotile, da počnete nekaj za kar ste bile v nosečnosti sveto prepričane da ne boste? Jaz sem si sveto prisegla, da v spalnici ne bom imela računalnika, sedaj pa imava celo dva GRDA JAZ! V petek sem opravila pri G, šivi znotraj in zunaj so lepo zaceljeni (G je rekel, da so me 'ornk' rezal) ter da sem na splošno zdrava. Kontracepcije nisem vzela, koder pa bo streljal v prazno - kljub G dovoljenju za sem jaz še vedno totalno proti, se bo moral koder pošteno potruditi, da me bo ponovno osvojil Pa Lori je dobila svoj obrok mleka po flaški - sem si ga izčrpala in potem je moja mami prevzela 'stražo' in mali dala papcat, ko sem bila jaz pri G Preživelli smo 'dokaj' umirjen vikend - brat odpovedal praznovanje RD, sestrična odpovedala obisk, ker so zboleli, mi pa smo šli na obisk na Dolenjsko (samo za 2 urici ampak organizacijsko mi je to vzelo 6 ur ). Pa par uric samostojnega šopinga je tudi padlo V H&M sem Lori kupila malce poletnih dekliških oblekic za na morje, da ne bo samo v bodijih in hlačkah. Bolj sem si jaz dala duška kot pa da je mala potrebovala te oblekice še dobro, da me je koder krotil polivanje - nmagk, tinaaja, zupancdam, brigitka, detelja, sonček, junonca ker ste mislile na naju z Lori. Polivanje se je HB nekoliko umirilo, sem se sprijaznila, da naša muca Lori vsaj 1x na dan pusti vsebino želodčka na posteljnini, mojih in svojih oblačilih, po tleh, plenički Drugače pa je vsebina enkrat bolj grudasta, drugič pa sama voda (še mleko ne). Pa opazila sem, da manj poliva, ko se fajn pokaka. Verjetno poliva, ker se po dojenju začne ful napenjati potem pa bruh, bruh vse ven. kakanje - v povprečj ukakamo 1x na dan in pol ter še takrat, da pride vse skozi kot ste nekatere že pisale tudi Lori v jutranjih urah godrnja, se zvija in napenja, ker bi se rada pokakala. Zato pa vsak dan telovadimo z nogicami, masiramo bušija in ene parkrat je dobila kamilice s sladkorjem (če je pomagalo - ne vem) A vetrovne kapljice pomagajo, da se otroci manj napenjajo in hitreje pokakajo? krči - so se umirili in jih skoraj nimamo več. Zato pa sedaj jokamo, ker Lori 'nagajajo črvički v ritki'. Po vsakem dojenju začne jokat, se odriva z nogicami in obvezno jo moram imeti v pokončnem položaju. D3 kapljice - dobili in so kul. Mala vsak večer poliže 2 kapljici pa je. Vitamin A je tisti, ki naj bi povzročal krče, zato svoje P kar prosite, da naj vam predpišejo kapljice od Plive. seznamčki - sem opazila, da so se od Lori podatki od prvega pregleda izgubili in jih bom dodala, ko sporočim mere iz 2. pregleda, ok. mastitis - HB da nimam še tega ampak mi je pa prijateljica svetovala, da je vroč tuš boljši kot pa topli obkladki. Torej, pojdite pod vroč tuš in si masirajte dojke, na hard, da odprete vse kanale. Pa če je potrebo celo uro. Vem, ga boli kot ampak se izplača (sem isto delala, ko sem v P dobila naval mleka). Pa če vam tamali ne pozizajo vsega, ne si črpat mleka ven. Pred naslednjim podojem pa v primeru trdih dojk raje pod tuš in iztisnit mleko ven samo toliko, da popusti napetost. moja prehrana - še vedno v , nič svežega sadja in zelenjave ampak sem sklenila, da bom vsakih nekaj dni poskusila kaj, ker drugače bom umrla. Najbolj pa me jezi, ker ne pojem nič takega kar bi me napenjalo, čez čas pa iz tazadnje uletijo rafali Nočko vsem skupaj!
|