Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:33:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija Mi tud bl drugo leto Razen če najdem kak kovček poln denarja potem se drugoleto srečamo v grčiji na gyrosu desca se itak že poznata,Hana in Larissa se bosta pa tudi fajn zastopile Joj sam res komi čakam.....k sam pomislm kako je blo se mi kr samo nasmeje.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:35:27
|
|
|
|
Čebel@
|
evo claud tvojo kreto
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.6.2009 18:36:11 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:00:14
|
|
|
|
kayica24
|
punce!!!Vprašanje...Tašča me je čist prestrašila VAŠI PTIČKI IN ČEBELICE ŽE ČEBLJAJO?Naša je kak mesec nazaj malo kaj po-čebljala,zdaj pa popolnoma prenehala,tudi smeje se brez glasa....Pa je rekla tašča da ena punčka stara 2 meseca in pol že full čeblja... VAŠI PTIČKI IN ČEBELICE SE VEDNO ODZOVEJO NA VAŠ KLIC?Tudi to me je tašča prestrašila..Je rekla..Veš, se mi zdi, da se Marinela ne odzove.. Pa res se včasih čist noro nari in te noče pogledat,al pa se zagleda nekam(v vrtiljak npr.),pa lahko ploskam zraven nje in nevem kaj pa me ne bo pogledala..Po drugi strani, ko pa spi npr., pa jo zbudi vsaki mali šum.... OOOOO ta tašča..Mene gre strašit, ki sem itak full panik.... Sej drgač je tašča 1A, ampak panična kar se male tiče...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:17:57
|
|
|
|
SURF
|
Kayica-Meni osebno se zdi ,da je še zelo prehitro za tak strah k ga imaš,eni prej drugi kasneje. Patricija je že zelo zgodaj čebljala....sedaj pa malo manj...sedaj bolj vriska in je golobička. Tudi js sem včasih tak panik,se zasekiram da joj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:21:28
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica.......no da ti odgovorim: -Hana full čeblja.....ne sikeraj se če je nehala,še preveč bo čvekala -Hana se na svoj klic ne odzove če gleda stran,če pa je obrnena proti meni,pa da recimo samo dolgleda,pa dvigne pogled...če se prestraši oz. ob vsakem šumu trzne,Marinela čisto dobro sliši,zato se ne sikeraj -tudi zagleda se vilokrat v kaj,pomavadi ko je in ji flaško vzamem iz ust in ji grem pred očmi da ji sledi s pogledom in potem je naprej tko ti bom rekla.......ti si večino časa z njo in jo poznaš,mogoče pa glih takrat ni hotla čebljat ko je bila tašča zraven.....Hana se recimo tudi smeje samo meni in možu,pa če bi mi en reku da je to narobe ker se njemu ni nasmehnila se nebi sikerala,ker reagirajo na ljudi ki jih večkrat vidijo ne skrbi,Marinela je lepa,zdava punčka kijo ima mamica tok rada da vidi preveč strahov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:22:43
|
|
|
|
SURF
|
Barbara-kje si kupila tiste kopalke? Tanci-Super bi bilo,da to res pomaga.Včasih me je bilo tako strah ,da ni pojedla dovolj,sedaj je bolje ker vidim,da so kg v redu..pa vendar...ja prosim poročaj kako bo.Thanks. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Patricija danes nenormalno dolgo spi ,mi bo zizo razneeeeeslo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:24:05
|
|
|
|
rebeka84
|
Mamice koliko ml mleka pojejo vaši ? kayica naš uroš čeblja kadar mu je. včasih je full glasen in kar kriči od sreče, včasih samo opazuje. odzove se tudi ko mu je. ne vedno.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:25:28
|
|
|
|
SURF
|
Ja majchy-so smehi samo za mamice in atije Zelo lepo si napisala.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:25:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Mamice koliko ml mleka pojejo vaši ? Hanika ima 4 obroke po 180ml
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:26:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Ja majchy-so smehi samo za mamice in atije Zelo lepo si napisala. da se nam fino zdi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:27:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Patricija danes nenormalno dolgo spi ,mi bo zizo razneeeeeslo. pojdi pod topel tuš in si zmasiraj samo okoli bradavice da napetost popusti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:30:11
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Mamice koliko ml mleka pojejo vaši ? Hanika ima 4 obroke po 180ml hvala majchy! to sprašujem, ker Uroš odklanja mojo zizo in ga ne morem nikakor prisilit da bi jedel, tak da mu morem zdaj dajat po flaški. prej sem mu naredila 150ml pa je toliko polival, da ne vem al je to zaradi tega ker mu je preveč?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:31:26
|
|
|
|
SURF
|
menda res sem si pravkar malo stisnla na pumpico,ja glih tolko da napetost popusti.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:34:20
|
|
|
|
SURF
|
Majchy daj mi kako zvezdico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:37:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy daj mi kako zvezdico kakšno zvezdico bi pa rada -mojih čvekalnih ti ne dam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:38:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF menda res sem si pravkar malo stisnla na pumpico,ja glih tolko da napetost popusti.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:38:20
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dober večer! Men pa izpit ni šel preveč dobro, so bla spet neka čudna vprašanja not Pa ok, bo drugič, se ne sekiram več za izpite Kayica tebi pa čestitke! Vidim, da slikice po rojstvu zbiramo. ALEKS ZA KOLAŽ:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:38:47
|
|
|
|
SURF
|
joj kok js odgovarjam menda res sem odgovorila za naše male čebelce in ptičke,ki se nasmihajo samo nam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:39:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Mamice koliko ml mleka pojejo vaši ? Hanika ima 4 obroke po 180ml hvala majchy! to sprašujem, ker Uroš odklanja mojo zizo in ga ne morem nikakor prisilit da bi jedel, tak da mu morem zdaj dajat po flaški. prej sem mu naredila 150ml pa je toliko polival, da ne vem al je to zaradi tega ker mu je preveč? lahko da je imel preveč,ker sem enkrat brala da se dojenčki ne nacejajo oz. nenajedajo......Hana tudi bruhne če je višek....koliko obrokov pa ima čez dan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:41:42
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica......pa naslednjič-ne sikeraj se že tko ti vsa čast da se uspeš učit jaz sem lena ko ,tko da septembra gremo naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:44:26
|
|
|
|
Pikica_82
|
Aleks čeblja tud samo takrat, ko mu je. Ma prav čas v dnevu, ko ful debatira na vlko, ostanek dneva je pa bolj tiho. Poje pa čez dan kake 4 obroke po 150ml, zvečer pa še okrog 240ml. Pa ponoči vsaj 1 obrok 150ml (včasih pol še enga 90ml). Hja majchy moram se, sem že inventar na tem faksu in mi gre pošteno na živce že! Mi en manjka več dost do diplome, pa mi je škoda to vstran vrečt, čeprav se mi več neee daaa!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:46:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Hja majchy moram se, sem že inventar na tem faksu in mi gre pošteno na živce že! Mi en manjka več dost do diplome, pa mi je škoda to vstran vrečt, čeprav se mi več neee daaa! sploh ne govori-jaz delam še srednjo šolo in me vsi prfoksi poznajo......sva bila z ravnateljem na dveh skupnih žurkah in je reku nja ga kličem po imenu-sory on bo zame čez 20 let še vedno profesor boš vidla,tudi nama bo ratalo specati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:46:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dober večer! Men pa izpit ni šel preveč dobro, so bla spet neka čudna vprašanja not Pa ok, bo drugič, se ne sekiram več za izpite Bo pa drugič boljš. Jaz ga imam tudi jutri pa mal zelo slab filing, ker se nisem kej dost pripravljala, predvsem smo imeli pestro noč. Upam, da bo današnja boljša, če ne me najdete v umo bolnici, bom šla tja za kak dan da se naspim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:47:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Dober večer! Men pa izpit ni šel preveč dobro, so bla spet neka čudna vprašanja not Pa ok, bo drugič, se ne sekiram več za izpite Bo pa drugič boljš. Jaz ga imam tudi jutri pa mal zelo slab filing, ker se nisem kej dost pripravljala, predvsem smo imeli pestro noč. Upam, da bo današnja boljša, če ne me najdete v umo bolnici, bom šla tja za kak dan da se naspim. ob kateri uri pa imaš,da držimo pesti?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:52:28
|
|
|
|
rebeka84
|
majchy 5 obrokov ima
|
|
|
hitra hrana??hibelaali pogosto v družini jeste hitro hrano??vedno (
4%)
nisem še slišal za to (
0%)
včasih (
78%)
nikoli (
18%)
Število vseh glasov: 375Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!