|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
8.6.2009 16:32:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružlauser posted image user posted image user posted image

čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volkuser posted image

kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kajuser posted image user posted image user posted image

neuser posted image user posted image user posted image sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mamuser posted image user posted image user posted image in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregledauser posted image user posted image user posted image
mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit

sej vem...sem te hotla mal razvedrit, k vidim da te spet nekaj daje...bebji relax

mejbi yes mejbi no mej96bi qick mejbi slow mejbi bejbi i dont know....vse bo prišlo

mah sej vem. dolgčas mi je tavečje čveke so pobegnala in pol mam čas razmišljat na oslarije kot souser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša......a ti M že zamuja?

ne še no ne vem 8.5 je bla zadnja torej je 31 dni... prejšni ciklus je bil 39 tak d animam pojma kdaj jo pričakujem....user posted image user posted image user posted image user posted image sej to me najbolj muči k ne vem kdaj se nej pripravim na par dni slabe voljeuser posted image user posted image user posted image

bom navijala zate,da M sploh ne prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
8.6.2009 16:54:11   
Urša08
Mi smo pa dons sami do večera, pa še brez vozka. Žiga mi spet spančka, Nejc se z vlakom igra. Jaz sem pa mal pokukat prišla. user posted image

Katjuša probej ne mislit na user posted image in user posted image , pa kar bo pa bo. sej maš dva luštna sončka doma, ki te polno zaposlita. user posted image Te kar občudujem, da maš še za ta tretjega energijo user posted image

tanci super za potepanje, potni list, kofico pri mamici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
8.6.2009 17:05:50   
tanci29
men je pa erik neki prtisnu nimam pojma kaj in mam tdej vse ful veliko tuki na forumu...tko da pol sploh ne vidm...KWA JE ZDEJ TO user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
8.6.2009 17:23:15   
Urša08
hahaha tanci a Erik računalnik obvlada user posted image user posted image user posted image kaj ti je povečal pisavo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
8.6.2009 17:27:34   
Onasiss

men je pa erik neki prtisnu nimam pojma kaj in mam tdej vse ful veliko tuki na forumu...tko da pol sploh ne vidm...KWA JE ZDEJ TO user posted image

mOGOČE SE MU ZDIŠ PA ČORAVA!!!user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
8.6.2009 17:33:43   
tanci29
user posted image user posted image  ZGLEDA DA RES.....sam ve da sem tolk čorava da zdej ne vem kwa nardit da bo šlo nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
8.6.2009 17:51:23   
claud

user posted image user posted image  ZGLEDA DA RES.....sam ve da sem tolk čorava da zdej ne vem kwa nardit da bo šlo nazajuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
8.6.2009 17:53:29   
claud
majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image
mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tjauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
8.6.2009 17:55:45   
Katjusa

pritisni ctrl in kolešček na miški zasuči pa se ti bo pisava al še bolj povečala al pa pomanjšala odvisno v katero stran boš vrtela koleščekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
8.6.2009 17:57:14   
Onasiss
tanci-desno spodaj v kotu, nad uro ti piše 100 oz pri tebi malo več %, tam popraviš, da boš imela spet normalno.user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
8.6.2009 17:58:56   
Onasiss

pritisni ctrl in kolešček na miški zasuči pa se ti bo pisava al še bolj povečala al pa pomanjšala odvisno v katero stran boš vrtela koleščekuser posted image user posted image user posted image

No ja saj je isto!user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
8.6.2009 18:00:28   
tanci29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha silly me...končno vas lohk spet normalno berem...thanx

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
8.6.2009 18:01:42   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha silly me...končno vas lohk spet normalno berem...thanx

A si spregledala????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
8.6.2009 18:01:50   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
8.6.2009 18:02:17   
Urša08
claud a to je hotel na Kreti al studio? Kaj ti je bilo pa najbolj všeč?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
8.6.2009 18:02:55   
Onasiss
tanci-te še zanimajo razočarane gospodinje???

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
8.6.2009 18:06:39   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

claud a to je hotel na Kreti al studio? Kaj ti je bilo pa najbolj všeč?

stalis je kraj na kretu....zraven hersonisosa ki je glavno mesto tm....
Mi2 sva bla navdušena nad vsem-ampak res vsem......domačini, mesta, morje.....gyrosuser posted image
Pa fajn je za družine....mela sva hotel ob plaži....sj bi kšno slikco pokazala pa je nimam na tem compuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
8.6.2009 18:07:12   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image
mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tjauser posted image user posted image
moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
8.6.2009 18:09:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

mOGOČE SE MU ZDIŠ PA ČORAVA!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
8.6.2009 18:13:05   
claud

Mi tud bl drugo letouser posted image user posted image user posted image Razen če najdem kak kovček poln denarjauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
8.6.2009 18:16:22   
Pupka
user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
8.6.2009 18:18:35   
Čebel@

Mi tud bl drugo letouser posted image user posted image user posted image Razen če najdem kak kovček poln denarjauser posted image
potem se drugoleto srečamo v grčiji na gyrosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
8.6.2009 18:21:00   
claud

potem se drugoleto srečamo v grčiji na gyrosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
8.6.2009 18:26:29   
Čebel@

desca se itak že poznata,Hana in Larissa se bosta pa tudi fajn zastopileuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
8.6.2009 18:28:54   
claud

desca se itak že poznata,Hana in Larissa se bosta pa tudi fajn zastopileuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Joj sam res komi čakam.....k sam pomislm kako je blo se mi kr samo nasmeje.....user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?