![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:32:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj ne sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mam in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregleda mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit sej vem...sem te hotla mal razvedrit, k vidim da te spet nekaj daje...bebji relax mejbi yes mejbi no mej96bi qick mejbi slow mejbi bejbi i dont know....vse bo prišlo mah sej vem. dolgčas mi je tavečje čveke so pobegnala in pol mam čas razmišljat na oslarije kot so katjuša......a ti M že zamuja? ne še no ne vem 8.5 je bla zadnja torej je 31 dni... prejšni ciklus je bil 39 tak d animam pojma kdaj jo pričakujem.... sej to me najbolj muči k ne vem kdaj se nej pripravim na par dni slabe volje bom navijala zate,da M sploh ne pride hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:54:11
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pa dons sami do večera, pa še brez vozka. Žiga mi spet spančka, Nejc se z vlakom igra. Jaz sem pa mal pokukat prišla. Katjuša probej ne mislit na in , pa kar bo pa bo. sej maš dva luštna sončka doma, ki te polno zaposlita. Te kar občudujem, da maš še za ta tretjega energijo tanci super za potepanje, potni list, kofico pri mamici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:05:50
|
|
|
|
tanci29
|
men je pa erik neki prtisnu nimam pojma kaj in mam tdej vse ful veliko tuki na forumu...tko da pol sploh ne vidm...KWA JE ZDEJ TO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:23:15
|
|
|
|
Urša08
|
hahaha tanci a Erik računalnik obvlada kaj ti je povečal pisavo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:27:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 men je pa erik neki prtisnu nimam pojma kaj in mam tdej vse ful veliko tuki na forumu...tko da pol sploh ne vidm...KWA JE ZDEJ TO mOGOČE SE MU ZDIŠ PA ČORAVA!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:33:43
|
|
|
|
tanci29
|
ZGLEDA DA RES.....sam ve da sem tolk čorava da zdej ne vem kwa nardit da bo šlo nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:51:23
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ZGLEDA DA RES.....sam ve da sem tolk čorava da zdej ne vem kwa nardit da bo šlo nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:53:29
|
|
|
|
claud
|
majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:55:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ZGLEDA DA RES.....sam ve da sem tolk čorava da zdej ne vem kwa nardit da bo šlo nazaj pritisni ctrl in kolešček na miški zasuči pa se ti bo pisava al še bolj povečala al pa pomanjšala odvisno v katero stran boš vrtela kolešček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:57:14
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-desno spodaj v kotu, nad uro ti piše 100 oz pri tebi malo več %, tam popraviš, da boš imela spet normalno.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 17:58:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ZGLEDA DA RES.....sam ve da sem tolk čorava da zdej ne vem kwa nardit da bo šlo nazaj pritisni ctrl in kolešček na miški zasuči pa se ti bo pisava al še bolj povečala al pa pomanjšala odvisno v katero stran boš vrtela kolešček No ja saj je isto!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:00:28
|
|
|
|
tanci29
|
hahaha silly me...končno vas lohk spet normalno berem...thanx
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:01:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hahaha silly me...končno vas lohk spet normalno berem...thanx A si spregledala????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:01:50
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hahaha silly me...končno vas lohk spet normalno berem...thanx
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:02:17
|
|
|
|
Urša08
|
claud a to je hotel na Kreti al studio? Kaj ti je bilo pa najbolj všeč?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:02:55
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci-te še zanimajo razočarane gospodinje???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:06:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 claud a to je hotel na Kreti al studio? Kaj ti je bilo pa najbolj všeč? stalis je kraj na kretu....zraven hersonisosa ki je glavno mesto tm.... Mi2 sva bla navdušena nad vsem-ampak res vsem......domačini, mesta, morje.....gyros Pa fajn je za družine....mela sva hotel ob plaži....sj bi kšno slikco pokazala pa je nimam na tem compu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:07:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:09:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 men je pa erik neki prtisnu nimam pojma kaj in mam tdej vse ful veliko tuki na forumu...tko da pol sploh ne vidm...KWA JE ZDEJ TO mOGOČE SE MU ZDIŠ PA ČORAVA!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:13:05
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija Mi tud bl drugo leto Razen če najdem kak kovček poln denarja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:16:22
|
|
|
|
Pupka
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:18:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija Mi tud bl drugo leto Razen če najdem kak kovček poln denarja potem se drugoleto srečamo v grčiji na gyrosu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:21:00
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija Mi tud bl drugo leto Razen če najdem kak kovček poln denarja potem se drugoleto srečamo v grčiji na gyrosu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:26:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija Mi tud bl drugo leto Razen če najdem kak kovček poln denarja potem se drugoleto srečamo v grčiji na gyrosu desca se itak že poznata,Hana in Larissa se bosta pa tudi fajn zastopile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 18:28:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy.pejte na kreto v stalis[sm=bravo.gif] mi2 sva bla in greva najkasnej drugo leto še z larisso tja moj se je opuntov....je reku da grčija drugo leto,letos slovenija Mi tud bl drugo leto Razen če najdem kak kovček poln denarja potem se drugoleto srečamo v grčiji na gyrosu desca se itak že poznata,Hana in Larissa se bosta pa tudi fajn zastopile Joj sam res komi čakam.....k sam pomislm kako je blo se mi kr samo nasmeje.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.