Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 19:54:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 majchy 5 obrokov ima to je uredu .....če ne poliva preveč,mislim da ni treba da te skrbi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:00:12
|
|
|
|
Pikica_82
|
Mlea tak dopust bi men tud malo koristil Pa vso srečo jutri! Men je ful hecno, ko mi kak starejši reče, naj ga tikam pa po imenu kličem. Ne vem, navajena sem starejšim (s katerimi si nismo ne vem kak blizu) VI rečt, pa gospa/gospod... Še taščo vikam, čeprav mi je že stokrat rekla, naj jo tikam. Pa mi nekak ne gre TI z jezika
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:02:54
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica...jaz tudi pa še poklicno deformacijo imam,in vse stranke vikam(no otrok ne)......tudi taščo in tasta vikam,moj pa je zdej začel moje starši tikat(mutežijo že 5 let)pa ko se včasih razgovori gre tudi vse na VI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:04:57
|
|
|
|
Pikica_82
|
Moj pa moje še kr vika, pa starši se med sabo (moji in njegovi) tud vikajo, čeprav se nekaj trudijo s TI, pa so na koncu vsi avtomatsko na VI Jih je prav smešno poslušat.
< Sporočilo je popravil Pikica_82 -- 8.6.2009 20:07:14 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:07:53
|
|
|
|
Urša08
|
Kayica so ti punce ful lepo povedale, ne sekirej se , s tvojo pikico je vse v najlepšem redu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:09:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Moj pa moje še kr vika, pa starši se med sabo (moji in njegovi) tud vikajo, čeprav se nekaj trudijo s TI, pa so na koncu vsi avtomatsko na VI Jih je prav smešno poslušat. pri nas pri tastarih je isto več vina se popije,bolj so na TI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:10:34
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga sem spat dala, sedaj pa še Nejca pripravim pa pravljico preberem. mlea a ti pa dopust rabiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:18:51
|
|
|
|
BarbaraGS
|
SURF v Golden point v Torri d'Europa TS - imajo vec barv crtastih, lahko kombiniras s katerim koli spodnjim delom, imajo tudi enobarvne. Sej si vidla, jaz sem kupla en zgornji del in dva spodnja. Jaz sem mislila, da so ti grde, pa da se hecas kje sem jih dobila heheheh :) kayica ne skrbi. Nasa do prejsnjega tedna ni govorila. Vcasih stokala, ceblja pa res zdaj kratek cas. Pa odzove se tudi ne na klic po imenu. Ti se kar ne sekiraj. Vsak dojencek ima svoj cas razvoja in ce nebi slisala, je nebi zbudil vsak sum. BTW naso tudi, pol pa se baraba na moje nezno klicanje ne odzove kot da ji ime ni po godu hehe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:23:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea a ti pa dopust rabiš Ne, samo spanec.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:27:15
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kayica čestitam za izpit enako tudi jz
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:34:07
|
|
|
|
Urša08
|
mlea jaz tud spanec rabim, pa vsaj kako urco zvečer zase No sedaj k sem še Nejca spat dala , mi je Žiga zbudu in mam enga v naročju, drug pa okol leta. Men se bo pa zmešalo , pa samo urco miru bi rabla zvečer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:41:16
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea jaz tud spanec rabim, pa vsaj kako urco zvečer zase No sedaj k sem še Nejca spat dala , mi je Žiga zbudu in mam enga v naročju, drug pa okol leta. Men se bo pa zmešalo , pa samo urco miru bi rabla zvečer No, pa smo spet pri descih....... No moj Vito zna biti res priden otrok, če hoče. Včasih mi živc potegne in morm zarjovet...pol je pa boljš. Ampak, če pomislim kako je bilo včasih..... Sej bo boljš Urša, sej bo boljš..... (ta sravk ti je znan kajne?)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:51:22
|
|
|
|
Urša08
|
mlea sej ponavad k je še moj doma ni tok težko, mam čas vsaj pod tuš it sedaj upam, da oba zaspita, je že ene 5 minut tišine Kdaj gre pa Vito spat?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:52:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Ćez teden tam okrog devetih - pol desetih, odvisno kako Evi zaspi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:55:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo še slike iz petkove zabave: moja "t." sestra in Evita: jaz s fotkotovim darilom na glavi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 20:56:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo moj "zmaj" po kopanju:
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 21:07:36
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea kaksen lep zmajcek :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 21:17:18
|
|
|
|
Urša08
|
mlea joj kok je luštkana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2009 21:28:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 21:29:14
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Mamice koliko ml mleka pojejo vaši ? Hanika ima 4 obroke po 180ml Če jaz rečem našmu P da ma 4 obroke po 180ml mi bo rekel, da ga stradam in da mu absolutno preveč dajem na obrok kreten Moj papca 6krat po 160- včasih sam 5 krat. Je pa tak da tko popoldan šele začne full "vračat" mlekca. Še malo pa bomo skrbele kolk žličk sadne kašice naj jim damo itd. Dokler so zdravi in zadovoljni, ter lepo pridobivajo na teži je vse OK. Manj se človek sekira boljše je- se mi zdi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 21:31:52
|
|
|
|
simonakr
|
Kolk so lušne slikce Da še mal pokomentiram: Larisa že kar precej čeblja, pa skupej pojčkava - pravim da bo čvaka kokr njena mami . Drugač se pa odziva ko jo pokličem al pa se ne - kakor jo pič. Naša papca bol malo pa to večkrat - po cca 140 ima 5 obrokov, pa še ponoč se mal pocrklava pri men samo tam prov velik ne dobi! Zdele sploh ni hotla zaspat - se je dragi zraven ulegu da je zaspala. Pa zdej je zmeri večkrat tak problemček ampak bomo prebrodil tud to! Zdej pa letim kavč peglat! Se tipkamo zjutrej! Nočko!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 8.6.2009 21:34:55 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 21:32:39
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo EJ MLEA JST MAM ISTO BRISAČO...........sam sm bla do prejle prepričana d je ŽABICA ......A TO JE ZMAJ A si kdaj vidla žabo z ušesi!!!!!!!!!!!! In to modrimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2009 21:33:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 21:34:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Zdej pa letim kavč peglat! Se tipkamo zjutrej! Nočko! Če pri nas ukradejo kavč, ga bomo hitro našli-po odtisu moje riti!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 21:34:45
|
|
|
|
vandame
|
nč jez vas lepo pozdravlam pa zapuščam pa se jutri kej slišmo. Pa ne PREVEČ načvekat pol morm ful brat. Hecam se. Lahko noč a pa še en vic če ste ga že slišale: kaj imajo skupnega wc pa moški - al so zaseden al pa posran.
|
|
|
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)
Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)
Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)
Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!