Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 15:56:50
|
|
|
|
kayica24
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 15:57:37
|
|
|
|
Katjusa
|
ja sam šumniki prepovedani
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 15:58:23
|
|
|
|
kayica24
|
ooos hit..točno
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 15:58:55
|
|
|
|
kayica24
|
joj..še normalno ne znam več pisat...Sem mislila napisat o SHIT!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:00:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 joj..še normalno ne znam več pisat...Sem mislila napisat o SHIT! vidiš k hitiš ma sej jst tud pišem tak da katastrofa... so pač prsti hitrejši od možganov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:10:11
|
|
|
|
Onasiss
|
IDanes je Marinelo čuval moj brat, ker sem bla na izpitu in ga nardila
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:10:17
|
|
|
|
sunny24
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:12:31
|
|
|
|
sunny24
|
kayica, čestitam za opravljen izpit!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:13:53
|
|
|
|
tanci29
|
hej potni list sva dali delat....šle na kofico k moji mamici v službo...pol pa še u špara na vič...majo fajn previjalnico ...pol pa še po erika, zdej smo pa doma... surf-glede kašice...pri eriku je pomagalo, prvič ko sem mu dala kašico je nehal polivat...kako bo pri hani ti poročam, močno upam da bo tudi pomagalo, ker tole je že nenormalno, erik je ful polival, ampak vidim da se da še bolj ker Hana poliva ziher še enkrat več kot on
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:15:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 kayica, čestitam za opravljen izpit!!! jest tud ..pa bratu za korajžo da je mirkal marinelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:15:26
|
|
|
|
Katjusa
|
jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:16:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:18:11
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame Peter par dni po rojstvu. Oprost pozabla napisat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:18:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj ne sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mam in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregleda mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:20:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vandame IZVIRNO SPOROČILO: vandame Peter par dni po rojstvu. Oprost pozabla napisat vidim, da se vse trudite sam razjezit ste me mogla prej sej sme si vse shranla in napisala njihova imena pa hvala za trud in nej bo drugič tud tako jst bi dala kr vsem ime florjan punčkam pa sara k jih imam en velik kup okol sebe.... sem se vedno hecala, da bo florjan mislu da sara pomeni punčka ne vem kaj folk vidi na tem imenu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:20:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj ne sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mam in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregleda mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit sej vem...sem te hotla mal razvedrit, k vidim da te spet nekaj daje...bebji relax mejbi yes mejbi no mej96bi qick mejbi slow mejbi bejbi i dont know....vse bo prišlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:20:35
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Barbara GS voziček ABSOLUTNO PRVI....sploh če so ti 4 kolesniki všeč in se radivozite po gradbiščih oz po gozdovih in stran poteh. se podšpišem pod kolumbo. drugače sm jz mela pri prvi od sestre na 4 kolesa--velika od peg perego pa je bil ful vredu, pol ga je pa sama rabla mi je pa bratranc posodu tega s tavelkimi kolesi od jane na tri kolesa pa je tud ful v redu. Sploh kle gor k sm bl k v rovtah k pa ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:22:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj ne sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mam in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregleda mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit sej vem...sem te hotla mal razvedrit, k vidim da te spet nekaj daje...bebji relax mejbi yes mejbi no mej96bi qick mejbi slow mejbi bejbi i dont know....vse bo prišlo mah sej vem. dolgčas mi je tavečje čveke so pobegnala in pol mam čas razmišljat na oslarije kot so
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:24:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj ne sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mam in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregleda mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit sej vem...sem te hotla mal razvedrit, k vidim da te spet nekaj daje...bebji relax mejbi yes mejbi no mej96bi qick mejbi slow mejbi bejbi i dont know....vse bo prišlo mah sej vem. dolgčas mi je tavečje čveke so pobegnala in pol mam čas razmišljat na oslarije kot so katjuša......a ti M že zamuja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:24:56
|
|
|
|
rebeka84
|
pa kak to pisavo kopirate? meni ne gre?
< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 8.6.2009 16:25:40 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:26:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj ne sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mam in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregleda mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit sej vem...sem te hotla mal razvedrit, k vidim da te spet nekaj daje...bebji relax mejbi yes mejbi no mej96bi qick mejbi slow mejbi bejbi i dont know....vse bo prišlo mah sej vem. dolgčas mi je tavečje čveke so pobegnala in pol mam čas razmišljat na oslarije kot so katjuša......a ti M že zamuja? ne še no ne vem 8.5 je bla zadnja torej je 31 dni... prejšni ciklus je bil 39 tak d animam pojma kdaj jo pričakujem.... sej to me najbolj muči k ne vem kdaj se nej pripravim na par dni slabe volje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:26:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 pa kak to pisavo kopirate? meni ne gre? kako pisavo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:29:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 pa kak to pisavo kopirate? meni ne gre? kako pisavo? uno iz glitterfy misle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:29:55
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kolumbo hehe tudi tega sem gledala, ampak me je motilo, da sprednje kole niso vrtljive. Vozicek sem kupila pri uvoznikih za hartan za slovenijo. Njihov sp in kolikor vem lahko menjas izdelek ali zahtevas denar ali popravilo, ce gre za stvarno napako. Stvarna napaka pa je nekaj kar ne naredis ti. Sam ker so to privatniki se bojim, da bodo komplicirali. Zakaj ti je prvi od treh ppodanih najboljsi? Kako kaj delujejo te kole ko so po dve skupi? SURF thanks...ker res ne vem ce mi je keri tolk vsec da bi ga vzela.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 16:30:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst bi se pa tak čveku februarčice 2010 pridružla čakam mojga, da pride pa da kis za solato prnese k mi ga je zmanjkalo.... sem lačna k volk kaj a zdej ti pa me nismo več dost al kaj ne sej ste fajn pa vas mam rada sam bi še k njim kukala pa pisala kak se mam in z njimi trepetala v pričakovanju prvega pregleda mah sej bo neki me drži se vid, da bi mogla počas M dobit sej vem...sem te hotla mal razvedrit, k vidim da te spet nekaj daje...bebji relax mejbi yes mejbi no mej96bi qick mejbi slow mejbi bejbi i dont know....vse bo prišlo mah sej vem. dolgčas mi je tavečje čveke so pobegnala in pol mam čas razmišljat na oslarije kot so katjuša......a ti M že zamuja? ne še no ne vem 8.5 je bla zadnja torej je 31 dni... prejšni ciklus je bil 39 tak d animam pojma kdaj jo pričakujem.... sej to me najbolj muči k ne vem kdaj se nej pripravim na par dni slabe volje bom navijala zate,da M sploh ne pride
|
|
|
spanjetailorob kateri uri hodijo vaši otroci spat?ob 19h (
15%)
ob 20h (
42%)
ob 21h (
29%)
0b 22h (
8%)
ob 23h (
3%)
drugo (
2%)
Število vseh glasov: 453Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!