|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
8.6.2009 13:12:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidtuser posted image Sej veš, da moj ni tok priden k Florjanuser posted image user posted image user posted image . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovituser posted image . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full ugodno-a poznate lastnika?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.6.2009 13:12:13   
BarbaraGS
Moram se zjokat! Danes sem malo prej zivcnega fasala. Se dobro, da je teta prijela tamalo, ker jaz nisem bila sposobna nicesar.
Me klice moz, da je pes skocil skozi okno. Pozabil je odprto in mi zivimo na visini najmanj 6 metrov. Mene je kap. Rekel je, da so ga klicali in da lezi tam pod drevesi.
Mene ni, on nima avta ker je fuc...veterinar ni hotel prit tja, ker nas ni bilo. Nisem vedela kaj naj. Tresla sem se in tulila, ker je zame pes clan druzine in nisem mogla kaj da nebi razmisljala kako mu je biti sam v bolecini. No, moz je uspel priti do njega, ga pobasal v avto in sel v Grosuplje na veterinarsko. Me je nato poklical z vprasanjem: imava midva psa ali ptica? Nic mu ni. Verjetno bo kaj pretegnjeno, natrgano ali v najslabsem primeru strgano. No, sej ze to ni macji kaselj, ampak vsaj zlom in notranje krvavitve ni. Kaj je se bo pa videlo v par dneh.

GROZAAAAAAAA vrat bi mu zavila. Tri tedne me ni, pa ne ve kje se ga glava drzi, ta moj moz!!!!!user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.6.2009 13:13:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Urša - porod so mi sprožili, ker sem imela visok pritisk 3 dni pred PDP in ko je svečka primla, sem v 2 h urah (vključno s klisitrjem in popisom) rodila.

Katjuša - prav je, da si glede tega stroga. Vse imamo na kupe lušnih slikc naših otročkov, vendar za kolaž je prav, da damo samo eno. Sej ostale si pokažemo ob drugi priliki ali pa, da izrecno napišemo: TA JE ZA KOLAŽ. Mogoče bi blo pa dobro, da ti jo na mejl pošljemo, tako da tebi ni treba celga rr prečekirat.

to je pa bil ekspres

no hvala ker me podpiraš....

jst se pa trudim moja2 uspavat...., no pravzaprav sem jih sma v postle dala pored 20 minutami pa si pojete nekaj časa en pol druguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst hodim pa tamalmu dudo v usta zatikatuser posted image user posted image user posted image user posted image bi jih rada v ritems pravla da bi okol 1 hodla oba skupi spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.6.2009 13:13:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

še svoje 3 vse kličem Florjanuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se vsi oglasijouser posted image user posted image user posted image user posted image

moj je najbolj hecn k stojim pred njim (včeraj npr.) se on čoha po glavi in mu rečem (med tem ga gledam v obraz) dej florjan nehi se že čohat po glavi k maš že vse rdeče.... (ima namreč ful probleme z lasiščem in ga skos srbi še posebej k ima glavo na sveže oprano, in potem ima vse rdeče) in on mene debelo gleda pa reče Florjan in pol padema v smehuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimaš kej,sta si pa res podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.6.2009 13:15:03   
BarbaraGS

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

takoj po rojstvu
user posted image
moja naj slika
user posted image

drugi dan in edini dan, ko je imela dudo v ustih
user posted image

kero dam....
NE VEM ČE ME ZEZATE AL KAJ DANES SEM ŽE 3 POSTE NAPISALA DA DEJTE POVEDAT KATERO SLIKCO DAM PA PROSIM IMENA ZRAVEN.... KERA SE TEGA NE BO DRŽALA NE BOM DELALA.... AL PA BOM DALA PRVO SLIKICO IN NE SE POL BUNIT.... tok časa pa tud nimam, da morem skos spreminjat in še imena iskat sem pač ena tistih, ki si imen nikakor ne zapomni.... še svoje 3 vse kličem Florjanuser posted image user posted image user posted image

ups, sorry danes je bolj taksen dan: ELIZABETA
prvo slikico kar daj, ko je res takoj po rojstvu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.6.2009 13:16:00   
Katjusa

Moram se zjokat! Danes sem malo prej zivcnega fasala. Se dobro, da je teta prijela tamalo, ker jaz nisem bila sposobna nicesar.
Me klice moz, da je pes skocil skozi okno. Pozabil je odprto in mi zivimo na visini najmanj 6 metrov. Mene je kap. Rekel je, da so ga klicali in da lezi tam pod drevesi.
Mene ni, on nima avta ker je fuc...veterinar ni hotel prit tja, ker nas ni bilo. Nisem vedela kaj naj. Tresla sem se in tulila, ker je zame pes clan druzine in nisem mogla kaj da nebi razmisljala kako mu je biti sam v bolecini. No, moz je uspel priti do njega, ga pobasal v avto in sel v Grosuplje na veterinarsko. Me je nato poklical z vprasanjem: imava midva psa ali ptica? Nic mu ni. Verjetno bo kaj pretegnjeno, natrgano ali v najslabsem primeru strgano. No, sej ze to ni macji kaselj, ampak vsaj zlom in notranje krvavitve ni. Kaj je se bo pa videlo v par dneh.

GROZAAAAAAAA vrat bi mu zavila. Tri tedne me ni, pa ne ve kje se ga glava drzi, ta moj moz!!!!!user posted image

ojoj.... no upam da bo tako kot kaže vse OK... vem kako je ko ti žival priraste k srcu

Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.6.2009 13:16:04   
Urša08
Katjuša mi gremo v apartma prek ene firme in je zato tok poceni. Do plaže mamo kar enih 10 minut hoje. Klime pa ni, sej veš kakšni so službeni apartmajiuser posted image . Sej drugače mi je najbolj všeč k si zunej na terasi (je poo streho) in imaš še ograjen vrt s travco, pa za mojo dušo še palma gor stoji user posted image user posted image user posted image Ja junija je cena 21 E/noč, julij, avguat pa 26 e/ noč. Tako da 15.8 gremo še za en tedenuser posted image . To je čist slučajno naneslo, ker sploh nisva planirala dvakrat it. No sej v drugo gremo še z enim parom k gremo vsako leto skup na morje user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.6.2009 13:16:08   
Čebel@

o hudo........zakaj pa veterinar ni prišeluser posted image user posted image user posted image samo da je pes preživeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.6.2009 13:18:09   
claud
BarbaraGS.....sam da je s kužatom vse ok.....tud men je maček družinski član, tko da te čist razumem.....kakšnega psa pa mate...velkega al malega?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.6.2009 13:18:23   
Čebel@

Majchy držim pesti, da bodo dinarčki in vam uspe it na svoje user posted image

ja jaz tudi upam,samo sej veš kako je-pri denarju se zmeraj vse konča

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.6.2009 13:18:40   
Urša08
barbarags joj samo da se je dobro izteklo user posted image

Katjuša jaz tud mojedva navajam na opoldansko skupno spanje, mi res paše met vsaj dve uri miru user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
8.6.2009 13:19:00   
Katjusa
Urša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za morje joj to ma  jst rada da gbrem večkrat po malem.... če bi blo po moje bi šli za tist denar k bomo dal za amartma 2x po 5-6 dni v kampuser posted image ampak moj vztraja pri apartmaju.... mah nej mu bo letos drugo leto se me nej pa pazi..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
8.6.2009 13:19:47   
Katjusa

barbarags joj samo da se je dobro izteklo user posted image

Katjuša jaz tud mojedva navajam na opoldansko skupno spanje, mi res paše met vsaj dve uri miru user posted image

moja 2 sta zdej zgleda končno zaspala je bebefon čist tihouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
florjan je že mal velik in mu ni glih več do spanja...
no pa se že javlauser posted image user posted image user posted image user posted image grem mirit florjana, da mi benjamina ne zbudi

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.6.2009 13:20:33 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
8.6.2009 13:19:50   
claud
uuuuuu sm pogledala album...in če je tale velikan ozzi skoču ma pa res srečouser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
8.6.2009 13:21:32   
Maksi1
Barbara - ubogi psiček. Verjamem, da ti je blo ful hudo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
8.6.2009 13:27:26   
piskot

piskot a vi greste pa že v soboto na morje user posted image Kam pa? 

pag, šimuni.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
8.6.2009 13:28:11   
Urša08
Katjuša škoda k tvoj noče v kampuser posted image Pa ne vem zakaj ne, Florjan je res priden, Benjamin pa itak še ne letauser posted image Pri nas sem pa jaz letos štrajkala, no sej itak ne spravimo vse šare v avto tako da bomo letos šli v apartma, drug let k ne bo več ta velicga vozička pa v kamp

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
8.6.2009 13:28:14   
brkn83
ej ve ste pa res take čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , človek vas sploh ne more dohajati. Grem sam mal ven in Nika nahranim, pa načvekate ogromno.

super za dejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ko tako lepo uživajo. Verjamem, da jim je lepo. No js tudi komaj čakam, da gremo na morje.

vse slikice, ki ste jih gor dale so res ful lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majchy - upam, da se s hano kmalu pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša - js sem ti eno sliko prilepila - ime pa je NIK, sem ti pod sliko pozabla napisat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
8.6.2009 13:29:43   
Urša08
Piskot superuser posted image user posted image user posted image to greste kampirat

brkn smo dost načvekale a, neuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
8.6.2009 13:33:04   
birdy

Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidtuser posted image Sej veš, da moj ni tok priden k Florjanuser posted image user posted image user posted image . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovituser posted image . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden user posted image user posted image user posted image

ja noro poceni toleuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju?
ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:)

mi bomo dal za apartma 350€ za en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, tole je pa super poceniuser posted image user posted image user posted image
Dej povej kej več...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
8.6.2009 13:36:13   
BarbaraGS
kateri vozicek od teh bi ve izbrale?
http://comfortbaby.com/index.php?id=29
http://comfortbaby.com/index.php?id=58
http://comfortbaby.com/index.php?id=71

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
8.6.2009 13:36:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ja noro poceni toleuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju?
ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:)

mi bomo dal za apartma 350€ za en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, tole je pa super poceniuser posted image user posted image user posted image
Dej povej kej več...

ja ne bomo šle vse februarčice doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.6.2009 13:38:31   
birdy

Če gledam sam lepoto ta druzga. Karakteristik se mi pa ne da brat tko da ne morem nč rečtuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.6.2009 13:39:04   
Katjusa

a novega kupujete? no jst če bi takega potem bi gledala, da gre ročaj na obe strani... kar pa pri teh ni na voljo....

trikolesniki so ful lahko vodljivo tak da odvisno za kaj rabiš...
kakega imaš pa sedaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.6.2009 13:41:57   
Čebel@

jaz osebno tizga pod drugim linkom,ker mi niso všeč 4 kolesniki

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!