Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:12:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidt Sej veš, da moj ni tok priden k Florjan . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovit . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden full ugodno-a poznate lastnika?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:12:13
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Moram se zjokat! Danes sem malo prej zivcnega fasala. Se dobro, da je teta prijela tamalo, ker jaz nisem bila sposobna nicesar. Me klice moz, da je pes skocil skozi okno. Pozabil je odprto in mi zivimo na visini najmanj 6 metrov. Mene je kap. Rekel je, da so ga klicali in da lezi tam pod drevesi. Mene ni, on nima avta ker je fuc...veterinar ni hotel prit tja, ker nas ni bilo. Nisem vedela kaj naj. Tresla sem se in tulila, ker je zame pes clan druzine in nisem mogla kaj da nebi razmisljala kako mu je biti sam v bolecini. No, moz je uspel priti do njega, ga pobasal v avto in sel v Grosuplje na veterinarsko. Me je nato poklical z vprasanjem: imava midva psa ali ptica? Nic mu ni. Verjetno bo kaj pretegnjeno, natrgano ali v najslabsem primeru strgano. No, sej ze to ni macji kaselj, ampak vsaj zlom in notranje krvavitve ni. Kaj je se bo pa videlo v par dneh. GROZAAAAAAAA vrat bi mu zavila. Tri tedne me ni, pa ne ve kje se ga glava drzi, ta moj moz!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:13:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Urša - porod so mi sprožili, ker sem imela visok pritisk 3 dni pred PDP in ko je svečka primla, sem v 2 h urah (vključno s klisitrjem in popisom) rodila. Katjuša - prav je, da si glede tega stroga. Vse imamo na kupe lušnih slikc naših otročkov, vendar za kolaž je prav, da damo samo eno. Sej ostale si pokažemo ob drugi priliki ali pa, da izrecno napišemo: TA JE ZA KOLAŽ. Mogoče bi blo pa dobro, da ti jo na mejl pošljemo, tako da tebi ni treba celga rr prečekirat. to je pa bil ekspres no hvala ker me podpiraš.... jst se pa trudim moja2 uspavat...., no pravzaprav sem jih sma v postle dala pored 20 minutami pa si pojete nekaj časa en pol drug jst hodim pa tamalmu dudo v usta zatikat bi jih rada v ritems pravla da bi okol 1 hodla oba skupi spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:13:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa še svoje 3 vse kličem Florjan pa se vsi oglasijo moj je najbolj hecn k stojim pred njim (včeraj npr.) se on čoha po glavi in mu rečem (med tem ga gledam v obraz) dej florjan nehi se že čohat po glavi k maš že vse rdeče.... (ima namreč ful probleme z lasiščem in ga skos srbi še posebej k ima glavo na sveže oprano, in potem ima vse rdeče) in on mene debelo gleda pa reče Florjan in pol padema v smeh nimaš kej,sta si pa res podobna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:15:03
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS takoj po rojstvu moja naj slika drugi dan in edini dan, ko je imela dudo v ustih kero dam.... NE VEM ČE ME ZEZATE AL KAJ DANES SEM ŽE 3 POSTE NAPISALA DA DEJTE POVEDAT KATERO SLIKCO DAM PA PROSIM IMENA ZRAVEN.... KERA SE TEGA NE BO DRŽALA NE BOM DELALA.... AL PA BOM DALA PRVO SLIKICO IN NE SE POL BUNIT.... tok časa pa tud nimam, da morem skos spreminjat in še imena iskat sem pač ena tistih, ki si imen nikakor ne zapomni.... še svoje 3 vse kličem Florjan ups, sorry danes je bolj taksen dan: ELIZABETA prvo slikico kar daj, ko je res takoj po rojstvu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:16:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Moram se zjokat! Danes sem malo prej zivcnega fasala. Se dobro, da je teta prijela tamalo, ker jaz nisem bila sposobna nicesar. Me klice moz, da je pes skocil skozi okno. Pozabil je odprto in mi zivimo na visini najmanj 6 metrov. Mene je kap. Rekel je, da so ga klicali in da lezi tam pod drevesi. Mene ni, on nima avta ker je fuc...veterinar ni hotel prit tja, ker nas ni bilo. Nisem vedela kaj naj. Tresla sem se in tulila, ker je zame pes clan druzine in nisem mogla kaj da nebi razmisljala kako mu je biti sam v bolecini. No, moz je uspel priti do njega, ga pobasal v avto in sel v Grosuplje na veterinarsko. Me je nato poklical z vprasanjem: imava midva psa ali ptica? Nic mu ni. Verjetno bo kaj pretegnjeno, natrgano ali v najslabsem primeru strgano. No, sej ze to ni macji kaselj, ampak vsaj zlom in notranje krvavitve ni. Kaj je se bo pa videlo v par dneh. GROZAAAAAAAA vrat bi mu zavila. Tri tedne me ni, pa ne ve kje se ga glava drzi, ta moj moz!!!!! ojoj.... no upam da bo tako kot kaže vse OK... vem kako je ko ti žival priraste k srcu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:16:04
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša mi gremo v apartma prek ene firme in je zato tok poceni. Do plaže mamo kar enih 10 minut hoje. Klime pa ni, sej veš kakšni so službeni apartmaji . Sej drugače mi je najbolj všeč k si zunej na terasi (je poo streho) in imaš še ograjen vrt s travco, pa za mojo dušo še palma gor stoji Ja junija je cena 21 E/noč, julij, avguat pa 26 e/ noč. Tako da 15.8 gremo še za en teden . To je čist slučajno naneslo, ker sploh nisva planirala dvakrat it. No sej v drugo gremo še z enim parom k gremo vsako leto skup na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:16:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Moram se zjokat! Danes sem malo prej zivcnega fasala. Se dobro, da je teta prijela tamalo, ker jaz nisem bila sposobna nicesar. Me klice moz, da je pes skocil skozi okno. Pozabil je odprto in mi zivimo na visini najmanj 6 metrov. Mene je kap. Rekel je, da so ga klicali in da lezi tam pod drevesi. Mene ni, on nima avta ker je fuc...veterinar ni hotel prit tja, ker nas ni bilo. Nisem vedela kaj naj. Tresla sem se in tulila, ker je zame pes clan druzine in nisem mogla kaj da nebi razmisljala kako mu je biti sam v bolecini. No, moz je uspel priti do njega, ga pobasal v avto in sel v Grosuplje na veterinarsko. Me je nato poklical z vprasanjem: imava midva psa ali ptica? Nic mu ni. Verjetno bo kaj pretegnjeno, natrgano ali v najslabsem primeru strgano. No, sej ze to ni macji kaselj, ampak vsaj zlom in notranje krvavitve ni. Kaj je se bo pa videlo v par dneh. GROZAAAAAAAA vrat bi mu zavila. Tri tedne me ni, pa ne ve kje se ga glava drzi, ta moj moz!!!!! o hudo........zakaj pa veterinar ni prišel samo da je pes preživel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:18:09
|
|
|
|
claud
|
BarbaraGS.....sam da je s kužatom vse ok.....tud men je maček družinski član, tko da te čist razumem.....kakšnega psa pa mate...velkega al malega?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:18:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Majchy držim pesti, da bodo dinarčki in vam uspe it na svoje ja jaz tudi upam,samo sej veš kako je-pri denarju se zmeraj vse konča
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:18:40
|
|
|
|
Urša08
|
barbarags joj samo da se je dobro izteklo Katjuša jaz tud mojedva navajam na opoldansko skupno spanje, mi res paše met vsaj dve uri miru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:19:00
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša za morje joj to ma jst rada da gbrem večkrat po malem.... če bi blo po moje bi šli za tist denar k bomo dal za amartma 2x po 5-6 dni v kamp ampak moj vztraja pri apartmaju.... mah nej mu bo letos drugo leto se me nej pa pazi.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:19:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 barbarags joj samo da se je dobro izteklo Katjuša jaz tud mojedva navajam na opoldansko skupno spanje, mi res paše met vsaj dve uri miru moja 2 sta zdej zgleda končno zaspala je bebefon čist tiho florjan je že mal velik in mu ni glih več do spanja... no pa se že javla grem mirit florjana, da mi benjamina ne zbudi
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 8.6.2009 13:20:33 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:19:50
|
|
|
|
claud
|
uuuuuu sm pogledala album...in če je tale velikan ozzi skoču ma pa res srečo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:21:32
|
|
|
|
Maksi1
|
Barbara - ubogi psiček. Verjamem, da ti je blo ful hudo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:27:26
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 piskot a vi greste pa že v soboto na morje Kam pa? pag, šimuni.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:28:11
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša škoda k tvoj noče v kamp Pa ne vem zakaj ne, Florjan je res priden, Benjamin pa itak še ne leta Pri nas sem pa jaz letos štrajkala, no sej itak ne spravimo vse šare v avto tako da bomo letos šli v apartma, drug let k ne bo več ta velicga vozička pa v kamp
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:28:14
|
|
|
|
brkn83
|
ej ve ste pa res take čveke , človek vas sploh ne more dohajati. Grem sam mal ven in Nika nahranim, pa načvekate ogromno. super za dejo , ko tako lepo uživajo. Verjamem, da jim je lepo. No js tudi komaj čakam, da gremo na morje. vse slikice, ki ste jih gor dale so res ful lepe majchy - upam, da se s hano kmalu pozdravita katjuša - js sem ti eno sliko prilepila - ime pa je NIK, sem ti pod sliko pozabla napisat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:29:43
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot super to greste kampirat brkn smo dost načvekale a, ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:33:04
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidt Sej veš, da moj ni tok priden k Florjan . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovit . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden ja noro poceni tole ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju? ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:) mi bomo dal za apartma 350€ za en teden Urša, tole je pa super poceni Dej povej kej več...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:36:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidt Sej veš, da moj ni tok priden k Florjan . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovit . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden ja noro poceni tole ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju? ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:) mi bomo dal za apartma 350€ za en teden Urša, tole je pa super poceni Dej povej kej več... ja ne bomo šle vse februarčice dol
|
|
|
Kako dolgo ste vozičkali?maca83 RRKako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?uporabljamo le nosilko (
12%)
dokler ni shodil/a (
20%)
dokler ni hotel več v vozek (
17%)
do enega leta (
12%)
do dveh let (
35%)
do treh let (
5%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!