Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 12:53:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa lej tisto drugo moreš kopirat sej to vrsto pisave mi lepo kopira,jaz pa sem v flash tekst in se mi spodaj izpiše full doga koda fleš pa ne gre tuki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 12:54:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy nad postelco nimam baldahina. Žiga ima samo vrtiljak mal brskam po slikicah pa vam jih par pokažem Nejc med narcisami Žiga se kopa v čebričku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 12:55:28
|
|
|
|
Maksi1
|
Lep sončen dan. Midve sva se do kosila samo vozičkale in cartale. Zdej pa je naša mal zaspala, jaz pa malo sem gor. Čestitam Benjaminu, Larisi in Kristi za mini RD! Majchy - Urša - lepe slike! Naši ptički in čebelice iz porodnišnice so malček pomečkani in zmartrani, a fuuuuuuuullll lepi. Tukaj je naša Zarja:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 12:56:55
|
|
|
|
Urša08
|
Maksi i kok je luštna meni se pa Zarja ne zdi nč zmatrana Si mela lep porod? Majchy super kosilo boste imeli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 12:58:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pupka sej po porodu so otročki zelo podobni vidt, mal so zmatrani samo nam mamicam so najlepši Jaz sem pa dons potni list za Žigca dobla, tako da ni več ovir da ne bi šli na morje Še 11 dni sem kt otrok ki odšteva ful dobro za morje.... kam pa greste, da rabiš potni list?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 12:59:34
|
|
|
|
claud
|
majchy mi mamo tud sam vrtiljak na postlci.... mihailo tale naša postlca ni ta k si napisala učer...je od Lip Radomlje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:00:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sedaj gremo samo na Hrvaško v Barbarigo. Imamo pa v planu septembra ali oktobra kako Djerbo, Turčijo, Egipt tako da sem za vsak primer raje kar potni list dala delat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:01:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS takoj po rojstvu moja naj slika drugi dan in edini dan, ko je imela dudo v ustih kero dam.... NE VEM ČE ME ZEZATE AL KAJ DANES SEM ŽE 3 POSTE NAPISALA DA DEJTE POVEDAT KATERO SLIKCO DAM PA PROSIM IMENA ZRAVEN.... KERA SE TEGA NE BO DRŽALA NE BOM DELALA.... AL PA BOM DALA PRVO SLIKICO IN NE SE POL BUNIT.... tok časa pa tud nimam, da morem skos spreminjat in še imena iskat sem pač ena tistih, ki si imen nikakor ne zapomni.... še svoje 3 vse kličem Florjan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:01:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa lej tisto drugo moreš kopirat sej to vrsto pisave mi lepo kopira,jaz pa sem v flash tekst in se mi spodaj izpiše full doga koda fleš pa ne gre tuki se mi je zdelo....škoda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:02:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy nad postelco nimam baldahina. Žiga ima samo vrtiljak mal brskam po slikicah pa vam jih par pokažem Nejc med narcisami Žiga se kopa v čebričku ful dobre slikce, ta z narcisami je pa res za v okvir in na steno..... al pa za v tapete in na največjo steno v dnevni:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:03:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša sedaj gremo samo na Hrvaško v Barbarigo. Imamo pa v planu septembra ali oktobra kako Djerbo, Turčijo, Egipt tako da sem za vsak primer raje kar potni list dala delat super..... za barbarigo sem že vačkrat slišala.... upam, da se boste imel fino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:03:23
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a veš da jaz tud mojedva mal pomešam enkrat enmu Žiga rečem, spat drugič Žigu Nejc me prov zanima če bi mel punčko a bi tud tako menjala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:03:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa še svoje 3 vse kličem Florjan pa se vsi oglasijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:04:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a veš da jaz tud mojedva mal pomešam enkrat enmu Žiga rečem, spat drugič Žigu Nejc me prov zanima če bi mel punčko a bi tud tako menjala moj včasih Hano pokliče Lisa(psička)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:06:26
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidt Sej veš, da moj ni tok priden k Florjan . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovit . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:07:04
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša-slikca iz p.... sm pozabla napisat da je to Larissa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:07:42
|
|
|
|
Urša08
|
majchy tvoj je tud pojava Kdaj se pa vi trije selite na svoje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:07:51
|
|
|
|
Maksi1
|
Urša - porod so mi sprožili, ker sem imela visok pritisk 3 dni pred PDP in ko je svečka primla, sem v 2 h urah (vključno s klisitrjem in popisom) rodila. Katjuša - prav je, da si glede tega stroga. Vse imamo na kupe lušnih slikc naših otročkov, vendar za kolaž je prav, da damo samo eno. Sej ostale si pokažemo ob drugi priliki ali pa, da izrecno napišemo: TA JE ZA KOLAŽ. Mogoče bi blo pa dobro, da ti jo na mejl pošljemo, tako da tebi ni treba celga rr prečekirat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:08:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa še svoje 3 vse kličem Florjan pa se vsi oglasijo moj je najbolj hecn k stojim pred njim (včeraj npr.) se on čoha po glavi in mu rečem (med tem ga gledam v obraz) dej florjan nehi se že čohat po glavi k maš že vse rdeče.... (ima namreč ful probleme z lasiščem in ga skos srbi še posebej k ima glavo na sveže oprano, in potem ima vse rdeče) in on mene debelo gleda pa reče Florjan in pol padema v smeh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:08:47
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a veš da jaz tud mojedva mal pomešam enkrat enmu Žiga rečem, spat drugič Žigu Nejc me prov zanima če bi mel punčko a bi tud tako menjala moj včasih Hano pokliče Lisa(psička) Jst sm pa tok jezna k jo kdo začne klicat Lara al pa Lisa .....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:09:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a veš da jaz tud mojedva mal pomešam enkrat enmu Žiga rečem, spat drugič Žigu Nejc me prov zanima če bi mel punčko a bi tud tako menjala moj včasih Hano pokliče Lisa(psička)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:09:52
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:10:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy tvoj je tud pojava Kdaj se pa vi trije selite na svoje? upam da drugo leto-če bojo dinarčki seveda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:11:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidt Sej veš, da moj ni tok priden k Florjan . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovit . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden ja noro poceni tole ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju? ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:) mi bomo dal za apartma 350€ za en teden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:11:54
|
|
|
|
Urša08
|
Majchy držim pesti, da bodo dinarčki in vam uspe it na svoje Maksi super za lahek poorod
|
|
|
KupčekMiška2006Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...1 mesecu (
16%)
2 mesecih (
5%)
3 mesecih (
16%)
4 mesecih (
13%)
5 mesecih (
11%)
po 6 mesecu (
38%)
Število vseh glasov: 505Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!