|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
8.6.2009 12:53:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

lej tisto drugo moreš kopirat
user posted image

sej to vrsto pisave mi lepo kopira,jaz pa sem v flash tekst in se mi spodaj izpiše full doga koda

fleš pa ne gre tuki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
8.6.2009 12:54:27   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy nad postelco nimam baldahina. Žiga ima samo vrtiljak

mal brskam po slikicah pa vam jih par pokažem

Nejc med narcisami

user posted image

Žiga se kopa v čebričku

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
8.6.2009 12:55:28   
Maksi1
Lep sončen dan.

Midve sva se do kosila samo vozičkale in cartale. Zdej pa je naša mal zaspala, jaz pa malo sem gor.

Čestitam Benjaminu, Larisi in Kristi za mini RD!

Majchy - user posted image

Urša - lepe slike!

Naši ptički in čebelice iz porodnišnice so malček pomečkani in zmartrani, a fuuuuuuuullll lepi.

Tukaj je naša Zarja:

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
8.6.2009 12:56:55   
Urša08
Maksi i kok je luštna user posted image meni se pa Zarja ne zdi nč zmatranauser posted image Si mela lep porod?

Majchy super kosilo boste imeli user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
8.6.2009 12:58:09   
Katjusa

Pupka sej po porodu so otročki zelo podobni vidt, mal so zmatrani samo nam mamicam so najlepši user posted image

Jaz sem pa dons potni list za Žigca dobla, tako da ni več ovir da ne bi šli na morje user posted image user posted image user posted image Še 11 dniuser posted image sem kt otrok ki odšteva user posted image

ful dobro za morje.... kam pa greste, da rabiš potni list?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
8.6.2009 12:59:34   
claud
majchy mi mamo tud sam vrtiljak na postlci....

mihailo tale naša postlca ni ta k si napisala učer...je od Lip Radomlje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
8.6.2009 13:00:42   
Urša08
Katjuša sedaj gremo samo na Hrvaško v Barbarigo. Imamo pa v planu septembra ali oktobra kako Djerbo, Turčijo, Egipt tako da sem za vsak primer raje kar potni list dala delatuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
8.6.2009 13:01:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

takoj po rojstvu
user posted image
moja naj slika
user posted image

drugi dan in edini dan, ko je imela dudo v ustih
user posted image

kero dam....
NE VEM ČE ME ZEZATE AL KAJ DANES SEM ŽE 3 POSTE NAPISALA DA DEJTE POVEDAT KATERO SLIKCO DAM PA PROSIM IMENA ZRAVEN.... KERA SE TEGA NE BO DRŽALA NE BOM DELALA.... AL PA BOM DALA PRVO SLIKICO IN NE SE POL BUNIT.... tok časa pa tud nimam, da morem skos spreminjat in še imena iskat sem pač ena tistih, ki si imen nikakor ne zapomni.... še svoje 3 vse kličem Florjanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
8.6.2009 13:01:34   
Čebel@

lej tisto drugo moreš kopirat
user posted image

sej to vrsto pisave mi lepo kopira,jaz pa sem v flash tekst in se mi spodaj izpiše full doga koda

fleš pa ne gre tuki

se mi je zdelo....škodauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
8.6.2009 13:02:04   
Katjusa

majchy nad postelco nimam baldahina. Žiga ima samo vrtiljak

mal brskam po slikicah pa vam jih par pokažem

Nejc med narcisami

user posted image

Žiga se kopa v čebričku

user posted image

ful dobre slikce, ta z narcisami je pa res za v okvir in na steno..... al pa za v tapete in na največjo steno v dnevni:)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
8.6.2009 13:03:04   
Katjusa

Katjuša sedaj gremo samo na Hrvaško v Barbarigo. Imamo pa v planu septembra ali oktobra kako Djerbo, Turčijo, Egipt tako da sem za vsak primer raje kar potni list dala delatuser posted image

super..... za barbarigo sem že vačkrat slišala.... upam, da se boste imel finouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
8.6.2009 13:03:23   
Urša08
Katjuša a veš da jaz tud mojedva mal pomešam enkrat enmu Žiga rečem, spat drugič Žigu Nejc user posted image user posted image user posted image me prov zanima če bi mel punčko a bi tud tako menjala user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
8.6.2009 13:03:39   
Čebel@

še svoje 3 vse kličem Florjanuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se vsi oglasijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.6.2009 13:04:55   
Čebel@

Katjuša a veš da jaz tud mojedva mal pomešam enkrat enmu Žiga rečem, spat drugič Žigu Nejc user posted image user posted image user posted image me prov zanima če bi mel punčko a bi tud tako menjala user posted image
moj včasih Hano pokliče Lisa(psička)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.6.2009 13:06:26   
Urša08
Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidtuser posted image Sej veš, da moj ni tok priden k Florjanuser posted image user posted image user posted image . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovituser posted image . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
8.6.2009 13:07:04   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud
katjuša-slikca iz p....
user posted image

sm pozabla napisat da je to Larissauser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
8.6.2009 13:07:42   
Urša08
majchy tvoj je tud pojava user posted image user posted image user posted image Kdaj se pa vi trije selite na svoje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.6.2009 13:07:51   
Maksi1
Urša - porod so mi sprožili, ker sem imela visok pritisk 3 dni pred PDP in ko je svečka primla, sem v 2 h urah (vključno s klisitrjem in popisom) rodila.

Katjuša - prav je, da si glede tega stroga. Vse imamo na kupe lušnih slikc naših otročkov, vendar za kolaž je prav, da damo samo eno. Sej ostale si pokažemo ob drugi priliki ali pa, da izrecno napišemo: TA JE ZA KOLAŽ. Mogoče bi blo pa dobro, da ti jo na mejl pošljemo, tako da tebi ni treba celga rr prečekirat.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
8.6.2009 13:08:11   
Katjusa

še svoje 3 vse kličem Florjanuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se vsi oglasijouser posted image user posted image user posted image user posted image

moj je najbolj hecn k stojim pred njim (včeraj npr.) se on čoha po glavi in mu rečem (med tem ga gledam v obraz) dej florjan nehi se že čohat po glavi k maš že vse rdeče.... (ima namreč ful probleme z lasiščem in ga skos srbi še posebej k ima glavo na sveže oprano, in potem ima vse rdeče) in on mene debelo gleda pa reče Florjan in pol padema v smehuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
8.6.2009 13:08:47   
claud

moj včasih Hano pokliče Lisa(psička)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm pa tok jezna k jo kdo začne klicat Lara al pa Lisauser posted image .....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.6.2009 13:09:23   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
8.6.2009 13:09:52   
Urša08
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
8.6.2009 13:10:50   
Čebel@

majchy tvoj je tud pojava user posted image user posted image user posted image Kdaj se pa vi trije selite na svoje?
upam da drugo leto-če bojo dinarčki seveda

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
8.6.2009 13:11:37   
Katjusa

Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidtuser posted image Sej veš, da moj ni tok priden k Florjanuser posted image user posted image user posted image . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovituser posted image . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden user posted image user posted image user posted image

ja noro poceni toleuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju?
ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:)

mi bomo dal za apartma 350€ za en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
8.6.2009 13:11:54   
Urša08
Majchy držim pesti, da bodo dinarčki in vam uspe it na svoje user posted image

Maksi super za lahek pooroduser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Spontani splav
Michonne RR

Ali ste kdaj doživele spontani splav?

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!