|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
8.6.2009 13:43:02   
Urša08
BarbaraGs jaz bi ta druzga, ampak samo za to k sem navajena na velika kolesa in na tri kolesnika user posted image Čist verjamem da se boš sama najboljš odločila.

Birdy kaj naj še povem o tem apartmaju. Dobil smo ga prek ene službe, je poceni, fino je k ma zunej vrt - travco da lahko tamal leta in seveda da je ograjen, da mi vn ne uide. Ma meni je res zakon da sedim zunaj, pijem kavico v miru in gledam kako se tamal igra. Je pa malce dalj do plaže cirka 10 minutk. Naju ne moti k mava to za sprehodek - lahko se pelješ tud z avtom. Na plaži je fino k je senčka. Mi smo v glavnem zadovolni s tem.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
8.6.2009 13:43:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidtuser posted image Sej veš, da moj ni tok priden k Florjanuser posted image user posted image user posted image . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovituser posted image . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden user posted image user posted image user posted image

ja noro poceni toleuser posted image user posted image user posted image user posted image ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju?
ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:)

mi bomo dal za apartma 350€ za en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša, tole je pa super poceniuser posted image user posted image user posted image
Dej povej kej več...

ja ne bomo šle vse februarčice doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
8.6.2009 13:51:23   
TAMIKA3
a se ne bojite it na hrvaško user posted image saj gremo mi tudiuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
8.6.2009 13:52:07   
brkn83

Piskot superuser posted image user posted image user posted image to greste kampirat

brkn smo dost načvekale a, neuser posted image user posted image

ja komaj sem vas uspela prebrati. Sej zdej grem pa js jest in vem da ko nazaj pridem bom spet imela dosti dela.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
8.6.2009 13:53:14   
Urša08
Tamika jaz se nč ne bojim. Česa je pa tebe strah?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
8.6.2009 13:53:36   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

a se ne bojite it na hrvaško user posted image saj gremo mi tudiuser posted image

sam js mislim, da ni nevarno iti, mogoče tle istra mal bolj rizična, ampak kje bolj nižje proti dalmaciji pa ne. Itak se živijo tam od turizma in so lahk srečni, da sploh še kdo pride k njim.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
8.6.2009 13:55:47   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

kateri vozicek od teh bi ve izbrale?
http://comfortbaby.com/index.php?id=29
http://comfortbaby.com/index.php?id=58
http://comfortbaby.com/index.php?id=71

js bi zdej izbrala drugega.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
8.6.2009 13:55:54   
Čebel@
jaz sem mojmu dala idejo  da bi šli septembra v grčijo in je reku da bo premisliluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
8.6.2009 13:56:52   
BarbaraGS

a novega kupujete? no jst če bi takega potem bi gledala, da gre ročaj na obe strani... kar pa pri teh ni na voljo....

trikolesniki so ful lahko vodljivo tak da odvisno za kaj rabiš...
kakega imaš pa sedaj?

zdaj imamo RS one in je super, ceprav malo konjski. Gre rocaj na obe strani, velika kolesa za vozit po gradbiscih hehe, ima pa na zalost napako: eno sprednje kolo se zatika in glavna os se ne zatakne sama in jo moras sam potiskat in zatic dvigovat. Dali smo reklamacijo in ker je to ze tretja za ta model in ker tega modela ni vec, nam je ponudila te tri. Jaz pa res ne vem kaj naj, ker si po sliki ne predstavljam kaksne so kaj kole. Kaksna je razlika ce so spredaj 2x2 ali 2x1? Trikolesnik pa hmmmm sem tak navajena na 4, da res ne vem. A pravite da je boljsi? Nas je res imel vse kar sem htela, zdaj pa sem malo v krizi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
8.6.2009 14:00:24   
MIHAILO
BARBARA GS jaz bi izbrala zadnjega...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
8.6.2009 14:01:00   
Čebel@

a novega kupujete? no jst če bi takega potem bi gledala, da gre ročaj na obe strani... kar pa pri teh ni na voljo....

trikolesniki so ful lahko vodljivo tak da odvisno za kaj rabiš...
kakega imaš pa sedaj?

zdaj imamo RS one in je super, ceprav malo konjski. Gre rocaj na obe strani, velika kolesa za vozit po gradbiscih hehe, ima pa na zalost napako: eno sprednje kolo se zatika in glavna os se ne zatakne sama in jo moras sam potiskat in zatic dvigovat. Dali smo reklamacijo in ker je to ze tretja za ta model in ker tega modela ni vec, nam je ponudila te tri. Jaz pa res ne vem kaj naj, ker si po sliki ne predstavljam kaksne so kaj kole. Kaksna je razlika ce so spredaj 2x2 ali 2x1? Trikolesnik pa hmmmm sem tak navajena na 4, da res ne vem. A pravite da je boljsi? Nas je res imel vse kar sem htela, zdaj pa sem malo v krizi.

jaz bi šla v trgovini in si jih bi v živo ogledala-tko se boš najlažje odločila 

Neposredna povezava do sporočila: 3036
8.6.2009 14:02:01   
Urša08
majchy vidva kr pejta v Grčijo septembra, bosta vidla kok je luštno.user posted image Kam pa bi šla?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
8.6.2009 14:04:28   
MIHAILO
jaz imam concord neo 4 kolesnik in je full vodljiv vozicek,tako da ni receno da 4 kolesniki niso vodljivi odvisno kateri...
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
8.6.2009 14:05:49   
MIHAILO
to pa sigurno drzi kar je majcy rekla,v trgovinopojdi probati....jaz ko sem probala sem hotla tega al nobenga user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
8.6.2009 14:17:35   
BarbaraGS
MIHAILO kje pa in kolko je stal?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
8.6.2009 14:19:10   
SURF
PATRICIJA:

user posted image

HRANA/KAŠICE-Večinoma bom delala domače,je poln vrt,vsjano več,še špinača(jo js ne jem)posebej za kašice,upam,da bo Patriciji všeč.Kar se tiče znamk in kvalitete kašic,še nevem,bom se še malo pozanimala in seveda sprobala.user posted image

Tančy-POLIVANJE-Men se bo tudi zrolalo zarad tega polivanja,mokra js,mokra tla,mokra postla..mokro vse...Patriciji pa tudi ni lušno,k ima kisel okus,poplaknema z vodo...pikico.
Sem prebrala,da boš kmalu probala z mlečno kašico,za zgostitev...to pa moraš poročat,bom js tudi..če res pomagauser posted image

-Mihailo- user posted image za pregled. Kaj pa je narobe?

Barbara- Kje pa si kupila tiste kopalke,js tuduser posted image .
Super,da se je tako izšlo z kužkom,te čisto razumem.

Urša- user posted image user posted image Na morjeuser posted image user posted image kok fajnuser posted image UŽIVAJTE!!!!!!!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
8.6.2009 14:19:35   
birdy
Barbara, jst prisegam na velika kolesa. Sicer bolj na štirikolesnike. Ampak ta ta drugi mi je tud pokarakteristikah všeč. Sicer majo vsi glih jih.
Skratka, če bi bil ta ta drugi štirikolesnik bi bil zame idealen vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
   [Brisano sporočilo]
8.6.2009 14:25:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
8.6.2009 14:25:45   
Čebel@

majchy vidva kr pejta v Grčijo septembra, bosta vidla kok je luštno.user posted image Kam pa bi šla?
lokacije ne vem,sem bila že na Zakintosu in Rodosu......kaj pa misliš kako bi bilo za Hano  glede na to da bo stara 7 mesecev in bo na GH?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
8.6.2009 14:26:28   
SURF
Meni osebno so všeč velika kolesa in štiri kolesniki,smo bolj "rovtarski"user posted image
Kaj pa če ti vrnejo denar,če ti mogoče nobeden od teh ne odgovarja?

Brkn-Zakaj Istra bolj rizična?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
8.6.2009 14:29:00   
SURF
Drugače pa prvi.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
8.6.2009 14:29:29   
Katjusa
barbara potem pa mislim, da bo gtretji pravi ki ima 4x1 kolo.... pomoje je bolje vodljiv kot pa tist k ima ena kolesa dvojna.... sma res škoda zaradi ročaja jst imam enga trikolesnika in enga podobnega kot je ta ptvi in je trikolesnik ful bolj vodljiv sam res manj stabilen tak da če bi mogla zbrat med temi bi se odločla za tega
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
8.6.2009 14:34:05   
Katjusa
boga barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da si napačne ljudi vprašala za mnenje ker boš na istem k si bla prejuser posted image user posted image user posted image user posted image no vsekakor nebi blo slabo it v trgovino pa probat al pa kot je rekla SURF da ti vrnejo denar pa kupiš takega k si ti želiš....
jst vem da je Flojran mene zelo rad gledal ko je tak na pol sedel in  tud benjamin me rad gleda in ko ga obrnem tako, da me ne vidi postane hitro siten tak da..... men je ročaj, ki se obrača na obe strani zelo pomemben. sicer tle se da sedežni del na obe strani obračat sam to ni preveč praktično ker na sprehodu je pomoje to mal teže izvedljivo, da z otrokom vred obračašuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
8.6.2009 14:37:17   
BarbaraGS
A ti lahko vrnejoo denar ce zahtevas? Ker nas je res imel gromozanska debela kolesa in nam je to blo zelo vsec

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
8.6.2009 14:48:30   
SURF
Za probat je.
Js sem sprva hotela imeti voziček za katerega sem slučajno na zvezi potrošnikov slovenije našla,da so ga popolnoma zreklamirali,lastnikom tudi vrnili denar,je pa bil tudi serija,ki se ni delala več...
bom malo pobrskala...

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Sex
Miška2006

Kolikokrat sexate z možem/ženo oz. z izvenzakonskim partnerjem/partnerico?

vsak dan (12%)

do 4x na teden (22%)

do 4x na 14 dni (20%)

do 4x na 21 dni (20%)

1x na mesec (15%)

manj kot 1x na mesec (11%)

Število vseh glasov: 572

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!