Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:43:02
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGs jaz bi ta druzga, ampak samo za to k sem navajena na velika kolesa in na tri kolesnika Čist verjamem da se boš sama najboljš odločila. Birdy kaj naj še povem o tem apartmaju. Dobil smo ga prek ene službe, je poceni, fino je k ma zunej vrt - travco da lahko tamal leta in seveda da je ograjen, da mi vn ne uide. Ma meni je res zakon da sedim zunaj, pijem kavico v miru in gledam kako se tamal igra. Je pa malce dalj do plaže cirka 10 minutk. Naju ne moti k mava to za sprehodek - lahko se pelješ tud z avtom. Na plaži je fino k je senčka. Mi smo v glavnem zadovolni s tem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:43:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša v Barbarigo gremo že tretje leto za povrstjo. Nam je super, ker je apartma ograjen in se Nejc lahko po vrtu poja in nikamor ne more uidt Sej veš, da moj ni tok priden k Florjan . Smo lani sprobali en teden kampiranja, in en teden Barbarige in sva bla z možekom veliko bolj spočita v Barbarigi k ni blo treba Nejca po celmu kampu lovit . Sem pa ravno položnico dobila in bomo dali 147 e za cel teden ja noro poceni tole ..... no je pa res da je sedaj pred sezono? kak je pa s plažo in oddaljenostjo? imete klimo v apartmaju? ful fajn no sem naročila lepo vreme in upam, da boste užival:) mi bomo dal za apartma 350€ za en teden Urša, tole je pa super poceni Dej povej kej več... ja ne bomo šle vse februarčice dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:51:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
a se ne bojite it na hrvaško saj gremo mi tudi
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:52:07
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Piskot super to greste kampirat brkn smo dost načvekale a, ne ja komaj sem vas uspela prebrati. Sej zdej grem pa js jest in vem da ko nazaj pridem bom spet imela dosti dela.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:53:14
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika jaz se nč ne bojim. Česa je pa tebe strah?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:53:36
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a se ne bojite it na hrvaško saj gremo mi tudi sam js mislim, da ni nevarno iti, mogoče tle istra mal bolj rizična, ampak kje bolj nižje proti dalmaciji pa ne. Itak se živijo tam od turizma in so lahk srečni, da sploh še kdo pride k njim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:55:54
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem mojmu dala idejo da bi šli septembra v grčijo in je reku da bo premislil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 13:56:52
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS kateri vozicek od teh bi ve izbrale? http://comfortbaby.com/index.php?id=29 http://comfortbaby.com/index.php?id=58 http://comfortbaby.com/index.php?id=71 a novega kupujete? no jst če bi takega potem bi gledala, da gre ročaj na obe strani... kar pa pri teh ni na voljo.... trikolesniki so ful lahko vodljivo tak da odvisno za kaj rabiš... kakega imaš pa sedaj? zdaj imamo RS one in je super, ceprav malo konjski. Gre rocaj na obe strani, velika kolesa za vozit po gradbiscih hehe, ima pa na zalost napako: eno sprednje kolo se zatika in glavna os se ne zatakne sama in jo moras sam potiskat in zatic dvigovat. Dali smo reklamacijo in ker je to ze tretja za ta model in ker tega modela ni vec, nam je ponudila te tri. Jaz pa res ne vem kaj naj, ker si po sliki ne predstavljam kaksne so kaj kole. Kaksna je razlika ce so spredaj 2x2 ali 2x1? Trikolesnik pa hmmmm sem tak navajena na 4, da res ne vem. A pravite da je boljsi? Nas je res imel vse kar sem htela, zdaj pa sem malo v krizi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:00:24
|
|
|
|
MIHAILO
|
BARBARA GS jaz bi izbrala zadnjega...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:01:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS kateri vozicek od teh bi ve izbrale? http://comfortbaby.com/index.php?id=29 http://comfortbaby.com/index.php?id=58 http://comfortbaby.com/index.php?id=71 a novega kupujete? no jst če bi takega potem bi gledala, da gre ročaj na obe strani... kar pa pri teh ni na voljo.... trikolesniki so ful lahko vodljivo tak da odvisno za kaj rabiš... kakega imaš pa sedaj? zdaj imamo RS one in je super, ceprav malo konjski. Gre rocaj na obe strani, velika kolesa za vozit po gradbiscih hehe, ima pa na zalost napako: eno sprednje kolo se zatika in glavna os se ne zatakne sama in jo moras sam potiskat in zatic dvigovat. Dali smo reklamacijo in ker je to ze tretja za ta model in ker tega modela ni vec, nam je ponudila te tri. Jaz pa res ne vem kaj naj, ker si po sliki ne predstavljam kaksne so kaj kole. Kaksna je razlika ce so spredaj 2x2 ali 2x1? Trikolesnik pa hmmmm sem tak navajena na 4, da res ne vem. A pravite da je boljsi? Nas je res imel vse kar sem htela, zdaj pa sem malo v krizi. jaz bi šla v trgovini in si jih bi v živo ogledala-tko se boš najlažje odločila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:02:01
|
|
|
|
Urša08
|
majchy vidva kr pejta v Grčijo septembra, bosta vidla kok je luštno. Kam pa bi šla?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:04:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
jaz imam concord neo 4 kolesnik in je full vodljiv vozicek,tako da ni receno da 4 kolesniki niso vodljivi odvisno kateri...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:05:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
to pa sigurno drzi kar je majcy rekla,v trgovinopojdi probati....jaz ko sem probala sem hotla tega al nobenga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:17:35
|
|
|
|
BarbaraGS
|
MIHAILO kje pa in kolko je stal?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:19:10
|
|
|
|
SURF
|
PATRICIJA: HRANA/KAŠICE-Večinoma bom delala domače,je poln vrt,vsjano več,še špinača(jo js ne jem)posebej za kašice,upam,da bo Patriciji všeč.Kar se tiče znamk in kvalitete kašic,še nevem,bom se še malo pozanimala in seveda sprobala. Tančy-POLIVANJE-Men se bo tudi zrolalo zarad tega polivanja,mokra js,mokra tla,mokra postla..mokro vse...Patriciji pa tudi ni lušno,k ima kisel okus,poplaknema z vodo...pikico. Sem prebrala,da boš kmalu probala z mlečno kašico,za zgostitev...to pa moraš poročat,bom js tudi..če res pomaga -Mihailo- za pregled. Kaj pa je narobe? Barbara- Kje pa si kupila tiste kopalke,js tud . Super,da se je tako izšlo z kužkom,te čisto razumem. Urša- Na morje kok fajn UŽIVAJTE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:19:35
|
|
|
|
birdy
|
Barbara, jst prisegam na velika kolesa. Sicer bolj na štirikolesnike. Ampak ta ta drugi mi je tud pokarakteristikah všeč. Sicer majo vsi glih jih. Skratka, če bi bil ta ta drugi štirikolesnik bi bil zame idealen voziček
|
|
[Brisano sporočilo] 8.6.2009 14:25:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:25:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy vidva kr pejta v Grčijo septembra, bosta vidla kok je luštno. Kam pa bi šla? lokacije ne vem,sem bila že na Zakintosu in Rodosu......kaj pa misliš kako bi bilo za Hano glede na to da bo stara 7 mesecev in bo na GH?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:26:28
|
|
|
|
SURF
|
Meni osebno so všeč velika kolesa in štiri kolesniki,smo bolj "rovtarski" Kaj pa če ti vrnejo denar,če ti mogoče nobeden od teh ne odgovarja? Brkn-Zakaj Istra bolj rizična?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:29:00
|
|
|
|
SURF
|
Drugače pa prvi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:29:29
|
|
|
|
Katjusa
|
barbara potem pa mislim, da bo gtretji pravi ki ima 4x1 kolo.... pomoje je bolje vodljiv kot pa tist k ima ena kolesa dvojna.... sma res škoda zaradi ročaja jst imam enga trikolesnika in enga podobnega kot je ta ptvi in je trikolesnik ful bolj vodljiv sam res manj stabilen tak da če bi mogla zbrat med temi bi se odločla za tega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:34:05
|
|
|
|
Katjusa
|
boga barbara mislim, da si napačne ljudi vprašala za mnenje ker boš na istem k si bla prej no vsekakor nebi blo slabo it v trgovino pa probat al pa kot je rekla SURF da ti vrnejo denar pa kupiš takega k si ti želiš.... jst vem da je Flojran mene zelo rad gledal ko je tak na pol sedel in tud benjamin me rad gleda in ko ga obrnem tako, da me ne vidi postane hitro siten tak da..... men je ročaj, ki se obrača na obe strani zelo pomemben. sicer tle se da sedežni del na obe strani obračat sam to ni preveč praktično ker na sprehodu je pomoje to mal teže izvedljivo, da z otrokom vred obračaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:37:17
|
|
|
|
BarbaraGS
|
A ti lahko vrnejoo denar ce zahtevas? Ker nas je res imel gromozanska debela kolesa in nam je to blo zelo vsec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 8.6.2009 14:48:30
|
|
|
|
SURF
|
Za probat je. Js sem sprva hotela imeti voziček za katerega sem slučajno na zvezi potrošnikov slovenije našla,da so ga popolnoma zreklamirali,lastnikom tudi vrnili denar,je pa bil tudi serija,ki se ni delala več... bom malo pobrskala...
|
|
|
SexMiška2006Kolikokrat sexate z možem/ženo oz. z izvenzakonskim partnerjem/partnerico?vsak dan (
12%)
do 4x na teden (
22%)
do 4x na 14 dni (
20%)
do 4x na 21 dni (
20%)
1x na mesec (
15%)
manj kot 1x na mesec (
11%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!