ninocka
|
Danes je pa tko smotan dan - mal dezuje, pa se ulije, pa soncek....ma kr neki v glavnem... Lih tak dan, da bi se skotalila v posteljo in spala, dokler moji ne pridejo domov Mi smo OK, jst se v enem kosu, na vrsti za pospravljanje so zadnje tri stvari, na zalost pa najbolj razmetane Danes me cakajo kuhinjske omarice, da jih spucam...me tko pozeljivo gledajo, pa se jim nekak uspem se upret A kera kaj ve, kako je z Mamatheo? A je ze doma? Srecanje - mene ne bo, ker bom verjetno lih iz porodnisnice prisla. Pa potem enkrat drugic. Uzivajte se zame in privoscite si en veeelik sladoled (tud zame) Duda - mi je nimamo in nimam teh problemov, ampak iskerno povedano, jst se nisem videla 4 letnika z dudo. Evan bo zdej star 4 leta in ne boste verjela - nima dude, hodi sam, nima vec plenick, ne pije po flaski, govori...men se zdi, da je treba vsako stvar ob svojem casu. Nasi pikipokiji so stari komaj 1.5 leta, pa kaj vse se od njih ze pricakuje...pa se tisto malo, kar imajo za pocartat, se jim jemlje stran...ne vem, meni je malo kruto...kaj pa ce bi nam prepovedali vse nase male razvade - od sladoleda, manikure, pedikure, masaz, uzivanja v banji ob sveckah... Sicer pa cestitke vsem, ki ste se odvadli od dudic Manca, samo da je z Majo vse OK. Pa super za dopust, upam, da ze uzivate na polno ajtak, Ruben se sploh noce v banji kopat a ves kaksno dretje je to in leze ven in krici...ce pa stoji pred njo, se mu zdi pa ful zabavno in gleda Evana, kako cofa. Tko da pri nam je samo tus v igri. Se mi pa zdi, da je ta strah posledica padca na rit, ko mu je enkrat v banji spodrsnilo in zdaj sploh noce not. Uh, le kaj bo na morju? Cedevita - jst je ne maram in je doma niti ne pijemo. Jo je pa vcasih moj, v svojih otroskih letih, jedel kar na zlico, dokler mu ni jezika razzrla.Ko se je pocelil, pa spet jovo nanovo... spanje - vcasih prespi celo noc, vcasih se pa zbudi za kakav...Upam, dabo vedno vec prespanih in vedno manj kakavckastih noci mklks, za spanje Da vam povem, kaksno pepelko imamo pa mi doma sem v sredo pospravljala omare v otroski sobi in Rubna selila iz previjalke v omare v otroski (oz. njegove cunjice). In potem najdem ene ceveljcke oz. sandalcke za v vodo (take, k smo jih se mi nosili, iz plastike) od Evana in sem rekla, da bom probla, ce so Rubnu slucajno prav, da jih bo lahko imel za v vodo. Ko je prisle domov, mu pokazem sandalcke in probam obut, ampak ni slo na nogico, ker so mu ble premajhne. Sem jih hotla pospravit, Ruben pa rata ful ihtast in da ne, da mu ih moram dat in si jih je na vsak nacin hotel obut. Na koncu mu je ratalo en sandalcek nataknit na pol na nogo in je odsepal v kuhinjo se pokazat ociju, kolk je lep, drugega je mel pa v roki (je bil kot une polsestre iz pepelke, k sta na vsak nacin hotle obut cevelj). Vzet mu jih nisem mogla, ker mi jih ni dal, ampak jih je na sreco kmalu nekje pustil in sem jih pobrala in pospravila. Sem pa nasla se ene copatke od Evana (superfitke), lih cifra za Rubna. In mu obujem tiste in je potem cel dan paradiral v njih. Ko smo se sli umit, jih je pustil v kopalnici in jih je zjutraj takoj pobral, potem pa jok, ker jih ni smel obut za v vrtec. Sem mu skor na silo obula sandalcke, copatke je pa nesel v rokah in jih ni spustil za noben denar. Je moj pol reku, da jih je se v avtu skoz stiskal in cmihal, pa na poti v vrtec ni hotel dat roke, ker bi mogel en copat spustit. Srecen je bil sele, ko mu jih je v vrtcu obul Mislim...copatki pa zgonjeni, znucani, tam pri prstkih raztrgani joj, s cim majo vse tile nasi otroci veselje Drugac pa Ruben ful rad obuva moje copate in se potem sprehaja po bajti. Pa mene skoz sezuva in me preobuva, pa mal en copat na eno, pa mal na drugo nogo, pa krokse dol in copate gor...sem kot Pika nogavicka, ampak z razlicnimi obuvali