ninocka
|
Dober dan, kako ste? Jst mam za sabo ze en konkreten shoping - sem sla v Lidla, pa pol CP - HM, vale novak, una trgovina s slikarskimi stvarmi in na koncu se Spar. Tam pa taka guzva Majo popust na vse obleke 40%, sem ful iskala kaj za Rubna - kratke hlace, majcke (od lani mu nic prav, Evan je pa se pri 2 letih nosil st. 68, lani pa 86 ), pa ni blo nic pametnega - ce mi je blo vsec, ni blo stevilke, pa na splosno je blo za fantke ful mal. Sem mu pa kupila komplet 3 bodijev, Evanu pa Strelo Mcqueena spodnje hlacke Sla sem pa mal v nabavo, ker mam zvecer povabljene kolegice, da malo proslavimo mojih piskavih 20 in se nekaj . A vam povem, kaj sem si zazelela za darilo - Barbiko ampak ne katerokoli, temvec colectors edition z mojo letnico rojstva. Jst sem OK, se zmeraj mam generalko po bajti - sploh ne morem verjet, kolk se je enih stvari nabralo, pa enih cunj, cevljev, ki jih ne nosim...to dajem zdaj vse stran, pa zadnjic sem stran vrgla 2 skatli plasticnih posodic od saldoledov, skut...joj Najvec "navlake" so pa itak igrace, k jih je po vseh sobah polno Mamathea, bejz rodit, da te ne bom se jst prehitela Tud zate velja (kot je prej za mamo11), da se moras obvezno javit zjutraj in zvecer, da vemo al si se kindersurprise al ne Glede grizenja - ne sekiraj se prevec. Nas tud pride domov pogrizen, pa se ne sekiram kaj dosti. Tolk miceni se ne zanjo pravilno izrazat custev in potem ugriznejo (al iz jeze al pa ljubezni). Vzgojiteljici naj ga malce bolj cuvata in imata na ucu, ce ga pa ti dobis ga pa kregaj. Mene je v sredo Ruben ful v rame ugriznil, sem ga prav po ritki plosknila od soka. Sva se lupckala in cmok gor, cmok dol, pa me je vmes se mal savsnil. Sej vem, da me ni zanalasc ampak me je v tisti razigranosti in iz ljubezni, ma se mi pozna kot kaksen ljubezenski ugriz Dobr, da sem takoj mojmu pokazala, drugac bi me se obtozil, da kaj s postarjem mutim prejsnji teden je pa prisel z enim velikim ugrizom na levi roki na podlakti. Moj je naslednji dna pozabil opozorit vzgojiteljice in pride cez 2 dni spet z ugrizom na istem mestu. Pol pa gledam tist ugriz in se mi zdi, kot da so to njegovi zobki. In sumim, da se je sam ugriznil, ker sem potem vidla, ko se je pa enkrat vmes med palec in kazalec. Neki je bil popikan od komarjev, pa mal ga zgleda zobki matrajo, pol je pa kar sam sebe grizel... mama11, kolk lustni sta tvoji pupiki Men se je Evan zdel, preden sem sla rodit, ful micken in ves bogi, pol me pa pride v porodnisnico obiskat, se mi je zdel pa taaak velikan. Da ne govorim, kako je blo, ko sem najprej Rubna previla in potem Evana. Sem mela obcutek, kot da bi enega odraslega mela na previjalki, take velike nogice, pa stegna, pa ritka...1 teden nazaj je blo pa vse tko pici pici Ja, ko dobis dojencka, starejsi otroci cudezno zrastejo manca, upam, da bosta z mozekom zrihtala dopust in da se greste nakam reees lepo spocit Nas tud mece igrace v banjo, pa glavo hoce v WC namocit, pa ful pridno odnasa stvari v smeti (sej ce so res smeti ni panika), najljubse opravilo pa mu je, da s hladilnika pobere magnetke in jih potem pod spodnji rob vrat tlaci. In pol odpres hladilnik, pa je not polno magnetkov Ko mu pa kaj recem, da komu odnese, pa ful pokima, mi vzame iz rok in zacne hodit proti tisti osebi, pol si pa na pol poti premisli in odlozi, vzame v roke nekaj drugega in odseta po svoje GB, kako se pa vidva s Tianno pogovarjata - v slovenscini ali anglescini? Nas tud kr neki blebleta, pa dadadddajadapada kr neki skratka...pri Evanu sem se ful sekirala, ko ni se nic govoril, tuki se pa sploh ne...ko bo pripravljen in imel kaj za povedat, bo ze Sicer sam s sabo ma ful neke hude pogovore, sam ko ga noben nic ne razume A mala je pa kar soseda nadirala joj, men je to tolk smesno...upam, da mu je vse povedala, kar mu gre tanaya, porocilo prosim - kaj sta jedla, kako ti je stol odmaknil, kako te je drzal za roko, kako ti je dal lupcka za lahko noc...dejmo punca, da bomo mal romantike brali tuki gor soni za Lana trma - poznana, ce kaj ni po njegovo se vrze na tla in tuli. Jst ga kar pustim al pa odnesem (ce kam gremo, pa se zgodi kaj takega). Se pa najveckrat vrze na tla iz uzaljenosti in pol se dere in dere in dere... Sem mela pa prejsnji teden bolj probelem z Evanom, k se je v 1 dnevu iz angelcka spremenil v hudicka. V nedeljo je bil tok nesramen in zoprn, da jih je dobil po riti in potem sem se zarad tega 1 uro jokala. Pa me je prisel Ruben tolazit, je splezal k meni v narocje in me bozal po laseh in tapkal po glavi vrata, kljuka - doseze, ampak ne more potegnit. Sicer imamo pa mi kuhinja - jedilnica - dnevna en prostor, pol je pa ograjca, ker so takoj za tem stopnice (brez ograje). Je pa ta ograjca ze tolk zrukana in vsa polomljena, da jo mal ztrese in mu v roki ostane pol se pa od soka zacne dret Jo pa dostikrat pustimo odprto, pa se odseta mal v kopalnico, pa spalnico, pa njuno sobo, mal gre k mackoma pogledat al pa k racunalniku, pol pa pride nazaj. Tko, sem pojedla kosilo (sirovi tortelini s paradiznikovo omako in parmezanom in za posladek jagodni kornet), zdej grem pa perilo dat prat, pa perilo obesit, pa deznike umit (kako so lahko dezniki umazani??), pa take butaste stvari pocet, dokler mi ne bo treba po maldva v vrtec. Uzivajte!!!