|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
28.5.2009 12:10:40   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

manca....upam, da vam bo uspelo tole z dopustom...eni šefi so res za en k....., gledajo samo nase, pa sej je danes skoraj povsod tako

če ne pa, z majo v avto, pa se dobimo nekje na pol poti na kaki kavici in tortici:)

Prav, če ne bo šlo z njegovim dopustom, potem bova pa midve okrog hodile. Če bova res doma, potem ti javim pa se dobimo...pa še katera druga lahko zraven pride.user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.5.2009 18:09:50   
Tanayya29
srečanje,jupi sem za.....;))

Nicolina škodauser posted image user posted image ,pa drugič.....

Zdej se pa grem zrihtat....grem na večerjo z enim full fajn fantom......Ja,zgleda,da se je mau premaknilo...hihi.....

Bom sporočila,upam,da bo kul..

papa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.5.2009 18:54:35   
nicolina
Srečanje user posted image user posted image user posted image  seveda sem za......

Tanayya ful sem vesela zate, uživaj maksimalno user posted image user posted image , seveda se bo premaknilo in to samo na bolje user posted image , moraš mi kaj več povedat user posted image

Jaz sem pa sama doma, moja dva moška sta se šla potepat, jaz sem vse pospravila in zdej se bašem s sladoledom user posted image user posted image  in prav uživam v tišini in se sploh ne počutim egoistično.....

Zdej grem pa v kopalnico, depilacija, umivanje glave, skratka vzela si bom čas zase....user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.5.2009 20:26:28   
tintin
Jaz mam tudi 5 min zase, moj možek je šel na obisk k mami, Vasja spi. Mama pa ima ene 500 strani za preštudirat...user posted image priprava na mojo poletno šolo.

Danes sem med malico srečala našo Scubo in sem je bila ful veselauser posted image . Z novemberkami so povezani taki fajn spomini na porodniškouser posted image

Manca
- šit za dopust, noro no....jaz bi pošizila, sploh ker imam že karto za trajekt od februarja, ki pa je non-refundable....user posted image . Je pa to v privat firmah nič novega, bit plačan 8 ur in delat ful več...Tudi jaz sem imela pred leti takšno službo. Petek in svetek in vikendi....za en drek denarja.

Za soboto pa nevem kako bo, vreme ga serje.....!?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.5.2009 20:26:45   
tintin
Tanayya - uživaj!!!!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
29.5.2009 9:50:27   
Mamathea
Pozdravček

Evo mene še vedno v Lj in še vedno nič ne kaže na potovanje v Rim, madonca zgleda, da je pri meni v bušiku tako zelo lepo, da otorc sploh ven nočejouser posted image user posted image user posted image .
Drugače pa sem to noč super prespala, kar je pravi čudež, ampak se pozna, da se je malo ohladilo in je bil zato tudi spanec trdnejši in boljši. Pravzaprav se je danes cela naša družinica zaspala in sem zato pikeca kr doma nahranila, da se je lahko v vrtcu kr takoj začel igrat.
Zdaj pa imam tudi jaz nekaj časa zase in si bom privoščila veliko skleco sadja, saj pol pri dojenju vsega ne bom smela jesti.
Tanayya upam, da je večerja super uspela in prav privoščim ti, da te kak zlo lušten fant osvojiuser posted image user posted image user posted image .
Nč grem js počasi spet malo naše igračke na kup dat, sej mali še pred vrtcem vse uspešno razmeče naokoli, pa sej če ne pa mami ne bi imela kja za delatuser posted image user posted image user posted image .
Lep in krasen dan žćelim vsem, zgleda, da pa le bo nekaj od današnjega sončka.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
29.5.2009 10:41:44   
GB
Dobro jutro

Nimam nic pametnega za napisat , ampak sem vseeno prisla skuhat eno kavico

user posted image

Manca : joj upam,da dobi tvoj dopust. Tole z privatniki je pa res noro no . Sem mela podobno sceno, ko sem bila se v slo. Ko je sla sefica na dopustu 3 tedne , sem jo nadomescala , delala po 13  ur itd in ko je bil cas da grem jest za 2 tedna je bil problem. Sva se skregale in sem samo sla . Mislim kvaaaaaaaaaaa. NO res upam,da zrihtate z dopustom in greste vsi  skupaj.

Tanaya : upam ,da si se imela neskonco lepo in hitro napisi kako je bilo . Res ti privoscim enga vornk desca no  .

Mamathea: a si ze v Rimu ? NO dej no , zdej je pa res ze cas da gres :))) . Glede grizenja hvala bogu nimamo problema , verjamem pa da je zelo nerodna situacija . Kako se je pa tvoj sinek opravicil - a ze zna toliko govoriti ?? Ne me narobe razumeti , ampak to je zelo pohvalno,da ze toliko zna govoriti user posted image user posted image user posted image . Pri nas Tianna se ne pove nic konkretnega , razen neke japonscine je nemorem prav nic zastopiti. user posted image user posted image user posted image

No grem tednik in trenja pogledat . Lep dan vsem skupaj .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
29.5.2009 10:44:25   
mklks
hej!

nicolina....sem ti prou fouš, jst si bom mogla tud vzet mal časa zaseuser posted image user posted image  
               sem sepa zmenila z eno prjatelco in sva se naročile včerej na pedikuro in depilacijo- komplet vse tko da, komej čakam, da se bom pustila mal razvajatuser posted image user posted image user posted image

tannaya...uživej ful ful fuluser posted image user posted image user posted image .....pa sporoč kej kako je blouser posted image user posted image

tk, zdej pa grem, sem s sam mal pavze vzela med učenjemuser posted image user posted image .....mal?? o tem bi se dalo razpravljatuser posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
29.5.2009 12:49:04   
ninocka
Dober dan,

kako ste? Jst mam za sabo ze en konkreten shoping - sem sla v Lidla, pa pol CP  - HM, vale novak, una trgovina s slikarskimi stvarmi in na koncu se Spar. Tam pa taka guzva user posted image user posted image Majo popust na vse obleke 40%, sem ful iskala kaj za Rubna - kratke hlace, majcke (od lani mu nic prav, Evan je pa se pri 2 letih nosil st. 68, lani pa 86user posted image ), pa ni blo nic pametnega - ce mi je blo vsec, ni blo stevilke, pa na splosno je blo za fantke ful mal. Sem mu pa kupila komplet 3 bodijev, Evanu pa Strelo Mcqueena spodnje hlacke user posted image
Sla sem pa mal v nabavo, ker mam zvecer povabljene kolegice, da malo proslavimo mojih piskavih 20 in se nekaj user posted image . A vam povem, kaj sem si zazelela za darilo - Barbiko user posted image user posted image user posted image ampak ne katerokoli, temvec colectors edition z mojo letnico rojstva.

Jst sem OK, se zmeraj mam generalko po bajti - sploh ne morem verjet, kolk se je enih stvari nabralo, pa enih cunj, cevljev, ki jih ne nosim...to dajem zdaj vse stran, pa zadnjic sem stran vrgla 2 skatli plasticnih posodic od saldoledov, skut...joj user posted image user posted image Najvec "navlake" so pa itak igrace, k jih je po vseh sobah polno user posted image

Mamathea, bejz rodit, da te ne bom se jst prehitela user posted image user posted image user posted image Tud zate velja (kot je prej za mamo11), da se moras obvezno javit zjutraj in zvecer, da vemo al si se kindersurprise al ne user posted image
Glede grizenja - ne sekiraj se prevec. Nas tud pride domov pogrizen, pa se ne sekiram kaj dosti. Tolk miceni se ne zanjo pravilno izrazat custev in potem ugriznejo (al iz jeze al pa ljubezni). Vzgojiteljici naj ga malce bolj cuvata in imata na ucu, ce ga pa ti dobis ga pa kregaj.
Mene je v sredo Ruben ful v rame ugriznil, sem ga prav po ritki plosknila od soka. Sva se lupckala in cmok gor, cmok dol, pa me je vmes se mal savsnil. Sej vem, da me ni zanalasc ampak me je v tisti razigranosti in iz ljubezni, ma se mi pozna kot kaksen ljubezenski ugriz user posted image Dobr, da sem takoj mojmu pokazala, drugac bi me se obtozil, da kaj s postarjem mutim user posted image user posted image user posted image
prejsnji teden je pa prisel z enim velikim ugrizom na levi roki na podlakti. Moj je naslednji dna pozabil opozorit vzgojiteljice in pride cez 2 dni spet z ugrizom na istem mestu. Pol pa gledam tist ugriz in se mi zdi, kot da so to njegovi zobki. In sumim, da se je sam ugriznil, ker sem potem vidla, ko se je pa enkrat vmes med palec in kazalec. Neki je bil popikan od komarjev, pa mal ga zgleda zobki matrajo, pol je pa kar sam sebe grizel...
mama11, kolk lustni sta tvoji pupiki user posted image Men se je Evan zdel, preden sem sla rodit, ful micken in ves bogi, pol me pa pride v porodnisnico obiskat, se mi je zdel pa taaak velikan. Da ne govorim, kako je blo, ko sem najprej Rubna previla in potem Evana. Sem mela obcutek, kot da bi enega odraslega mela na previjalki, take velike nogice, pa stegna, pa ritka...1 teden nazaj je blo pa vse tko pici pici user posted image user posted image user posted image Ja, ko dobis dojencka, starejsi otroci cudezno zrastejo user posted image user posted image user posted image

manca, upam, da bosta z mozekom zrihtala dopust in da se greste nakam reees lepo spocit user posted image user posted image user posted image user posted image
Nas tud mece igrace v  banjo, pa glavo hoce v WC namocit, pa ful pridno odnasa stvari v smeti (sej ce so res smeti ni panika), najljubse opravilo pa mu je, da s hladilnika pobere magnetke in jih potem pod spodnji rob vrat tlaci. In pol odpres hladilnik, pa je not polno magnetkov user posted image
Ko mu pa kaj recem, da komu odnese, pa ful pokima, mi vzame iz rok in zacne hodit proti tisti osebi, pol si pa na pol poti premisli in odlozi, vzame v roke nekaj drugega in odseta po svoje user posted image

GB, kako se pa vidva s Tianno pogovarjata - v slovenscini ali anglescini? Nas tud kr neki blebleta, pa dadadddajadapada kr neki skratka...pri Evanu sem se ful sekirala, ko ni se nic govoril, tuki se pa sploh ne...ko bo pripravljen in imel kaj za povedat, bo ze user posted image Sicer sam s sabo ma ful neke hude pogovore, sam ko ga noben nic ne razume user posted image
A mala je pa kar soseda nadirala user posted image user posted image user posted image user posted image joj, men je to tolk smesno...upam, da mu je vse povedala, kar mu gre user posted image user posted image user posted image

tanaya, porocilo prosim - kaj sta jedla, kako ti je stol odmaknil, kako te je drzal za roko, kako ti je dal lupcka za lahko noc...dejmo punca, da bomo mal romantike brali tuki gor user posted image

soni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lana user posted image user posted image

trma - poznana, ce kaj ni po njegovo se vrze na tla in tuli. Jst ga kar pustim al pa odnesem (ce kam gremo, pa se zgodi kaj takega). Se pa najveckrat vrze na tla iz uzaljenosti in pol se dere in dere in dere...
Sem mela pa prejsnji teden bolj probelem z Evanom, k se je v 1 dnevu iz angelcka spremenil v hudicka. V nedeljo je bil tok nesramen in zoprn, da jih je dobil po riti in potem sem se zarad tega 1 uro jokala. Pa me je prisel Ruben tolazit, je splezal k meni v narocje in me bozal po laseh in tapkal po glavi user posted image

vrata, kljuka - doseze, ampak ne more potegnit. Sicer imamo pa mi kuhinja - jedilnica - dnevna en prostor, pol je pa ograjca, ker so takoj za tem stopnice (brez ograje). Je pa ta ograjca ze tolk zrukana in vsa polomljena, da jo mal ztrese in mu v roki ostane user posted image user posted image pol se pa od soka zacne dret user posted image user posted image Jo pa dostikrat pustimo odprto, pa se odseta mal v kopalnico, pa spalnico, pa njuno sobo, mal gre k mackoma pogledat al pa k racunalniku, pol pa pride nazaj.

Tko, sem pojedla kosilo (sirovi tortelini s paradiznikovo omako in parmezanom in za posladek jagodni kornet), zdej grem pa perilo dat prat, pa perilo obesit, pa deznike umit (kako so lahko dezniki umazani??), pa take butaste stvari pocet, dokler mi ne bo treba po maldva v vrtec. Uzivajte!!!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
30.5.2009 8:46:52   
ajtak
Danes zjutraj sem dobila sms:

Točno na rok sem na svet prisla da bi vas pozdravila.
Ime mi je Leja in sem črnolaska, 4020/53. Mami in ati me že cartata saj sem deklica :D

Mamathea, cestitam, Leja je prava velikanka user posted image

< Sporočilo je popravil ajtak -- 30.5.2009 8:47:58 >

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
30.5.2009 9:40:29   
mama11
user posted image Čestitke Mamathea, oči in Tijan! To je pa res velika punca, upam, da je šlo zlahka in da se boste kmalu crkljali domauser posted image user posted image user posted image .

Se je pa Mamathei izpolnila želja - ne bo bila v savni user posted image .

Jaz sem se danes super naspala. Sem pogruntala, zakaj ima nova pridobitev ponoči vaje na 30-60 minut, pa v bistvu komaj kaj je. Zeblo jo je, grda, grda mamica pa je rabila 5 noči, da je to ugotovila. Očitno imamo doma eno zmrzljivko. Spala je v bodyju z dolgimi rokavi, podloženi bombažni jopici ter hlačkah, pri tem, da še uporabljam povijalno plenico, pokrita je bila pa z na dvoje pregrnjeno bombažno dekico. Res, da z mojim spiva pri priprtem oknu, ampak so rolete spuščene... Skratka, ko je ob 2h začela jamrati sem jo dala v veliko posteljo (moj je pobegnil, ker smrčim... kaj hočemo, posledice nosečnosti, saj bo minilo), jesti sploh ni hotela, imela je čisto mrzle rokice, čeprav je bila za vratom topla, je pa zahrčila do 6h (jedla ni od pol polnoči), jedla in spala do 9h. Skratka, očitno bo potrebna še termoflis dekica, pa bomo bolje spali.

Tanayya, poročaj... ni lepšega kot tisti prvi metuljčki v trebuhu....

GB, naša je tudi štartala po finsko, zdaj jo pa že vsak dan bolj razumem. Opravičiti se pa še ne zna... ponavadi zahtevamo, da "oškodovancu" da poljub ali ga objame.

Ninocka, kako ti uspe pri dveh mulčkih noseča še delati generalko mi sploh ni jasno. Razen če še njiju rekrutiraš user posted image

Šibam, pri nas dobimo prve obiske pri Juliji

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
30.5.2009 9:53:27   
nicolina
user posted image user posted image user posted image  lepa novička, ČESTITKE MAMMATHEI, TIJANU IN OČIJU .
Velika deklica, lepo se crkljajte. user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
30.5.2009 9:59:19   
barika
Mamathea, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
30.5.2009 10:37:56   
jooly
mamathea... bravo bravo bravo za punčkico!!! Zdej bo pa tud oči prišel mal bolj na svoj račun, sineki so bolj mamine mazice, punčke pa, sej veš... Lepo se rihtajte pa še enkrat čestitke od vseh nas!!user posted image user posted image
...in svet okrog vas bo v trenutku postal bolj roza
user posted image

< Sporočilo je popravil jooly -- 30.5.2009 10:41:39 >

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
30.5.2009 11:16:46   
GB
Cestitke Mamathea za tako veliko punco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelimo vam veliko veliko cartanja in brezmejne srece .
user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
30.5.2009 12:19:06   
tintin
mamathea!!!!!! ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU LEJE! 

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
30.5.2009 13:27:18   
Tanayya29
Mamathea iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice!!!!

Zelo lepa novička!!!!

Bravo!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
30.5.2009 15:02:08   
Tanayya29
Aja,na zmenku je blo fullllllll dobr....
Res je kul .

Ninočka
,haha,večerja je bla kr pr njemu doma,....dans grem pa spet...

Jst ne vem,mam kr slabo vest,k se z njim dobivam....mater sm čudna..končno mi je en tip všeč,ceu cajt sm s stajem,pa še takrat k grem,mam slabo vest,ane da ni nč narobe???

..........iiii,je pa tok lepo,resuser posted image user posted image .....................

Adijo......................

Neposredna povezava do sporočila: 1843
30.5.2009 15:15:28   
Dajica
Mamathea čestitke ob rojstvu Leje, pa čestitke tudi očiju in pa bratcu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanayya, ti bodi kr brez slabe vesti, saj si pridna mamica, veliko se ukvarjaš s Tajem, ampak nekaj časa zase pa rabiš tudi ti,a ne??!!

Neposredna povezava do sporočila: 1844
30.5.2009 15:26:14   
Oranža
Dober dan,

a mene še poznate??????user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas prišla mal pozdravit po doooooolgem času......pa vidim da dogajaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
Najprej čestitke Mama11 in njeni družinici za Julijouser posted image , potem še čestitke MAmatei za Leo - fejs puncauser posted image user posted image  Fajn se rihtejte vsi skupi.

Kolk daleč ste ostale in kolk vas še je user posted image  nimam pojma, ker nisem nč brala za nazaj, ampak upam da vas je kr neki in da se počutite ok.

Tanayya....sej veš....show must go on....lepo da se dogajauser posted image

Drugač pa kaj nej rečem....čas beži.......rastemo, čebljamo, smo zdravi, ......

V glavnem pogrešam kak kofičveeeeek. Bi blo lepo se kej dobit. Če se kej boste pridem tud jst ......če bom seveda vidla da se dobiteuser posted image user posted image user posted image .

Ajd fejst bodte, grem do konca skuhat pol pa v šoping!!!

Lp

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
30.5.2009 16:00:21   
ajtak
Tanayya, nikakor ne rabis imet slabe vesti, ne zarad Taja, se manj pa zarad bivsega! Ti se kar prepusti in uzivaj v novi romanci, bos vidla bos full boljse volje in polna energije, bo imel tudi Taj same pozitivne stvari od tega. Ce bosta pa pocasi dva moska tekmovala za njegovo naklonjenost in ga vozila na igrisce in na nogomet ter mu kupovala darila bo pa sploh vesel, a ne user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
30.5.2009 16:44:01   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Tanayya, nikakor ne rabis imet slabe vesti, ne zarad Taja, se manj pa zarad bivsega! Ti se kar prepusti in uzivaj v novi romanci, bos vidla bos full boljse volje in polna energije, bo imel tudi Taj same pozitivne stvari od tega. Ce bosta pa pocasi dva moska tekmovala za njegovo naklonjenost in ga vozila na igrisce in na nogomet ter mu kupovala darila bo pa sploh vesel, a ne user posted image .

se   podpišem, user posted image

Tanaya, ne sekiraj se in uživaj!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
30.5.2009 17:45:49   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Jst ne vem,mam kr slabo vest,k se z njim dobivam....mater sm čudna..končno mi je en tip všeč,ceu cajt sm s stajem,pa še takrat k grem,mam slabo vest,ane da ni nč narobe???

Ne, ti kokica, seveda ni nič narobe. Zadovoljni so otroci zadovoljnih staršev! Uživaj, kar se da!

Oranža, daj javi se bolj pogosto, pa Jooly, ti tudi... al bom morala iti še 1x rodit, da se bosta oglasili user posted image

Srečanje - vidim, da je interes za konec junija/začetek julija. Kdaj vam bolj ustreza - verjetno vikend, kajne? Javite, ali vam bolj ustreza sobota 27.6. ali sobota 4.7. v Tivoliju - ograjeno igrišče za otroke čez jezero od Čolnarne (zaradi mene se lahko dobimo tudi med tednom, ampak večina vas ni na porodniški user posted image ).

Komaj čakam, da vidimo prve fotke od Leje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
30.5.2009 19:37:07   
sonchek
Mamathea...ISKRENE ČESTITKE za malo princesko...
...lepo se rihtajte in fajn se crkljajte!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
30.5.2009 19:40:20   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Srečanje - vidim, da je interes za konec junija/začetek julija. Kdaj vam bolj ustreza - verjetno vikend, kajne? Javite, ali vam bolj ustreza sobota 27.6. ali sobota 4.7. v Tivoliju - ograjeno igrišče za otroke čez jezero od Čolnarne (zaradi mene se lahko dobimo tudi med tednom, ampak večina vas ni na porodniški user posted image ).

27.6-smo na morjčiju...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pol pa lahko!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......