|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
30.5.2009 22:01:38   
ajtak
men bolj pase 4.7.,
kaj pa Lunin festival 13.6., a gre katera??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
31.5.2009 13:22:31   
mama11
Dvomim, da bomo že za kakšne večurne poti.

Žal mislim, da nas bodo tudi pri Juliji mučili krči. Včeraj se je malo pred 22h začelo maratonsko dojenje - uro in pol, potem pa je ful krčila nogice in stokala. Sem ji dala dve kapljici BioGaia in moj jo je stisnil k sebi, da ji je segrel trebušček in je po 10 min nehala. Potem je še kar spala - z dvema dojenjema do 9h. Plenička je bila sicer pokakana, ampak ne zeleno. Še vedno ful upam, da se bomo tokrat krčem ognili.

Tamara je še vedno ful OK. Julijo ves čas lupčka in boža, pa če jo vprašaš, kako je dojenčku ime, reče juja. Ful paziva, da ne more do nje, kadar naju ni zraven, da ne bi bila slučajno preradodarna s katero od težjih igrač... ves čas ji v košek daje ropotuljico, kar je OK, ampak če bi zagrabila kaj večjega....

Ful se poskušam spomniti, kako je bilo v prvo s čiščo - v sredo je bilo že skoraj OK, od četrtka imam pa vsake toliko poplavo krvi. Patronažna je rekla, da je 1 teden po rojstvu še normalno, pa da je OK, če je temna, ne svetla in da ni "kosov". Ampak pri meni je zdaj že 10 dni, pa je še vedno temna kri - a se kaj spomnite, koliko časa ste potem še krvavele?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
31.5.2009 17:11:14   
nicolina
Dan, kakšno bedno vreme user posted image user posted image .
Poleg teg asem dobila še user posted image  iv tem mesecu 2X, ne vem kaj se to dogaja, bom morala it malo do G.

Tanayya, zakaj bi imela slabo vest, si najbolša mamica svojemu Taju in si ves čas njegova, imaš poplnoma oravico do ljubezni.... sej ima TAj tudi očka, pa bo on takrta poskrbel zanj...tako da uživej user posted image user posted image

Men tud bolj paše 4. 7., ker imamo 27.6 strokovno ekskurzijo v službi.

Mama11, upam da vas krči zaoibidejo, čisščo pa sem jaz imela ful dolgo, več kot 3 tedne.... 

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
31.5.2009 19:54:39   
tintin
Hojla,
mama11 - upam, da se krčem izognete. Biogaia so baje precej ok.
Čiščo sem jaz imela vsega skup 5 tednov, od tega krvavo ziher ene 3 tedne. Jaz sem pač nagnjena k dolgemu krvavenju (tudi pri M- vedno 6 dni)...
t anayya- upam, da si uživala!!!!

oranža
- dobrodošla!

SREČANJE
- 4.7., ker smo teden prej na Sardiniji.

Globoko zajemam zrak, 16 dni do dopusta!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
31.5.2009 20:07:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Dvomim, da bomo že za kakšne večurne poti.
Večurne?? Sej to je v Tivoliju, če si mislila Lunin festival.

Žal mislim, da nas bodo tudi pri Juliji mučili krči. Včeraj se je malo pred 22h začelo maratonsko dojenje - uro in pol, potem pa je ful krčila nogice in stokala. Sem ji dala dve kapljici BioGaia in moj jo je stisnil k sebi, da ji je segrel trebušček in je po 10 min nehala. Potem je še kar spala - z dvema dojenjema do 9h. Plenička je bila sicer pokakana, ampak ne zeleno. Še vedno ful upam, da se bomo tokrat krčem ognili.
Tudi jaz vam želim da se boste krčem izognili.

Ful se poskušam spomniti, kako je bilo v prvo s čiščo - v sredo je bilo že skoraj OK, od četrtka imam pa vsake toliko poplavo krvi. Patronažna je rekla, da je 1 teden po rojstvu še normalno, pa da je OK, če je temna, ne svetla in da ni "kosov". Ampak pri meni je zdaj že 10 dni, pa je še vedno temna kri - a se kaj spomnite, koliko časa ste potem še krvavele?
Jaz sem mela čiščo kakih 14 dni, precej temno, prvi teden pa skor črno in takrat so šli od mene tud ornk kosi (oreh) pa so mi takrat v porodnišnici rekli da je to normalno. No, pol sem mela en teden mir, pol je pa že prva menstruacija pršla... tko da se mi zdi da toliko kolikor sem v 9. mesecih vložkov pršparala, toliko sem jih v prvem mesecu spet ponucala user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.6.2009 7:46:39   
ninocka
Mamathea, cestitke za Lejo user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitke tudi bratcu in ocku in veliko lepih trenutkov vam zelim, predvsem pa veliko crkljanja in prespanih noci user posted image user posted image user posted image

PS: je pa kr ornk babika user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.6.2009 9:41:30   
mklks
hej, pozdravček še od mene:)

mamathea....čestitke za lejo!! user posted image user posted image user posted image
super novička, sem bl prou vesela, ko sem prej prebrala:)
čestitke seveda tudi bratcu in očku, zdej se pa le cartejte na polno:)

katera gre zdej naslednjauser posted image user posted image user posted image ?

mi smo bli v soboto pa z vrtcem na kao končnem izletu v zoo in je blo prou super, vreme ful trofili tko da smo uživali na polno...ema je hotela gledat samo opice in pa seveda v otroški zoo božat ovčke:)

tannaya....ne rabiš met nobene slabe vesti! tko kot so ti že druge napisale, tudi tebi pripada čas zase in posledično, ker si ti dobre volje, seješ pozitivno energijo tudi na taja:)
tudi jst sem mela na začetku malo slabe vesti, ampak me je potem minino, ker res vidiš, da bolje funkcioniraš kot oseba, ki je vesela:)

zdej bo šlo sam še navzgor:)user posted image  

ajdi

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.6.2009 13:35:25   
mama11
Ajtak, mislila sem več ur zdoma, ne pot kot tako. Sem gledala program in imajo ogromno reči. Lani je bila to precej manjša zadeva, ali se motim? Jaz se samo spomnim, da sva s pupo ležali na dekici pod tistim ogromnim drevesom pri čolnarni in gledali knjigice.

Za srečanje pa naj bo potem 4.7. Saj se mi je zdelo, da bo boljše, ker se da vikend pred tem podaljšati zaradi praznika. Potem pa recimo sobota, 4.7. v Tivoliju. Takrat bo predvidoma že precej vroče - ali vam bi ob 10h ustrezalo?

Seznam interesentov:
mama 11 + Tamara + Julija
Mamathea + Tijan + Leja
Mklks + Ema
Tanayya + Taj
nicolina + Tin
sonchek + Neli
Ajtak + Tjaš

Ta teden moj že dela, tako da tašča skrbi za Tamaro - še ta teden imam zaradi šivov kredit - dvigovala bi jo res težko, čeprav sem jo v nosečnosti do zadnjega. Patronažka je bila danes na obisku - obe sva presrečni, da je Juliji včeraj zvečer končno odpadel popek. V četrtek se kopamo user posted image . Mi je patronažka pripovedovala o hčerini poroki to soboto; sem se kar še jaz jokala zraven. Madonca, ti hormoni, kdaj bo to minilo user posted image .

Imam prvo dilemo - kako detece navaditi spanja v svoji posteljici/košku. Sem ugotovila, da jo ponoči ne zebe, ni lačna, nič, nič, nič, spi kot angel, samo izključno, če je pri meni v postelji. Posledično moj sredi noči pobegne na kavč. Saj mi ni težko, čeprav se zbujam čisto trda, samo vem, da bomo kasneje s tem imeli resne težave... v bistvu mi jih pupa povzroča že danes, saj je začela isto izvajati čez dan. Spala bi, samo če sem jaz z njo na postelji. Ko jo odložim, se po 5-20 min zbudi in joka, dokler je ne vzamem k sebi, 3 min cuza, zaspi, jo odložim v košek in ponoviva vajo... iz tega tudi vidim, da bo zadevo potrebno urediti takoj. No, podnevi ni problem, se pač sprehajam sem in tja, saj zato pa smo mame, ampak vem, da bom ponoči čisto munjena, ko bo to potrebno delati par ur skupaj... Ampak to so drobcene skrbi naproti resnim težavam... v porodnišnici sem en dan delila sobo z mamico, ki je rodila prezgodaj in je hodila 2x dnevno po 15 min obiskovat svojo nedonošenko z dobro kilo in pol... Pa znancu se je prejšnji mesec rodila punčica z Downovim sindromom. Potem pomislim, kakšen blagoslov je zdrav otrok, pa ne glede na to koliko in kako spi.

No, hudega mi res ni - ker deca že slabo uro spijo, sem imela čas še posodobiti seznam:

srečka user posted image     PDP     pričakujemo   prihod                        ime
mama11      20.5.    user posted image                     21.5. user posted image  (3.730, 53)   Julija
mamathea   30.5.    user posted image                    30.5. user posted image  (4.020, 53)   Leja
ninočka        11.7.    user posted image                     23/24.6. (CR)             predlogi
barika          2. 9      user posted image                                                        Matej
sonchek       27.9.    user posted image
manca          26.10.  user posted image                            

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.6.2009 14:51:22   
Mishika
Jaz sem bolj lena za pisat in brat, no danes pa mi je uspelo.
Najprej čestitke Mami 11 za Julijo in Mamithei za Lejo. Vsem želim zdravja, nič krčev, velik apetit, pridno spanje pa skoraj nič lubosumja s strani starejših sestric/bratcov.
Vidim da se tud seznam nosečk lepo daljša, pridne user posted image user posted image , mi o baby št. 2 še ne razmišljamo ( se moremo prej naspat za 1,5 leta nazaj user posted image ), drugače pa pri nas nič novega, razn tega da je mali en velik divjakec, cele dni bil bil zunaj, obožuje vse kar brni, orodja, pesek, živali,...... in zunaj samo teče, ne več hodi. Mama pa za njim da se kej ne prekucne user posted image .  Čveka pa tudi ko ena velika punca user posted image
Vsem želim lep dan, pa upam da bodo zdaj lepi dnevi, brez čudnega mraza kot je bil prejšnje dni.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.6.2009 21:51:58   
Nana Liza
Mamathea - user posted image iskrene čestitke za Leo!!!

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.6.2009 22:29:42   
manca
Mamathea iskrene čestitke celotni družiniuser posted image user posted image user posted image

Evo, pa je bilo danes ob petih popoldne dogovorjeno, da ima moj lahko dopustuser posted image user posted image . Hb, saj je delal cel vikend, pa še danes. Tako da v sredo zjutraj pa res gremo na morje...res že komaj čakam da damo možgane na off, da uživamo skupaj v čofotanju,...

V soboto me je pa prav pri srcu stisnilo. Ko sem šla jaz v klet do skrinje po sladoled je moja sestrica pazila na Majo. Stali sta na stopnicah in me čakali. Nakar se Maja obrne in pogleda svojo teto oz. mojo sestrico, naredi korak nazaj in zgrmi po stopnicah navzdol. Hb so stopnice lesene, pa še delno obložene. In tako je bogica vsa potolčena. Kaj hujšega ni bilo, je pa eno noč zaradi tega padca oz. bolečin zelo slabo spala. Po obrazu ima na več mestih velike hrastice.

Toliko zaenkrat, več pa potem po dopustu.
Lp, Manca

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
2.6.2009 7:50:26   
tintin
Manca - uživajte na morju!!!! Če bo pa slabo vreme pa v kak bazen, pa bouser posted image
Joj, uboga Maja....se spomnim naših padcev in mi je kar slabo. HB jo je dobro odnesla!
Manca midve se slišiva po dopustu (predvidoma smo nazaj 2.7.) da se končno dobimo...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
2.6.2009 10:20:07   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Pri nas je ze 6.dan taka vrocina ,da je noro. Sej se ne pritozujem, ampak boga Tianna je pa cist nervozna in neve kaj bi. Bomo sli za vikend kupit bazencek,da bo lahko uzivala .

Manca : super za dopust,sedaj pa le uzivajte maksimalno

Ninocka : mi se pogovarjamo z Tianno slovensko , ko ji berem knjigice je anglesko in risanke so angleske. Sem se pogovarjala z zdravnikom, kako bi bilo najbolje in je rekel,da se bo hitro naucila anglescine v soli tako da me ni treba skrbeti.

Mama11 : jest sem imela cisco ene 3 mesece in sem res veliko krvavela , tko da ti neznam svetovati.
Glede spanja pri nama je blo pa tko,da je Tianna spala pri nama do 8. meseca in ko sem zacela delati in kaj kmalu nehala dojiti smo jo pa prestavili v njeno posteljo. Nespomnim se,da bi meli kaksnih posebnih tezav ko je spala v svoji postelji. Res je ,da sem bila jest SKOZ vsa polomljena, ko sem vstala , ampak sem vsaj malo spanca ujela. Nevem verjetno bi pri ta drugemu dojencku probala isto kot ti , ga takoj navaditi na svojo posteljo.

No sedaj imam pa se eno vprasanje . Trenutno imamo v nacrtu kupiti se en vozek za na letalo. Trenutni vozek je prevelik in pretezek ,da bi ga vlacla po avionu. V mislih imam nekaj lahko zlozljivega in ne prevec teskega. Najbolj mi je vsec Quinni Zapp oz. ga mislim kar narociti, pa se fajn je ker ima tisto vreco za vozek tko da ga je komot skupi dat. Ce ga katera ima bi prosila, ce mi pove svoje mnenje oz.  kaksen se vam zdi ta vozek .

No grem do konca kavo spit . Lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
2.6.2009 11:01:02   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: GB
No sedaj imam pa se eno vprasanje . Trenutno imamo v nacrtu kupiti se en vozek za na letalo. Trenutni vozek je prevelik in pretezek ,da bi ga vlacla po avionu. V mislih imam nekaj lahko zlozljivega in ne prevec teskega. Najbolj mi je vsec Quinni Zapp oz. ga mislim kar narociti, pa se fajn je ker ima tisto vreco za vozek tko da ga je komot skupi dat. Ce ga katera ima bi prosila, ce mi pove svoje mnenje oz.  kaksen se vam zdi ta vozek .

Jst sem ga zdej kupila za ta tretjega  - da lahko samo lupinico gor namontiram in sibam po tavelkadva. Men je kr OK, Ruben se ful rad vozi v njemu (pa drugace ni vec v vozicku, ampak ta mu je pa vsec) in kar sam zleze not in potem caka, da ga peljes. Nima pa bremz na rocajih (to ful pogresam), nima varnostnega obroca in nima moznosti naklona (ce otrok zaspi), pa mal je nestabilen.
Sem pa kupila rabljenega (novega se mi ne splaca, ker ga ne bom toliko casa rabila). Pa tko, jst ga izkljucno za Rubna ne bi kupovala, ker se mi zdi ze prevelik za vozicek oz. kamorkoli gremo, gre kar lepo pes.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
2.6.2009 11:19:22   
GB
ja sej mi tudi mislimo rabljenega , sem ga nasla za 36£ pa zraven dobimo vreco in se zascito za dez. Mi mormo neki nabavt, ker Tianna je pretezka ,da bi jo nosila, ker bomo pa v Sloveniji veliko na terenu rabimo neki ,da se bo ona mal spocila . Itak bo ta vozek samo za pocitnice . user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
2.6.2009 22:31:53   
tabi

Mamathea čestitke za punčko Tejouser posted image ,čestitke tudi bratcu in očijuuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
3.6.2009 9:26:23   
mklks
hej hej!
no super, potem za srečanje velja:)user posted image

manca....uživejte na dopustuuser posted image user posted image user posted image , maja je pa res bogica:) dobro, da ni blo hujšega

mama11.....jst bi jo kar poskusila navadit na svojo posteljico, če pogledam za nazaj, mi je po eni strani kar žal, da tega nisem z emo prakticirala že od začetka...smo kasnje imeli kar hude boje, ampak se  tudi to preraste in zdej spi čisto lepo v svoji sobi:)

je pa zdej že dva dni jezna name, ker sem ji tudi ponoči vzečla dudo....opazila sem, da je čedalje bolj navezana nanjo, pa sem se odločila, vzela škarje in enostavno odrezala cucelj....emi sem pokazala, rekla da je pokvarjena, in jo je sama odnesla v smeti....ampak zvečer je pa seveda druga zgodba, ko je treba spatuser posted image user posted image , pa se bo že navadla, nazaj ji je sigurno ne bom dajala, ker potem nisem nardila nič, zastonj sem jo matrala.....v glavnem, upam da nam uspe po lažji poti:)

ajdi

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
3.6.2009 10:12:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

hej hej!
....ampak zvečer je pa seveda druga zgodba, ko je treba spatuser posted image user posted image , pa se bo že navadla, nazaj ji je sigurno ne bom dajala, ker potem nisem nardila nič, zastonj sem jo matrala.....v glavnem, upam da nam uspe po lažji poti:)

ajdi

ti kar vztrajaj, mogoče bo kriza še do konec tedna, potem bo pa kmalu pozabila. .. pa vse dude, ki jih ima skrij (da se kje kakašna skrita zaloga ne najdeuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
3.6.2009 10:53:20   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: barika

hej hej!
....ampak zvečer je pa seveda druga zgodba, ko je treba spatuser posted image user posted image , pa se bo že navadla, nazaj ji je sigurno ne bom dajala, ker potem nisem nardila nič, zastonj sem jo matrala.....v glavnem, upam da nam uspe po lažji poti:)

ajdi

ti kar vztrajaj, mogoče bo kriza še do konec tedna, potem bo pa kmalu pozabila. .. pa vse dude, ki jih ima skrij (da se kje kakašna skrita zaloga ne najdeuser posted image user posted image user posted image )

ja, sej to, ko pa jih ima tolk, da za polovico sploh ne vem več kje souser posted image user posted image user posted image ....jih je vse poskrila, ko je še mela prilkouser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
3.6.2009 12:13:10   
mama11
je pa zdej že dva dni jezna name, ker sem ji tudi ponoči vzečla dudo....opazila sem, da je čedalje bolj navezana nanjo, pa sem se odločila, vzela škarje in enostavno odrezala cucelj....emi sem pokazala, rekla da je pokvarjena, in jo je sama odnesla v smeti....ampak zvečer je pa seveda druga zgodba, ko je treba spatuser posted image user posted image , pa se bo že navadla, nazaj ji je sigurno ne bom dajala, ker potem nisem nardila nič, zastonj sem jo matrala.....v glavnem, upam da nam uspe po lažji poti:)

user posted image  za pogum. Jaz sem hotela narediti tako, ampak zaradi novega naraščaja nisem - če bi Julija hotela dudo (zaenkrat ni ravno hit), sem se bala, da bo Tamara ljubosumna zaradi dude. Me torej to še čaka... meni res niso všeč 4-letniki, ki naokoli šibajo z dudo v ustih. No, do takrat zagotovo ne bom čakala.

Daj mi samo povej, koliko časa traja, da zaspi brez dude. Mi jo zdaj pupi damo in zaspi sama v par minutah. Me je strah, da ne bi brez dude spet potrebovala kakšnega 10-minutnega tapkanja po ritki ali da ne bi spet imeli kakšnih večernih tuljenj...

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
3.6.2009 15:39:31   
mama11
Jaz sem imela pa pred 2 urama surprise obisk od patronažke. Je rekla, da ima jutri nekaj novih user posted image  iz porodnišnice in da je zato prišla kopat danes. Julija je ful uživala, celo rokici je že odpirala user posted image . Tamara je bila čisto drugačna, vsa zakrčena - rokici stisnjeni v pesti in kot boksar obe pod brado user posted image . Sploh ne morem verjeti, da Julija niti malo ni jokala v vodi, pojokcala je šele pri oblačenju. Sem posnela nekaj fotk, ampak je bila tako živahna, da mi nobena ni uspela čisto jasna.

Pa ful sem dobre volje, ker mi je uspelo dobiti zastonj 1 leto star štedilnik user posted image . Menjamo najemnike v stanovanju in sva se (no, bolj moj se je, ker se jaz še ne premaknem daleč zdoma) spravila v manjšo renovacijo - električna napeljava, odstranitev tapet in beljenje, nov topli pod, nova tuš kabina, brušenje in lakiranje parketa in seveda nov (no, 1 leto star) štedilnik. So ful stroški, ampak jih bom lahko, razen štedilnika, uveljavljala pri odmeri davka... štedilnika tudi novega na DURS ne bi upoštevali, ker ne štejejo investicije v opremo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
3.6.2009 20:46:22   
ajtak
user posted image  Julija, si pa res fina punca da tkole uzivas v vodi.

Ne vem ce sem ze sploh omenla da smo mi ta teden vsi 3je doma user posted image . In danes smo se sli kopat v Lasko, da vi vidte nasega korenjaka kaka panika je pla to... pol leta ni bil v bazenu in kar naenkrat strah in jok in nikakor ne v obroc... K sreci je to trajalo le nekaj trenutkov in se je kmalu unesel (seveda so se vsi penzionisti zraven krizali da kako mucimo otroka) in na koncu celo uzival, ampak o kakem plavanju ne duha ne sluha, sele po eni uri je nekako opazil da ima noge in malo pobrcal...

Tiste ki ste z malcki hodile na plavanje, a to znanje se kaj obnavljate? Midva z mozem razmisljava da bi se na kakih 14 dni hodili kopat za kako urco, dve, da bi pred morjem zgubil strah.

A res nobena ne bo sla na Lunin festival?

A je katera kje zasledila otroske all-starke?? Bi jih Tjasu kupla pa jih ne najdem.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
3.6.2009 21:43:07   
buček
 ajtak se opravičujem ker upadam v vašo debato....all starke imajo na čopovi v tomas sportu pod mekdonaldcom... sem jih glih dons vidla...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
4.6.2009 9:37:00   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image  za pogum. Jaz sem hotela narediti tako, ampak zaradi novega naraščaja nisem - če bi Julija hotela dudo (zaenkrat ni ravno hit), sem se bala, da bo Tamara ljubosumna zaradi dude. Me torej to še čaka... meni res niso všeč 4-letniki, ki naokoli šibajo z dudo v ustih. No, do takrat zagotovo ne bom čakala.

Daj mi samo povej, koliko časa traja, da zaspi brez dude. Mi jo zdaj pupi damo in zaspi sama v par minutah. Me je strah, da ne bi brez dude spet potrebovala kakšnega 10-minutnega tapkanja po ritki ali da ne bi spet imeli kakšnih večernih tuljenj...

včasih, ko je mela dudo, je zaspala cca.5 minut, max. 10 min....zdej se matramo tud po eno uro, ampak se bo splačalo....upamuser posted image

je pa zdej začela na novo, prej ni nikoli hotla pit pred spanjem, včeraj pa, kot da zanalašč ne bi hotla zaspat, je vsakič ko so se ji začele zapirat učke, zahtevala vodo, prvič sem ji še dala in je res ful spila, potem pa sem samo za sekundo pogledala stran in ona hitro obrne plastenko pa začne polivat po sebi, po postelji, po odeji, kjerkoli je padlo...seveda preden sem jest to vse preoblekla in seveda tudi emo, se je spet vsa razčula....potem sem pa kar malo poropotala, je pa kar kmal zaspala:).....
ampak dude pa tudi omeni ne....je pa v primerjavi s prvim dnevom blo včerej ful izboljšanja tko da....mislim, da sem bo do konca tedna že unesla....upamuser posted image user posted image user posted image

sicer pa, user posted image user posted image za julijo in njeno prvo kopanje....joj, se spomnim, kako smo emo kopali, ko je bla še tko majhna....hm...spominiuser posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
4.6.2009 9:38:53   
mklks
glede kopanja...jst s tudi bojim, kako bo na morju, ker je ratala ema kar malo boječka:)

tko da, bomo verjetno tudi že začeli počasi na bazen hodi tko po uro do dve, da se malo navadi...sem pa rekla, da ji bom kupila kar rokavčke, seveda bom za rezervo mela tudi fredov obroč, ampak vseeno jobom pa probala kar na rokavčke navadit...bo vsaj cela v vodi??

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......