|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
5.6.2009 21:44:34   
malcekvita
nmagk hvala za link, bom še to sprobala. user posted image
 junona nimam pojma, kako bi lahko otroka čim lažje uspavala. Nekje sem prebrala, da ful pomaga če ima otrok utečeno dnevno rutino, tako, da lahko predvidi, kaj sledi določenim dogodkom. Mogoče zvečer umivanje, pižamica, uspavanka (pri nas uspavanka ne pali, ga sam še bolj zbudi), šepetanje na uho in lupčkanje po glavici, ta čas, ko podirata kupčka, bolj pridušena luč. Ja pa opazila sem, da če je blo čez dan preveč novega, in da mi ni dovolj spal, je zvečer tako utrujen, da še zaspat ne more. Zato ga takoj, ko vidim, da kaže znake zaspanosti čez dan ( mane si oči, me ne pogleda več, ko z njim govorim, al pa zeha), ga pustim pri miru in mi zaspi v gugalniku, če se pa kr neki preteguje, ga nesem v svojo posteljo, ga dam na sredo, da ni nevarnosti da bi padu, pa še podojim ga lahko takoj ko se zbudi.
Brigita23 sem ti poslala ZS.
Črpanje mleka tuki moram rečt mislim enako kot Tinaaja, s tem si sam še povečujemo proizvodnjo. Mene je sicer ful strah, da bom fasala mastitis, sam sem se odločila, da ne bom črpala( ker se ponudba prilagaja povpraševanju, se bo naslednjič tvorilo mogoče manj mleka, ko bo pa spet rabil več mleka, bo bolj pogosto pil in si s tem zagotovil več mleka).Malo prej sem bla pod tušem, pa je bla ena dojka že čisto grudasta in na otip bolj trda, sam je naš Jako  vklopil sireno in moram rečt, da mi je blo pravo olajšanje user posted image .grudic ni več, občutek mam, da je mleka noter še ful, ampak on se je odločil, da ne bo več pil in pika user posted image . Pa še malo je spet bruhnil, ko sva kupčka podirala, po tem sklepam, da je želodček res poln. Sicer bo pa itak vklopil sireno, če bo spet lačen. Ampak me bomo še doktorirale iz tega dojenjauser posted image .

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
5.6.2009 21:55:38   
veronikab
Poskusite:

http://cantonbecker.com/music/white-noise-sleep-sounds/

http://freewhitenoisesounds.googlepages.com/sounds

http://www.youtube.com/watch?v=aTQUacWQUCc&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=-wo5pVG72YE

LP,

veronikab

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
5.6.2009 22:21:10   
malcekvita
veronikab, hvala, tole bomo pa sprobali user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
5.6.2009 22:21:52   
malcekvita
Lahko noč, naj bo res lahka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2354
5.6.2009 22:54:36   
ninica23
user posted image

user posted image ...vsem mamicam in njihovim sončkom... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2355
6.6.2009 6:52:59   
detelja
uspavanje meni maja čez dan tudi ful slabo spi...če greve z vozičkov ven se najprej 15-30 min dere tako, da vse cvili, vsi samo gledajo, kaj delam otroku in pol v momentu zaspi...pomaga pa tudi, da jo vozim po tlakovancu...ampak kot mi je že veliko ljudi reklo to ni dolgoročna rešitev...otrok se mora navadit sam zaspat...čez dan mi ful slabo spimo pol pa smo tako tečni...zvečer pa se skopamo, oblečemo mal pocartamo, najemo in pol začnemo dremat, včasih že med hranjenjem zaspimo...ampak ponoči pa tako nemirno spi, da jo skoz gledam kaj dela...zdaj ima neko obdobje, da z nosekom drgne ob jogi ali če podiramo kupček ob ramo...ne vem kaj to pomeni...

osebne izkaznice zadnjič je ena spraševala kako dolgo velja...mi smo jo dali delat pa piše, da samo 3 leta in pol naslednja velja 5 let...

kakanje a mi ve katera povedat zakaj se maja tako matra kakat pa v bistvu ima že skoraj tekoče blato..ampak stiska pa se dere poleg kot, da bi kamne ven potiskala...pa tudi ko prdi se včasih tako dere čeprav gre z lahka...zdaj smo zamenjali ure in nima več krčev zvečer ampak zjutraj ko vstane, tam okrog 9...

upam, da bo danes lepo vreme oz. da vsaj deževalo ne bo, da bova lahko šli ven...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
6.6.2009 6:54:54   
detelja
a še to...ko maja zvečer ne more zaspat jo božam po nosku in čelu in prav vidim kako počasi zapira oči...probajte mogoče bo tudi vašemu cekinčku pomagalo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
6.6.2009 7:26:59   
malcekvita
tudi naš neki z noskom drgne, ne vem kaj naj bi to pomenilo. ponoči smo se precej zbujali, ker ima zabasan nosek, ko pridem zraven s fiziološko, začne tako migat z glavico, da sploh ne pridem do nosnic, pa z rokicami me odriva. nismo mogli normalno jest, ker ne more potegnit, ker kr neki pol sapo lovi, pol se pa tko zmatra, da kr zaspi. evo zdejle se je isto zgodilo... nimam kej za potegnit iz noska, on pa ne more dihat. grem po operil v lekarno, bomo vidli kako bo.
lepo se imejte punce, naj naši aprilski user posted image pridno papcajo in napredujejo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
6.6.2009 7:57:42   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kakanje a mi ve katera povedat zakaj se maja tako matra kakat pa v bistvu ima že skoraj tekoče blato..ampak stiska pa se dere poleg kot, da bi kamne ven potiskala...pa tudi ko prdi se včasih tako dere čeprav gre z lahka...zdaj smo zamenjali ure in nima več krčev zvečer ampak zjutraj ko vstane, tam okrog 9...

upam, da bo danes lepo vreme oz. da vsaj deževalo ne bo, da bova lahko šli ven...

Draga detelja,

tudi naš ta mali ima probleme ko kaka. Ker ima krče, ga to zelo muči. Najprej je bil problem pri kakanju le zvečer, pol pa tudi zjutraj. Sem pa opazila, da se veliko lažje pokaka in poprda, če to naredi v polsnu ali pa če ima v ustih zizo ali pa dudo. Sem nekje prebrala, da je pri dojenčkih velikokrat s sesalnim refleksom pri hranjenju povezan tudi refleks za izločanje blata. Zato se pa moj velikokrat pokaka kar ko je. user posted image

Ma ppa tudi moj čist tekoče blato, sliši se pa kot da bi se mu trgala črevca, ko se bošček tako napenja.

LP,

veronikab

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
6.6.2009 8:34:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Draga detelja,

tudi naš ta mali ima probleme ko kaka. Ker ima krče, ga to zelo muči. Najprej je bil problem pri kakanju le zvečer, pol pa tudi zjutraj. Sem pa opazila, da se veliko lažje pokaka in poprda, če to naredi v polsnu ali pa če ima v ustih zizo ali pa dudo. Sem nekje prebrala, da je pri dojenčkih velikokrat s sesalnim refleksom pri hranjenju povezan tudi refleks za izločanje blata. Zato se pa moj velikokrat pokaka kar ko je. user posted image

Ma ppa tudi moj čist tekoče blato, sliši se pa kot da bi se mu trgala črevca, ko se bošček tako napenja.

LP,

veronikab

naša čebelica ko kaka skoz prosi neki v usta ali čaj ali slepo dudo in po pije in stiska...naša bolj težko v snu, ker ko jo matra se skoz zbudi..

Neposredna povezava do sporočila: 2360
6.6.2009 9:54:08   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

Bravo user posted image user posted image user posted image ! Aleks je pa že pravi gospodič, bom javila Eli user posted image . Glede kapljic pa je Ela dobila D3, vendar jih še nismo začeli pit, ker me je strah krčkov, ker jih sedaj nimamo. user posted image A ima katera izkušnje s temi kapljicami? Jih je res nujno jemati oziroma a jih vse dajete? Še moj dragi mi je naročil, naj vas obvezno vprašam, da ne bo kaj narobe, če jih preskočimo. user posted image

NenaLena - D3 kapljice baje ne povzročajo krčkov. Ta hude so AD#.

Kako to da si pati za svojo user posted image  dobila D3 kapljice?

Lp,

veronikab

Mi sm otudi dobli D3 in pri nas so povzročile to da je začel bruhat ko po tekočem traku in potem je ves čas samo jedel in jedel in bruhal user posted image  pa napenjat ga je začelo ( pa smo komaj kolike pred tem umirili z Antiflatom, po tem D vitaminu pa več ni deloval user posted image ).Potem sva prešaltala na oleovit pa ga je dalje napenjalo - začelo ga je ob petih zjurtaj, potem že ob štirih, potem ob dveh..ko pa je začelo že ob enajstih zvečer pa nama je odkloplo in sva prenehala dajat. In od takrat je super user posted image  
Bova pa poskusila z njimi spet čez čas...

Neposredna povezava do sporočila: 2361
6.6.2009 9:56:27   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

user posted image Kako pučete noske?mi imamo take probleme!!groza!
mu vlijem not mal fiziološke in potem posušam vn kaj dobit s unim električnim aspiratorjem. včasih kaj potegne ven-včasih ne. se tk matram pa po ko že mislim, da zdaj je pa nosek čist, pa tamali še vedno težko diha. kako ve to počnete? zdaj mi je začele še pokašljevat. vročine sicer nima. ne vem kaj nardit!! help?!?

midva uporabljava babyvac - je super user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
6.6.2009 10:00:48   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

A vaši user posted image tudi celo polpoldne prebedijo? Naša je spala od 10.-13.30, zdej pa ji ni nič kaj do spanja. In sposobna je prebedet vso popoldne in še do 11 zvečer, seveda s 15 minutnim dremuckanjem vmes.user posted image

Ja tudi naš včasih rebedi celo popoldne, pol mamo zvečer težave z uspavanjem. Sicer mamo pa ITAK vsak večer problem z uspavanjem. Zadnjič nam je sviral do 1.30 ponoči, da sem jst že skoraj živčni zlom fasala user posted image .
Sem pa nekje prebrala, da naj bi user posted image  čez dan spali nekje od 4 do 6 ur, razporejeno na tri dele.

Mi imamo tudi težave z uspavanjem, kljub temu, da je utrujena noče in noče zaspati. Kakšen nasvet?user posted image

Mi smo kar uvedli ritual in deluje...ob pol devetih ga greva kopat, potem pa grem direktiva v spalnico z njim ( in bognedaj da grem v dnevno ker se začne dret kot da bi ga s kože dajal user posted image ) da dobi za papati in potem ga preložim v pojstlo mu dam mojo majčko zraven in dudo in on lepo gleda in zaaja... vsak večer user posted image  ( že trkam na les user posted image ).Zbudi se potem pa na vsake tri ure in hoče papat...in spi do cca 6 zjutraj ( včasih celo potegne do osmih user posted image )

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
6.6.2009 10:01:21   
frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo mojga srčekauser posted image

user posted image

joj sam ne znam slikce obrntuser posted image

Joj kak je luškan!!! user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
6.6.2009 10:02:39   
frutolina
6

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image a že uporablja katera pampers od 4-9kg?

Mi bomo zdaj prešli na 4-9 , smao da uporabljamo muellerjeve...je mali škrat že tako zrasel da so mu ta manjše premajhne user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
6.6.2009 12:39:00   
Nalini
ojla

mastitis ... sem včeraj mislila, da bom hin ... popoldne sem ful zakuhala (več kot 39) .... na srečo smo zbili vročino .... in upam, da me danes opet ne zagrabi .... imam še fajn rdeč flek, boli še .... ogromno si črpam pod toplo vodo .... ampak meni to dela take težave ( s pumpico sploh ne gre) - tak, da matram svoje roke ....user posted image

ponoči nisem nič spala .... je mali tak celo noč jamral v spanju, da joj ................ ne more se pokakat pa ne vem več kaj naj delam .... upam, da ga antibiotik ne zapira ....user posted image
eh, bo že nekak ....

spanje ... ćez dan zelooooo malo spimo in zato smo ob večerih malo tečni ..... ponoči pa kar fajn spi (upam, da tak ostane...) .... uspava se pa sam v svoji posteljki z dudo in pleničko ...

grem, mali kliče

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
6.6.2009 13:46:18   
malcekvita
Nalini upam, da se kmalu rešiš teh težav, vem kako to boli, sem dala skozi. Probaj user posted image  čimvečkrat pristavit kljub temu, da piješ antibiotik in kljub temu, da tako boli, da hočejo oči ven iz jamic skočit. Ampak ti povem, nobena črpalka ne sprazne dojke tako, kot znajo to naši user posted image . Je pa res, da ko sem imela mastitis, se ni mogel naš mali niti na dojko prisesat in je na začetku dragi stiskal črpalko, jst sem pa z obema rokama masirala dojko. Pred stiskanjem in dojenjem pa sem dojke obvezno segrela s tistimi blazinicami, ki so napolnjene z gelom in jih lažje oviješ okrog zize.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
6.6.2009 14:30:35   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

mastitis ... sem včeraj mislila, da bom hin ... popoldne sem ful zakuhala (več kot 39) .... na srečo smo zbili vročino .... in upam, da me danes opet ne zagrabi .... imam še fajn rdeč flek, boli še .... ogromno si črpam pod toplo vodo .... ampak meni to dela take težave ( s pumpico sploh ne gre) - tak, da matram svoje roke ....user posted image

ponoči nisem nič spala .... je mali tak celo noč jamral v spanju, da joj ................ ne more se pokakat pa ne vem več kaj naj delam .... upam, da ga antibiotik ne zapira ....user posted image
eh, bo že nekak ....

spanje ... ćez dan zelooooo malo spimo in zato smo ob večerih malo tečni ..... ponoči pa kar fajn spi (upam, da tak ostane...) .... uspava se pa sam v svoji posteljki z dudo in pleničko ...

grem, mali kliče

Joj bogica!! Pa kaj vas zdaj vse ta mastitis mantra... user posted image

Za kakanje sem jaz čula da pomaga kamilični čaj - sladkan. Moj pa pokaka vsako pleničko (mogoče dve ne v celem dnevu). Al pa mu daj v čaj vetrovne kapljice. To jamranje mi je znano... midva od tega nisva mogla spat user posted image   še zdaj včasih pojamra, ampak potem se poprdka in je mir.

spanje - naš mali je pa začel spat user posted image  prvi mesec ni skoraj nič spal. user posted image  mi je blo prav čudno ko so vse pisale kak mali spijo... zdaj pa spi zjutraj kaki dve urci ( med 9,10 - 11,12 uro), potem popoldan med 13 - 15, pa potem zvečer okol šestih zadrema za kako uro!Če ga pa peljem ven, pa zapre oke kak pride na sveži luft. Jupi!! user posted image  Ko bi le tako nadaljeval.... da bi se mami lahko spravla za knjige... če pa slučajno pridejo kaki nepričakovani obiski (kak mi gre na živce ko se nekdo kar pojavi pri vratih ne da bi prej poklical!!user posted image ) in ga zagnjavijo - potem je pa fertik. Če ni naspan je tečen ko driska user posted image  

lep dan

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
6.6.2009 14:44:05   
malcekvita
frutolina ja meni gre tud na živce, če pridejo obiski kar nenajavljeni, pol je tud naš mali tako tečkan, da ne more ne spa, ne bit buden. Pol mi pa še solijo pamet, da naj ga ne zavijam v vatko, da sej če mu bo pasalo bo že zaspal... Ampak on rabi res mir, kadar hoče zadremat, sej pol ko zaspi ni panike, je lahko tudi normalen hrup.
Ja, pa ena je napisala, da njim pomaga sesalec zaspat, pri nas se je tudi to že zgodilo, njbrž mu to enolično brneje paše, kaj vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2369
6.6.2009 15:13:18   
detelja

frutolina ja meni gre tud na živce, če pridejo obiski kar nenajavljeni, pol je tud naš mali tako tečkan, da ne more ne spa, ne bit buden. Pol mi pa še solijo pamet, da naj ga ne zavijam v vatko, da sej če mu bo pasalo bo že zaspal... Ampak on rabi res mir, kadar hoče zadremat, sej pol ko zaspi ni panike, je lahko tudi normalen hrup.
Ja, pa ena je napisala, da njim pomaga sesalec zaspat, pri nas se je tudi to že zgodilo, njbrž mu to enolično brneje paše, kaj vem user posted image

mene tudi motijo nenajavljeni obiski ali pa če pokličejo pa povem, da bi rada, da pridejo, ko je moj doma pol pa mi rečejo, da je pomembno, da sve midvi z majo doma in ne onuser posted image pol pa je maja tečna, pa jaz....
od prijatelja punca mi je rekla, da je njena sestrična malega uspavala le sesalcem ampak je čez čas nastal problem, ker ni hotel drugače spat, kot ob brnenju sesalca in pol so morali sredi noči vklopit sesalec, da je spal..to pa ni glih fajn...

Neposredna povezava do sporočila: 2370
6.6.2009 15:14:06   
Pomarancica
Pozdravljene!
Mastitis: Skoraj minil. Antibiotiki so prijeli :-) Vročina je padla. Sam še počivat moram. Še dobro, da je tako vreme.

Kakanje: Naš je imal danes zelen kakec in zelo tekoč. A je to možno, da je to od antibiotikov? A so to znaki zvijanja (včeraj je bil star en mesec). Ker je že cel dan zelo nemiren.

Lepo se imejte mamice

Neposredna povezava do sporočila: 2371
6.6.2009 15:16:11   
frutolina

Hja, ko jaz rečem da je mali zaspan - in ga hočejo vsi kar nekaj cartat in gnjavit...me kar preslišijo user posted image  to najraje naredi tašča... in potem je vse drugo krivo za njegovo dretje... da ga šraufa in potem ga obrača na vse možne načine in tepka po ritki da bodo šli prdkeci ven user posted image  jaz pa gledam in govorim da je zaspan...potem če ugotovi da to obračanje nič ne pomaga takoj reče da je sigurno lačen ( četudi ni !)  al pa žejen in že mu hoče poturit čaj al pa ga da meni da naj ga grem nahranit(pa sploh ni lačen!) in potem ga gnjavi tako dolgo da je že čist out... in na koncu odpeketa domov jaz pa ostanem z njim in se ga trudim uspavat in se jezna ko user posted image . Zadnjič je celo s sabo pripeljala eno sosedo...in kar naenkrat sta se znašli na mojem hodniku user posted image  mene skoraj kap... sem tisto žensko vidla enkrat v življenju. In sta prišli ravno v času ko je mali zadremal...in potem je seveda sledilo cartanje in ... eh,brezveze. Mi res ni jasno kaj si nekateri mislijo - da se lahko kar na vrata postavijo. V današnjem času imamo itak že vsi mobitele in ni tak težko poklicat in povprašat kdaj imamo kaj časa.
Saj če ga pustijo na miru zaspi - lahko spi pa če smo vsi glasni ( samo da se ga ne gnjavi po nepotrebnem, saj ga ja ni treba nonstop lubčkat in stiskat za prstke in mu nekaj govorit in ga nosit). Podnevi je tako navajen, ponoči je pa pač tišina...

hm, mali še kar drnjoha... user posted image  mami se pa potepa po RR namesto da bi učila hehe...

Neposredna povezava do sporočila: 2372
6.6.2009 16:44:35   
Nalini
kakanje ... nasvet babic, če dojenčki niso mogli kakat in so se ful matrali (uporabimo le v skrajni sili) .... nastrgamo milo in prilijemo malo vode, premešamo in z brizgo spustimo v ritko - nekje 1 do 2 ml .... ali mu pa damo v ritko košček mila ..... 
to varianto smo mi poskusili danes prvič, ker se je mali mučil dva dni in je že dobival vročino od napenjanja in cmerjenja .... olajšanje je bilo v dobrih 5 minutah - za njega in za nas user posted image  (pokakal se je pa tak, da si to ne moreš predstavljat, če ne doživišuser posted image ) ....  zdaj je pa revček končno spet normalno zadihal in v miru zaspal .... prej se je pa med spanjem nonstop napenjal, budil, jokal .....
smo pa pred to varianto ful masirali trebušček, podražili črevesje s termometrom, mu dali za spit ful sladko vodo - pa ni nič pomagalo .....

mastitis - tudi pri meni je boljše, vročina je padla, antibiotik tudi začel delovat,...... sem pa kar utrujena, ker celo noč zaradi malega nisem mogla spat ...... pa še črpala sem si mleko ..... eh, samo da je mali zdaj ok ... jaz se bom že porihtala ....

obiski ... tudi mene motijo nenapovedani obiski user posted image  .... npr. želiš iti na sprehod pa se ti nekdo postavi pred vrata ....

Neposredna povezava do sporočila: 2373
6.6.2009 17:12:25   
tinaaja
Nenapovedani obiski - jih nimava.. vsi vedo, da se morajo najavit. Od mojga starsa sta tko nenapovedano hodila nekaj casa, pa sva jih naucila poklicat. Pa nobenemu tud na misel ne pride, da bi otroka vzela v narocje,ce spi.Ce bi jim prislo na misel, bi jim hitro izbila to misel iz glave. user posted image Tega jaz ne stekam user posted image

Punce, dita se zdaj par dni lepo doji user posted image Vceraj zjutraj se je zglda samo prenazrla na sreco .. HB! Zdaj obdeluje obe rokici user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
6.6.2009 17:33:45   
malcekvita
bravo za  Dito!!!! user posted image  jst sem včeraj že mislila, kako nama je lepo steklo dojenje na tri ure, danes je pa Jakob ful nemiren, tečkan, ne bi se hranil, pa bi se hranil, pa spal bi, pa ne bi spal...user posted image  pol čisto malo spije pri meni, zaspi za par minut, se zbudi, pol spet neki jamra user posted image . Tudi ponoči se je zbujal, pa spet težave z noskom, pa z hranjenjem, pa kaj vem, kaj še.
Bog ve kakšna noč nas danes čaka. Zdejle mi je zaspal, upam, da bo počival do 19, da si oba napolniva baterije user posted image . Pojedel pa mi je tudi malo več, tako da upam na dober razplet.

Punce super, da se mastitis umirja, boste lahko končno zadihale. Jst sem težko še malega dvignila v naročje zaradi zizik takrat user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dostava hrane na dom
ksenija12

Ali kdaj naročite dostavo hrane na dom?

da, enkrat tedensko (8%)

da, enkrat mesečno (7%)

da, ampak zelo redko (33%)

ne, ni mi všeč (10%)

ne, je predraga (7%)

ne (drugo) (35%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!