|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
6.6.2009 17:52:31   
malcekvita
danes sem šla po Operil v lekarno, zvečer, preden ga bom dala spat, mu bom dala v vsako nosnico po en vpih, upam, da bo boljše. Komi čakam, da gremo na morje, tisti zrak mu bo vrjetno pasal user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
6.6.2009 18:27:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

danes sem šla po Operil v lekarno, zvečer, preden ga bom dala spat, mu bom dala v vsako nosnico po en vpih, upam, da bo boljše. Komi čakam, da gremo na morje, tisti zrak mu bo vrjetno pasal user posted image

saj si vidla, da moras operil zmesat s fiziolosko v razmerju 50-50 a ne... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2377
6.6.2009 18:37:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo mojga srčekauser posted image

user posted image

joj sam ne znam slikce obrntuser posted image

Uuu, kako smo resni. Pa kakšen osvajalski pogled user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
6.6.2009 18:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

A vaši user posted image tudi celo polpoldne prebedijo? Naša je spala od 10.-13.30, zdej pa ji ni nič kaj do spanja. In sposobna je prebedet vso popoldne in še do 11 zvečer, seveda s 15 minutnim dremuckanjem vmes.user posted image

Naša Ela ga tudi vedno bolj "sračka". Na začetku je ful spala oziroma sem točno vedela, ko je zaspala, da bo spala vsaj kakšni dve uri oz. do naslednjega obroka. Toda zadnje dni se ji kar ne da spat, toda ker je zaspana, je pol ful tečna in ji nič ne paše user posted image . Ko jo uspavam, zaspi, toda se čez pol urce ali uro zbudi. Pa ne vem, ali je lačna, bi rada bila budna, je zaspana ... v glavnem, vrti me okrog prsta, ker skačem tako kot ona hoče user posted image user posted image user posted image . Sem si rekla: Mater, zato pa sem doma, to je sedaj moja služba, da zadovoljim vse njene potrebe, tako da druge ni, kot da jo "ubogam" user posted image user posted image user posted image . Sedaj ravno spančka, vsake toliko se nekaj oglasi v spanju, ji samo nekaj rečem, da sliši moj glas in zaspi nazaj. Toda ko pa to več ne pomaga, pa ni druge, kot da jo vzamem v naročje. In potem sledi ugibanje: Le kaj manjka moji muci? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
6.6.2009 18:45:11   
Anonimen

tema joškice-prej sem imela majhne, sedaj pa katastrofauser posted image še dobr, da obstajajo modrci, ki mal pripomorejo, da dekolte mal lepše izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko pa se slečem me pa skoraj kap...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

Dragi se gotovo ne pritožuje, a ne? user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
6.6.2009 18:46:45   
Anonimen

Mi smo dobili pri P kapljice Plivit D, sam sem rajši naročila Oleovit D, in po teh res nimamo težav s krčki. Mogoče sem komu kej pomagala. user posted image

user posted image A so te Oleovit boljše od Plivit? To si jih naročila pri P ali si jih morala kupiti v lekarni? Koliko pa stanejo? Jih lahko predpiše P? Hvala za vse odgovore. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2381
6.6.2009 18:51:30   
Anonimen

A vaši user posted image tudi celo polpoldne prebedijo? Naša je spala od 10.-13.30, zdej pa ji ni nič kaj do spanja. In sposobna je prebedet vso popoldne in še do 11 zvečer, seveda s 15 minutnim dremuckanjem vmes.user posted image

Ja tudi naš včasih rebedi celo popoldne, pol mamo zvečer težave z uspavanjem. Sicer mamo pa ITAK vsak večer problem z uspavanjem. Zadnjič nam je sviral do 1.30 ponoči, da sem jst že skoraj živčni zlom fasala user posted image .
Sem pa nekje prebrala, da naj bi user posted image  čez dan spali nekje od 4 do 6 ur, razporejeno na tri dele.

Mi imamo tudi težave z uspavanjem, kljub temu, da je utrujena noče in noče zaspati. Kakšen nasvet?user posted image

Naše ovenčke očitno zvečer nekaj matra user posted image ... Danes sva midve z Elo sami, ker dragi dela, tako da poskušam ugotoviti najboljši recept za to, da ne bo toliko težav z uspavanjem. Kolikor sem doslej ugotovila, hoče bolj pogosto jesti in nikakor ne smem dopustiti, da bi prišla do faze jokanja, saj jo je potem težko umiriti. Tako da malo spi, vmes malo pojokca, ko vidim, da umirjanje z glasom ne pomaga, jo dvignem iz posteljice in ujčkam. Če še vedno hoče jokati, ji ponudim hrano, pa četudi poje le 10 ml, toliko da se umiri. V glavnem, občutek imam, da si z bolj pogostim hranjenjem dela zaloge za noč. Toda če je pa preveč zaspana in sitna, pa tudi jesti noče oz. ne more, saj je preveč ihtava. Javim jutri, če sem jo prav prebrala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
6.6.2009 18:53:39   
Anonimen

ojla drage mamice,
po dolgem času se spet oglašam... mi imamo še vedno malo zmešnjave, al pa sem jst malo nesposobna, da težko uskladim materinske dolžnosti z družabnimi aktivnostmi user posted image ...
Malo sem vas prebrala za nazaj, pa vidim, da imamo vse neke podobne težave, zamašeni noski, polivanje, problemi z dojkami. Sej vas ravno zato pogrešam, ker je lažje, če se z nekom, ki je v isti pašti lahko pogovoriš in dobiš tudi uporaben nasvet.
Vsekakor nam bo prav prišel nasvet glede čiščenja noska, zato Tinaaja hvala.
Dojenje:
Naš Jakob se danes že drugi dan ne doji več na 1h ali pa 1,5h, 2h, pač pa je daljši časovni razmak med podoji, enkrat na 2,5h, včasih pa na 3h, včasih na 3,5h. Meni se rezervoarji polnijo ko nori, komaj čakam, da se mali zbudi in izrazi željo po mleku, pa še takrat mi ne izprazne dojke do konca. Sama si ne upam iztisnit do konca, ker se bojim, da bom dojke še bolj stimulirala za proizvodnjo mleka. Kakšne so kej vaše izkušnje? Po dojenju mi obvezno malo bruhca, pa seveda tlači rokice v usta. Jst ga pristavim na dojko, Jakob se pa začne davit, kokr da bo začel bruhat. Pol to najbrž pomeni, da ni lačen, al kaj? Jst si predstavljam, da bi, če bi bil lačen dojko takoj zagrabil. Včasih me ima, da bi šla kupit tehtnico, da bi jo imela za kontrolo, če otrok sploh poje tolko, kolikor bi moral. Pol si pa mislim, sej mi bo že povedal z jokom, kdaj rabi nov obrok. user posted image

Lepo bodite, zvečer pridem še kej počekirat, kaj ste napisale.
čao

mi smo imeli iste probleme kar se dojenja tiče...jst mleka dovolj, mali pa ni vse pojedel in posledica tega je bila da sem predvčerajšnjem skoraj fasala mastitis. Me je isto skrbelo, da če si bom mleko izpumpala da ga bo potem še več. Pa sem poklicala P in so mi povedalai, da ponudba-povpraševanje velja do 1 meseca, torej da zdej bi se naj ta količina mleka že nekako normalizirala glede na dojenčkove potrebe in  da si lahko oz. moram mleko ki ostane v dojki iztisnit. No pa sem šla kupit pumpico in po podoju sem si iztisnila še skoraj 90 mluser posted image .
Naš Nik lepo je in tudi lepo pridobiva na teži je pa že mene tudi držalo da bi šla tehnico kupit, da bi lahko kontrolirala koliko pojeuser posted image . Zdej ga kr sama mal prej odstavim, ker vidim da se mi preveč naje in potem sva oba pobruhana od glave do peteuser posted image

Kolikor poznam teorijo, si ni dobro do konca sprazniti dojk, temveč samo toliko, da mine napetost oz. da se čuti olajšanje v dojkah. Ker potem se res začne delati vedno več mleka. Mamice, ki dojijo, bodo vedle več. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
6.6.2009 18:57:41   
Anonimen

Ja tudi naš včasih rebedi celo popoldne, pol mamo zvečer težave z uspavanjem. Sicer mamo pa ITAK vsak večer problem z uspavanjem. Zadnjič nam je sviral do 1.30 ponoči, da sem jst že skoraj živčni zlom fasala user posted image .
Sem pa nekje prebrala, da naj bi user posted image  čez dan spali nekje od 4 do 6 ur, razporejeno na tri dele.

Mi imamo tudi težave z uspavanjem, kljub temu, da je utrujena noče in noče zaspati. Kakšen nasvet?user posted image

Sej je mogoče hecn no...sam pri nas deluje, zvok sesalca namreč. Jast ga dam v posteljico mu naštimam ta zvok na cd in v 5ih min zaspiuser posted image

Mi še nismo preizkusili tega recepta, sem pa ugotovila, da ji paše zvok fena, najraje pa zaspi ob glasbi, tako da moram ves čas imeti prižgan radio ali pa muziko na računalniku. Toda pazi: Pomembno je, kakšna je glasba, ob določeni postane še bolj sitna user posted image user posted image user posted image . Ugotovila sem, da ji paše takšna umirjena glasba kot na primer Sade, Norah Jones, jazz, Dean Martin in podobno ... prava romantična deklica je očitno user posted image . Toda vse to ropotanje pri Eli deluje le, če je nekoliko sitna in težko zaspi. Če se pa že orng joka, pa tako nič ne sliši, ker je tako glasna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2384
6.6.2009 19:06:05   
malcekvita
ja Tinaaja, sem to tudi nameravala narest user posted image . Zanima me pa, kolko časa lahko dajem te kapljice, 5-6 dni, ne več? Srčno upam, da bo naš Jakob do takrat že dober, čeprav imamo težave že od začetka. Pa so mi rekli, ja to je OK, ker se itak čistijo dihalne poti od plodovnice, sam zdej smo pa že v 3. mescu, bi bil že cajt, da bi se stanje umirilo, al kaj user posted image .
Moj otročiček še zmeraj pančka, ga bom morala počasi zbudit... Moramo spraznit jošk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
6.6.2009 19:29:28   
tinaaja
lahko das 3x na dan 1 kapljico, ja tam nekje 5-7 dni verjetno. saj se izboljsa ze prej bi rekla in das pol manjx.

Uspavanje- jaz dite ne navajam na samouspavanje - no saj me bo verjetno teplo po glavi kdaj user posted image , ko se mi ne bo dalo.. nasa se uspava na rokah, v narocju, ko hodim, pojem, mrmram.. je pa odvisno, kaksna poza ji pase. pa po dojenju tud lepo zaspi.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2386
6.6.2009 19:47:47   
detelja
naša maja pa ima danes po dolgem času dan za spanje...zjutraj je ob 8 vstala sve se prevli, najedli in šli ven, v vozičku je spala dalje do 11, potem je jedla bila do pol 1 budna in pol je spala do 4 pa še takrat ne bi vstala, če ji jaz ne bi težilauser posted image pol sve se spet previli najedli in šli ven...zunaj je imela eno rundo dretja in pol ko sve prišli domov je začela spet dremat...ob pol 7 sve se skopali pa pocartali potem je prosila spet dudo in nato zaspala...upam, da bo ponoči spala...na tak ritem sploh nisem navajena...sicer sem tudi jaz hotela mal popoldan zadremat sam ko sem jaz zadremala je neki jamrala pa se pretegovala pa sem mislila, da bo itak vstala pol pa več nisem mogla spatuser posted image sem pa likala itd...vsak dan se nekaj novega dogaja...zdaj že vem, da ko se začne v vozičku ful dret in ko da maximum od sebe pol je čas za spanje...glih sem premišljevala mogoče pa mi je prejšnje dni tako težko zvečer zaspala zaradi tega, ker je bila preutrujena, meni ponavadi skoraj nič čez dan ne spi...upam, da mi bo vsaj do 7 zjutraj spala...pa da bo 1x sam vstala in jedlauser posted image user posted image user posted image imam želje, a ne?user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
6.6.2009 20:04:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

uspavanje meni maja čez dan tudi ful slabo spi...če greve z vozičkov ven se najprej 15-30 min dere tako, da vse cvili, vsi samo gledajo, kaj delam otroku in pol v momentu zaspi...pomaga pa tudi, da jo vozim po tlakovancu...ampak kot mi je že veliko ljudi reklo to ni dolgoročna rešitev...otrok se mora navadit sam zaspat...čez dan mi ful slabo spimo pol pa smo tako tečni...zvečer pa se skopamo, oblečemo mal pocartamo, najemo in pol začnemo dremat, včasih že med hranjenjem zaspimo...ampak ponoči pa tako nemirno spi, da jo skoz gledam kaj dela...zdaj ima neko obdobje, da z nosekom drgne ob jogi ali če podiramo kupček ob ramo...ne vem kaj to pomeni... Jaz mislim, da bom doktorirala iz uspavanja Ele user posted image user posted image user posted image . Ravno, ko pišem, jo imam spečo v naročju ... že tretjič ta večer user posted image user posted image user posted image . Vsakič mi je zaspala na rokah, sem jo dala v posteljico, se je zbudila in začela jokat, četudi sem jo božala in lubčkala. Pa hop nazaj k mamici. In tako spet spi. Ponavadi trdno zaspi šele okrog 9h oz. 9.30, potem pa spi do 3h ali 4h zjutraj, toda vmes pa bi ona spala na rokah. Ni kaj, očitno zvečer rabi eno orng dozo cartanja user posted image .

kakanje a mi ve katera povedat zakaj se maja tako matra kakat pa v bistvu ima že skoraj tekoče blato..ampak stiska pa se dere poleg kot, da bi kamne ven potiskala...pa tudi ko prdi se včasih tako dere čeprav gre z lahka...zdaj smo zamenjali ure in nima več krčev zvečer ampak zjutraj ko vstane, tam okrog 9... Dojenčki se baje vsake telesne senzacije ustrašijo, vendar to sčasoma mine. Mogoče takrat rabi malo več cartanja.

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.6.2009 20:08:39   
Anonimen

a še to...ko maja zvečer ne more zaspat jo božam po nosku in čelu in prav vidim kako počasi zapira oči...probajte mogoče bo tudi vašemu cekinčku pomagalo...

Ela isto user posted image ! V P ji je ful pasalo, če sem jo božala po ličku in ob strani na čelu. Potem je očka odkril noska, midve se pa sedaj pri uspavanju predvsem lubčkava po glavici oz. že to ji paše, da imam brado ali ustnice naslonjene na njeno glavico, da je stik koža na kožo. Joj ti naši srčki user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.6.2009 20:14:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

Bravo user posted image user posted image user posted image ! Aleks je pa že pravi gospodič, bom javila Eli user posted image . Glede kapljic pa je Ela dobila D3, vendar jih še nismo začeli pit, ker me je strah krčkov, ker jih sedaj nimamo. user posted image A ima katera izkušnje s temi kapljicami? Jih je res nujno jemati oziroma a jih vse dajete? Še moj dragi mi je naročil, naj vas obvezno vprašam, da ne bo kaj narobe, če jih preskočimo. user posted image

NenaLena - D3 kapljice baje ne povzročajo krčkov. Ta hude so AD#.

Kako to da si pati za svojo user posted image  dobila D3 kapljice?

Lp,

veronikab

Mi sm otudi dobli D3 in pri nas so povzročile to da je začel bruhat ko po tekočem traku in potem je ves čas samo jedel in jedel in bruhal user posted image  pa napenjat ga je začelo ( pa smo komaj kolike pred tem umirili z Antiflatom, po tem D vitaminu pa več ni deloval user posted image ).Potem sva prešaltala na oleovit pa ga je dalje napenjalo - začelo ga je ob petih zjurtaj, potem že ob štirih, potem ob dveh..ko pa je začelo že ob enajstih zvečer pa nama je odkloplo in sva prenehala dajat. In od takrat je super user posted image  
Bova pa poskusila z njimi spet čez čas...

Kaj? user posted image Pol pa ni šans, da pred tretjim mesecem začnemo dajat naši princeski te kapljice. Raje ne tvegam. Kolikor vem, so te kapljice kot rutino začeli uvajat, ker so včasih otroci imeli ful rahitisa zaradi slabe hrane, tako da gotovo ne bo neke panike, če jih ne bomo jemali.

(odgovor članu frutolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
6.6.2009 20:20:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Mi smo kar uvedli ritual in deluje...ob pol devetih ga greva kopat, potem pa grem direktiva v spalnico z njim ( in bognedaj da grem v dnevno ker se začne dret kot da bi ga s kože dajal user posted image ) da dobi za papati in potem ga preložim v pojstlo mu dam mojo majčko zraven in dudo in on lepo gleda in zaaja... vsak večer user posted image  ( že trkam na les user posted image ).Zbudi se potem pa na vsake tri ure in hoče papat...in spi do cca 6 zjutraj ( včasih celo potegne do osmih user posted image )

Naši miški pa večerno kopanje nekako ne diši, ker je že od šestih tako zaspana, da jo vse moti in je prava tečka, če jo kaj preveč matraš. Tako da jo sedaj kopava na tri dni in upam, da bo kmalu začela bolj uživati v vodici, saj drugače ne vem, kako bomo uvedli to večerno rutino umivanja user posted image

(odgovor članu frutolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
6.6.2009 20:23:16   
Anonimen

frutolina ja meni gre tud na živce, če pridejo obiski kar nenajavljeni, pol je tud naš mali tako tečkan, da ne more ne spa, ne bit buden. Pol mi pa še solijo pamet, da naj ga ne zavijam v vatko, da sej če mu bo pasalo bo že zaspal... Ampak on rabi res mir, kadar hoče zadremat, sej pol ko zaspi ni panike, je lahko tudi normalen hrup.
Ja, pa ena je napisala, da njim pomaga sesalec zaspat, pri nas se je tudi to že zgodilo, njbrž mu to enolično brneje paše, kaj vem user posted image

Točno to: tudi Ela, ko hoče zaspati, rabi mir, potem ko pa enkrat trdno spi, pa je lahko trušč, pa ni panike. Pa saj smo odrasli isti, a ne? Rabimo mir, da lahko zaspimo, zakaj bi potem naši malčki bili drugačni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2392
6.6.2009 20:28:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Nenapovedani obiski - jih nimava.. vsi vedo, da se morajo najavit. Od mojga starsa sta tko nenapovedano hodila nekaj casa, pa sva jih naucila poklicat. Pa nobenemu tud na misel ne pride, da bi otroka vzela v narocje,ce spi.Ce bi jim prislo na misel, bi jim hitro izbila to misel iz glave. user posted image Tega jaz ne stekam user posted image

Punce, dita se zdaj par dni lepo doji user posted image Vceraj zjutraj se je zglda samo prenazrla na sreco .. HB! Zdaj obdeluje obe rokici user posted image

Jaz sem tudi očitno tako ostro nastopila v nosečnosti, da me še poklicat ne upajo in mi pišejo smse user posted image user posted image user posted image . Tudi meni se zdi logično, da pri tako majhnem dojenčku prej pokličeš in preveriš, kdaj si otroček in mamica želita obiske. Pa da ga seveda ne budiš, če spi oziroma slediš maminim navodilom, saj ona najbolje ve, kaj njen otrok potrebuje. Toda nimaš kaj, eni ljudje so očitno čisti čustveni telebani user posted image . In takšne je treba zaustaviti. Tudi na grob način, če nič drugega ne pomaga.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
6.6.2009 20:45:40   
Anonimen

lahko das 3x na dan 1 kapljico, ja tam nekje 5-7 dni verjetno. saj se izboljsa ze prej bi rekla in das pol manjx.

Uspavanje- jaz dite ne navajam na samouspavanje - no saj me bo verjetno teplo po glavi kdaj user posted image , ko se mi ne bo dalo.. nasa se uspava na rokah, v narocju, ko hodim, pojem, mrmram.. je pa odvisno, kaksna poza ji pase. pa po dojenju tud lepo zaspi.

Jaz tudi ne verjamem v samouspavanje, razen če je Ela ful mirna, jo včasih dam še budno v posteljico in če se ne začne jokat in ji je videt, da ji paše, jo pustim v posteljci. Takrat tako ponavadi v par minutkah zaspi. Po resnici povedano nimam srca, da bi pustila svojo mucko jokat user posted image . Če joka, se nekaj v meni sproži in jo moram vzet v naročje, jo polubčkat in poskušat narediti vse, da bi jo potolažila. Prvo leto tako ne moreš razvaditi otroka, ampak se samo odzivaš ne njegove potrebe, potem ko bo večja, pa verjamem, da bom začutila, kdaj z jokom izsiljuje in kdaj je potrebno popustiti in kdaj vztrajati.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
6.6.2009 20:51:39   
Anonimen

naša maja pa ima danes po dolgem času dan za spanje...zjutraj je ob 8 vstala sve se prevli, najedli in šli ven, v vozičku je spala dalje do 11, potem je jedla bila do pol 1 budna in pol je spala do 4 pa še takrat ne bi vstala, če ji jaz ne bi težilauser posted image pol sve se spet previli najedli in šli ven...zunaj je imela eno rundo dretja in pol ko sve prišli domov je začela spet dremat...ob pol 7 sve se skopali pa pocartali potem je prosila spet dudo in nato zaspala...upam, da bo ponoči spala...na tak ritem sploh nisem navajena...sicer sem tudi jaz hotela mal popoldan zadremat sam ko sem jaz zadremala je neki jamrala pa se pretegovala pa sem mislila, da bo itak vstala pol pa več nisem mogla spatuser posted image sem pa likala itd...vsak dan se nekaj novega dogaja...zdaj že vem, da ko se začne v vozičku ful dret in ko da maximum od sebe pol je čas za spanje...glih sem premišljevala mogoče pa mi je prejšnje dni tako težko zvečer zaspala zaradi tega, ker je bila preutrujena, meni ponavadi skoraj nič čez dan ne spi...upam, da mi bo vsaj do 7 zjutraj spala...pa da bo 1x sam vstala in jedlauser posted image user posted image user posted image imam želje, a ne?user posted image

Bravo Maja, le tako naprej user posted image user posted image user posted image ! Ela že od rojstva samo spi, če ne spi, pa je, se previja ali pa je sitna, ker ne more spati user posted image user posted image user posted image . V glavnem Ela je zelo malo budna na tak način, da bi se lahko pogovarjala in igrala z njo. Poskušam izkoristiti trenutke med previjanjem, hranjenjem in zjutraj, ko ji uspe biti 15 minut budna, ne da bi bila sitna, tako da takrat čvekam ves čas user posted image user posted image user posted image . Sem se že malo zasekirala, ker imam tako zaspanega otroka, češ kdaj pa se bom ukvarjala z njo, če pa samo spi user posted image user posted image user posted image . Za lažje razumevanje: mamica tudi strašansko rada spi in lahko zaspi kadarkoli v 5 minutah user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
6.6.2009 20:57:57   
Anonimen
No, pa nama je uspelo: Ela spi v svoji posteljici user posted image . Klasika: okrog devetih trdno zaspi in tudi, ko jo položim v posteljico, spi naprej in potegne do 3h ali 4h zjutraj. Midva z dragim greva pa pogledat en film. Jupi! user posted image Babuške, a se še spomnite, ko smo bile noseče in smo čepele pred tv in računalniki, da nam je čas hitreje minil? Ni kaj, življenje je sedaj zelo drugačno, a ne? Jaz komaj čakam, da bo to obdobje nege mimo in se bo Ela začela plaziti, jesti trdno hrano, govoriti, hoditi ... user posted image  user posted image  user posted image .

Lepo in mirno noč vam želim user posted image , mastitisi vstran! user posted image , pa se tipkamo v ponedeljek (jutri imamo namreč obiske čez cel dan),
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
6.6.2009 21:45:04   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Nenapovedani obiski - jih nimava.. vsi vedo, da se morajo najavit. Od mojga starsa sta tko nenapovedano hodila nekaj casa, pa sva jih naucila poklicat. Pa nobenemu tud na misel ne pride, da bi otroka vzela v narocje,ce spi.Ce bi jim prislo na misel, bi jim hitro izbila to misel iz glave. user posted image Tega jaz ne stekam user posted image

Punce, dita se zdaj par dni lepo doji user posted image Vceraj zjutraj se je zglda samo prenazrla na sreco .. HB! Zdaj obdeluje obe rokici user posted image

Jaz sem tudi očitno tako ostro nastopila v nosečnosti, da me še poklicat ne upajo in mi pišejo smse user posted image user posted image user posted image . Tudi meni se zdi logično, da pri tako majhnem dojenčku prej pokličeš in preveriš, kdaj si otroček in mamica želita obiske. Pa da ga seveda ne budiš, če spi oziroma slediš maminim navodilom, saj ona najbolje ve, kaj njen otrok potrebuje. Toda nimaš kaj, eni ljudje so očitno čisti čustveni telebani user posted image . In takšne je treba zaustaviti. Tudi na grob način, če nič drugega ne pomaga.

Se popolnoma strinjam.

Go girls!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
6.6.2009 23:29:07   
ninica23
Pozdravljene še z moje strani!
Mi smo danes izkoristili dan za spanje in sprehajanje zunaj user posted image
moj mali in veliki user posted image že sladko spita,zato sem izkoristila čas in vas prebrala za nazaj...
vidim,da imamo skoraj vse enake težave user posted image
jaz imam pa še en problem,ki ga nisem zasledila, in sicer s user posted image zato naslednje user posted image : sva se že pogovarjala,da bi,pa me je nekako strah,najbolj zaradi šivov - nisem še namreč opazila,da bi mi odpadli,poleg tega sem imela notranje,ki se dalj časa celijo (po 5 tednih se lahko celo vsedem na stol brez obroča user posted image ),sicer imam naslednji četrtek pregled pri G,sam do takrat je še kar nekaj časa...
kaj mislite ve,kaj mi svetujete,kakšen občutek sploh je po tem,ko si enkrat šivan?!? user posted image
hvala za pomoč in upam,da ne sprašujem preveč čudna vprašanje user posted image
sladke sanje želim vam in vašim user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
7.6.2009 5:56:16   
ninica23
user posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
7.6.2009 7:30:05   
štorkljica
Jutro!

Evo vas malo prečekiram po dolgem cajtu. Mi je tale tedenski ritem skoraj preprečeval kakršnekoli osebne aktivnosti. Smo ble vse tri punce večinoma same doma in je bil raztur.

user posted image JOKuser posted image  Mam eno vprašanje v zvezi z jokom. A vaši krofeki in jagode tudi dosti jočejo čez dan. Jaz sem pri naši Sofiji ugotovila, da nenormalno dosti joče. In to se dere tako, da nam je vsem slabo in nas začne glava bolet. Joče pa večinoma po tem, ko je že previta in sita, pa noče več jest...pol pa joče v naročju v lupinici na kavču v posteljici...ma kjerkoli. In nevem al jo kaj matra al je zaspana. Nekak si ne najde mira. Dude pa seveda noče. Ampak jaz jo nemorem cel cajt po rokah vlačit glede na to, da mam že enega otroka, ki tudi rabi mojo pozornost.
Recimo včeraj ko smo ble popoldne spet same doma, sem Sofijo podojila, potem je Ajda šla lulat in v tem času je Sofija začela huronsko jokat in je Ajda hotela hitro prit k njej da bi jo potolažila, ampak je na hodniku tak padla, da se je ugriznila na notranji strani ličke tak, da je začela kri tečt. Jaz sm bla čist fertik.
Nevem več kaj naj delam glede tega joka.

Drugače pa sem včeraj v Avstriji kupila ANTIFLAT kapljice..upam na najboljše, ker Sofija ogromno prdi...ampak res ogromnouser posted image

Lepo pa vas pozdravlja moja Ajdica, ki mi v tem trenutku sedi na nogi in hoče nekaj tipkat z mamico..user posted image user posted image  ghž
puztztttthkll user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!