|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
7.6.2009 8:06:35   
detelja
NenaLena naša maja je na začetku tudi samo spala...potem pa se je vse spremenilo...včeraj je postavila rekord...sicer mi je ponoči tudi spala edino zjutraj ko sve jedli je bruhala in kakala in pol se je zbudila in pol sem rabila uro, da sem jo uspavala...naša maja zna tudi na rokah ali ramenu (podiranje kupčka) zaspat, ko pa jo dam v posteljco pa me na veliko pogleda in jamra ali pa joče in to ponovive 2-3x in pol zaspiuser posted image user posted image user posted image user posted image ko kakamo pa jo imam skoz na rokah, ker ji božam trebuščka in dajem nogicam oporo z svojimi rokami...ji pa pomaga, če z njo skačem ali plešem ko kaka pol ne joka...pa če ima krče isto pomaga...pomaga pa tudi, če jo na rokah obrnem na trebuh...maji so zdaj izginili tile izpuščaji zdaj pa ima tako hrapavo kožo in ko jo to vsako jutro in večer mažem tako uživa in se smejčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image veste kaj moji maji pomaga, če je razdražena pa ful joka, da jo dam na previjalno...tam več ne joka, začne migat z rokicami, nogicami in se smejat....če pa jo slučajno zvija pa ji niti previjalna ne pomaga pol pa jo vseeno dam na previjalno pa jo slečem in takoj je vse ok...tako, da ko sve sami in imam dosti za likat jo dam na previjalno in poleg likamuser posted image user posted image user posted image sicer mislim, da se ta čas izteka, ker je ful velika migica in bo čez čas padla iz previjalne...

štorkljica maja  joka, če kaka, jo zvija, je sitna, lačna ali pa ji je tečno...ima pa foro, da ko gremo z vozičkom ven pa če takoj ne zaspi najprej nekaj časa opazuje pol pa začne jamrat, potem mal jokcat in potem čedalje bolj...včasih prav cvili, včasih ji prav slina zaleti tako se joka in pol zaspi...ne vem kaj je to za fore, da se prvo more zjokat tako do maximuma in pol spi...kolegica mi je rekla, da je njen mali imel tudi tako obdobje...sam je pa ful noro ko sem v parku pa se dere ko sraka in pol me vsi gledajo, kao zakaj otroka kar tako pustim v vozičku...saj jaz jo božam se pogovarjam z njo, itd...ampak ona ima svojo foro in se dere in pol v sekundi zaspi...mogoče pa je tako zmatrana, da ne more takoj zaspat in ve, da se tako zmatra...no, jaz se ne sekiram za druge, ker vem, da je sita, previta itd...in da je otrok in da ne zna govorit in nekako mora mamici mal bolj glasno povedat dogodke dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
7.6.2009 8:46:12   
brigita23
alo punce

sam toka da vas pozdravim, nimam časa brat za nazaj...sem včeraj mal čekirala in pol sem glih hotla začet pisat pa se kje Nikec prebudiluser posted image

spanje no pri nas pa je ravno nasprotno mi spimo kar dosti. Tudi čez dan naš Nik spi kar precej, jemo tako čez dan na dve uri ostalo pa prespimo ali predremamo. Če pa gremo z vozičkom ven pa kot je že Nalini napisala spimo kot ubiti, še jesti pozabimouser posted image

uspavanje imamo že tudi mi nekak utečen urnik, zvečer kopanje, ziza se mal pocartamo in nato kinderpet. Tam mu prižgem uspavanko, ga polubčakm in božam po temenu in potem naš Nik sam zaspi.user posted image

dojenje se strinjam da ponudba povpraševanje še obstaja. Jst sem si izčrpala ko je bila res sila, ker drugače bi fasala mastitisuser posted image .

nenapovedani obiski uf to pa sovražim, še posebej če ravno hočem zadremat pol mi pa en na vrata pozvoniuser posted image user posted image user posted image

sonček-hvala za kremico, res pomaga...zej masiramo bušija ene 5-10 min, pol se pa Nik pokaka ko velikuser posted image user posted image user posted image user posted image

frutolina-hvala glede pohval za Nikauser posted image

nenči-a tvoje joškice so tudi velikankeuser posted image user posted image user posted image ...sej bo, jst ko pa dojim je pa to še hujeuser posted image user posted image
nič fino se imajte pa se pol še kaj oglasim

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
7.6.2009 9:38:05   
nmagk
user posted image  mi smo danes stari že dva meseca,naša bombica,tako jo ljubkovalno kliče oči,je prava frajerka se že tako smeji,da jo je užitek gledati,vsi so tako navdušeni nad njo,da bo prava razvajenka.
Sonček katera je ta kremica za bušija,moja tudi ne kaka vsak dan in jo zato še mučijo krčki,sicer ni tako hudo samo vseeno ni fino.
Včeraj je pa moj tastarejši,Nejc,mislil da je akrobat s kolesom,je pogrnil kot.....danes zjutraj me je pa skor kap,ko me je klical v sobo,jokal,kar je za njega že zelo hudo,da joka,postelja cela krvava,koleno pa štirikratno.Se je podrgnil in ima par ran samo ne globoke pa včeraj ni nič tekla kri ponoči pa,grozen prizor,čeprav ni bilo tako hudo,samo kaj je s kolenom pa ne vem,je kar fino zatečen in ni več mogel stopit na noge.Čakam kaj bo ga je oči peljal na urgenco.To so pa najstniki,ki mislijo da so frajerji,če se tako afnajo s kolesi.So imeli prvo obletnico valete,joj kako se staram sedaj ima že sinko obletnice....
Lepo nedeljo vsem

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
7.6.2009 10:26:49   
brigita23
evo mne nazaj

smo ravno misli oditio ven na sprehod in kavico, pa se je tak uliluser posted image ...no nič zato našega Nika dežek itak uspava, tako da spi kot top, ati je na svojem računalniku, mami pa na rruser posted image .

nmagk-čestitke vam za 2 meseca, karolini pa poljubček od našega Nikcauser posted image ... kremica je pa res super. Našega Nika sem do zdej 2x namazala z njo in se je pol obakrat tak pokakal fino, še enkrat hvala sonček

moje mnenje-
tukaj punce pišemo kako si katera pomaga pri uspavanju, pa kakanju pa dojenju pa podiranju kupčkov itd..., no jst mislim, da je pri vsakem dojenčku drugače, da tukaj ni nekega fiksnega pravila ki bi držal za vse enakouser posted image . Naš Nik npr. ma tudi ful rad glasbo in zaspi tudi pri največjem hrupu, mu to celo paše, drugi pa spet ne. Zato pa se mi zdi fino da si takole pomagamo in napišemo svoje izkušnjeuser posted image . Je pa tudi lepo da se še naprej takole družimo kljub temu, da imamo zdej en kup skrbi in obveznosti in je včasih že tuš luksuzuser posted image .

jok-jst pa zdle sicer fejst trkam na les, ampak naš Nik od kar ga imamo vsegaskupaj ni jokal 2 uri. Je en tak vesel zadovoljen dojenček, ki malo zajoka samo kadar je lačen ali kadar ga napenja. No in za ta dva primera imamo super utečene tehnike in že joka ni več. Je pa prej v bušiju tok bolj razgrajaluser posted image .

slončkanje-smo poskusiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bilo kratko a sladkouser posted image user posted image

čaj-zanima me a vse devate svojim sončkom čaj. Mi ga še nismo, sem mu do zdaj dala 2x le vodo, ker je imel po teh AD3 kapljicah ful suhe usta in sem imela občutek da ga žejajo. Zdej pa sem kupila tale BIO hippov čaj v Mullerju brez sladkorja pa mu ga bom poskusila dat.

pomočniki-pa kje so???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...detelja a si MS čist iztrebla al kaj? Al pa zdej nismo več tak seksi ko nimamo več tistih lepih okroglih bušijevuser posted image

pijača z mehurčki-tiste ki polno dojite, a pijete kaj gaziranega? Jst pijem sam vodo mi sicer tudi najbolj paše, pa vendar se mi včasih tak neki z mehurčki zalušta pa ne vem a naj al ne?

morje-ko boste šle s svojimi bebiji na morje a jih boste mazale s kremo za sončenje....sej vem da bomo v senci, sam tudi tam lahko prisveti kakšen sončni žarek?

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
7.6.2009 10:28:28   
brigita23
cveta-vidim, da si po dolgem času naš pršla mal počekiratuser posted image user posted image

nič punce...grem mal k Nikcuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
7.6.2009 11:11:25   
detelja
brigita se strinjam  s tabo, da je vsak otrok zase, ampak vseeno pomaga, če vsaka svojo izkušnjo napiše in pol lahko probamo, 1x nam bo pa že uspelo, ali pomagalo...super, da ste user posted image ...meni tud ful nagajajo hormoni-saj veš kako je po menzusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj pa skoz v službi ali pa maja noče spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bom mojo čebelico namazala z kremico za sončenje pa to z visokim faktorjem...senca zna bit tudi nevarna...

jokanje brigita bodi srečna, da ti ne joka...upam, da bo tako tudi ostalo...se mi zdi, da je vsak dan neki novega.... npr.en dan cel dan jokamo, drugi dan cel dan prespimo, pol bi se samo z vozičkom vozili, drugi dan sploh v vozičku ne bi biliuser posted image user posted image user posted image user posted image pestro in ful lepo je biti mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas pa grmi pa dežuje tako, da ne moreva ven...ne vem kaj bom cel dan delala z mojo malo tečko, če ne bo nič sončka oz naj vsaj ne dežuje...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2406
7.6.2009 11:37:50   
brigita23
ja detelja maš čist prav, jst ko mojga Nikcaena stvar muči pol vse poskusim in nakonc pol najdemo eno varianto ki je pravšnja zanjgauser posted image
Hormoni delajo na polno, mamo pa mi isti problem da ko se spravimo nekaj delat prekine godrnjanje enega v kinderpetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , eh pa sej tega bo še dosti, je pa fino neuser posted image , sploh zdej brez bušijevuser posted image user posted image .
Jst ga tudi mislim s kremo namazatuser posted image , ne mislim met pol problemov, sonce je tak močn da ga lahko mimgrede opečeuser posted image . PRI NAS JE TUDI TAKO SKISANO VREME SE NE more odločit

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
7.6.2009 11:55:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

a še to...ko maja zvečer ne more zaspat jo božam po nosku in čelu in prav vidim kako počasi zapira oči...probajte mogoče bo tudi vašemu cekinčku pomagalo...
ja to je pa res,jaz to našmu delam
kakanje:naš spet ne kaka danes je drugi dan ,ko še ni  kakal
nenapovedani obiski:jih ni ,ker sem vsakmu dala jasno vedet da se morajo najavituser posted image
brigita:jupi me veseli meni je tudi super ,samo ni mi pa jasno zakaj naš ne kaka že 2 dni user posted image sej je normalno do 5-6 dni
nmagk:krema sivka od Just
slončkanje.tudi že in bilo božansko user posted image user posted image
morje.bomo mazali s kremoico od Just user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
7.6.2009 12:00:37   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1
matcar:9.1.

user posted image
blueeyes :1.2.1983
frutolina :10.2
Urnebes :12.2
anchika :24.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
kunda :5.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
NinaMM :9.4.1986
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
m..tina: 15.5.
jernejav :19.5.

user posted image
brigita23 :10.6.1983
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
mlavla :15.9.1983
rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
7.6.2009 13:42:57   
anca
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jokanje brigita bodi srečna, da ti ne joka...upam, da bo tako tudi ostalo...se mi zdi, da je vsak dan neki novega.... npr.en dan cel dan jokamo, drugi dan cel dan prespimo, pol bi se samo z vozičkom vozili, drugi dan sploh v vozičku ne bi biliuser posted image user posted image user posted image user posted image pestro in ful lepo je biti mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, tudi pri nas je tako, vsak dan deluje nekaj drugega, včasih cel dan spimo in jemo, drugi dan nič ne spimo, včasih skoz nekaj jokamo, pa podiranje kupčkov, ojoj, včasih se sploh ne pusti dat na ramo, včasih takoj rigne, včasih začne od tega položaja bruhat, včasih zaspi in je zrak v trebuščku sploh nič ne mantra, včasih pa podre kupček kar leže, včasih bi bila skoz na rokah, drugi dan pa se buni, dokler je ne odložiš, in potem takoj zaspi.
na splošno pa ful ne mara biti dvignjena in naslonjena na trebušček po jedi, kar je na nek način logično, jaz bi verjetno tudi bruhala, če bi si me kdo po kosilu položil v tak položaj na ramo.. tako da se prbl. 1x ali 2x na dan (včasih pa tudi nobenkrat) borimo z zrakom v trebuščku, ki jo tišči, in ne moremo podreti kupčka, ker če jo dvignem, vse skupaj izgleda kot wrestling :) Se obrača sunkovito levo in desno in kriči in brca. Potem se včasih ko jo dam nazaj dol čudežno pomiri in takoj zaspi, včasih pa še bolj kriči. user posted image
Zdravnica nam je svetovala sab simplex, pa se mi zdi da pomaga.. Rabimo jih pa ponavadi pri enem hranjenju.

Nena Lena mi imamo ad3, sem ravno zadnjič brala na nekem forumu pismo ene mamice, ki ima njen sinčekneke težave, mislim da je dobil rahitis, pa jo je zdravnik kregal, ker je dajala otroku samo 3 kapljice namesto 7.. Mi nimamo nobenih krčev po kapljicah, pa še všeč so ji, ker so sladke.. Se skoz tako smeji ko jih poje user posted image user posted image user posted image
Jaz jo tudi uspavam s tem, da jo božam po noskuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo nabavili gugalnik, in zdaj dosti prej zaspi, in tudi ne jezi se, če jo malo kdaj odložim.. Saj jo imamo večino dneva še zmeraj na rokahuser posted image user posted image user posted image

Lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
7.6.2009 13:44:30   
anca
aja, še podatki za seznam - prva posvetovalnica je bila 1.6., teža 3960, dolžina 54cm

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
7.6.2009 14:26:26   
L & L
Oj punce lep deževen pozdrav, mam mal cajta umes ko vsi spijo dragi pa formulo gleda.
Jokanje naš Orson tut včasih tok milo joka pa je sit pa previt, sam se mi zdi da takrat ko goče zaspat pa mu nekak ne uspe je preveč utrujen, pol mu jaz dam eno kaplico proti krčkom na dudico pa se pomiri in največkrat tudi zaspi.
Ad3 kaplice jaz ne bom dajala jih nisem nobenemu pa nimamo nobenih težav, mislim da če si veliko zunaj dobijo tega vitamina dovolj.
Just nas je kar nekaj ki te kreme uporabljamo a ne, jaz imam tut veliko njihovih stvari in sem fullll zadovoljna.
Božanje po nosku deluje user posted image user posted image
Spanje čez dan kaj pa jaz vem tko po večkrat za dvajset minut, tut v vozeku ne dalj časa, no ja včasih tut, joj zelo rad pa spi v lupinci pa vem da ni dobr sam on to obožuje, če mi zaspi v avtu ga pol kr pustim in on tko sldko spi v njej.
Pestunje in slingi a katera uporablja te zadeve, mi imamo pestunjo in smo jo zadnič poskusili, sem že prej enkrat probala pa se mi je zdel da ga nisem dobr naštelala not, no zadnič pa mislim da mi je uspelo, če ima kera več prakse s tem naj mi pove ča je moj sonček vredu naštelan not, bom prilepla slikico.
Slikice ja pravi cukri so vsi tile naši aprilčki
Čaj mu dajem ker se mi zdi da kljub temu da ga dojim je žejen in ga z veseljem popije, samo toplega če je hladen sobna temperatura ga ne mara.
Slončkanje tudi mi se mamo fajn
Temenice jih vaši sonči imajo kaj, naš jih ima eno malenkost in se že borimo proti njim s tea tree kremo od justa.
Evo dost bo lepo se mejte čau bau
Še obljubljena slikica
user posted image
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
7.6.2009 14:42:57   
nmagk
Sonček hvala ti to kremo pa imam,ker tudi uporabljam Just,te kreme so zakon,sploh materina dušica za prehlad,če se vam prehladi mu namažete samo stopalca in ful pomaga,al pa mal na pleničko jo pogreješ z likalnikom in daš gor na prsi.Res so zakon.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.6.2009 15:02:53   
malcekvita
jst sen tudi dobila pestunjo, pa ne znam sinka noter naštimat, vsakič ko prideva v pikapolonico, nam prodajalka ne more demonstrirat uporabe, ker naš otročiček v vozičku spančka. Ima pa že 6 kg in se bojim, da je že prevelik...60 cm. Nič enkrat ga bom morala v Pikapolonici zbudit, da nam pokažejo, kako se ta reč uporablja. Pred eno uro oz. manj kot pred eno ro se je podojil, višek izbrihal, zdaj si pa tlači rokice v usta. Kaj za user posted image to pomeni?? S tem, da se mu je pred pol ure kolcalo in sem mu dala še malo mlekca za spit. Menda ja ni lačen, kaj? grem pogledat, kaj rabi, ker je na robu joka...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
7.6.2009 19:35:38   
ninica23

user posted image user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image user posted image   nmag - Karolina

user posted image
   Frutolina - Mihael Tai

user posted image    m...tina - Jure

user posted image krfjolca - Sara

user posted image   kpmk -Ian

user posted image   blančica - Lan Tristan

user posted image   tia12 - Taj

user posted image NenaLena - Ela Nora

user posted image    NinaMM - Zarja

user posted image   cveta28- Laura

user posted image   detelja- Maja

user posted image   L&L - Orson

user posted image   rea27 - Eva Lana

user posted image    malapikica - Jernej

user posted image    Diti - Lovro

user posted image    Sonček85 - Aleks

user posted image *junona*- Zara Marie

user posted image L&L- Orson

user posted image zupancdam -Tia

user posted image ninica19 -Naja

user posted image štorkljica -Sofija

user posted image mišk -Vita

user posted image klavdyk-Gašper

user posted image Ntaša - Miha

user posted image mlavla-Blaž

user posted image matcar -Saš

user posted image anca -Veronika

user posted image ninica23- Ian

user posted image brigita23 -Nik

user posted image *nana*-Tian

user posted image    Blueeyes - Gaja

user posted image angelito -Vita

user posted image taškica- Jurij in Andraž

user posted image pikaro -Teo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
7.6.2009 19:38:22   
ninica23

KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     

NICK         ROJEN          PDP                   PODATKI

user posted image
Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm )
1.mesec                                                      3200g -?
2.mesec                                                      4130g-53cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
sobra           05.03   15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)
1.mesec :                                                      4100g-56 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)
1.mesec                                                     3440g-48 cm
2.mesec                                                     4725g-53 cm
3.mesec
Naslednji pregled:15.06
Prvi koraki

user posted image  

ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g- 51,5cm)
1.mesec                                                       4680g- 54cm
2.mesec                                                       5710g-58,2 cm

Naslednji pregled:22.6 posv.+cepljenje,26.6 UZ kolkov
Prvi koraki

user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm )
1.mesec :                                                  4700g-56 cm
2.mesec                                                    5700g-60 cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

poka1          23.03    12.04.2009   punčka
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )
1.mesec                                                      3400g-53 cm
2.mesec                                                      4600g-57cm

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ALEKSEJ(2870g-50 cm)
1.mesec                                                            3650g-52cm
2.mesec                                                            4840g-57cm
3.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )
1.mesec                                                       4290g -55 cm
2.mesec
                                                       5570g - 57,5
Naslednji pregled:29.06 + cepljenje
Prvi koraki

user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
1.mesec                                                       4405g - 53 cm
2.mesec
Naslednji pregled:15.6.
Prvi koraki

Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
1.mesec                                                          4080g-54,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:4.6
Prvi koraki

tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)
1.mesec                                                         4470g-54 cm 
2.mesec
                                                         4840g-58cm
Naslednji pregled2.7
Prvi koraki

user posted image
kunda        04.04      24.04.2009     JAN (3400g-50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (3140g-48 cm)
1.mesec                                                          4170g-52 cm
2.mesec
Naslednji pregled:kontrola teže 5.6 ,posvetovalnica 13.7
Prvi koraki

Adelina      06.04.     05.04.2009     ŽIVA( 2960g -49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
nmagk         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm)
1.mesec                                                                   5300g-59cm
2.mesec
Naslednji pregled:11.06
Prvi koraki

ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA (3520g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?) 
1mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3300g-51cm)
1.mesec                                                                 (4380g-53cm) 
2.mesec
Naslednji pregled   10.6.2009
Prvi koraki

pikiica       09.04     10.04.2009      KRISTINA (3200g -50 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
Ntaša        10.04     14.04.2009       MIHA (3760g-52 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

tia12         10.04     07.04.2009       TAJ (3300g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g-47 cm)
1.mesec                                                             3610g-52 cm
2.mesec

Naslednji pregled:posv.13.7 ,kontr.teže-11.6
Prvi koraki

duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )
1.mesec                                                               3760g-52 cm
2.mesec                                                               4960g-55cm
Naslednji pregled:7.7
Prvi koraki

blančica    11.04   18.04.2009      LAN TRISTAN(2600g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
kpmk         12.04    01.04.2009       IAN   (3280g -51 cm )
1.mesec                                                        4290g-54cm
2.mesec

Naslednji pregled:ortoped:12.07,pediater .16.6
Prvi koraki

user posted image

aljab          13.04    11.04.2009       IZA (3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
vud            14.04     14.04.2009      ALJA (3660g-48cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Angelito    14.04.    11.04.2009      VITA (3400g-52cm)
1.mesec                                                       4165g-56,5cm
2.mesec

Naslednji pregled:
Prvi koraki

NinaMM     14.04     15.04.2009     ZARJA (3020g-51cm)
1.mesec                                                         4300g-54,5cm             
2.mesec
Naslednji pregled:15.6
Prvi koraki

lily32        14.04     16.04.2009      ŽANA(3890g-56cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
L&L           15.04.    17.04.2009      ORSON (3500g-51cm)
1.mesec                                                           4935g-56,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

detelja      15.04     10.04.2009      MAJA (3920g-54cm)
1.mesec( 3 tedni)                                         4500g-56,5cm             
(5 tednov)                                                  
  4970 g 58,3 cm
2.mesec
Naslednji pregled      20.5.2009   
Prvi koraki

srečka82  15.04     01.04.2009      MAKS(3350g-52cm ) 
1.mesec                                                        5000g -57 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

kimmii      15.04      10.04.2009    BRINA(3150g-49 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

*nana*     16.04     17.04.2009      TIAN(3580g-51 cm)
1.mesec                                                       4200g-53 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

ninica19   16.04      08.04.2009     NAJA (3010g-49cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

katka24    16.04     04.04.2009     ALINA (3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
anchika     17.04     27.04.2009      SARA(3300g-51cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

NenaLena 17.04     23.04.2009      ELA NORA(2850g-48cm)
1.mesec                                                                3630g-56cm
2.mesec

Naslednji pregled:3.7. kont.teže
Prvi koraki

katka24    17.04     14.04.2009      ALINA(3700g-50cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

uka7          17.04.   19.04.2009      FIONA (3800g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
cveta28    18.04     10.04.2009      LAURA (3555cm-52cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

diti            18.04     18.04.2009      LOVRO (2900g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

Zupancdam18.04    19.04.2009     TIA (3700g-52 cm)
1.mesec                                                     4700g-55 cm
2.mesec

Naslednji pregled:15.7
Prvi koraki

user posted image
malapikica19.04     18.04.2009     JERNEJ( 3370g-53cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:posv.-25.5
Prvi koraki

matt           19.04     11.04.2009    VITA (3100g-51 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
oktoberka  20.04    17.04.2009     AJDA(3380g-53 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

rea27        20.04.    27.04.2009     EVA LANA(3270g-52cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

zanchy       21.04.   14.04.2009    SEBASTJAN (3780g-51cm)
1.mesec                                                                 4800g-54,5cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

mlavla       22.04     22.04.2009    BLAŽ (3580g-54cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

Sonček85 23.04.    24.04.2009   ALEKSANDER (3700g-52cm)
1.mesec                                                                   4780g-58cm
2.mesec
Naslednji pregled:Ginekolog:24.6,posvetovalnica 22.7.
Prvi koraki

user posted image

Junona      24.04.    30.04.2009    ZARA MARIE (3570g-51cm)
1.mesec                                                                  4470g- 55,5 cm
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

veronikab  27.04    17.04.2009    JAKOB(3420g-53 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
ella.           28.04     28.04.2009    OSKAR(4340g-55 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled
Prvi koraki

anca          28.04     25.04.2009     VERONIKA (3200g-49 cm )
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
štorkljica  29.04      27.04.2009     SOFIJA (3590g-52 cm ) 
1.mesec                                                            4730g-56cm
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica 30.6
Prvi koraki

user posted image

mišk          30.04      29.04.2009    VITA(3560g-53 cm)
1.mesec                                                      4100g -56,5 cm
2.mesec

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image
ninca23     01.05     24.04.2009     IAN(4090g-55cm)
1.mesec                                                     5170g-58,5cm
2.mesec
Naslednji pregled:posv.-4.8.
Prvi koraki

user posted image
blueeyes   03.05      xx.04.2009     GAJA(3260g-51 cm)
1.mesec
2.mesec

Naslednji pregled:17.6
Prvi koraki

user posted image

brigita23   03.05     27.04.2009     NIK( 3980g-52 cm )
1.mesec                                                      4900g-57cm
2.mesec
Naslednji pregled:posv.7.8
Prvi koraki

user posted image    
Pat74           04.05.    25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:posvetovalnica -5.6
Prvi koraki

user posted image
taškica       05.05     xx.04.2009     JURIJ(3100g)ANDRAŽ (2700g)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

pomarančica05.05  30.04.2009      OSKAR(3740g- 53 cm )
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

akina            05.05   20.04.2009     SAMUEL (4070g-54 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image    

pikaro        08.05     25.04.2009     TEO(3580g -53 cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

user posted image
copka         01.05     13.05.2009      SEBASTJAN(4260g-56cm)
1.mesec
2.mesec
Naslednji pregled:
Prvi koraki

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
7.6.2009 19:40:01   
ninica23

user posted image  Prva pomoc za aprilske mamice  user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
                 http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
                 http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
7.6.2009 19:55:04   
jernejav
Mi se pa smejčkamo...
user posted image

Pa grdo gledamo...
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
7.6.2009 20:28:29   
malcekvita
ma kakšen lep nasmešek, pa podbradek user posted image ! res so cukerčki tile naši otročički. Naš Jakob me tudi čisto osvoji s svojim nasmeškom in gruljenjem aguuuuu, kaaaj, eeej.user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
7.6.2009 21:37:45   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Mi se pa smejčkamo...
user posted image

Pa grdo gledamo...
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

u kak smi mi šikaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se zna tudi resno držat, jah ni kaj pravi sončki so tile naši aprilčkiuser posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
7.6.2009 23:27:22   
Cveta28
Zdravo!
Tole javljanje na rr je pa zame postala čista umetnost. Najprej rabim dan ali dva, da preberem vse za nazaj (cca. 10 strani), potem pa še najmanj dan, da po delih skupaj sestavim en post, ker vedno kaj pride vmes Ura je že enajst zvečer jaz pa za računalnikom v postelji (sej koder ima pa svojega, tudi v postelji) A ste se že zalotile, da počnete nekaj za kar ste bile v nosečnosti sveto prepričane da ne boste? Jaz sem si sveto prisegla, da v spalnici ne bom imela računalnika, sedaj pa imava celo dva  GRDA JAZ!
V petek sem opravila pri G, šivi znotraj in zunaj so lepo zaceljeni (G je rekel, da so me 'ornk' rezal) ter da sem na splošno zdrava. Kontracepcije nisem vzela, koder pa bo streljal v prazno - kljub G dovoljenju za sem jaz še vedno totalno proti, se bo moral koder pošteno potruditi, da me bo ponovno osvojil Pa Lori je dobila svoj obrok mleka po flaški - sem si ga izčrpala in potem je moja mami prevzela 'stražo' in mali dala papcat, ko sem bila jaz pri G Preživelli smo 'dokaj' umirjen vikend - brat odpovedal praznovanje RD, sestrična odpovedala obisk, ker so zboleli, mi pa smo šli na obisk na Dolenjsko (samo za 2 urici ampak organizacijsko mi je to vzelo 6 ur ). Pa par uric samostojnega šopinga je tudi padlo V H&M sem Lori kupila malce poletnih dekliških oblekic za na morje, da ne bo samo v bodijih in hlačkah. Bolj sem si jaz dala duška kot pa da je mala potrebovala te oblekice še dobro, da me je koder krotil
polivanje - nmagk, tinaaja, zupancdam, brigitka, detelja, sonček, junonca ker ste mislile na naju z Lori. Polivanje se je HB nekoliko umirilo, sem se sprijaznila, da naša muca Lori vsaj 1x na dan pusti vsebino želodčka na posteljnini, mojih in svojih oblačilih, po tleh, plenički Drugače pa je vsebina enkrat bolj grudasta, drugič pa sama voda (še mleko ne). Pa opazila sem, da manj poliva, ko se fajn pokaka. Verjetno poliva, ker se po dojenju začne ful napenjati potem pa bruh, bruh vse ven.
kakanje - v povprečj ukakamo 1x na dan in pol ter še takrat, da pride vse skozi kot ste nekatere že pisale tudi Lori v jutranjih urah godrnja, se zvija in napenja, ker bi se rada pokakala. Zato pa vsak dan telovadimo z nogicami, masiramo bušija in ene parkrat je dobila kamilice s sladkorjem (če je pomagalo - ne vem) A vetrovne kapljice pomagajo, da se otroci manj napenjajo in hitreje pokakajo?
krči
- so se umirili in jih skoraj nimamo več. Zato pa sedaj jokamo, ker Lori 'nagajajo črvički v ritki'. Po vsakem dojenju začne jokat, se odriva z nogicami in obvezno jo moram imeti v pokončnem položaju.
D3 kapljice - dobili in so kul. Mala vsak večer poliže 2 kapljici pa je. Vitamin A je tisti, ki naj bi povzročal krče, zato svoje P kar prosite, da naj vam predpišejo kapljice od Plive.
seznamčki - sem opazila, da so se od Lori podatki od prvega pregleda izgubili in jih bom dodala, ko sporočim mere iz 2. pregleda, ok.
mastitis - HB da nimam še tega ampak mi je pa prijateljica svetovala, da je vroč tuš boljši kot pa topli obkladki. Torej, pojdite pod vroč tuš in si masirajte dojke, na hard, da odprete vse kanale. Pa če je potrebo celo uro. Vem, ga boli kot ampak se izplača (sem isto delala, ko sem v P dobila naval mleka). Pa če vam tamali ne pozizajo vsega, ne si črpat mleka ven. Pred naslednjim podojem pa v primeru trdih dojk raje pod tuš in iztisnit mleko ven samo toliko, da popusti napetost.
moja prehrana - še vedno v , nič svežega sadja in zelenjave ampak sem sklenila, da bom vsakih nekaj dni poskusila kaj, ker drugače bom umrla. Najbolj pa me jezi, ker ne pojem nič takega kar bi me napenjalo, čez čas pa iz tazadnje uletijo rafali

Nočko vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.6.2009 6:31:52   
sonček85
Jutro ,prelepo dobro jutro!!!

AD3 kapljice:mi zaenkrat nimamo problemov in upam da jih ne bouser posted image (trkam na les da ne bo kaj prehitro)

user posted image kakanje:a je katera opazila da bi po teh AD3 kapljicah otroček manj kakal oz.več dni ne?hvala
L&l:ja res je kar nekaj nas uporablja just  to pa verjetno zato ,ker je res odlična stvar user posted image kak lepotec je Orson
temenca:zaenkrat jih še nimamo user posted image
nmagk:ja to materino dušico pa tudi imamo sem jo glih v četrtek dobila k sem jo naročila .Super so ja ,pa potem k je malo starejši ga namažeš po prnnesm košu in je super za lahko noč.Tko ga pomiri
jernejav<.kako lepo se smejčka user posted image user posted image
cveta.sem vesela da se je polivanje malo umirilo user posted image user posted image user posted image user posted image ok jih kar dopiši ,kako so se pa lahko zgubiliuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
8.6.2009 8:27:16   
L & L
Dobro jutro vsem.
Moram pokazat jutranji foto sešen je tko cukrast evo:
user posted image
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.6.2009 8:35:22   
Pat74
L&L tvoj Orson je pa pravi smejček. Bo bjondek, a ne?

Kakanje tudi jaz opažam, da te AD3 malo zapirajo, sicer naš še vedno skoraj ob vsakem dojenju kaka, ampak po rundi s kapljicmi vedno sledi napenjanje in matranje, saj naslednjo rundo ponavadi spusti. Zdaj ravno blaženo spi, najbrž ne dolgo - je pa zamenjal uro hranjenja, nič več ob 4., zdaj raje ob 5. zjutrajuser posted image .

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.6.2009 8:36:24   
zupancdam

user posted image kakanje:a je katera opazila da bi po teh AD3 kapljicah otroček manj kakal oz.več dni ne?hvala
L&l:ja res je kar nekaj nas uporablja just  to pa verjetno zato ,ker je

ja, mi imamo tako, dajem redno ad3 kapljice, vendar samo 4 na dan pa mi Tia ne kaka redno od kar jih jemljemo, včeraj sem ji pomagala po 3h dneh da je kakala, čeprav je pri dojenju to normalno, sedaj ne bom nič drezala v njeno rito, ko se bo sama pokakala se bo

drugače pa vas nisem nič kaj brala, ker imam toliko dela te dni z novo sobo naše tavečje, mi smo začeli spati celo noč od pol 10h zvečer, nimamo nič krčev(trkam na les) že par dni, Tia je začela bit ful pridna v ležalniuku lahka vse naredim zraven nje, ej hvala bogu, kakršno smo imeli.
Pozdravljam vas vse, aja pa polivamo oz. bruhamo ful manj, tako da se vse normalizira, upam da tako ostane, pridne bodite, pa na sončeka pojdite, uuu kako je lepo vzunajuser posted image user posted image

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!