|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
5.6.2009 10:10:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Sebastian mi je lepo...kje je pa naglas? na e, a ali i?

to me pa preveč vprašaš... nisva še nč po telefonu govorile da bi mi povedala... upam da se bo kej sama kle javla pa povedala

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
5.6.2009 10:19:28   
Miška2006
Klavdyk, tudi jst ji pucam leže. to je najboljš...vsaj pr nas. Ko mu vliješ fiziološko mora priti skoz drugo nosnico ven. user posted image pa ko vdahne to "požre", zato ni nujno, da boš kaj ven povlekla. Če mu gledaš nosnice, in jih premika to pomeni, da res težko diha ali pa če pogreza trebušček in prsni koš.

http://med.over.net/forum5/read.php?259,5264822

preberi odgovor post LiliKC 3 odstavek...mogoče ti bo kaj pomagalo.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
5.6.2009 10:29:34   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Hej moje sotrpinke user posted image

Da vam na hitro opišem mojo agonijo včerajšnjega dne...kot sem že pisala ima Lori probleme s polivanjem in bruhanjem. Vse kaže, da ji ni všeč hrana, ki sem jo pojedla (solata, češnje) zato gremo nazaj na strogo dieto user posted image . Uglavnem mala se je zvečer po sprehodu tako pokakala, da smo dali prati tudi podlogo vozička (poleg bodija, žabic, hlačk, pleničke). Po kopanju in dojenju je imela zopet krčke in je občutno manj polivala potem pa zaspala do jutra. Zjutraj pa ista pesem kot včeraj. Sem klicala že P in me je potolažila, da je najbrž glavni krivec moja prehrana, ker je tudi Lorin kakec bolj zelenkaste barve user posted image . Torej dieta zame, Lori pa naj bolj pogosto dojim ampak tudi po manj časa na enkrat. Upam, da se bo situacija umirila preko vikenda user posted image .

cveta, a se je pol polivanje umirilo? Dita je pol se enkrat mal polila in zdaj cakam nadaljnji razplet. upam, da se umiri, ker ce se enkratbruhne, grem k P - je tole cist nenavadno zanjo. Jo imam zdaj v lezalniku z malo dvignjenim hrbtiscem.

Pucanje noska - otroka na bok in spricnit fiziolosko v zgornjo nosnico, da cez drugo ven pritece. dat na drug bok in ponovit. pocakas malo, da se ornk razmoci in spucas. vcasih se se slisi, da je sluz not, lahko je tudi nekje zadaj in jo svaljka gor in dol. to gre naceloma dol (pogoltne) z veliko fizioloske, vcasih pa traja..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
5.6.2009 10:40:46   
Nalini
oj

fasala mastitits user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ziza me je bolela že zjutraj... sem črpala, prej dala gor topel obhladek ..... okrog enih me je začela trest mrzlica .... dobila hud glavobol in do večera zakuhala na 39C ..... nisem mogla nič - ne gledat, ne hodit ... ufffffff ... bilo je grozno user posted image ..... in sem morala iti k dežurnemu ..... dobila sem antibiotik in lekadol za zbijanje vročine .......
bila je super zdravnica, ki mi je predlagala črpanje po toplim tušem ...... pa svetovala mi je, da naj ne dajem gor mrzlih obhladkov, ker lahko mleko izgine ....

--- danes je že boljše ... me vsaj glava ne boli kot sto user posted image  ....
zgleda je bila res noč mastitisov user posted image  .....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
5.6.2009 13:00:04   
Anonimen
Dobro jutro, no dober dan !

Midve sva vstali ob 9.30, me je Ela komaj vrgla s postelje ... tako dolgo je gordnjala, da sem morala vstati . Potem sem bila tako pridna, da sem telovadila po programu, ki Mi ga je napisal moj dragi, si naredila sadni šejk, pospravila, dala prat, sterilizirala stekleničke, umila posodo, se uredila, preverila FB in maile ... in sedaj sem tu na rr. Mater sem bila pridna!

Ura kaže, da bo kmalu čas za naslednjo rundo, tako da vas grem na hitrco prebrat.

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2305
5.6.2009 13:01:36   
Anonimen

Dobro jutro še z moje strani,

mi smo pokoncu že od 5 ure, ker je tamali zakuhal. Že včeraj zvečer ga je moj peljal k dežurnemu in je tamali dobil antibiotik. Tamali....zdaj je tavečji.user posted image Grlo ga boli pa povečane bezgavke pa kej vem še kaj.user posted image

Moja tamala pa tlači rokice v usta in se sama sebi jezi. Ne vem če je možno, da ji zobki že nagajajo, ker moj tavečji jih je dobil pri 9 mesecih prvega.

Uh, da se še pohvalim.user posted image user posted image Smo v sparu nabavli trampolin za 170 € in je superca. Tamali ... ja tavečji, je užival kot nor. Osebno trampolin zelo priporočam za otroke starejše od 4 let, ker je za krepitev mišic, ravnotežja, ... pa še lahko naštevam. Nam ga je priporočila fizioterapevtka pa sem bila najprej skeptična, ker nisem tak zapravljivec, da bi vse otrokom kupila. Pa sem rekla, da ker ima resnično motorične težave mu ga kupim...seveda trampolin z mrežo, ker če ne bi dol trešču. Pa na srečo zdrži še mene in sem ugotovila, da je superca za telovadit.
Še prej pa sem ga naročila pri Quelle, ker so imeli baje akcijo...vendar kaj je bilouser posted image brez mreže za 150 € če bi ga hoteli z mrežo pa 250user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Katastrofa. Sem takoj preklicala naročilo, ko je moj prnesu drugega iz spara domov.

Danes bom malo več na RR (upam). Lep deževen dan vam želimuser posted image user posted image user posted image

Objemček user posted image za tamalega ... no tavečjega user posted image . Pa super za trampolin, midva ga zaenkrat ne bi imela kam dat, toda ko se preselimo, pa si me dovolj navdušila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2306
5.6.2009 13:04:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Miska, upam, da bo s ta velikim kmalu bolje.

No jaz sem user posted image no mal pa res. zjutraj se dita ful lepo podoji in zgleda je imal al kaksen vecji kupcek al pa se je prevec najedla in je slo vse ven user posted image Pojstla in jaz sva bili cist mokri.. Bemu. dobra stran je, da sem videla, da dejansko ful poje, ce se lepo podoji. slaba stran pa je, da se mi2 dojiva samo na desno zizo in da pol ni bilo vec mlekca, no vsaj ne tok kot ce bi bila ziza polna.  mah.. mi je bilo ful bed.

Joj ti bruheci so res od vraga user posted image , mi imamo AM že v srednji gubi v usnjenem kavču, kar je skoraj nemogoče fajn sčistiti. Sem rekla mojemu, da je to za nego usnja, saj se tudi sama kopam v mleku kot Kleopatra user posted image user posted image user posted image .

Glede na to, da se dojita samo na desno, pa bi morda bilo fajn, da si iz leve črpaš? Govorim samo iz teorije, saj prakse nimam.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
5.6.2009 13:05:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Aja miska user posted image za nakup trampolina. Mi smo nasi kupili napihljiv grad za skaknje in je res super zadeva

user posted image

Jaz pa sanjam o temle..
user posted image
Fuerteventura ... ahhhh . ce bo kaj dinarckov jeseni po nakupu stanovanja, bi tok rada sla.. dopust - izlezavat se... uzivat..

Aaaahhh ... jaz bi tudi! Pa da bi bila plaža tako prazna kot na tej fotki ... sanja svinja o koruzi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
5.6.2009 13:09:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

BrinaBA čestitke za Zalina 2 meseca... naša ma pa 1 mesec dons.. kako čas leti...

ena včerajšnja slikca
user posted image

Še ena prekrasna Aprilska jagoda user posted image user posted image user posted image !

tale je bolj majčevski z-majček user posted image user posted image

Ja ja, mislim, da je mal' zmajčka tudi v naši Eli, pa četudi je rojena aprila user posted image user posted image user posted image . Še posebej, ko je ihta za hrano in od hude sile ne more niti zagrabiti cuclja, saj si ga sproti z nemirnimi rokicami vleče vstran od sebe user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
5.6.2009 13:12:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

oj

fasala mastitits user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ziza me je bolela že zjutraj... sem črpala, prej dala gor topel obhladek ..... okrog enih me je začela trest mrzlica .... dobila hud glavobol in do večera zakuhala na 39C ..... nisem mogla nič - ne gledat, ne hodit ... ufffffff ... bilo je grozno user posted image ..... in sem morala iti k dežurnemu ..... dobila sem antibiotik in lekadol za zbijanje vročine .......
bila je super zdravnica, ki mi je predlagala črpanje po toplim tušem ...... pa svetovala mi je, da naj ne dajem gor mrzlih obhladkov, ker lahko mleko izgine ....

--- danes je že boljše ... me vsaj glava ne boli kot sto user posted image  ....

Madonca pa ti mastitisi! user posted image Objemček, da čim prej mine user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.6.2009 13:12:59   
Anonimen
Šibam user posted image , naša miška je lačna! Se tipkamo ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
5.6.2009 14:30:50   
Pat74
Najprej podatki za seznam:
teža - 5100 g
dolžina - 58 cm
obseg glavice - 38 cm

Naslednji pregled bo šele v začetku septembra, ker gremo avgusta na dopust, drugače pa ima pljučka čista, samo nosek bo treba še naprej čistit. AD3 kapljice smo pa tudi dobili in sem mu eno že dala, zato upam na najboljše, da ne bo krčev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
5.6.2009 14:58:05   
Pat74
Za vse, ki ste fasale mastitisuser posted image in še en nasvet, da če pa user posted image noče mlekca, ga pa svojim user posted image dajte ob kaviuser posted image . Drugače pa tud jest upam, da ga ne dobim, sploh, ker je naš malček ujel svoj urnik in nič več ne visi na dudah kot klop.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
5.6.2009 15:19:22   
brigita23
alo punce

kako smo? No jst pa HB nisem fasala mastitisa "trkam na les", sem si pa vseeno morala kupit črpalko in včeraj smo potem celo popoldan črpali ko nori in ugotovili, da sem prava mala mlekarnauser posted image user posted image user posted image ...ko sem vse izčrpala so bile zize kr manjšeuser posted image .

sonček-Aleks je pa tak cukrček, jooo kok je luškan no pa sej so itak vsi tile naši dojenčki pravi srčki. Kje pa si tale okvirček dobila??Kako je z atijem? user posted image

trambolin-super zadeva res ga ma sestra in se ornk namatraš na njem, tako da miška tudi ti boš lahko na njem kurila kalorijeuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
5.6.2009 15:34:16   
brigita23
evo mojga srčekauser posted image

user posted image

joj sam ne znam slikce obrntuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
5.6.2009 15:35:29   
brigita23
nič vidim, da ni nobene...grem jst mal k mojima fantoma se cartatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2316
5.6.2009 15:57:02   
Miška2006
Poglejte vi to....a niso crtkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://otroska-oblacila.blogspot.com/

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2317
5.6.2009 16:14:40   
sonček85
jernejav.ja ti kr pusti malo vreti.Mogoče pa bo potem user posted image
jJE PA NORmalno če dojeni otročki ne kakajo 5-6 dni
junona.upam,da je zarika danes kaj bolje in objemčke zate in zanjo
BE.ok zmenjeno popravim naslednjič

Je pa krofek  in zmajčke user posted image user posted image
pat.super za pregled user posted image user posted image
brigita.hvala ,okvirčke sem pa našla na svojem mobiju-sony ericsson
ti je včeraj prišel domov po 4t v bolnici LJ
joj kako je pa tvoj Nik cartkan ,kaj bojo babnce skakale okol naših krofkov user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
5.6.2009 16:14:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frulica

tudi jaz imam aprilskega sončekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image čestitke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
5.6.2009 16:14:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

Bravo user posted image user posted image user posted image ! Aleks je pa že pravi gospodič, bom javila Eli user posted image . Glede kapljic pa je Ela dobila D3, vendar jih še nismo začeli pit, ker me je strah krčkov, ker jih sedaj nimamo. user posted image A ima katera izkušnje s temi kapljicami? Jih je res nujno jemati oziroma a jih vse dajete? Še moj dragi mi je naročil, naj vas obvezno vprašam, da ne bo kaj narobe, če jih preskočimo. user posted image

Ja res je že pravi gospodič.Je med največjimi user posted image user posted image
AD3:MI JIH UPORABLJAMO  DANES TRETJI DAN SMO ŽE NA 2 KAPLJICI IN JE OK(TRKAM NA LES)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
5.6.2009 16:15:27   
sonček85

Poglejte vi to....a niso crtkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://otroska-oblacila.blogspot.com/

pa res kako so cart pa še dragi niso tko č gledaš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2321
5.6.2009 17:32:03   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

oj

Boga.user posted image Upam, da kmalu mine.
S hladnimi obkladki je pa tako - res se ni za igrat z njimi, meni je zdravnica rekla, naj si ga dam po podoju na zizo največ za minuto. Js sem si jih devala za kakih 10 sekund.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
5.6.2009 17:32:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo mojga srčekauser posted image

user posted image

joj sam ne znam slikce obrntuser posted image

Kak srček je.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2323
5.6.2009 17:33:49   
*Junona*
A vaši user posted image tudi celo polpoldne prebedijo? Naša je spala od 10.-13.30, zdej pa ji ni nič kaj do spanja. In sposobna je prebedet vso popoldne in še do 11 zvečer, seveda s 15 minutnim dremuckanjem vmes.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
5.6.2009 17:46:34   
malcekvita
ojla drage mamice,
po dolgem času se spet oglašam... mi imamo še vedno malo zmešnjave, al pa sem jst malo nesposobna, da težko uskladim materinske dolžnosti z družabnimi aktivnostmi user posted image ...
Malo sem vas prebrala za nazaj, pa vidim, da imamo vse neke podobne težave, zamašeni noski, polivanje, problemi z dojkami. Sej vas ravno zato pogrešam, ker je lažje, če se z nekom, ki je v isti pašti lahko pogovoriš in dobiš tudi uporaben nasvet.
Vsekakor nam bo prav prišel nasvet glede čiščenja noska, zato Tinaaja hvala.
Dojenje:
Naš Jakob se danes že drugi dan ne doji več na 1h ali pa 1,5h, 2h, pač pa je daljši časovni razmak med podoji, enkrat na 2,5h, včasih pa na 3h, včasih na 3,5h. Meni se rezervoarji polnijo ko nori, komaj čakam, da se mali zbudi in izrazi željo po mleku, pa še takrat mi ne izprazne dojke do konca. Sama si ne upam iztisnit do konca, ker se bojim, da bom dojke še bolj stimulirala za proizvodnjo mleka. Kakšne so kej vaše izkušnje? Po dojenju mi obvezno malo bruhca, pa seveda tlači rokice v usta. Jst ga pristavim na dojko, Jakob se pa začne davit, kokr da bo začel bruhat. Pol to najbrž pomeni, da ni lačen, al kaj? Jst si predstavljam, da bi, če bi bil lačen dojko takoj zagrabil. Včasih me ima, da bi šla kupit tehtnico, da bi jo imela za kontrolo, če otrok sploh poje tolko, kolikor bi moral. Pol si pa mislim, sej mi bo že povedal z jokom, kdaj rabi nov obrok. user posted image

Lepo bodite, zvečer pridem še kej počekirat, kaj ste napisale.
čao

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Izberite ime
TLF

Izberite ime, ki se vam najbolj dopade

Ana (22%)

Eva (29%)

Katja (11%)

Teja (17%)

Tinkara (21%)

Število vseh glasov: 524

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!