Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Nikec tehta 4900g, torej je pridobil natančno 1 kg, meri pa 57cm, obseg glavice 39 . Naslednji pregled 7.8.09 druga vse super danes pa začnemo z AD kapljicami. Aja no včeraj pa smo imeli tudi 1 mesec. Bravo Nik! godrnjanje-punce men se bo zmešal, jst ponoč nič ne spim, naš Nik se celo noč napenja in godrnja...ima katera iste probleme. Pa to ni jamranje, to je ornk moteče, kot bi se kak starček napenjal na ves glas , kaj naj storim? Ela ponavadi tako godrnja zjutraj med 6h in 10h, ko sem jaz totalno zaspana. Se mi pa zdi, da to godrnjanje pomeni, da je lačna, vendar pa ne dovolj, da bi se zbudila. Tako da mogoče Nika fajn "nafutraj" zvečer, da bo "padel v komo" od sitosti, morda bo pa pomagalo. Držim pesti! hujšanje-punce kako ste kaj s kg???? Jst bi tak rada kaj začela delat , predvsem teč ali pa bi šla na kolo pa je vrjetno še prehitr po CR....kako hitro ste ve začele? Jaz sem imela v ponedeljek pregled pri G in mi je rekla, da lahko začnem z vajami in kolesarjenjem, toda s tekom in pilatesom pa naj kar še malo počakam. Ravno danes mi je dragi napisal urnik za vaje doma, enih 30 minut vsak dan, čisto enostavne, malo za moč, malo za gibljivost ... da se počasi sestavim nazaj v staro verzijo . Tako da mislim, da na kolo lahko že greš, tek pa po občutku, jaz bom počakala, da minejo vsaj 3 meseci od CR. Imam pa še vedno dobre 4 kg za pokurit, tako da bo veselo. slončkanje-ve vrjetno že vse veselo naskakujete svoje drage slončke ...mi pa še kr čakamo, naš pregled je šele 16.6. uffffff se vleče, jst pa bi že kr mal rožice zalila. Ne vem kok je to glede na to da sem imela CR....izkušnje prosim, no če že slončkat ne smeva kaj pa cartanje no sej veste kaj mislim . Midva se še tudi "spravljava zraven", sva pred par dnevi ravno že hotela iti v akcijo, pa se je Ela zbudila , lisička mala je začutila, kaj se dogaja . Moja G me je potolažila, da se mi nič več ne more strgati, da lahko počneva vse, seveda pa po občutku oz. kolikor mi bo ugajalo. Tako da brigita veselo se igrajta, kar vama pač zapaše .
|