|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
5.6.2009 17:47:12   
Pomarancica
Ojla!

Mastitis: uboga Nalini. Upam, da pri tebi tudi čimprej mine. jaz sem si pod tušem masirala, pa se mi zdi, da še ni vse zginilo. Pa me zanima, kdaj so vam zginile zatrdline?

Pozdrav

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.6.2009 17:50:25   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

A vaši user posted image tudi celo polpoldne prebedijo? Naša je spala od 10.-13.30, zdej pa ji ni nič kaj do spanja. In sposobna je prebedet vso popoldne in še do 11 zvečer, seveda s 15 minutnim dremuckanjem vmes.user posted image

Ja tudi naš včasih rebedi celo popoldne, pol mamo zvečer težave z uspavanjem. Sicer mamo pa ITAK vsak večer problem z uspavanjem. Zadnjič nam je sviral do 1.30 ponoči, da sem jst že skoraj živčni zlom fasala user posted image .
Sem pa nekje prebrala, da naj bi user posted image  čez dan spali nekje od 4 do 6 ur, razporejeno na tri dele.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.6.2009 17:52:56   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Ojla!

Mastitis: uboga Nalini. Upam, da pri tebi tudi čimprej mine. jaz sem si pod tušem masirala, pa se mi zdi, da še ni vse zginilo. Pa me zanima, kdaj so vam zginile zatrdline?

Pozdrav

ko sem še jaz dojila sem si tudi joškice masirala pod toplo vodo in pol se je vse skup mal sprostilo pol pa sem šla še ven črpat, ker drugače sem imela tako napete joškice, da sem umirala od bolečin...zatrdline so meni izginile takrat, ko sem si izpraznila joškice...

tema joškice-prej sem imela majhne, sedaj pa katastrofauser posted image še dobr, da obstajajo modrci, ki mal pripomorejo, da dekolte mal lepše izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko pa se slečem me pa skoraj kap...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.6.2009 17:53:24   
malcekvita
Mi smo dobili pri P kapljice Plivit D, sam sem rajši naročila Oleovit D, in po teh res nimamo težav s krčki. Mogoče sem komu kej pomagala. user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.6.2009 17:56:12   
malcekvita
Ja joškice so pa res čist out of order zdejle user posted image . Jst hodim doma brez modrca, ker mi je tudi največji, ki mi ga je prodajalka dala premajhen, kadar se dude napolnijo, pol se mi pa delajo zatrdline.

Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.6.2009 19:08:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Mi smo dobili pri P kapljice Plivit D, sam sem rajši naročila Oleovit D, in po teh res nimamo težav s krčki. Mogoče sem komu kej pomagala. user posted image

Mi imamo tudi Oleovit D3.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.6.2009 19:09:28   
*Junona*

A vaši user posted image tudi celo polpoldne prebedijo? Naša je spala od 10.-13.30, zdej pa ji ni nič kaj do spanja. In sposobna je prebedet vso popoldne in še do 11 zvečer, seveda s 15 minutnim dremuckanjem vmes.user posted image

Ja tudi naš včasih rebedi celo popoldne, pol mamo zvečer težave z uspavanjem. Sicer mamo pa ITAK vsak večer problem z uspavanjem. Zadnjič nam je sviral do 1.30 ponoči, da sem jst že skoraj živčni zlom fasala user posted image .
Sem pa nekje prebrala, da naj bi user posted image  čez dan spali nekje od 4 do 6 ur, razporejeno na tri dele.

Mi imamo tudi težave z uspavanjem, kljub temu, da je utrujena noče in noče zaspati. Kakšen nasvet?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.6.2009 19:09:56   
*Junona*

Ojla!

Pozdrav

Zatrdline so mi izginile postopoma, po nekaj dneh.

Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.6.2009 19:12:17   
nmagk
Malcekvita tehtnico si lahko izposodiš,10eurov na mesec pride,ne vem točnega naslova odtipkaj izposoja otroških tehtnic pa boš našla,jaz jo imam.Prinesejo ti jo na dom in potem pridejo izkat,ko jo ne rabiš več.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.6.2009 19:15:42   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo mojga srčekauser posted image

user posted image

joj sam ne znam slikce obrntuser posted image

user posted image evo, še en pravi aprilski krofek, jagodam se bo zmešalo ob takih simpatičnih user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.6.2009 19:18:59   
brigita23

naš spi že cel danuser posted image , je ko vreme...kadar je zunaj deževno on cel dan dremucka, mami in ati pa zraven njegauser posted image user posted image user posted image ...upam da bo ponoči tudi tak lepo pančal.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
5.6.2009 19:25:27   
brigita23

ojla drage mamice,
po dolgem času se spet oglašam... mi imamo še vedno malo zmešnjave, al pa sem jst malo nesposobna, da težko uskladim materinske dolžnosti z družabnimi aktivnostmi user posted image ...
Malo sem vas prebrala za nazaj, pa vidim, da imamo vse neke podobne težave, zamašeni noski, polivanje, problemi z dojkami. Sej vas ravno zato pogrešam, ker je lažje, če se z nekom, ki je v isti pašti lahko pogovoriš in dobiš tudi uporaben nasvet.
Vsekakor nam bo prav prišel nasvet glede čiščenja noska, zato Tinaaja hvala.
Dojenje:
Naš Jakob se danes že drugi dan ne doji več na 1h ali pa 1,5h, 2h, pač pa je daljši časovni razmak med podoji, enkrat na 2,5h, včasih pa na 3h, včasih na 3,5h. Meni se rezervoarji polnijo ko nori, komaj čakam, da se mali zbudi in izrazi željo po mleku, pa še takrat mi ne izprazne dojke do konca. Sama si ne upam iztisnit do konca, ker se bojim, da bom dojke še bolj stimulirala za proizvodnjo mleka. Kakšne so kej vaše izkušnje? Po dojenju mi obvezno malo bruhca, pa seveda tlači rokice v usta. Jst ga pristavim na dojko, Jakob se pa začne davit, kokr da bo začel bruhat. Pol to najbrž pomeni, da ni lačen, al kaj? Jst si predstavljam, da bi, če bi bil lačen dojko takoj zagrabil. Včasih me ima, da bi šla kupit tehtnico, da bi jo imela za kontrolo, če otrok sploh poje tolko, kolikor bi moral. Pol si pa mislim, sej mi bo že povedal z jokom, kdaj rabi nov obrok. user posted image

Lepo bodite, zvečer pridem še kej počekirat, kaj ste napisale.
čao

mi smo imeli iste probleme kar se dojenja tiče...jst mleka dovolj, mali pa ni vse pojedel in posledica tega je bila da sem predvčerajšnjem skoraj fasala mastitis. Me je isto skrbelo, da če si bom mleko izpumpala da ga bo potem še več. Pa sem poklicala P in so mi povedalai, da ponudba-povpraševanje velja do 1 meseca, torej da zdej bi se naj ta količina mleka že nekako normalizirala glede na dojenčkove potrebe in  da si lahko oz. moram mleko ki ostane v dojki iztisnit. No pa sem šla kupit pumpico in po podoju sem si iztisnila še skoraj 90 mluser posted image .
Naš Nik lepo je in tudi lepo pridobiva na teži je pa že mene tudi držalo da bi šla tehnico kupit, da bi lahko kontrolirala koliko pojeuser posted image . Zdej ga kr sama mal prej odstavim, ker vidim da se mi preveč naje in potem sva oba pobruhana od glave do peteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.6.2009 19:27:19   
brigita23

Ojla!

Pozdrav

ja tudi jst sočustvujem s tabo Nalini. Midve pomarančica sva se ga za las zognili a ne? Jst sem si tudi masirala pa izčrpala vse, no pa je danes boljšeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.6.2009 19:29:40   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tema joškice-prej sem imela majhne, sedaj pa katastrofauser posted image še dobr, da obstajajo modrci, ki mal pripomorejo, da dekolte mal lepše izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko pa se slečem me pa skoraj kap...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a maš ti tudi joške do koroškeuser posted image user posted image ....zej vidim da ne bi nikoli mela silikonov.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
5.6.2009 19:31:15   
brigita23

a te se dobijo tudi pri nas ali samo v Avstriji? Kako si jih pa naročila?

Neposredna povezava do sporočila: 2340
5.6.2009 19:32:21   
brigita23

Mi imamo tudi Oleovit D3.

Junonca pa je kaj bolje danes? Boga Zarika malauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
5.6.2009 19:34:06   
brigita23

Mi imamo tudi težave z uspavanjem, kljub temu, da je utrujena noče in noče zaspati. Kakšen nasvet?user posted image

Sej je mogoče hecn no...sam pri nas deluje, zvok sesalca namreč. Jast ga dam v posteljico mu naštimam ta zvok na cd in v 5ih min zaspiuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.6.2009 19:37:31   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

evo mojga srčekauser posted image

user posted image

joj sam ne znam slikce obrntuser posted image

user posted image evo, še en pravi aprilski krofek, jagodam se bo zmešalo ob takih simpatičnih user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image hvala

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
5.6.2009 19:38:19   
brigita23
user posted image a že uporablja katera pampers od 4-9kg?

Neposredna povezava do sporočila: 2344
5.6.2009 19:51:50   
nmagk
Evo link za izposojo tehtnic   www.baby-nega.si

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

Neposredna povezava do sporočila: 2345
5.6.2009 19:56:47   
sonček85

ja nekako podobno user posted image s tem da spi kake pol h do h

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
5.6.2009 19:56:52   
sonček85
malcekvita :naš se tudi včas zažene v joško k nor cuza 5 min ut pol pa k da bi se davu začne  zravn delat.Kaj pa vem kaj je to ,pol se pa mal umir in spet je.Je pa res da vmes prdka tko da predvidevam da ga matrajo prdeci
junona :kje si pa dobila te oleovit d3,a v lekarni brez recepta al kako ,ker vem da ti je pediatrinja dala AD3.hvala
brigita:ne nisem še začela z 4-- ker je še ok 3-6,zdaj mamo tko šele skoraj 5kg tko da pol kg še nekje potem pa bomo že šaltal na 4-9.

Če katero zanima k grete na morje ,v dm sem opazila kopalne pamperske za bebice od 4-9kg user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2347
5.6.2009 20:18:17   
Miška2006

Mi smo komaj pršli na 3-6user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2348
5.6.2009 20:28:44   
tinaaja

Dojenje:
Naš Jakob se danes že drugi dan ne doji več na 1h ali pa 1,5h, 2h, pač pa je daljši časovni razmak med podoji, enkrat na 2,5h, včasih pa na 3h, včasih na 3,5h. Meni se rezervoarji polnijo ko nori, komaj čakam, da se mali zbudi in izrazi željo po mleku, pa še takrat mi ne izprazne dojke do konca. Sama si ne upam iztisnit do konca, ker se bojim, da bom dojke še bolj stimulirala za proizvodnjo mleka. Kakšne so kej vaše izkušnje? Po dojenju mi obvezno malo bruhca, pa seveda tlači rokice v usta. Jst ga pristavim na dojko, Jakob se pa začne davit, kokr da bo začel bruhat. Pol to najbrž pomeni, da ni lačen, al kaj? Jst si predstavljam, da bi, če bi bil lačen dojko takoj zagrabil. Včasih me ima, da bi šla kupit tehtnico, da bi jo imela za kontrolo, če otrok sploh poje tolko, kolikor bi moral. Pol si pa mislim, sej mi bo že povedal z jokom, kdaj rabi nov obrok. user posted image

Lepo bodite, zvečer pridem še kej počekirat, kaj ste napisale.
čao

mi smo imeli iste probleme kar se dojenja tiče...jst mleka dovolj, mali pa ni vse pojedel in posledica tega je bila da sem predvčerajšnjem skoraj fasala mastitis. Me je isto skrbelo, da če si bom mleko izpumpala da ga bo potem še več. Pa sem poklicala P in so mi povedalai, da ponudba-povpraševanje velja do 1 meseca, torej da zdej bi se naj ta količina mleka že nekako normalizirala glede na dojenčkove potrebe in  da si lahko oz. moram mleko ki ostane v dojki iztisnit. No pa sem šla kupit pumpico in po podoju sem si iztisnila še skoraj 90 mluser posted image .

ajme boze koja prijava user posted image ja valda do 6 tedna se najvec usklajuje ponudba - povprasevanje, ampak tudi kadarkoli kasneje se zadeva prilagaja povprasevanju. OK da si kdaj crpas ob moznosti mastitisa (zacetek), da ga preprecis, ampak dejansko si tako povecujes kolicino mleka, ker dojka to zazna kot vecje povprasevanje in odreagira. s tem ti se bolj tvegas nastanek mastitisa, ker bo ponube vec kot povprasevanja. tko da definitivno pa si ne crpat za preventivo.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 2349
5.6.2009 21:10:48   
jernejav

Jaz sem jih zažela uporabljati in so mi super, sem kupila tudi huggies 4-9 kg pa so tudi ok.
Sem pa sprobala tudi Hoferjevo in moram povedat da se mi je zdela super, zdržala celo noč kakanje in lulanje user posted image . Tako da ko porabim zalogo jih grem ziher kupit.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Operater mobilne telefonije
Sanikaa

Po telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?

Mobitel (52%)

Simobil (33%)

Debitel (2%)

Tuš (10%)

T2 (1%)

dr...? (2%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!