|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
5.6.2009 9:49:05   
Lucka1
aja - pa lep petek....to piufzeyxxcvavee user posted image vreme naj vam ga ne pokvari user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.6.2009 10:29:26   
iraira
Joj kako grozno vremeuser posted image , samo za spati ali pa za na kavčuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Moja user posted image  spi dopoldanski lepotni spanec user posted image  .
Noč je bila kar uredu glede na naše tegobe z zobkiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , se pa že par dni zbuja ob enih za mlekeca in potem ob pol petih spet za flaško....seveda, če pa čez dan štrajka s hrano in je potem ponoči lačna. Saj bo boljeuser posted image  user posted image  user posted image

Sin ima zaključene vse ocene...pravdober bouser posted image ...lahko bi bil odličen, ampak se gospodu ne da naučiti. Je bil pri treh predmetih med oceno ( 4 in 5 ) pa pravi da ima 4 čisto dostiuser posted image  user posted image  user posted image ...pa kaj naj muuser posted image  user posted image  user posted image ...nič ne pomaga. Saj je pravdober super, ampak jaz vem in on tudi, da bi lahko bil odličen s samo malo truda....to me jezi.....grrrrrrrr

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.6.2009 10:32:42   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej babe v ponedeljek grem na Lennyja Kravitza a mi je kera fovš user posted image

Jaz sem ti fovš jollyuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , ampak tako dobronamernouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....UŽIVAJ!!!!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.6.2009 10:50:32   
jolly123
Tajko me je pobruhal po glavi...smrdi fuj in fej...grem si kar glavo umit user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.6.2009 10:52:05   
iraira

Tajko me je pobruhal po glavi...smrdi fuj in fej...grem si kar glavo umit user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.6.2009 12:15:09   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Še eno vprašanje:

Še vedno dajete kapice na glavo po kopanju?

ah kje že dolgo ne ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 981
5.6.2009 12:15:41   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Kaj pa je to prstanček???

Neke vrste obroček oz. kontracepcija. Le da si ga sama daješ not in ven.

Aha pol to ni zame, ker smotana koker sem bi ga zih narobe vstavila in bi bil novi Tajko na pohodu user posted image

Ej babe v ponedeljek grem na Lennyja Kravitza a mi je kera fovš user posted image

jaz sem ga včasih rada poslušala :) nisem ti fauš, FUL ti privoščim!!!! kje pa je?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.6.2009 12:16:37   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Joj kako grozno vremeuser posted image , samo za spati ali pa za na kavčuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Moja user posted image  spi dopoldanski lepotni spanec user posted image  .
Noč je bila kar uredu glede na naše tegobe z zobkiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , se pa že par dni zbuja ob enih za mlekeca in potem ob pol petih spet za flaško....seveda, če pa čez dan štrajka s hrano in je potem ponoči lačna. Saj bo boljeuser posted image  user posted image  user posted image

Sin ima zaključene vse ocene...pravdober bouser posted image ...lahko bi bil odličen, ampak se gospodu ne da naučiti. Je bil pri treh predmetih med oceno ( 4 in 5 ) pa pravi da ima 4 čisto dostiuser posted image  user posted image  user posted image ...pa kaj naj muuser posted image  user posted image  user posted image ...nič ne pomaga. Saj je pravdober super, ampak jaz vem in on tudi, da bi lahko bil odličen s samo malo truda....to me jezi.....grrrrrrrr

ja pa sej če prav vem, letos ni več končnega uspeha user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.6.2009 12:19:53   
PikicaStonoga
Sem mogla kr ene par strani prebrat, ker me skor nč ni blo doma zadnje par dni!

Smo imeli zjutraj kontrolo na polikliniki in je leva nogica že OK! :) Se še sicer pozna opeklina, ampak ni več povita, 3x na dan mažem z bepantenom in dam gor nogavičko. Na desno nogico so dali še za en teden eno oblogo za celjenje, ker je bla rana mal globja, tko da cel teden še povito, v petek spet kontrola ...upam, da se z meseci to tolk zrihta, da se ne bo nč poznalo, res si želim, da se ne bi poznalo ...

Lovely, bravo za Hansa!

Včerej je blo tud men super! Še kdaj ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 984
5.6.2009 12:33:34   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

jaz sem ga včasih rada poslušala :) nisem ti fauš, FUL ti privoščim!!!! kje pa je?

V ljubljani v Tivoliju

Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 12:38:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
5.6.2009 12:42:22   
PikicaStonoga

V ljubljani v Tivoliju

Ful dobr! :) Nisem nikjler zasledila plakatov ... UŽIVAJ!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.6.2009 13:35:09   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Kaj pa je to prstanček???

Neke vrste obroček oz. kontracepcija. Le da si ga sama daješ not in ven.

a ni to diafragma mogoče?

Ne, spada kao pod obroček. Nimam pojma, to mi je včeraj razlagala. Pa nisem za to.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.6.2009 13:44:43   
iraira

ja pa sej če prav vem, letos ni več končnega uspeha user posted image user posted image user posted image

Ja .100 imaš prav, baje da ga ni, ampak so nekakšni procenti ali nekaj takega. Njim je učiteljica izračunala in vsakemu povedala kakšen bi bil če bi bile oceneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....če mene prašaš je ta cela devetletka "kr neki"

Neposredna povezava do sporočila: 989
5.6.2009 14:14:58   
PikicaStonoga

Ja .100 imaš prav, baje da ga ni, ampak so nekakšni procenti ali nekaj takega. Njim je učiteljica izračunala in vsakemu povedala kakšen bi bil če bi bile oceneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....če mene prašaš je ta cela devetletka "kr neki"

ma ja ...no comment

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.6.2009 14:15:24   
PikicaStonoga
A katera ve, kje je v Zagrebu avtobusna postaja???

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 991
5.6.2009 14:50:04   
sončnica24
Hojla brala vas bom kasneje se mi ne da, me to vreme ubija, ker boma celo popoldan že spet noteruser posted image . Je pa dobil še en zobek, tako da imamo že tri user posted image user posted image user posted image . Še 29 pa imamo vse user posted image user posted image user posted image .

Teden v službi minil super hitro pa še pikec je bil priden, upam da bo drug teden tudi tako dober.

Lep vikend vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 992
5.6.2009 14:58:27   
jolly123
o me zebe brrrrr pa to ni normalno no, kle mam en velur gor pa dolga rokava odspodaj, pa še kar zebe. Pa čez 14 dni grem na morje...ajej no. 

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.6.2009 15:08:25   
sončnica24

o me zebe brrrrr pa to ni normalno no, kle mam en velur gor pa dolga rokava odspodaj, pa še kar zebe. Pa čez 14 dni grem na morje...ajej no. 

Saj mene je danes tudi nazeblo ko sem šla domov, tako da se kar noter držim z ebelimi zokni in copatiuser posted image - ma je res zunaj tak kot da bi bil februar, zdaj ko bi moral sonček svetit da bi lahko zunaj blauser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.6.2009 15:11:04   
Tejčika29
Sem togotna - vreme ubija, Alini pa se je prehlad prenesel na desno učko, kr neki no, so rekli da ni treba hodit k P, naj sčistimo s fiziološko, večkrat ji solzica priteče - KAKO STE PA VE ČISTILE UČKE????

Moj dragi ima danes rojstni dan. Sem mu spekla jagodno rolado, proti večeru pridejo prijatelji voščit, praznovali bomo pa bog ve kdaj, ker je en kup rojstnih dni na kupu. Sem pa ponosna, prvo pecivo sem spekla odkar imam Alino, prej so mi vedno babice vse napekle, tokrat pa sem sama!!! Grem šampanjce na hladno dat, sem čist pozabla user posted image .

Pa lep vikend želim vsem!!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 995
5.6.2009 15:17:48   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Sem togotna - vreme ubija, Alini pa se je prehlad prenesel na desno učko, kr neki no, so rekli da ni treba hodit k P, naj sčistimo s fiziološko, večkrat ji solzica priteče - KAKO STE PA VE ČISTILE UČKE????

Moj dragi ima danes rojstni dan. Sem mu spekla jagodno rolado, proti večeru pridejo prijatelji voščit, praznovali bomo pa bog ve kdaj, ker je en kup rojstnih dni na kupu. Sem pa ponosna, prvo pecivo sem spekla odkar imam Alino, prej so mi vedno babice vse napekle, tokrat pa sem sama!!! Grem šampanjce na hladno dat, sem čist pozabla user posted image .

Pa lep vikend želim vsem!!!!

Moja user posted image  je imela tudi probleme z učko in se ji je preneslo tudi na drugo, ker je baje to nalezljivouser posted image  user posted image ...tako je rekla meni veleumna P. Sem jo potem peljala k P., ko ji fiziološka ni pomagala in je dobila antibiotične kapljice, ki so pomagale.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za pecivo

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 996
5.6.2009 15:21:49   
sončnica24
Jaz mu jih umivam s kamilicami, pravijo pa tudi da mamino mleko pomaga, tako da če se še dojita, kar svojo mleko uporabi. Drugače pa sva midva eno kremico dobila. Pa nama je ena P rekla da pomaga če ga masiraš solzevod.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 997
5.6.2009 16:33:40   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Jaz mu jih umivam s kamilicami, pravijo pa tudi da mamino mleko pomaga, tako da če se še dojita, kar svojo mleko uporabi. Drugače pa sva midva eno kremico dobila. Pa nama je ena P rekla da pomaga če ga masiraš solzevod.

Nekoč je res veljalo, da se okice spirajo s kamilicami, zdaj pa pravijo bog ne daj ..da kamilicie niso tolk zdravilke kot so mislili ...jaz samo fizioložko uporabljam ins voje mleko.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 998
5.6.2009 16:53:14   
janja 27
ojla

sem vas prišla pokukatuser posted image user posted image user posted image user posted image razlogi:

- metka spi k top user posted image user posted image user posted image user posted image
- manca je šla v štalo futrat telička in na senik po seno z bratom od mojga user posted image user posted image user posted image

- moj je na šihtu
- kuhinjo po kosilu sem pospravala(danes je bil segedin user posted image user posted image ) , testo za pico vzhaja, narezano mam tud vse za gor nametat, pa še zrezke pečem   ker sem ji po pomoti dala ven zjutrajuser posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer mam delo moram na tvju vse programe spet na novo razvrstit ker so neki siol prenavljali sam se mi ne da gledat tvjauser posted image user posted image user posted image

tejčikauser posted image user posted image user posted image za pecivo in seveda uživajte danes zvečer

zaščita - jo ne bom še mela neki časauser posted image user posted image user posted image

goga - zobar ??nisem zasledila si preživelauser posted image user posted image user posted image itak da si user posted image user posted image user posted image sej si MWuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica - user posted image user posted image za tijano, sej se bo vse pocelilo in ne bo nič poznatuser posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla k ti jaz povem user posted image user posted image user posted image k sem en witchuser posted image user posted image user posted image

iraira - prav dobro je super, zame so bili odličnjaki vedno piflarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vreme - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse k ste uživale na pijački včeraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely - za hansa user posted image user posted image user posted image user posted image

sončnica user posted image user posted image user posted image za zobek

jolly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za koncert....

in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zame ker sem zihr kej pozabla pokomentiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 999
5.6.2009 17:00:44   
Lovely

A katera ve, kje je v Zagrebu avtobusna postaja???

Ful lahko za najdet, jaz imam karto ZG če rabiš.

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?