ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: yania Ja no, jaz sem dobila danes 3. od poroda,,,,,no nekaj je bilo tudi marca že, pa nisem ziher, samo me je pa štihalo, tk da bi lahk rekla, da je to že 4.....je pa točna ko ura....sem mojmu včeri rekla: uf, jutri pa bo, in evo res...potem pa pravi, pa kako si ti to dobr vedla....ja ni kaj,,,,6.april, 5.maj, 4.junij....saj ni težko...vedno en dan manj....a se vam je tudi že čist uravnala? (tiste ki ste jo že dočakale, seveda)....jaz sem jo pred porodom imela na več dni-npr. 6.april, naslednja bi bila 7 ,ali 8.maj...no zdej je pa spet na manj...kot takrat ko smo bili bolj mladi ......me je pa glava zadaj tako bolela, pa cel teden me je mrazilo pa spet vroče...ma prav en PM sindrom, res, to pa ful opažam zdaj po porodu, da se vse skup bolj intenzivno pripravlja, kot prej, ko me je kar presenetila.... Ja nič.....zdej so me dol zmatrali s par igrami namiznega tenisa.....grem pod tuš in spat... yaniy,jaz mam 2. M po porodu-prvič je blo kr neki,zdaj,mi pa vliva,kot ,da bi rada nadoknadla vseh 9.mesecev za nazaj.ma jaz še nikol nisem mela redne M,tak,da verjetno tud zdaj ne bo in drugače?kako ste? ja, jaz sem jo dobila prejšnji teden prvič po porodu.... sem že čisto pozabila kako to zgleda in kako nadležno je pa upala sem, da je še vsaj 3 mesece ne bo.... očitno bi moje telo še rado bilo plodno